dissabte, 14 de novembre del 2020

BARCELONA, CENTRE DEL MÓN


Barcelona, una ciutat absolutament destruïda, sense essència ni ànima, avui ha estat notícia arreu del món. No perquè la pallassa que ha estat fonamental en la seva destrucció hagi dit alguna de les seves imbecil·litats que tot ho abasten, sinó perquè el Centre d’Extermini «Can Ruti», amb el senyor Clotet al capdavant, ha resolt el problema de la vacuna: ja en tenen una!; i d’altra banda, Rudy Giuliani, exbatlle de Nova York i advocat de Donald Trump, ha assenyalat la nostra ciutat com a epicentre del terratrèmol del frau electoral als EUA.

Comencem per la potinga que han elaborat a ‘Can Ruti’. Els ingredients són: dos grans d’all aixafats i deixats dos dies a la llum de lluna, l’orina d’una gata en menstruació, mitja gota de verí d’escurçó, 1 mg. de cicuta, semen de llimac i els adjuvants, conservadors i preservatius. Passat tot pel morter i feta una bona pasta, se li afegeix vitamina C de taronja espremuda en el moment i aigua a discreció per fer la solució líquida i sense grumolls. Després de deixar-ho reposar 72 hores en barrica de roure, es passa a un contenidor d’acer inoxidable i tot seguit a la màquina de dosificacions, d’on surten com soldadets que van al front, les vacunetes encapsulades de ‘Can Ruti’. L’alegria del senyor Clotet, de la Mengele i del jueu, ha estat compartida efusivament pels ximplets i agenollats perpetus: Oriol Mitjà, Àlex Arenas i en Padrós. Tanmateix, el que és important de la notícia és que el Centre d’Extermini sol·licita voluntaris per a provar la potinga. Vejam! Senyor Clotet, genocida Mengele, cap de mata-sans i eminències científiques, res de voluntaris!, O NO CONFIEU EN LA VOSTRA POTINGA? No res, vosaltres els primers, vosaltres i les vostres famílies, dones, homes, nens i nenes, gossos i gats, si voleu. Com hauríem de beneficiar-nos nosaltres del vostre èxit, d’un èxit que salvarà l’espècie humana! De cap de les maneres! Vosaltres sou els grans conductors del nostre desvari i els eminents descobridors de la cura, i és de mínima justícia que vosaltres en sigueu els primers beneficiats, ÉS DE JUSTÍCIA!

No tinc cap dubte que si s’ha fet a Barcelona, en un Centre d’Extermini català, amb eminències com vosaltres i sota la direcció tècnica i especialitzada de George Soros i l’ISG, totes les altres vacunes fracassaran (És ironia, gairebé sarcasme). I com sé que de medecina en sabeu poc, us recomano d’escoltar els arguments científics del genetista i expresident de la Societat Argentina de Medecina Genètica, el doctor Luís Marcelo Martínez que, Oriolet i companyia, en lloc de parlar de terror, de confinaments, d’aïllaments i les ximpleries que vosaltres manegueu, argüeix el mètode i les proves científiques per a fer consistents la seves paraules, un argument que vosaltres, ‘potinguers’ de salses de bruixes, no podeu aportar, bé, llevat de l’argument incontestable de la POR i els PCR.

Adverteixo especialment als criminals de la vacuna de Barcelona que potser el que sentiran els sonarà a grec clàssic, però és la diferència entre saber de què es parla i obeir a qui et paga. Potser no podreu entendre-ho, no ho dubto, però feu l’esforç. La ciència es fa amb pensament propi i dubte, no a les ordres del ‘Vals dels dinerons’, una esplèndida – segons vosaltres – composició del mestre George Soros, conegut mundialment pels seus balls, que has de ballar t’agradin o no t’agradin, gràcies als miserables que com vosaltres s’agenollen, com esclaus als peus de la reina, a la voluntat del gran compositor.

https://lbry.tv/@catarsisman:6/EXPRESIDENTE-DE-LA-SOCIEDAD-ARGENTINA-DE...---Ricardo-Delgado-Martin:0


Ximples, tot el que diu el doctor Luís Marcelo Martínez, ho corroboren especialistes en immunologia com la doctora Roxana Bruno, amb prou proves i raonaments, com altres metges – cosa que vosaltres no sou – com el doctor Montanari o Wolfgang Wodarg, aquest darrer, a més de deixar-vos en ridícul com a professionals del que sigueu, us converteix en pols quant a ètica i dignitat mèdica i humana. Per això, ximples mentiders, rebateu-me, destruïu les ‘meves mentides’ i les ‘meves ofenses’: proveu vosaltres i els vostres estimats el vostre gran invent. Al capdavall, oi?, salvar-se de la Covid-19, sempre és millor que una mielitis transversa, on va vostè a parar! Au, tots sabem de la vostra integritat i professionalitat, dels vostres coneixements i de la passió pel servei públic: ompliu-vos de glòria, perquè tots nosaltres us puguem venerar! Friso des d’ara. No em decebeu, que el fet de no gaudir del privilegi que us heu guanyat, demostraria que ‘potser?’ voleu enverinar la gent? Ja sé que això no pot ser, i que això no ho faríeu mai, i menys per diners! Fer por, sí que ho heu fet, però d’aquí a allà hi ha bon tros, oi, íntegres?


Quant a les declaracions de Giuliani, m’ha cridat l’atenció el titular de Vilaweb quant a aquesta notícia. O en Partal té el cul llogat o de periodista en té poc, almenys, com a analista de la realitat, un fet que cada volta crec més, tot sigui dit; només les previsions quant a la independència són prou clarificadores de la qüestió. Però llegim el titular: «La nova teoria de la conspiració de Trump situa Barcelona al centre del suposat ‘frau electoral’». I resta tan ample! La pèrfida utilització fraudulenta del llenguatge, retrata el redactor i el cap del diari. Vegem-ho, que la perversitat és molt subtil i carregada d’intenció:

La nova teoria de la conspiració de Trump’: Si ‘teoria de la conspiració’ ja en ella mateixa conté la desqualificació, què serà si hi afegeixes ‘nova’, com dient, au, aquesta és la darrera anada d’olla dels col·legues! I això, referit, ni més ni menys, que al president de la primera o segona potència mundial! Crida l’atenció que Trump sigui un conspiranoic, mentre que Bush i les Torres Bessones foren ‘indiscutiblement’ un atemptat islamista. L’evidència ofèn l’enteniment. Perquè, apart que no hi pot haver el mínim dubte de frau electoral, el que és insostenible és considerar la versió de Bush, la versió oficial, quant a aquest atemptat de falsa bandera com a real, sobretot després de tot el que s’ha sabut. Dos avions feren caure tres edificis? L’avió del Pentàgon es fongué absolutament? Com explicar la demolició dels edificis, que semblava totalment controlada, i les explosions que s’hi sentiren? En fi, no cal estendre’s-hi. Tanmateix, mai no he sentit en Partal comentar res d’aquest cop brutal del terrorisme d’estat de Bush i de l’administració americana (a les ordres aleshores de la Reserva Federal i del Counsil on Foreign Relations (CFR).

... situa Barcelona al centre del suposat ‘frau electoral’’. Les cometes són molt importants. Si les dugués ‘suposat’, estaria en suspens el frau electoral. En canvi, si les cometes són a ‘frau electoral’, converteix el ‘suposat’ en una invenció. Encara que les cometes criden l’atenció sobre el seu text, inconscientment la càrrega de l’oració recau en ‘suposat’, que com passant desapercebut té tota la càrrega de desqualificació de l’afirmació posterior. Si no ho veieu a primer cop d’ull, mediteu-ho una mica i veureu que no és cap atzar, que els especialistes que controlen i dirigeixen tota la premsa saben molt bé el que fan. Goebbels fou un gran mestre. Però pensem quina seria la impressió del lector si el diari d’en Partal hagués titulat d’acord a la realitat objectiva (que els resultats canviïn de sobte com van canviar, enmig de sorpreses i decisions inesperades, com a poc, hauria de despertar la sospita. I en això no m’estenc perquè en parlo en un escrit anterior). El títol, doncs, podria ser: «La denúncia republicana (o de Donald Trump) de frau electoral situa Barcelona com a centre del complot’».

Els republicans han denunciat frau, un fet que recull tota normativa electoral: la possibilitat d’impugnar resultats o procediments. Si ara afegeixen que han localitzat el mecanisme informàtic per a la ‘reconversió’ de vots, és normal que ho denunciïn, i seria natural que la premsa se’n fes ressò. Al capdavall, la resolució de tot plegat la tenen els jutjats, no els lloros. La supèrbia d’aquesta subespècie humana és fastigosa. I si, a més a més, afegim que se suposa que un periodista professional ha de tenir més informació que jo, com és possible que no sàpiguen els interessos que mou George Soros a Catalunya? No saben res a Vilaweb de l’Espai Societat Oberta, ni del Institut de Salut Global, ni de la col·laboració de Soros amb l’Hospital Germans Trias (Can Ruti), ni dels tripijocs del jueu en el procés d’independència o, més greu encara, amb les decisions ‘criminals i injustificades’ de la Genociditat de Catalunya? De veritat, en Partal, no en sap res d’això. Vejam si serà que Soros li diu que remeni l’olla perquè la gent no perdi l’optimisme i per això el Partal fa el ridícul cada volta que parla de la imminent independència i de la unitat! I no dubto que ho fa tot de bona fe. Potser és un problema de capacitat, que els papagais i els lloros, de repetir en saben prou, però el fet de pensar per ells mateixos, els costa una miqueta més.


Concloc amb notícies breus. A Itàlia, la desobediència s’està estenent arreu del país, i l’actitud de la policia sol ser pacífica i solidària amb el poble. A França, en canvi, un comitè secret dirigeix el cop d’estat del mesell de Rothschild, Macron, la poupée putain, de manera similar a Canadà amb el pedòfil Trudeau o a Austràlia i Nova Zelanda, on es preparen els camps de concentració i la policia ja pot entrar a casa teva per què sí. A Alemanya, Merkel, la criminal sionista, amb problemes per seguir l’agenda dels amos jueus, tot i això, va imposant la tirania del NOM: ara els psiquiatres ja poden emportar-se els nens alemanys. Espero que la mort sigui la pena per a tan desmesurat delicte! Recordem que a Alemanya han mort 3 nens per causa del morrió d’esclau. I a Àustria hi ha deu nens ingressats a cures intensives per fongs als pulmons, de resultes, de què? Vejam, Mengele i Reichsführer-SS Bargalló, no dubto que si a Alemanya i a Àustria hi ha hagut morts i nens greus, aquí no pot ser d’una altra manera. Més us val que mai no se sàpiga. Tots els morts, us ho recordo, són obra de la vostra gestió voluntària, perseverant i cínica.

Per cert, i allargo la conclusió de l’escrit, avui, també he llegit que una nena illenca de raça negra (el surrealisme actual és increïble) fou traslladada a Barcelona fa quaranta cinc dies per la gravetat del seu estat per culpa de la Covid-19, i encara hi és. Feia gràcia que en la fotografia que il·lustrava la notícia hi sortia tot l’equip mèdic (6 persones), que jo, en veure-les, he pensat: «Collons, amb la feina que tenen amb els que s’estan morint, i guaita’ls! com posen cofois per fer-se una fotografia amb la nena; una nena, que val a dir, que almenys en la fotografia, tot sigui dit, sembla que l’hagin agafada quan passejava pel carrer». El més graciós, però, era que si et prenies la molèstia de llegir la historieta del tebeo, en un paràgraf, ja ben avançada la lectura, hi podies llegir: «La noia patia un hipertiroïdisme causat per la malaltia de Graves-Basedow, encara que els doctors descarten que tingués res a veure amb la complicació de la Covid-19». No em direu que no és per posar-se a plorar, tan summament imbècils ens creuen? tan summament idiotes són els metges? La nena, que m’alegro que s’hagi recuperat, no cal dir-ho, no era una nena sana, en el sentit natural de la paraula. Si tenia aquesta malaltia rara, no estava sana. Però el més vergonyós de tot és que la malaltia de Graves, com es coneix comunament, és una malaltia ‘autoimmunitària’. Oh! Però els doctors, especialitzats en ‘gravesbasedowlogia’ i amb molts més màsters d’insuficiència intel·lectual, han descartat que la malaltia autoimmunitària tingués res a veure amb la malaltia de la Covid-19; una malaltia que sabem que s’agreuja per comorbiditats i problemes d’immunitat. Vosaltres no sabeu res. Els metges, ells són els especialistes! No saben què diuen, no saben què parlen, potser, ni saben que maten, tan així són ells!, però per fer-se fotos en ple ‘holocaust sanitari’ i dir que una autoimmunitat no afecta en res una malaltia immunitària, per això, sempre estan llestos, només depèn del volum que fa el sobre. Aquesta és la carronya que vesteix de blanc i de verd als camps d’extermini. Però ells, mentre els omplis les butxaques...

No els oblideu, sense ells, res de tot el que passa, no hauria pogut passar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada