dimarts, 17 de novembre del 2020

LA VACUNA DE LESA HUMANITAT


Ja fa uns dies que els distints clans de l’organització de les farmàfies van anunciant que han trobat el remei a tots els problemes, siguin els que siguin i fins i tot si no poden ser. Han descobert la mare de totes les vacunes! Ja podeu estar contents, secta dels ‘covidians’! Què és un covidià? Un home aparentment normal amb seriosos problemes per al pensament propi. És gairebé una patologia psicològica que dificulta la relació amb el món i la comprensió de les coses. No és ben bé un imbècil ni un idiota, però hi ha paràmetres que comparteix amb ambdues deficiències. De resultes del descobriment de la vacuna, tenim a tots els criminals de la política, als de la cel·lulosa, als del ‘quimicefa’, als enemics del poble, vestits amb armes, de foc o toga, sí, a tots ells els tenim ben contents, i per això els veureu més xirois i somrients. Bé, veure’ls, no els veureu perquè, com són tots covidians, la seva secta imposa el morrió obligatori, així a mascles com a femelles. Són coses dels covidians, coses d’aquelles que els acosten, en els paràmetres, als dels idiotes. Tanmateix...


Reiner Fuellmich, advocat alemany que ha guanyat litigis contra sindicats del crim com la Volkswagen i el Deutsche Bank, presentarà aquesta setmana querella per delictes de LESA HUMANITAT contra els criminals alemanys que han permès la immensa mentida. Hi ha acusacions contra el Mengele alemany (ja sap, Vergés, ‘quan veuràs la barba del teu veí cremar, posa la teva a remullar’), contra el Drosten, un Oriolet Mitjà sense carrera ni doctorat, però que és l’enveja del català perquè ell sí que té càrrec i mana en l’estratègia i els procediments del crim (tu, Oriolet, no escaparàs de l’acusació de terrorisme; aquest sí que ‘persistent’ i no com la covid, tan persistent com malaltís), i contra la resta dels responsables alemanys, en aquest atemptat contra la Humanitat. Us poso l’enllaç a l’entrevista per si voleu sentir de la mateixa veu d’en Reiner l’explicació de la falsedat de la pandèmia, la mentida dels tests PCR que tant exciten l’Alba Mengele i l’Oriolet, entre molts altres, i el propòsit criminal de la destrucció de l’economia, i com tots aquests responsables han de pagar els seus crims, perquè com diu ell mateix, és manifest que les accions han hagut de ser executades amb ‘intenció’. https://lbry.tv/@catarsisman:6/PRESENTAN-LAS-PRIMERA-QUERELLAS-POR-DELITO-DE-LESA-HUMANIDAD-CONTRA-LA-OMS:0 . De moment, em frego les mans, esbosso un lleuger somrís i aprofito l’avinentesa per fer el mateix advertiment que a la Mengele, al Reichführer-SS Bargalló, el criminal de nens i joves; al cap de la GESTAPO, al moro de l’atur i a tot el govern de la Genociditat de Catalunya, al parlament i als seus còmplices i amics espanyols i europeus. No sabem què en sortirà de tot plegat, però si Alemanya fa Justícia, sense dubte, els vostres caps rodaran, en demostració que la Justícia sempre venç la maldat i el terror. Torno a fregar-me les mans. Aquesta és una notícia important, i val a dir, que després de fer-ho a Alemanya, es presentaran querelles als Estats Units i Canadà, inicialment. I és evident que no cal dir que la ‘mascota’, el goril·la privat de Gates, encapçala les acusacions contra el clan criminal i tota la seva organització del terror, que deixa en infantils els fanàtics de l’ISIS.


D’altra banda, per a gaudi excitat de tots els sicaris dels criminals, ja van anunciant les vacunes, que cada dia en un surt una de nova i amb una eficàcia de no creure-s’ho. En quatre dies han aconseguit el miracle que no s’havia assolit contra cap altre dels vuit coronavirus que s’han intentat anul·lar amb una vacuna, i val a dir, que amb uns resultats estrepitosos, uns fracassos colossals. Però aquesta, ves per on, no. Aquesta ha sortit bé a la primera, malgrat el mort i els que han restat paralitzats per sempre. Però això són maneres d’embrutar els avenços científics. Qui no correrà el perill de romandre paralític per sempre amb tal de no passar una grip? Hi ha preguntes que es responen soles i només els negacionistes poden posar-hi objeccions.

Mentre el Sistema de Vigilància de Grip, a data de 13 de novembre, no ha comptabilitzat un sol virus de la grip, no rieu, que no n’han trobat ni un, ni malferit ni mig-mort! La grip ha estat erradicada. És bonic o no el coronavirus, la pandèmia que esborra de la faç de la terra la grip i paradoxalment disminueix la mortaldat mundial? Tanta ciència, tants grans científics inundant les pantalles amb la seva saviesa, és veritablement emocionant! Així tenim, el pallasso del circ, l’Oriolet amb el seu únic espectacle ‘Confinament i PCR’, i que avui ens ha regalat les orelles tot declarant: «Seria dels primers a posar-me la vacuna contra la Covid, estic content». Vejam, gamarús, ‘seria dels primers’, què cony! ‘seré el primer’; valent, no cal que estiguis content, em conformo que sense fer cap trampa et posis la vacuna el primer. No sé, això no, si la vacuna és la del centre d’extermini ‘Can Ruti’, del teu amo Soros, o és la de Pfizer, la de Moderna, la d’Astra-Zeneca o la de vés a saber on, si és que n’hi ha alguna que no sigui fabricada i dissenyada per l’equip d’eugenistes del psicòpata Bill Gates i el seu ‘marit’. Oriol, guapot, tu el primer. Injecta’t la solució a tots els problemes mundials. Demostra que no tens cap mena de por a morir, a estar malalt tota la vida, a romandre assegut en una cadira de rodes, a ser estèril, ni a res. Sé que ets valent com el que més, i com que el teu coneixement de ciència ja el voldria Petete i el seu Llibre Gros, et presentaràs al port, quan arribi el vaixell amb el carregament de l’elixir de la felicitat, i a la babalà obriràs una de les caixes del contenidor, n’extrauràs una ampolla (la xeringa la pots comprar en una farmàcia camí del port; si és que l’ampolla no inclou la xeringa numerada – per control només, no sigueu malpensats! Com sabrien, si no, quantes n’han venut i posat? Control, només control -, i enlairant la solució sobre el fons blau del cel, en una imatge espectacular presa per un lloro del tebeo de La Caixa, amb el teu somrís, no en tens un altre, miraràs la càmera, t’apujaràs la màniga de la camisa i cediràs l’instrumental al professional de la injecció, i l’assistent te la inocularà mentre la Banda Municipal de Barcelona, dirigida especialment per a tan solemne ocasió per la Colau vestida de virus, interpretarà aquella cançó de La Trinca que començava «És avui quan ho faré...» i acabava amb la frase «Ja he votat», que la Banda Municipal i tot el públic en general cantarà amb la correcció idònia: «Ja m’he injectat». Tot seguit, uns petards, i au, tots a casa amb el morrió posat, que només tu, en aquells moments, seràs un home lliure. Sé que ploraràs, perquè ets sensible. Serà d’aquells records com quan la flama va encendre el peveter de Barcelona, passant-hi tres dies lluny. Seràs un heroi. No siguis covard. Tu, davant de tots, com el gran general anticovid que ets!

L’espectacle no ha de parar mai, per això tenim la fauna dels papers higiènics esverada: pallassos, gossos ensinistrats, elefants equilibristes, lleons i tigres, una foca, serpents i altres rèptils, i quan un número s’acaba, en comença un altre. Per això, després de l’Oriol i la seva mamarratxada del dia («estic content», concloïa. S’ha de ser ben poca cosa, Déu Meu!), ha aparegut un nou pallasso equilibrista: Rafael Vilasanjuan. No el coneixeu? Un portent; fent equilibris, és un pallasso insuperable! Aquest home és director d’anàlisis i desenvolupament global de l’ISG de George Soros, ooohhh! El jueu sempre envoltat de les intel·ligències més preclares i independents! Doncs el gosset de Soros ha mogut la cua, s’ha alçat sobre les potetes del darrere, recordeu que és pallasso equilibrista, i acostant-se al micròfon ha emès: Un lladruc? No home, siguem seriosos, que és tot un director d’anàlisis i desenvolupament global! Ha emès: «És fonamental conscienciar. Sabem més de la vacuna que de la malaltia» (Declaracions a La Secta -6-).

«És fonamental conscienciar. Sabem més de la vacuna que de la malaltia». Penseu-hi, perquè és per fer-s’ho mirar, i amb deteniment! «És fonamental conscienciar», que un retardat intel·lectual, per més director de ratlletes de gràfiques i obediència escrupolosa que practiqui, consideri fonamental ‘conscienciar’, demostra fins a quin punt han de fer pedagogia de la mentida. O és que aquest pallasso equilibrista no creu capaç la gent de conscienciar-se sola davant de l’evidència d’una pandèmia? Per tan summament rucs ens pren? Quan algú et tracta com un nen, pensa que és un imbècil integral, sempre. No en va és coneguda la dita que un savi mai no evidenciarà la teva estultícia. Però si el gosset ISG de Soros no tenia prou amb la primera intervenció, hi ha afegit la conclusió magistral, definitòria i irrevocable quant a indigència intel·lectual: «Sabem més de la vacuna que de la malaltia». L’home ha dit el disbarat i suposo que després ha somrigut, en preveure el feix de bitlletots que el jueu li donarà i ell agrairà com els animals domesticats t’agraeixen el menjar, sigui amb una mirada tendra de vaca o fregant-te les cames com un gat que, n’hi ha, de directors d’anàlisis que són com gatets. Tros de dròpol! M’estàs dient que heu trobat una vacuna per a una malaltia que desconeixeu? No us n’estranyeu; deficients així són els que genera la Universitat. Perquè se suposa que si és director de ratlletes gràfiques i desenvolupaments globals, l’home, algun estudi tindrà! És clar que el Mitjà oficial alemany, tampoc no té el doctorat, bé, se’l va treure el juny o el juliol d’enguany, per bé que en Reiner Fuellmich té algunes proves i evidències que la tesi pot ser plagiada. No és bonic l’honest món de la ciència, la rectitud i l’honradesa dels científics, homes que avui més que experimentals, són pragmàtics.

Confiem que ningú no serà conillet d’Índies i que cap sector ni grup social acceptarà la vacunació fins que primer, perquè la NOBLESA OBLIGA, ho facin TOTS ELS POLÍTICS, tots els directors i caps dels hospitals, tots els directors i responsables dels papers higiènics – tanta gana en tenien!, no els privem, que ja sabem que les mentalitats infantils si no són ateses, s’aïren -, com els jutges i fiscals – perquè han demostrat el consentiment amb la prevaricació i el suborn polítics per tal d’arribar a tenir la vacuna -, com pels cossos de seguretat de l’Estat - que ells han d’estar forts per a preservar, com fins ara, la llibertat de la gent! Ningú abans d’ells, i amb la garantia que són injectats amb la salvació i no amb el placebo. Amb la salut no se juga, i aquests homes tan preocupats per la nostra, els hem de preservar per damunt de tot. I si no ho volen fer, els ho haurem d’imposar nosaltres. Què seria de nosaltres sense ells? Us imagineu el món sense la Mengele o el Reichsführer-SS? Per això, perquè la noblesa obliga, per justícia retributiva envers els seus esforços i amoïnaments socials, com perquè els necessitem com un càntir un congelador; ells primer de tots, perquè són els primers de tots nosaltres en tot.


Abaixaré el teló de l’espectacle, amb la còmica del govern de la Genociditat, la Budó. En un dels seus celebrats actes de monòlegs hilarants, avui o ahir, que ja no ho sé, va declarar que «el confinament municipal i el toc de queda es mantindran». Sembla coherent, si la GESTAPO vigila i estomaca ciutadans responsables, si els camps de concentració per a la formació d’esclaus (CCFE) tindran aquest hivern l’al·licient de l’educació emmordassada a temperatura ambient, si els treballadors i els emprenedors gaudeixen de la ruïna tot salvant la vida, si només la mentida de la Mengele i els seus infantils PCR fan creure que existeix un virus que no existeix, si el terror injustificat ha estat sembrat arreu, Budó, per què no hem de mantenir el control entre els camps d’extermini i la seguretat que ningú no sortirà de 10 a 6, l’hora que – si mireu des de la finestra, ho veureu, incrèduls – surten els sars com estols d’estornells i arrasen amb tot el que troben, homes, plantes, cases, mars, planetes, tot, la molt marabunta! Tu, Budó, digues que sí, el monòleg és lliure i si la gent no riu, sí que ho fas tu, quan reps el sobre amb la paga per l’espectacle ofert. No t’amoïnis, ets miserable, com tots els teus col·legues de latrina, no seràs la primera, però tampoc no ets l’última.

Mentrestant, tres quartes parts de catalans, els borregos, els mateixos que voten els criminals que els manen i embruten el parlament i les institucions, aquestes tres quartes parts, estan amb la Budó! Confinament obligatori, morrió a tot arreu, toc de queda, multes i detencions, persecució i desaparicions... o no és bonica la llibertat imbècil en la que creuen els borregos catalans? Després de l’experiència dels darrers deu anys, si us plau, no em parleu d’independència. Almenys a mi, no em servirà. Féu-la, si teniu el que no teniu; i jo em faré apàtrida abans que compartir el meu país amb tietes, borregos i imbècils xovinistes mancats de tota raó.


Mengele, tu saps on és la grip? No la tindràs tota tu, desada en un tub d’assaig? Vols dir... sé que és agosarat, oi?, no voldràs dir que no hi ha més covid que el punyeter refredat de tota la vida i la grip estacional? Mengele, tic-tac, tic-tac, el temps corre. Vés, vés a dir-los-ho als criminals del govern i del parlament. I si vols un consell, poseu-vos la vacuna. Serà més ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada