dimecres, 25 de novembre del 2020

ASSORTIT DE NOTÍCIES

 

Hi ha tantes notícies que és impossible que un hom no pari boig. S’ha mort Maradona, la mà de Déu, e.p.d.; el fill de Satanàs, el jesuïta dels jueus, ha publicat l’encíclica «Fratelli tutti» (el 4 d’octubre), un cant de lloa al Nou Ordre Mundial, que, però, no ha editat en vídeo, com semblava que havia de ser; també hem sabut que la GESTAPO de Sàmper ara es dedicarà a la ‘policíaca tasca’ de vigilar els bars; que les proves falses de PCR seran obligatòries per a viatjar; que els gossos de Soros borden allò que els mana l’amo així que aquest els deixa anar un tros de carn, i per això, el Trilla ja ens ha advertit de l’onada de després de Nadal, mentre que el duet calavera del Mitjà i el Clotet han compost un estudi per a dir el que Soros els ha dit que diguin: que la hidroxicloroquina és una tifa com una catedral; o que el Femer Suprem de l’Estat ha declarat legals les il·legals mesures governamentals, en una exhibició franca i honesta de la seva baixesa ètica i de l’habilitat per a reptar com a bons cucs que són. També he descobert que si el Real Decreto 21/2020 del 9 de juny imposava el morrió als esclaus d’Espanya, la decisió de les Comunitats Autònomes de fer-lo obligatori es retardà, i a Catalunya es sancionà el 9 de juliol, quan a Catalunya hi havia 5 (CINC) ingressats de Covid-19 a l’UCI, i a la resta de l’Estat un total de 8 (VUIT). Certament els crims de LESA HUMANITAT que recauen sobre TOTS els polítics ultrapassen tota la perversió criminal que ha experimentat l’home en la seva lamentable història. Per això, tingueu compte, estimada Doctora Alba Mengele Vergés, coneguda com a ‘l’assassina del morrió’, com també el Reichsführer-SS Bargalló, l’home dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, a qui, val a dir, hauríem d’examinar psicològicament, perquè el seu deliri en la destrucció infantil i juvenil, o és producte de pedofília o és fruit d’un odi visceral als nens, alhora que una passió malaltissa per l’extinció en ells de qualsevol rastre d’humanitat. Estimats criminals, la gent es desperta, lentament, sí, però es desperta, i el desvetllament significarà ineludiblement la vostra perdició. Amén.

Fixeu-vos si hi ha notícies! Tanmateix, més que carregar-vos amb el meu discurs, avui, us proposo la lectura de tres textos i la visió d’un breu vídeo. Abans de deixar-vos amb cada un d’ells, fem-ne una introducció:

La ‘carta oberta d’un mestre jubilat’ que us presento tot seguit, prové del blog ‘Salud y poder’ de Jesús García Blanca, exprofessor, investigador rebel i lliurepensador, per la qual cosa, almenys quant a la capacitat per a pensar per ell mateix, el podem considerar un ‘intel·lectual’, sobretot perquè els que ho haurien de ser, tots els que han estat ‘desformats’ a les facultats d’Humanitats de les cases de prostitució que coneixem com a Universitats, semblen incapaços de no repetir, com a lloros de paper higiènic qualssevol, la veu de l’amo. Almenys, Jesús García exposa i raona en una esplèndida carta, en una excel·lent carta, els arguments i les proves contra els crims que està efectuant la classe educativa amb els educands. Els enllaços que aporta com a demostracions de les argumentacions són també recomanables, tanmateix, només amb la lectura del seu escrit n’hi ha prou per comprendre com el sentit comú és un coneixement profund de la naturalesa humana, física, intel·lectual i espiritual.

https://saludypoder.blogspot.com/2020/11/carta-abierta-de-un-maestro-jubilado-un.html


Després del mal gust de comprovar com estan destruint des de l’ESTAT els nostres FILLS, us recomano aquest article signat per Agustina Sucri, publicat a La Prensa, diari argentí, i que resumeix el parer del doctor Mike Yeadon, exdirector científic i ex-vicepresident de Pfizer Global, quant a la immensa mentida. Molt recomanable, perquè ens trobem amb la mirada d’un exdirigent d’una d’aquestes organitzacions criminals. Qui millor que ell per a mostrar-nos els seus dubtes quant al teatre del corona-engany!

http://www.laprensa.com.ar/495563-Coronavirus-el-fraude-de-la-segunda-ola.note.aspx


Ara que ja sabem que tot és una mentida sanitària, vegem aquest escrit d’Ernst Wolff, que crec que és el director de Global Rechearch, un mitjà de comunicació integrat per escriptors, periodistes i activistes, amb seu a Mont-real, al Canadà de la bruixa ‘estimanens’ Trudeau. Aprofitant una frase de la tarada de la Greta ‘ecoglobalista’, Ernst ens exposa la realitat del crim econòmic que és aquesta falsedat política amb excusa sanitària. És un text breu, però prou il·lustratiu.

https://kenfm.de/crear-panico-y-gobernar-por-ernst-wolff/


I per concloure aquest recital de recomanacions, un vídeo. En aquest breu vídeo subtitulat, se’ns exposa l’’Event Cyber Polygon’, dut a terme el juliol d’enguany pel terrible Fòrum Econòmic Mundial que dirigeix el tètric jueu Klaus Schwab. En la filmació el sentirem a ell mateix advertir-nos del que ens vindrà al damunt. És per posar-se a tremolar veure tota aquesta colla de jueus i aliats mesells, com ens amenacen sense que els tremoli la veu. Ara no podem enganyar-nos, sabem qui són els criminals que volen l’extermini humà i de la cultura europea o occidental. Només amb l’extinció d’aquesta veritable raça espúria i tòxica, Europa i tot el que això significa, sobreviurà. Us ho recordo, estem en guerra, i durant la guerra, matar enemics no és cap delicte. Tant de bo no fos així, però, malauradament, les guerres, ja ho tenen això: maten gent. Ells ens volen aniquilar sense baixes, sense que sembli una guerra, com qui diu, sense que ens n’adonem, amb enganys i enverinaments. De nosaltres depèn despertar i tallar tots els caps de l’hidra. Si el paràsit Sàmper fes la seva feina, ja hauríem detingut un dels pitjors terroristes, xantatgistes i criminals del món, George Soros, però al cap GESTAPO, li agrada més importunar ciutadans, tocar-los allò que no sona, que després, quan arriba a casa, explica les anècdotes a la dona i es fan uns tips de riure, que no ho vulgueu saber! Tanmateix, si als EUA prenen mesures contra el terrorista-criminal que sopluja, estimat Sàmper, potser li vinguin a tocar a vostè les pilotetes que toca als que prenen la fresca en un bar en una agradable conversa, per a posterior gaudi familiar. I val a dir, que me’n sentiré molt content, que això li passi. Bé, us deixo amb el genocida Klaus Schwab i l’exposició del pròxim crim de la raça superior, que imagino que vindrà després de la tercera onada. Es veu que els jueus també compten com nosaltres: 1, 2, 3 i ja! Doncs, això.

https://superocho.org/watch/ZsZs12zp99ZbONy


No em direu que no són bona gent, aquests jueus filantròpics i desinteressats! Raça excelsa on hi hagi hagut races excelses! Tots ells farcits de bondat i fraternitat, com agrada al seu amic, el fill de Satanàs que viu a Roma. Heu vist el monstre. Sabeu? No serveix de res fugir la confrontació amb el monstre, tard o d’hora us atraparà, no oblideu que són diables. Per això, l’única salvació és l’enfrontament amb els monstres. Són molts poderosos, sense dubte, però són mortals. Com deia Michael Corleone, a ‘Il Padrino II’: «Si alguna cosa ens ensenya la història, és que es pot matar a qualsevol». La pel·lícula! Sí, perquè és la més artística, ja que art és fer real la transcendència, i Francis Ford Coppola, en una ficció assoleix la transcendència a la veritat. O creieu que hi ha alguna diferència entre Michael Corleone i George Soros, per exemple? O el Schwab (que ja sona repugnant), o el Kissinger immortal (ni Déu ni el Diable no el deuen voler! Un per ètica, l’altre per no perdre el tron), o els Rothschild o els Rockefeller (terroristes a cara descoberta), tots ells, comparats amb qualsevol dels genocides més salvatges que recordeu, els converteixen en ànimes de la caritat.


Sabem qui són els àngels exterminadors de l’espècie humana! Esperarem que la raça superior ens domestiqui? O aniquilarem abans la supèrbia de la raça superior?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada