diumenge, 10 de maig del 2020

LA IMMENSA MENTIDA



Abans-d’ahir vaig descobrir aquest vídeo https://www.youtube.com/watch?v=PrazFLdENlU , en el qual el biofísic, premi Nobel de química (2013), Michael Levitt, fa la seva valoració de la ‘immensa mentida’. Ahir al matí, ja havia estat esborrat de la xarxa ‘de la llibertat’, en seguiment de les ordres del N.O.M. Tanmateix, la resistència l’ha tornat a pujar i hi ha diversos canals que l’han re-apujat. Confio que l’enllaç de més amunt no sigui censurat, però, val a dir, que en el cas que la ‘política de la mentida’ de la corporació l’hagi censurat, qui estigui interessat en l’opinió d’aquest científic, podrà trobar-lo gairebé segur; encara que hagi de perdre una mica de temps per localitzar-lo.
Se’ls està ensorrant la mentida. A Alemanya hi ha hagut diverses manifestacions contra la violació de les llibertats exercides pels governs dels lands i del federal amb l’excusa de la mentida. Confio que aquesta iniciativa serà seguida per les societats lliures del món i els ciutadans demostraran així que no és el govern qui mana i el poble qui ha d’obeir, sinó que és el poble qui mana i és el govern qui ha d’obeir. Malgrat la complicada situació que patim, encara hi ha motius d’esperança. Perquè, sobretot, a mesura que la DESOBEDIÈNCIA sigui la norma, hi haurà molta gent que obrirà els ulls i comprovarà qui són la COLLA DE DELINQÜENTS POLÍTICS, PERIODISTES I CIENTÍFICS que s’han venut a la més gran ORGANITZACIÓ CRIMINAL DEL MÓN, encapçalada per l’O.N.U, i que avui ens governa des del braç executor de l’Organització que dirigeix el goril·la i mascota preferida de Bill Gates.
Val a dir, que TOTS ELS POLÍTICS són responsables de la violació dels principis que han jurat defensar, de les morts i de l’allargament de la intoxicació de la gent amb la mentida. També cal esmentar i destacar TOTA LA PREMSA TELEVISIVA, RADIOFÒNICA I ESCRITA que els ha obeït, obviant la responsabilitat de corroborar la informació que donen per tal de ser fidels a la veritat. I per acabar, no podem oblidar els terroristes CIENTÍFICS que per mantenir el seu lloc de treball, ascendir i gaudir dels privilegis que els atorguen les organitzacions criminals a les quals serveixen, han escampat el pànic injustificat entre la gent, demostrant amb això la seva NUL·LA capacitat científica i intel·lectual i el desconeixement absolut d’allò que pretenen representar; per la qual cosa, és una necessitat social inajornable que els siguin retirats tots els títols i certificacions acadèmiques que els converteixen en professionals sense ésser-ho; ja que la primera de les condicions fonamentals d’un científic és la ciència, no l’enriquiment per ús fraudulent dels coneixements, de les titulacions o dels càrrecs que desenvolupa. Per tot plegat, aquesta gent ha de ser immediatament EXPULSADA de tot organisme, institució o associació que tingui a veure amb l’especialitat que han prostituït per interessos personals en contra de l’interès social, tot defensant els espuris interessos de les diverses organitzacions criminals que estan darrere d’aquest immens engany.
Cal que la gent prengui consciència del gravíssim delicte de TERRORISME que han executat tota aquesta colla d’immorals i els exigeixi la responsabilitat intrínseca als càrrecs que desenvolupaven, que és el servei als interessos de cada nació. I val a dir que TOTS ELS PARLAMENTARIS (llevat que públicament hagin demostrat i denunciat la traïció al poble que suposa la immensa mentida) són responsables i han de ser jutjats pel mateix delicte de terrorisme. I ja no dic, els que servicialment s’han ofert a fer creure que estaven malalts per escampar la por i consolidar la mentida. No podem tolerar la impunitat de cap dels responsables, i a més a més, hem d’exigir la reparació amb el seu patrimoni del perjudici a la ciutadania de cada país, ja que són absolutament responsables del que ha passat, sigui per col·laboració o coneixement, sigui per ignorància i bona fe, sense que cap de les causes sigui eximent de la seva responsabilitat POLÍTICA, PERIODÍSTICA O CIENTÍFICA. I perquè això es vegi clar, tot seguit refereixo un seguit de dades, que jo sé, sense tenir l’especialitat d’aquests venuts, i que ells, si les desconeixen, demostren una absoluta ignorància de les seves especialitats. Per això, després d’un desastre com el que han provocat, és de justícia l’anul·lació de les acreditacions que disposaven per exercir la seva feina per l’absolut desconeixement quant a allò que propugnaven.

Els polítics, perquè tots sabien que el president s’ha reunit diverses vegades amb l’home dels encàrrecs del BIS, Georges Soros, i ha obeït fil per randa les ordres de l’organització criminal, desatenent la seva obligació de defensar el país. Ell, el seu vicepresident i el govern en ple, són els màxims responsables de l’ALTA TRAÏCIÓ, i tota la resta de polítics, ho són en qualitat de col·laboradors per omissió; ja que si jo sé d’aquestes reunions, és impossible que ells les desconeguessin. I val a dir, que és absolutament indiferent que les coneguessin o no, per a ser acusats de corresponsables, ja que cap autoritat política pot desatendre les seves obligacions, i n’és responsable de la mateixa manera, per bé que en diferent grau, si la causa és l’ocultació o la idiòcia. Cap polític en funcions actualment, pot ser exonerat de responsabilitat, i ha de ser exclòs a perpetuïtat de la vida política, activa i passiva, tant com a candidat o membre d’un partit, com en qualitat de votant. Quin futur espera a una comunitat si els traïdors a la comunitat compten amb noves oportunitats per a la traïció! La traïció és una baixesa ètica, que qui la comet, podeu estar-ne segur, la repetirà així que pugui.
Si l’estultícia no els permet de contrastar números i avaluar una situació insignificant com aquesta, quina confiança podem dipositar en ells?
Quant als lloros, ja sabem que fa molts anys que els periodistes de veritat, malauradament, o són morts per l’organització que defensen els nostres polítics, o a la presó. Tanmateix, si ets periodista, has de ser fidel al codi deontològic, i si la por t’ho impedeix, abandona la professió i dedicat a qualsevol altra cosa, perquè ser còmplice d’una organització criminal et converteix en sicari. És curiós com aquests suposats ‘periodistes’ (i val a dir que apunto a les direccions i als consells de redactors més que al becari que és explotat) no han contrastat dades, i només s’han dedicat a repetir les ordres sense posar-les en quarantena, tot contribuint a escampar el pànic, amb portades tòxiques i la desinformació constant amb les dades de morts i infectats, les quals sempre destacaven especialment, perquè amb les xifres de morts i infectats, i les imatges d’astronautes mèdics, la gent agafés por i se sotmetés a les ordres de l’organització criminal que polítics i periodistes han servit. La seva responsabilitat és igual de gran que la dels polítics, perquè els polítics sense la mentida dels mitjans, no haurien allargat les intencions criminals més enllà d’uns dies. Deixeu, d’una vegada i per sempre, de creure les falsedats interessades de les televisions (si les apagueu, en quatre dies, o es tornen dignes o desapareixen. A més a més que rebentaríeu la putrefacció del control mental de les defecacions publicitàries), i oblideu-vos de la premsa escrita, on no trobareu cap opinió digna (si no és que es cola per manca d’advertiment de la direcció) ni informació que no respongui als interessos de qui s’hi publicita. Fixeu-vos que no trobareu un sol diari on no hi hagi l’estrelleta de Miró o els logotips de les altres banques; els fidels sicaris del BCE i el BIS, els responsables de la crisi; que no són altra cosa que establiments públics de robatori amb llicència governamental. Ja és hora que desaparegui la banca privada. I penseu que fins i tot el Banc d’Espanya, és banca privada. Per això estem com estem, al capdavall, fins que no desinfectem les comunes de l’economia (defensades fins a l’afonia pels que es diuen ‘economistes’ i no són més que tecnòcrates del robatori), no tindrem una societat digna. ‘Fer-los desaparèixer’ significa recuperar la llibertat. Una societat funciona amb confiança i fidelitat, dues virtuts que no trobareu en cap corporació bancària. Una societat funciona quan produeix; no quan especula. Només té dret a la riquesa qui produeix un benefici social, sigui amb la indústria, el comerç, la producció agropecuària o la cultura. L’especulador és només un lladre protegit per les mentides ‘acadèmiques’ dels economistes.
I finalment, arribem als científics. La vergonya que em provoquen no pot ser descrita. Ignoren que un nen està naturalment protegit pel sistema immunològic, que molt difícilment transmetrà una malaltia als grans i que li és fonamental el desenvolupament psicomotriu i el contacte social? No saben que els joves, encara més que els nens, tenen un sistema immunològic prou eficient com per combatre una grip, que necessiten la interacció social per a formar-se com a persones en un món lliure, i adquirir així consciència de la seva responsabilitat? Que han de viure la vida plenament perquè és el moment en què la vida és tota ella força, energia, voluntat i capacitat d’acció? No saben que els adults necessiten treballar, que les relacions socials són fonamentals per a la seva felicitat i que tenen tot el dret a gaudir de les condicions de vida abans que la davallada a la vellesa els comenci a fer enyorar la joventut perduda? O és que aquests ‘científics’ es pensen que tenen algun dret a deprimir, angoixar i provocar una cruel ansietat en els homes? Per no parlar dels vells, la víctimes predilectes de tots aquests criminals, com ho ha dit explícitament la presidenta del BCE i abans mafiosa del FMI? Aquests científics es pensen que fan un favor confinant els vells, en impedir-los de veure el sol, en prohibir-los de moure les articulacions, en negar-los la relació amb els altres vells, en matar-los en la més absoluta soledat, una crueltat mai no experimentada en la història humana? Algun d’aquests capsigranys amb títol universitari, ha pensat que el confinament i la por són dos instruments perfectes per a l’afebliment dels sistema immunològic, a més d’un desconcert per a l’estabilitat mental? Però tots ells: epidemiòlegs de pa sucat amb oli, directors d’hospitals que saben més assentir que diagnosticar una malaltia, metges en general que són incapaços de curar per ells sols i freturen, per això, dels protocols d’una organització criminal, uns protocols que no s’ha de ser molt intel·ligent per veure que són expressament inútils, i dic això, perquè si endolles la gent al respirador, i la gent es mor, és evidentíssim que no els has d’endollar al respirador per més que el goril·la i mascota de Bill Gates t’ho digui des de l’autoritat que li concedeix dirigir una de les branques més criminals de l’O.N.U. Biòlegs, pneumòlegs, immunòlegs... i fins i tot sociòlegs, han recomanat ‘obediència’ a les autoritats! De què serveixen professionals que no tenen independència intel·lectual? La ciència no és obediència, i menys encara VERITAT. Però tant se val, aquests mesells això no ho entendran ni que els ho expliquis amb dibuixos. Tenen un certificat que els permet guanyar-se la vida, i amb això en tenen prou. O us penseu que van estudiar per alguna altra cosa? Per això, aquests miserables també han de pagar el crim al qual han contribuït, perquè sense la seva aquiescent i plàcida col·laboració, la mentida no hauria durat més que unes hores abans de caure pel pes de les evidències científiques.
Potser caldria fer esment també als especialistes en dret, ja que la violació més greu de totes ha estat en les garanties de llibertat, independència i dignitat. Però, apart que el desconeixement del concepte de justícia de qualsevol advocat, jurista o jutge, és absolut, és cert que hi ha hagut alguns moviments i denúncies dels més valents, i també és cert que ells no s’han posat al costat del crim dels polítics i socis. Una altra consideració mereixerien els jutges, però, la veritat, tots sabem que quan la justícia va precedida de Palau (precedida d’una connotació de privilegi, ja que ningú que tingui un palau, no podrà negar algun tipus de privilegi) o Cort (en el seu terme més pejoratiu, que és el més adequat), poc es pot esperar. Fins que la justícia no s’exerceixi a la ‘Casa de la Justícia’, podran entabanar-nos amb paranys i falsificacions diverses, però la justícia serà l’exercici del dret, i el dret, llevat del dret innegable a la llibertat, sempre és un privilegi.
La mentida es desmunta. Sense dubte, tots els mentiders maldaran per preservar-la tant com sigui possible, que aquesta és l’ordre dels amos. Certament, no podem descartar, és més, cal esperar, que ens tornin a posar en pànic amb una nova malaltia molt més letal, ja que els amos, si són alguna cosa, és per damunt de qualsevol altra: psicòpates. Res no s’ha acabat. Tanmateix, la mentida no se sosté per enlloc, i la prova és la censura. Com no són capaços de demostrar el que defensen, i no hi ha res de més senzill que aportar proves de la veritat i l’exactitud d’una tesi, aleshores, en un execrable exercici de tirania, impedeixen l’exposició de les seves mentides i la demostració de la veritat. VIVIM EN ELS PRIMERS PASSOS DE LA NOVA TIRANIA MUNDIAL, en el començ; de nosaltres depèn acabar amb ella... i per això, caldrà acabar amb les titelles que la sustenten.
Per concloure, detalls importants de com aquests anormals volen assolir la nostra DESHUMANITZACIÓ:
- Ens han tancat a casa i ens han controlat els moviments com si fóssim animals.
- Ens han prohibit d’encaixar les mans, tot suggerint de colpejar-nos amb els colzes o els genolls... Serà perquè ells tenen cervells de ximpanzé?
- Ens han prohibit d’acostar-nos als nostres semblants.
- Ens han prohibit de FER-NOS PETONS I ABRAÇADES,
i ara, aquests retardats, en una demostració suprema de la seva psicopatologia
- Ens volen obligar a amagar la boca i els llavis, a esborrar per sempre més el signe exclusiu de la nostra espècie i el més màgic: EL SOMRIURE.

LA DIGNITAT HUMANA ENS OBLIGA A DENUNCIAR I A EXIGIR EL MÀXIM CÀSTIG PER A TOTS AQUELLS QUE VOLEN CONVERTIR-NOS EN ANIMALS DOMESTICATS. El sotmetiment per la violència i la intimidació és un crim de lesa humanitat. L’Estat s’ha convertit en el nostre màxim enemic: DESTRUÏM-LO. De les runes aixecarem una nova organització social, sense dubte, millor que la presó que ens han construït els criminals que dirigeixen les nostres vides i les nostres possibilitats.





P.S. Us remeto a aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=PCUMFhRqhaY . No sé si és real o és un missatge manipulat, tant se val, perquè aquest és el missatge que haurien d’entendre totes les forces d’ordre públic, els ‘agents de pau’: que en una societat lliure són companys i assegurança de la gent, i no els seus enemics. Sobretot, el recomano a policies i militars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada