dissabte, 7 de novembre del 2020

EL COP DEFINITIU DEL N.O.M?


Ens mirem la situació actual per on ens la mirem, la histèria, la paranoia i l’esquizofrènia són els patrons de conducta generalitzats. La histèria perquè els terroristes de la premsa, lloros sense cervell, no fan altra cosa que escampar el terror a l’inexistent. Paranoia, perquè les paneroles i els insectes menjacadàvers dels parlaments deliren amb l’obsessió de la mentida que articulen ‘lògicament’ d’acord amb les ordres de les rates (els diré ‘rates’ i no jueus - encara que ho són -, per no ofendre els pobres jueus que no són rates. I val a dir que aquest terme animal engloba i fa referència també, lògicament, al que és la rata humana tant per excel·lència rosegadora com per la capacitat d’emmetzinar la vida: un banquer)... I finalment, l’esquizofrènia, a càrrec dels mata-sans, que han perdut tot contacte amb la realitat, ja que executen en silenci un genocidi sistemàtic, obviant tots els seus juraments mèdics; i no goso dir que traint els coneixements adquirits perquè, tres quartes parts d’ells, no té el més aproximat coneixement del que diu, llevat de creure’s, que ser metge és obeir cegament un protocol. Aquest és el panorama.


Envoltats i dirigits per babaus, capsigranys i idiotes irrecuperables, tots al servei de les rates, és ben difícil de giravoltar la situació! Per això, encapçalo aquest escrit amb el títol amb què l’encapçalo. La prova més evident que el NOM està darrere de tot plegat és el frau vergonyós en les eleccions americanes. A Internet corren multitud de vídeos que demostren les pràctiques fraudulentes i les irregularitats, de meses electorals on voten pel votant que ho ha fet en blanc, a vots arribats per correu mitjançant una empresa de transport xinesa (!), cal suposar que arribats de la Xina; a camions plens de vots que són escampats per després ser soterrats, a gent que ha trobat vots en els indrets més inversemblants, a vots emesos per gent de més de 125 anys, quan el vell més longeu en l’actualitat en té 124; per no parlar dels morts que mantenen la fidelitat a la pàtria i, en unes eleccions com aquestes, voten des d’allà on són. L’escàndol és tan vergonyós que destrueix la més lleugera confiança en la democràcia. I recordem quan, a Espanya, Soros arranjà les eleccions a favor dels socialistes del genocida Pedo Sánchez i dels socis del psicòpata, ERC; aleshores vaig escriure un parell d’articles on deixava ben clar que ningú no em faria creure que aquells eren els resultats de les eleccions. Doncs, ves per on, no anava errat. Perquè que als EUA passi això, demostra que cap elecció és fiable enlloc.

Tanmateix, als incrèduls i als que es pensen que els conspiradors som la gent que, com jo, denuncia els psicòpates criminals al servei de les rates, sigui des de la factoria de cadàvers de l’OMS, sigui des dels governs dels diferents estats o, sobretot, des del femer europeu, que avui és la seu central del NOM, us remetré a vídeos públics. Tots els polítics europeus han de ser jutjats per traïció a Europa com a història i cultura, i a tots i cada un dels ciutadans, així dels que encara vivim com dels que han exterminat d’acord amb les ordres de les rates del BIS. No podem callar. Cal dir-ho alt i clar, si fa no fa, com el pedòfil Biden va dir el que va dir en una vídeo-conferència que ha arribat a les xarxes. Jutgeu vosaltres mateixos, i consti que no ho diu un youtuber o un blogger penjats, són paraules de la seva boca i sorgides de la seva deficiència mental i del seu servei a les rates:

https://lbry.tv/@journalduquebec:e/cJUGN_PhB:8

Després de sentir el criminal que vol usurpar les eleccions a EUA, veieu aquest fragment de la CNN, en el mateix moment que el recompte a Wisconsin rep de cop i volta més de 100000 vots a favor de Biden. Fins i tot els lloros que presenten el circ electoral en l’espectacle televisiu se sorprenen de tot plegat.

https://superocho.org/watch/TddHTpu449gxDFO

Comproveu com de cop i volta Trump passa de 51,9% a 49% i Biden de 46,4% a 49,3%. I a més a més, en la part inferior dreta hi van sortint els estats que encara estaven en disputa, i comprovareu que l’avantatge de Trump en els estats que ‘ha perdut’ era notable, com ho era l‘avantatge de Biden a Arizona i Nevada.

O les rates ja passen de tot o les rates no comptaven que tot just en aquell moment la ‘premsa amiga’ (si n’hi ha d’enemiga) els denunciaria sense voler-ho. No cal dir que amb les paraules del pedòfil i aquestes imatges hauria de ser suficient per a iniciar una investigació quant al frau evident, i si és com és, aleshores nomenar Trump president i jutjar tots els responsables polítics demòcrates per Alta traïció a la pàtria, que és un delicte que, si molt no m’equivoco, els americans consideren que inclou la violació dels principis democràtics fonamentals. I, per als mal pensats, recordo, que no sóc ‘trumpista’, gens ni mica; tanmateix, hi ha hagut polítiques de l’administració Trump i actuacions que m’han semblat molt assenyades, i sense dubte, sempre seré partidari de l’extermini absolut de les rates, ja que és la manera més efectiva d’acabar per sempre amb la ràbia (Qui tingui orelles, que escolti).


Ara, deixarem l’escàndol i la vergonya democràtica més gran de la història, per fer una breu referència als histèrics, paranoics, esquizofrènics i psicòpates que contaminen el nostre país. A la Mengele, la deixo apart. Quan comenci el genocidi 2.0, aleshores l’acusaré de tots els crims contra la Humanitat, detallant-los un a un perquè tothom tingui clar quina mena de monstre és la Consellera de Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia de la Genociditat de Catalunya, que avui dirigeix en funcions el nan feixista i fidel rateta de les grans rates.


Per començar, una imatge d’un dels Camp de Concentració per a la Formació d’Esclaus a Tortosa. Fixeu-vos com el Reichsführer-SS Bargalló inocula el terror en el nens.

https://www.elmon.cat/societat/nens-produeixen-anticossos-adults-reaccio-coronavirus_2141378102.html

Si el criminal no en tingués prou amb l’aniquilació dels infants i la seva felicitat i innocència, el genocida considera que obligar els joves dels instituts a fer-se ells mateixos la prova PCR és ‘una activitat educativa’!!! Què esperem per a detenir aquest psicòpata i portar-lo davant d’un Tribunal de Drets Humans!!! El terrorista educatiu - no us preocupeu! -, ja ha dit que per a controlar els joves de l’Institut, el seu comandament SS enviarà un vigilant sanitari als centres. Aquest excrement humà està amanint els nens i els joves perquè les rates en facin festí. Ja és hora de dir prou! Deixeu de ser tietes! El Govern de la Genociditat de Catalunya no té res, però res de res a envejar a l’Alemanya de Hitler, la URSS de Stalin o la Xina de Mao. Franco, al seu costat, era un sant baró! Molt de compte amb aquests detritus orgànics humans! I no podeu saber fins a on em dol haver de considerar l’escòria política catalana per dessota del criminal espanyol. Però les coses són com són, i les escombraries del parlament i el govern no tenen res en absolut a envejar al dictador, és més, si el dictador alcés el cap, de ben segur que s’admiraria de les crueltats psicopàtiques que ell no va arribar a pensar. No perdré més del meu temps amb el Reichsführer-SS Bargalló. Cal dur-lo a judici i si és responsable de tots els crims que en altres indrets he referit, només per la magnitud del nombre dels afectats i la gravetat subtil i perversa de l’afectació emocional, intel·lectual, social i afectiva a més de milió i mig de nens indefensos i joves encara adolescents, la pena de mort és l’única reparació. No hi ha altra possible reparació, i tampoc cap necessitat de mantenir un criminal psicòpata, tan inconscient com del tot satisfet de la feina que fa per a les rates que li paguen per ànima destruïda.

I deixo un psicòpata de patíbul, per entrar breument a comentar sobre un tarat, el tarat de l’epidèmia, l’escandalós, l’inútil que surt a tot arreu i que no serveix per absolutament res. Tot i això, els nostres centres educatius (sota les ordres del Reichsführer-SS) el reben per a sentir les seves imbecil·litats, i aquesta vegada els desgraciats per haver-lo de suportar, han estat els estudiants de la Universitat de Vic. El tarat de Catalunya per excel·lència i mèrits propis, mantingut per l’OMS i els amos Bill i Melinda Gates, així com per la sucursal de Soros a l’Hospital Germans Trias - una perla de màxima puresa, el noi – ha dit: «Sigueu solidaris, empàtics, lluiteu, no accepteu l’status quo, la cobdícia, ni les regles de persones poc fiables».

L’home obsedit pel confinament, per la repressió, pel terror, proclamant la solidaritat (no serà pas la nostra, lliberticida!), l’empatia (no serà pas la teva, miserable!), lluiteu (no serà pel que tu lluites, paràsit!), no accepteu l’status quo (l’home de Gates i de l’Organització Mafiosa de la Salut! No es pot ser més llimac ni repugnant!), no accepteu la cobdícia (la vols tota per a tu?), ni les regles de persones poc fiables (aquí et descrius, perquè ets menys fiable que una moneda amb dues cares). De veritat, no tens ni un gram de dignitat, de decència, d’honor, de sentit comú, d’intel·ligència, de coratge, de res? El millor que ens pot passar és que tu amb tota la colla de la Genociditat de Catalunya, que treballeu tots a les ordres de George Soros, prou que ho saps, hipòcrita i mentider!, i malgrat això, que l’amo és el mateix, jugueu a portar-vos la contrària per entretenir els bens i conduir-los on us digui l’amo, ja sigui els centres d’extermini hospitalaris o els camps de concentració. Suposo, eminència, que heu de sentir-vos molt satisfet de la tasca dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus. Vagi amb compte, però, eminència, vejam si la carícia de l’amo se l’endurà el psicòpata dels camps i li traurà el crostó de pa de la boca.

L’eminència intel·lectual’ i gosset de Gates i servent de l’Organització Mafiosa de la Salut, encara ens ha regalat aquesta pensada de filòsof transhumà, com a cirereta de la seva demència:

«El món en què vivim és més imperfecte del que ens pensàvem i la Covid-19 ens ha demostrat la nostra fragilitat». Tu sí que ets imperfecte més enllà del que és enraonat en un ésser humà! La Covid-19, eminència, no ens ha demostrat la nostra fragilitat. No sé si vas estudiar epidemiologia en alguna revista per fascicles, noi, però les teves barbaritats són colossals. L’única fragilitat que ha demostrat la Covid, o sigui, eminència, LA IMMENSA MENTIDA, és com de feble és el sentiment de llibertat. La Covid és una grip; tot suposant, donant per fet, que hi ha virus: una cosa que encara, científic, no ens heu demostrat. No s’han de demostrar científicament les coses científiques, científic? Doncs, afanya’t, deixa de dir ximpleries, mentides i de fer-te el servicial perquè les rates et donin part del festí de carn humana que es prepara. Tu també ets còmplice, i un còmplice destacat, perquè el teu desfici per aniquilar la llibertat descriu la teva miserable servitud i la rònega baixesa moral.


Hem d’espavilar. El NOM domina el Femer Europeu amb la Sacerdotessa von Leyden i els escolans - el belga ximplet i l’italià periodista , fauna diversa; mentre a Espanya el Pedo i el cuetes del Politburó, com a Catalunya la gasòfia política, s’esmercen a arruïnar ‘la història de la civilització’. Sí, el NOM es prepara per a la destrucció definitiva de les respectives nacions, amb el consentiment i l’alta traïció dels avui representants governamentals i parlamentaris. Si Amèrica cau, i no m’estranyaria que tot plegat no sigui un muntatge per a conduir els bens americans a una guerra civil que destrueixi el país, que això volen les rates; si Amèrica cau, ens caldrà molt de coratge per a morir lliures i oposar-nos a la terrible dictadura ‘made in Xina’. El temps no corre al nostre favor.

DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA.

ELLS NO ENS REPRESENTEN,

SÓN PARÀSITS CRIMINALS: PSICÒPATES.


O ELLS O NOSALTRES !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada