dimecres, 4 de novembre del 2020

NO HI HA DEMOCRÀCIA


Si les eleccions americanes són el súmmum de la democràcia, s’han retratat; perquè el primer principi de la democràcia és el respecte per les regles de joc i els adversaris. La pallassada de les eleccions nord-americanes ens ha posat en evidència una vegada més que la democràcia és una enganyifa per a babaus. Ahir, mentre feia altres coses, tenia la finestra oberta de ‘FOX News’ a l’ordinador per a seguir el recompte de vots a les eleccions americanes. En un començament, la tirada de Biden (m’abstinc de descriure’l, em conformo amb no dir-li senyor ni posar-li un nom) era prou espectacular i jo, poc ensinistrat a seguir les eleccions americanes, ja que mai no ho he fet, aleshores em pensava que la pedofília i el crim organitzat tornarien a governar els EUA. Tanmateix, com sóc ximplet, no vaig caure en el compte que els EUA són molt grans i tenen distints usos horaris! Aviat vaig veure que les possibilitats de victòria de Trump augmentaven a mesura que es rebien els recomptes que atenyien la part central del país. De tots és sabut que les rates jueves tenen els seus caus principals al nord-est i a tota la costa oest, o sigui, al nucli financer del país i a Califòrnia; diners al nord-est, i corrupció, cinema, música i crim a tota la costa oest. Per aquesta raó, en un començament, els pronòstics eren tan espectaculars a favor de Biden, del qual, val a dir, que avui he vist un vídeo on ‘ell mateix’ parla que han convertit les eleccions en un frau, amb la mateixa sang freda que et diria que has deixat el cotxe mal estacionat. La ‘cosa’ aquesta no hi és tota, fins i tot la manca de consciència l’afecta, i ni el seu cervell deformat pot suportar tanta maldat sense deixar una mica de llast, i això és el que va fer en dir això en un desvari de pocavergonya ignorant.

Bé, a mesura que la nit avançava, si s’estimaven els resultats provisionals, però molt clars, dels diferents estats, era fàcil de fer un càlcul i veure que no havia de ser difícil que Trump guanyés les eleccions amb avantatge. Quan mancava tota la costa oest, la victòria de Trump semblava apoteòsica. Curiosament, en el moment que començaven els recompte a la costa oest, amb escassament un 4% o 5% del vot escrutat, els tres estats (Washington, Oregon i Califòrnia) ja sortien en el blau intents que significava que els ‘punts’ de l’estat els havien guanyat els demòcrates. Podia ser una errada per causa dels nervis dels periodistes afeccionats que s’encarreguen d’aquests esdeveniments de segona o tercera línia, podia ser, però tot i el resultat favorable als demòcrates al segons cau de les rates jueves, tot i això, la suma dels escrutinis dels estats pendents de la costa est i, sobretot, del sud-est del país (suposo que perquè tenen una població molt més nombrosa que els estats del centre del país) consolidaven una victòria folgada de Trump, que havia de superar els 300 punts, estant la victòria electoral en el llistó de 270 punts. Vist això, vaig prosseguir amb les meves coses.

No sóc ‘trumpista’, però menys encara ‘satanista’. Només que un pedòfil, impulsor de guerres sagnants i crims contra la humanitat (pregunteu-ho a la gent que viu als Balcans), tràfic d’influències, corrupció, drogues, tràfic de persones, el cas ucraïnès del seu fill, una altra perla!... De fet, Biden és ferm defensor del nepotisme, i tota la seva ‘sagrada’ família, menja del robatori institucional, gràcies als favors i obediència als caus de rates. Si parlem de l’altra banda, Trump no m’agrada, perquè no deixa de ser un altre mafiós. Tanmateix, hi ha una màfia de l’honor i una màfia sense principis. Trump pertany, segons que crec, a la primera, i Biden i els demòcrates a la segona, això, sense cap dubte. Trump, se’n sigui partidari o no, és el primer president americà que conclou un mandat sense començar una guerra! Almenys, aquest detall, ens l’hauria de fer mirar amb una mica més de simpatia que als terroristes dels demòcrates, que recordem que financen el terrorisme internacional dels jueus, i com va demostrar el ximpanzé anterior a Trump i premi Nobel de la Pau, generen i mantenen guerres per a benefici de la indústria de guerra, en mans dels banquers. Sí, de les ratetes del nord-est i de la costa del Pacífic. Són així els banquers! Tenen interessos en la guerra, en la farmàfia, en la tecnologia i en la indústria dels aliments, perquè els banquers són els nostres pares protectors, que protegeixen els pares protectors de la pàtria, que per això som tan feliços i vivim en els millors dels mons possibles, com deia Leibniz.

Bé, ahir, quan ja era hora de plegar veles i anar-me’n a dormir, vaig voler de donar un últim cop d’ull a la victòria de Trump i fer-me al cas de la magnitud d’aquest triomf i el que pot significar. Val a dir, que mai no serà res de bo per a nosaltres, els pobres esclaus, però també és cert que a més d’una mica més d’humanitat, Trump no sembla capaç d’acabar amb l’esperança, cosa que els animals verinosos dels demòcrates, no és que ho vulguin fer, sinó que tenen el calendari d’accions perfectament dissenyat. Doncs bé, vaig obrir la finestra de ‘FOX News’ i quina fou la meva sorpresa en veure que els estats de Geòrgia, Carolina del Nord i Pennsilvània, que eren victòries segures de Trump, ajornaven l’escrutini definitiu per raons ben peregrines (Geòrgia, argumentant una canonada d’aigua que havia rebentat!) i que Wisconsin també ho feia, amb la particularitat que el recompte de vots per correu havia suposat un gir brutal en la tendència experimentada des del començament del procés de recompte. Val a dir, que els demòcrates diuen, fet ben curiós, que el seu electorat té més tendència a votar per correu que els republicans (que són més pagesos). Tot i això, que el gairebé el 100% dels vots fossin demòcrates és prou sospitós. Per tot plegat, me’n vaig anar a dormir, pensant que els jueus no donaran el braç a tòrcer ni molt menys es rendiran sense lluitar, que matar és l’essència del seu ADN.

El cas és que ara tenim un recompte que situa Biden amb 264 punts i Trump amb 214. Resten els 60 punts dels cinc estats que no han acabat d’estar escrutats. D’aquests 60 punts, tot i que el recompte en tres estats està aturada, 54 són de Trump, i només resten els 6 punts de Nevada (poseu música de ‘Il Padrino’) on per 7000 vots, de moment, guanya l’amic dels rosegadors. Cal dir que Wisconsin, gràcies el correu ‘demòcrata’ que ha capgirat totalment la tendència, ha donat els deu punts a Biden. Per tot plegat, la lluita serà aferrissada, havent-se convertit Nevada en l’estat clau. Qui guanyi Nevada, és pràcticament president dels EUA. Si guanya Trump, amb 4 punts per damunt del necessari, i si guanya Biden just amb el necessari. Que cadascú tregui les seves conclusions. Però el que és indiscutible és que quan la victòria era clara per a Trump, començaren a sortir aquestes notícies estranyes: escrutinis ajornats i els vots de Wisconsin, que desfan definitivament l’equilibri a favor de l’amic de les rates.

Sense dubte, els jueus necessiten controlar la seu des d’on han sotmès ‘militarment’ el món, abans d’iniciar la ‘conquesta final’ de la Humanitat. La victòria de Biden és el seu objectiu, i quant a això hi ha un detall poc comentat, però molt important. El pedòfil repapieja que no pot dissimular-ho. La pregunta és: El cau de jueus té pensat que així que guanyi, presentar-lo per incapacitat perquè no hi toca, almenys no tant com amb els nens, tot dient que per això se l’ha de fer a un costat? En aquest cas, la vicepresident del govern assumiria la Casa Blanca: Kamala Harris, una dona - seria la primera president dels EUA -, i jamaicana-americana, de ‘color’. Cal constatar, que no hauria estat elegida per la gent sinó pel partit. I prenguem nota que aquesta ‘joia de la corona’ és californiana. No em penso que calgui explicar gaire més.

Però, i si no assoleixen de col·locar Biden per fer-lo saltar, i guanya Trump? Totes les especulacions que es vulguin, caben en aquest supòsit. A parer meu, tots són les mateixes escombraries, i com amb el policia bo i el dolent, cadascú fa el seu paper, però els dos són policies. Tanmateix, i si no és així?, i certament Trump s’oposa a la tirania jueva mundial? En aquest cas, és molt probable que mentre no es decideixin, negociaran, independentment de la merda que els votants hagin posat a les urnes. En aquest cas, la negociació és òbvia. Tots hem vist ‘Il Padrino I i II’, i qui no les ha vist, no sap el que s’està perdent. Per això, la negociació serà d’aquelles que ‘l’oferiment no pot ser rebutjat’. En aquest cas, doncs, els tirans del NOM diran a Trump que no entorpeixi les seves intencions, que li donaran el que demani, però que no els toqui allò que no sona, que ja se’ls estan inflant, «m’entèn, oi, Trump! doncs, això. Amb la mentida global i els imbècils emmordassats, cal aprofitar el temps i assestar-los el cop definitiu. No entorpeixi o tindrà un enterrament amb els mateixos honors que J.F. Kennedy, l’insensat que va pretendre fer d’obstacle a les nostres intencions. Ho entèn o, míster Trump, vol que li’n fem un dibuix?».

Aquesta és la meva visió de la situació. No descarto que Trump se’ls oposi amb tota l’energia que sigui capaç, però no és la meva primera opció. Tant de bo, que sí s’hi negués, almenys, obriria una esperança per a la resta del món! Que miserables hem de ser per haver permès que la nostra vida depengui de fets inversemblants i ‘intermafiosos’ com aquests, però és el que hem destruït entre tots: la societat i la democràcia.

Ell no ens salvarà, però. Ens hem de salvar sols, i tot sols ser un. No és metafísica, és l’evidència de la realitat. El que passi aquests dies, la decisió final, el nou president, ens indicarà, poc més o poc menys, quan serà l’Apocalipsi. Mentrestant, els nostres criminals es posaran en ‘stand-by’, aquí i a Europa. Tots, això no obstant, amb l’arma preparada esperant les ordres dels jueus. Ah! I recordeu que cap atemptat passa perquè sí. Darrerament n’hem vist uns quants. Què hi pot haver que faci més feliç un jueu que veure com els musulmans maten els cristians! Penseu-hi i no sigueu cretins. Sense anar gaire lluny. Per què comentaren que l’atemptat a Àustria fou comès a prop d’una sinagoga? Era l’objectiu de l’atemptat? No. És la sinagoga un emblema nacional dels austríacs? No. Aleshores, a què ve el comentari escampat en tota la premsa. Podria ser que el fet de donar una notícia com aquesta d’aquesta manera, permet associar l’atemptat directament amb la sinagoga, per un efecte inconscient? Té alguna a veure aquest atemptat ‘islamista’ amb què el president austríac donés un mes a les associacions filantròpiques del crim finançades per George Soros perquè abandonessin el país?

Mai no trobareu un nas encorbat asquenazita al capdavant i ben visible, són paràsits tan lletjos que veure’ls fa fàstic, per això estan sempre darrere de les bambolines, mirant-s’ho tot i dirigint-ho. Per què us creieu que les paneroles són tan amigues d’aquests paràsits? Entre ells se suporten la lletjor i el fàstic que qualsevol ésser humà repudiaria, rebutjaria i allunyaria d’ell mateix.

No us adormiu, la bèstia prepara l’escenari definitiu. Si nosaltres no els assenyalem i demostrem que els hem descobert, instal·laran les (suposades, no està confirmat) càmeres de cremació que han estat filmades a Tarragona i penjades a Internet. Les ha demanades la Mengele en un èxtasi esquizoide? Són les noves aules del Reichsführer-SS? O les noves cel·les de la GESTAPO de Sàmper? O només, els nous habitatges dels catalans que hauran de cedir solidàriament casa seva als cosins i parents d’El Homrani? No us adormiu!

VOLEN LA NOSTRA DESTRUCCIÓ TOTAL.

DE NOSALTRES DEPÈN IMPEDIR-LOS-HO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada