dijous, 19 de novembre del 2020

CAOS PER A L’IMPERI DE LA DESRAÓ


(UNA BREU ANÀLISI DE LA SITUACIÓ ACTUAL)


Si donem un cop d’ull a la situació arreu del món, hi veurem caos i la punyetera mentida pertot. Europa està vivint manifestacions i protestes de les diferents poblacions que estan veient com els instauren una dictadura. La immensa mentida s’ha desfet com el sucre en el cafè, tanmateix, les elits han aconseguit l’abducció de la majoria de la població, i sense morts, només atemorint, han assolit el ‘miracle’ de rendir la societat sense lluita. Tot i això, a Alemanya, a Berlín, hi ha hagut una manifestació multitudinària que ha estat reprimida per la policia de la NOM Merkel, fent servir canons d’aigua i l’amenaça dels gossos (policies i animals). Els alemanys protestaven contra les restriccions ‘antimentida’, vigilats pels gossos que recordaven les guàrdies SS dels camps d’extermini. Al Regne Unit, al cau de l’escurçó principal, també hi ha manifestacions, i els sicaris uniformats actuen sense miraments. A Itàlia, hi ha protestes continuades. A França, també hi ha hagut una manifestació contra el poder legislatiu i la banda criminal NOM que supervisa Macron, la titella d’Edmund Rothschild Heritage. Malgrat aquests casos, allà on les poblacions no protesten, la construcció de la Gran Presó va avançant ràpidament, i així, al Canadà, dirigit pel pedòfil Trudeau, un miserable pallasso sense gràcia i amb menys seny que un mosquit, construeixen camps de concentració; tal com passa a Austràlia i Nova Zelanda, tots ells, països pertanyents a la Commonwealth del Gran Escurçó del NOM. Mentrestant, als EUA, Trump baralla per demostrar l’evidència flagrant de la tupinada. Una tupinada que descobriria tota la falsedat democràtica que les rates jueves han construït arreu dels països suposadament democràtics en el petit NOM del Femer Europeu. Fa anys i panys que no hi ha hagut una elecció honrada! Sempre el nas asquenazita darrere la cortina, sempre de sempre.

Em fa la impressió que l’escòria mundial, que està representada per Soros, s’ha alarmat davant de la possibilitat que se li pugui descontrolar la situació i ha decidit de posar tota la carn a la graella. Si Trump renova mandat, sigui perquè és bona persona o perquè els seus interessos són oposats als dels asquenazites, la demolició del partit demòcrata serà inevitable: Són culpables d’alta traïció. Han estat treballant amb els xinesos contra els interessos nord-americans. I els nassos jueus, que tot ho ensumen abans que ningú, ja saben que de descobrir-se el parany secular, els americans no acceptaran altra penyora que els caps de tots i cada un d’ells. Allà, les coses tenen el sabor de les praderies i del salvatge oest americà. Davant d’aquest panorama, mentre malden per acabar de destruir les últimes neurones dels teleespectadors, estan generant el caos, sigui amb l’actitud violenta de la policia contra els manifestants allà on la gent protesta, o a Espanya, important negres i magrebins, que són extremadament necessaris per a la nostra economia, que si avui necessita alguna cosa, és mà d’obra sortida del presidi per a treballar en la construcció d’una nova societat on l’única cosa que no hi haurà seran europeus ni treball. Aquest és l’objectiu principal dels insectes de la Comissió i del Parlament del Femer Europeu del NOM. Altra raó, no la hi trobareu. I com explicar que aquella Europa econòmica en estat crític fa un any, ara disposi de capitals ingents per a socórrer les necessitats per a l’enfonsament absolut de totes les seves economies? Això ho estan tramant al Femer Europeu totes les rates i els insectes. ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS, ENEMICS MORTALS!


Avui també he localitzat una informació no prou documentada, tanmateix més que creïble, i que si l’esmentaré és perquè fa uns quants escrits comentava que el Comité d’Experts del Gobierno de España que deia que no tenien, sí que el tenien, però que el que passava és que no podien dir qui era. Doncs, la notícia que m’ha arribat és que el Comité d’Experts dels espanyols és l’Institut de Salut Global, amb seu a Barcelona. I us preguntareu, i de qui és aquesta Casa de Putes? Doncs del nostre visceral enemic: George Soros. L’ISG és finançada entre altres per la fundació del psicòpata que es creu metge i el seu ‘marit’. I sabeu amb qui manté relacions íntimes la Casa de Putes de Soros? No ho diríeu mai! Amb La Caixa, l’Hospital Clínic i ‘Can Ruti’, el Cresib, una altra caseta d’assumptes íntims, la Genociditat de Catalunya (representada per la Dra. Mengele Vergés, esclava i botxí al servei de l’amo Soros) i el Ministeri d’Exteriors d’Espanya. La filantropia de la corrupció i del crim en un paquet!

Mentrestant, el cap dels Gossos de Quadra, no s’ha adonat que a casa nostra, a la nostra capital, destrossada per una altra de les odalisques de l’harem del NOM, hi opera una organització terrorista, criminal i delinqüent, que controla la premsa, la violència i el genocidi, la immigració il·legal, el tràfic de drogues i de dones, el feminisme, el ‘transhumanisme’ i ‘ultrasexisme x-plus’. Però el Sàmper no va a cercar els criminals, no, i això que els podria detenir a tots d’una en el pròxim consell de govern!, però no, ell treu aquesta nova generació de gossos policies amb forma humana i aparença de robots (que intel·lectualment és el que són) perquè importunin, violentin, excitin, sancionin i detinguin la gent que passeja, que respira, que juga, que treballa, que viatja, que es besa, que viu. No, el senyor Sàmper, no vol acabar amb el crim, l’estimula i el provoca. Ell també deu rebre les ordres de l’asquenazita, potser des de l’Espai Societat Oberta, el centre mafiós de la ciutat per excel·lència. Però el senyor Sàmper no deu tenir la direcció... o què us creieu? Corrents hi aniria a complir amb el seu deure de protegir la gent! Que per això està, oi, senyor Sàmper? Compte, que no li caigui el bitllet de la butxaca! És tan bonica la vocació policíaca de protecció, cura i defensa de la societat, de la gent i dels seus drets civils!

Crec que els jueus estan accelerant els esdeveniments perquè si la situació se’ls descontrola més, potser hauran de deixar anar l’arma biològica que Gates i el seu ‘marit’ tenen en un tub d’assaig, que així ho van anunciar públicament en una entrevista; que els psicòpates ja ho tenen això. A més a més, si heu vist o veieu el vídeo, observareu com somriuen cínicament intercanviant-se una tendra mirada, després que el psicòpata, que es creu metge i el Messies, digui que en la nova onada se’ls farà cas de veritat. No descarteu que aquest sac d’escombraries escampi la verola! Si la té, no ho descarteu. Ell se s‘anirà a un refugi a gaudir de l’espectacle. I no estic exagerant la situació ni un pèl. Al capdavall, aquest idiota és la peça que sacrificaran els jueus si s’erren, no ho dubteu. Això és cosa exclusiva dels jueus i potser d’un pacte amb Satanàs, que això ja no ho sé. Tanmateix, l’escolopendra verinosa que tenen col·locada al Vaticà, fill de sang del mateix Diable in person, aquest animaló està en connivència amb els homes dels nassos.

Amb el frau dels contagiats, - la rucada més inversemblant creguda per més gent durant més temps en tota la història humana! - i la repressió política i policíaca, han instaurat una dictadura sanitària perjudicial – paradoxalment - per a la salut; o sigui, estan cometent un genocidi calculat. Els polítics són els vigilants dels camps de concentració, la policia, els gossos i els focus del camp; i la direcció sanitària, la comandància de la logística de l’extermini físic i econòmic, de la gent i dels països.

Mai la maldat s’havia manifestat amb tanta impudícia! La corrupció, la banalitat, l’estupidesa i la por, com la desesperança, l’atordiment i la rendició no s’havien manifestat mai amb tanta irreversibilitat ni força. Ahir llegia que un jutge (un excrement dins d’una toga) a Oviedo, havia obligat a l’internament d’un home de 94 anys en un hospital. Independentment de si l’home té covid o no - grip o no, per a ser exactes -, ni si s’ha de morir o no, un excrement amb toga no té cap poder per a dirimir una qüestió personal i sanitària. Quan els excrements són la justícia, la societat és morta; perquè hi és impossible. No puc escriure el nom de l’excrement, perquè el lloro que comunicava la notícia el preservava.


No són bons temps. Cal confiar que la gent despertarà. Què passarà, aleshores? Potser el absolut caos! Per això, reconec que sí que m’agradaria que Trump demostrés l’evidència del frau, que sigui capaç d’evadir l’assassinat de bales jueves i que encapçali la denúncia als diferents pobles de tota la corrupció als països europeus. Sí, perquè el poder militar americà intimida, i sense dubte, l’oposició dels corruptes seria més continguda i, d’altra banda, més gran l’aliança dels militars sobiranistes dels altres països. I sí, un objector de consciència independentista, us diu que ens calen els militars per a fer l’amputació de la gangrena. No hi veig una altra manera. A més a més, els militars són més expeditius en la resolució dels assumptes i els seus judicis són ràpids i sumaríssims. Al cap i a la fi, és qüestió de fer neteja com més aviat millor. Mort el gos, morta la ràbia.

No sentiu cada dia més forts els lligams que us han d’esclavitzar? O trenquem cadenes o seran els exponents de la nova anormalitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada