diumenge, 3 de maig del 2020

REVOLTA DELS POBLES I «NÜREMBERG» MUNDIAL



Hi ha algun dret (sempre que el terror i la força no siguin considerats ‘drets legítims’) que permeti els multimilionaris d’imposar la seva voluntat per damunt dels pobles? No haurien de ser els polítics – pallassos i titelles col·laboradors dels criminals – els que els ho haurien d’impedir per tots els mitjans, ja que els polítics han estat elegits per a la representació dels seus respectius pobles?... L’única autoritat que pot permetre la instauració d’un govern mundial és la voluntat dels pobles. I no cal dir que aquells pobles que no s’hi volguessin afegir, tindran tot el dret de rebutjar un règim que no pot ser altra cosa que una TIRANIA PERPÈTUA. Dit això, observem la realitat i constatem l’única possibilitat del poble, de la gent, dels individus, de viure en llibertat la seva pròpia vida contra la iniquitat dels irresponsables que dirigeixen el món en l’aspecte econòmic (corporacions sense escrúpols), polític (ineptes obedients), social (premsa, sindicats i ONG, al servei de les corporacions i dels seus interessos en tot allò que fa referència als ineptes polítics, que són col·locats a la pista del circ – parlaments - segons què necessiten d’acord amb el moment):


Gabriel Rufíán, Palacio de las Cortes, 9 d’abril de 2020:
«... y esta autocrítica, este despertar, debería ser la base para repensar un nuevo mundo, UN NUEVO ORDEN MUNDIAL, un nuevo acuerdo social y económico, nacido de estos fracasos y estas cenizas. No se ha acabado el mundo, se ha ACABADO UN MUNDO, el mundo tal y como lo conocíamos.»

Pedro Sánchez, Palacio de las Cortes, abril 2020, text d’‘El Confidencial’:
«La pandemia tiene como objetivos acelererar cambios que ya venían de hace años: el cambio en el teletrabajo, en el consumo, hacia la digitilización y la automatización, hacia formas de GOBERNANZA MUNDIAL

María Jesús Montero, Ministra d’Hisenda espanyola, roda de premsa, 2 de maig de 2020:
«...para ello tenemos que fortalecer el estado del bienestar y apoyar el tejido productivo, aumentar la apuesta en ciencia e investigación y avanzar en un cambio del modelo productivo que permita que España se posicione como una economía dinámica y fuerte en este NUEVO ORDEN MUNDIAL

Margarita Robles, Ministra de Defensa, ha fet declaracions en les quals AMENAÇA AMB LA SEGONA PART DE LA PANDÈMIA. Com ho sap? Forma part de tots els gossos de Soros? Per la seva banda, EL PAÍS, ja el 25 de setembre de 2019 ens advertia: «El mundo tiene que prepararse para la próxima gran PANDEMIA LETAL», com també ho havien ‘pronosticat’ l’OMS (zoològic de Bill Gates), i l’ONU (ambdues organitzacions, zoològics alimentats pels veterinaris dels Rockefeller).

Menjar a part es mereixen:
El presumpte jutge Marlaska, servidor del NOM en qualitat de repressor i policia del pensament des del cau del ‘Ministerio del Interior’.
El Tetrabrick («Sabemos que los rebotes pueden pasar con mucha probabilidad» 03-05-20. Mentida, perquè els rebrots pandèmics són pràcticament inexistents, almenys, de manera immediata) i el Ministre de Sanidad, Illa, el nou Kant espanyol, ambdós com a culpables de l’expansió de la mentida epidèmica i corresponsables de les morts, per inèpcia o per col·laboració.
I el còmic de la colla, l’Astronauta, perquè la imbecil·litat no és eximent dels crims del quartet, fonamentats bàsicament en la negativa a fer autòpsies, prova imprescindible en casos d’epidèmia, per tal de determinar exactament les causes de les morts. En canvi, el quartet ha procedit a la incineració, com feien en els camps de concentració per tal d’ocultar les proves incriminatòries.

Com a col·laboradors necessaris del crim contra les llibertats i la Constitució, la tergiversació de la realitat, la manipulació de dades, la incapacitat de criteri propi i el sotmetiment a les ordres d’extermini, ocultació i creació del NOM per pròpia voluntat, convertint-se així, tots ells en ‘lliberticides’:

Tota la classe PERIODÍSTICA amb responsabilitat, tots els EXPERTS trets de la màniga, tots els METGES I CIENTÍFICS corruptes que han traït els pobles d’Espanya i les seves llibertats en bé propi i per a la implantació il·legal del NOM, participant així activament en un delicte d’ALTA TRAÏCIÓ:
Tots ells, apart de les penes que els puguin caure pels greus delictes comesos, han de ser INHABILITATS A PERPETUÏTAT PER A LA PRÀCTICA I L’ENSENYAMENT DE LES SEVES PROFESSIONS, perquè conscientment i voluntària han traït els principis ètics fonamentals de cada una d’elles.

Així mateix, han de ser expulsats i jutjats el JUTGES i FISCALS que servint el NOM han traït el seu sagrat deure de protegir les llibertats i garantir la llei, la Constitució i els Drets Humans; restant exonerats aquells dels jutges i fiscals que hagin demostrat públicament l’oposició als crims de tots els anteriorment esmentats.

Evidentment hi ha més gent implicada en la submissió al NOM i la traïció als valors democràtics, de llibertat i de confiança, com tots els polítics catalans que han fet costat a l’ALTA TRAÏCIÓ, i també els polítics d’arreu del món democràtic, sobretot europeu i americà, dirigents espuris com MACRON, MERKEL, TRUDEAU, FERNÁNDEZ, etcètera, que han venut els seus pobles i treballen al costat dels ‘LLIBERTICIDES’ MUNDIALS.

CAL UN «NÜREMBERG MUNDIAL» i unes penes d’acord amb el crim de lesa humanitat que tots ells estan perpetrant i preparant.
Després d’això, de ser jutjats i castigats tots ells amb els culpables i còmplices de l’ONU, s’haurà de procedir a la destrucció de l’organisme dels Rockefeller.

Per això cal la UNITAT DE TOTS ELS POBLES, independentment d’ideologies i creences religioses, polítiques, econòmiques i socials; hem d’anar tots plegats a UNA contra la TIRANIA MUNDIAL, la pèrdua absoluta de llibertats i la imposició del NOU ORDRE MUNDIAL; tots plegats: blancs i negres, cristians, ateus i musulmans, feixistes, comunistes, socialdemòcrates, homes, dones... tots units sota el lema de la INSUBMISSIÓ I LA DESOBEDIÈNCIA, l’exigència de JUSTÍCIA, exercida pels ‘representants del poble’ (no pas pels jutges corruptes), i la reconstrucció de tots els països del món amb uns criteris de veritable LLIBERTAT, JUSTÍCIA I EQUITAT SOCIAL.

Els banquers, evidentment, són tots culpables de servir al NOM; al capdavall, són els seus sicaris més fidels i subordinats, els impassibles i cruels executors de les pressions als governs i a la gent.

Quant a l’exèrcit i la policia - l’assumpte més delicat -, cal que es preguntin si són gossos sicaris al servei de CRIMINALS o agents de pau al SERVEI DEL POBLE. Ells tenen les armes i saben qui són els que els han enganyat, moltes vegades des de dins dels cossos. Militars i policies poden ser sicaris o gent del poble, ells hauran de decidir a qui es deuen en realitat, si als juraments que manaven fidelitat als principis que aquí defenso, o si el seu jurament era de fidelitat al crim, al NOM. Volem comptar amb ells, ells han de ser veritablement la garantia de la nostra seguretat. Però, si opten per oprimir el poble i ser per sempre els GOSSOS dels amos (uns gossos que seran abandonats així que la tecnologia i el terror mantingui els bens dins de la fidelitat i la submissió a l’horror), aleshores, seran els nostres enemics, i ben probablement perdrem la batalla i la guerra, perquè ells estan armats i nosaltres indefensos, només amb la força de la veritat com a arma; però no per això hem de deixar-nos governar i violar per CRIMINALS que han traït tots els seus juraments i la fidelitat al poble i a les pàtries, tot allò que tantes vegades embruten amb falses paraules els polítics i els banquers.

CAL DIR PROU JA! ELS CRIMINALS DEL N.O.M. TENEN LA PRÒXIMA PANDÈMIA PREPARADA, i aquesta no serà pas tan benigna. Ara ens han provat; després ens exterminaran sense compassió. Ells mateixos diuen i proclamen que vindran més pandèmies, que haurem de canviar la nostra vida i adaptar-la a la seva voluntat, ordre i tirania. PER AIXÒ HEM DE DIR PROU. La lluita no serà fàcil ni curta, però hem de començar a demostrar-los que EL POBLE ÉS LEGÍTIMAMENT AMO DEL SEU DESTÍ I QUE LA LLIBERTAT HUMANA ESTÀ PER DAMUNT DE TOT SOTMETIMENT.

LA LLIBERTAT ÉS LA NOSTRA BANDERA.
LA GENT ELS NOSTRES SOCIS.
LA DIGNITAT LA NOSTRA DOCTRINA.
LA PAU LA NOSTRA ESPERANÇA.

L’ESCLAU NO TÉ FUTUR NI PRESENT.
L’HOME LLIURE ÉS EL PRESENT QUE ES PROJECTA.

En aquesta definitiva lluita per la llibertat, tots sou benvinguts! Abandoneu els vostres amos, delateu-los, feu costat al poble... i el poble us respectarà. Torneu a ser dignes de dir-vos HUMANS.

AQUEST NO ÉS UN CRIT A LA INSURRECCIÓ,
ÉS LA LEGÍTIMA RECLAMACIÓ DE LA LEGALITAT
QUE ELS TRAÏDORS, ELS RENEGATS,
ELS DESLLEIALS I ELS PERJURS
HAN PROSTITUÏT.


1 comentari: