diumenge, 1 de novembre del 2020

EL COP D’ESTAT N.O.M. AL DESCOBERT


Cada volta és més evident! La gent surt al carrer a protestar i a reclamar la seva llibertat. Quant a això, val la pena constatar que els que van a aquestes protestes són gent molt diversa, encara que els lloros els considerin negacionistes (malalts mentals, per a la neollengua) i nazis (malalts mentals, per a la pre-neollengua), és a dir, per a ells, hi van dos grups diferents de tarats. I tanmateix, els tarats són els que no hi van, els que es deixen robar la llibertat ‘mentre no em facis res’. És profundament lamentable que les protestes a Barcelona hagin estat exclusivament en castellà. Se me’n fot que siguin nazis unionistes, els que es manifesten; almenys tenen més coratge i, - un fet que caldria analitzar – defensen la llibertat contra la tirania. Vejam si tot serà al revés. Cada volta dubto més de tot. Sí que és veritat que els nazis salten contra la dictadura comunista dels jueus i la invasió forana, però, potser no hi ha hagut un cop d’estat dels comunistes a les ordres dels jueus i patim una invasió forana? No ens xumem els dits! Si hem de fer costat a qualsevol ésser humà per a lluitar contra els monstres, ens valen els nazis com les tietes. Potser després de vèncer la guerra comprendríem, tots, com ens han estat enganyant tant de temps, i com és possible que cadascú faci el que vol i la vida sigui, no només possible, sinó més rica i satisfactòria. I quan un hom és feliç, les diferències s’arrangen amb més facilitat. Vergonya ens hauria de fer que siguin – si ho són – els nazis els que defensen la llibertat. No hauríem de defensar el nostre país de l’espoli que ha concedit l’Ameba Torra, el gran traïdor de Catalunya, i enfrontar-nos a la colla de psicòpates criminals que dirigeixen la Genociditat de Catalunya, per a satisfacció d’interessos molt foscos i putrefactes?

No us resulta curiós que la Genociditat i els paràsits de l’Ajuntament s’hagin mostrat molt decidits a perseguir i cercar responsabilitats per les pintades de «Fuck jewish», fetes pels tarats dels negacionistes i els nazis? Si a la pintada s’hi llegís: «Merda als espanyols», «Mort als àrabs» o «Els de Sant Cugat de Capsigrany són uns porcs», haurien actuat de la mateixa manera? O és que els seus amos són els que no els toleren cap insult? No són els jueus els qui dirigeixen la política a Espanya i a Catalunya; i a més a més, un mateix jueu? No són totes les paneroles, gosses de l’amo? Aleshores, per què el traïdor de Catalunya, l’Ameba, declara que «s’ha de perseguir els ultres i se solidaritza amb els jueus», vejam si ho entenc: se solidaritza amb els qui ha venut Catalunya i exigeix la persecució dels enemics dels destructors de Catalunya. Això és l’Ameba, per si algú encara en tenia dubtes. Els seus actes i les declaracions denuncien la venda de Catalunya i el servei del seu govern als usurpadors i tirans de Catalunya. La Mengele, el Reichsführer-SS, el cap GESTAPO, el moro i la resta de criminals són vigilants del camp de concentració en què han convertit el país a les ordres dels amos jueus, per a satisfacció de l’Ameba.

Ja no hi pot haver cap dubte de la ’immensa mentida’! Avui, no sé en quin tebeo ni qui era el retardat intel·lectual que ho deia, però era un sanitari, o sigui, un genocida; deia que esperaven un augment del cinquanta per cent d’ocupació a les UCI en quinze dies. Collons! - i perdoneu-me -, COM TOTS ELS ANYS DE LA VIDA DEL MÓN MUNDIAL!!! L’idiota ha obeït i haurà cobrat, com un dels seus socis de patologia mental, el Salvador Macip, que es veu que vol aprofitar l’oportunitat de la crisi per a fer-se ric, i el molt pallasso ja ens ha advertit que el Nadal a fer-se fotre, amb el somriure d’estúpid que sempre llueix: «Traieu-vos del cap passar un Nadal normal». I el babau s’ha quedat tan ample, com té uns títols que li donen credibilitat! Salvador, no es pot ser ni més ximple, ni més simple ni més miserable, per més que engalanis la catedral amb els teus paperots!, que l’únic que acrediten és com de malament està l’ensenyament, si un idiota és apte per a un màster. No t’enfadis, però m’agrada dir les coses com són. O és que a la facultat de ‘ciències’ t’ensenyen futurologia, tros de quòniam? Tanmateix, la notícia ha desaparegut molt aviat. Tant grosses serien les averies cerebrals que fins i tot el director del diari ha considerat que fins i tot la idiòcia té límits. ‘Hi ha idioteses que no se les creu ni un idiota’, haurà pensat el lloro esclau que dirigeix el tebeo. Aquest és el panorama.

Sort que l’Argimon ha superat la Covid-19. Qui ho havia de dir, oi? Tots el fèiem mort, al pobre. Però no, i no dubteu que així que hagi gaudit dels àpats necessaris i s’hagi comprat el seu desig, tornarà a proposar l’aïllament individual per temps indefinit, que ell ha passat la malaltia i no la hi desitja a ningú. El pare protector! Argimon: CRIMS DE LESA HUMANITAT; no ho oblidis, que nosaltres no els oblidem.

Seguirem de prop l’ALTA TRAÏCIÓ I ELS CRIMS CONTRA LA HUMANITAT dels nostres genocides, nostrats – i perillosíssims! - i els de l’altra banda del riu – cínics fins a la nàusea. Podeu vèncer, sense convèncer, per la força; assassinant indiscriminadament, com esteu fent; però, tingueu present que si no us en sortiu, Ameba traïdora, i amants dels enemics del poble i del país, us en demanarem compensació. I fins ara ja han mort, segons les vostres falses dades, molts més dels que sou vosaltres.

NI OBLIT, NI PERDÓ !!!



P.S. Us recomano de seguir a twitter: «VogelfreiCAT», ha estat un agradable descobriment trobar oposició a la tirania 1984 en català.


ANNEX.


El terrorista educatiu i dirigent dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, el Reichsführer-SS Bargalló, ha manifestat mitjançant el seu departament de destrucció intel·lectual i adoctrinament infantil i juvenil, que enguany les classes potser es faran amb abric. DE VERITAT TOLERAREM QUE AQUESTS RETARDATS MENTALS I CRIMINALS CONTINUÏN MATANT LA LLIBERTAT DELS NOSTRES FILLS!

Urgeix la detenció del Reichsführer-SS i un judici sumaríssim i una sentència ràpida, aquest criminal és una seriosa amenaça per als nens de Catalunya. ‘L’anormal’ els vol fer estudiar amb morrió i abric? Per què no fem treballar la direcció dels C.C.F.E. amb plom al cervell? Sense dubte, la segona mesura és més higiènica, justa, i molt més saludable mentalment. HEM D’ATURAR TOTS AQUESTS CRIMINALS ABANS QUE SIGUI MASSA TARD.

A Jaén ja hi ha un detingut per saltar-se el confinament del toc de queda que ha ‘mort’ en dependències policíaques, suposadament: s’ha suïcidat. Aquest és el següent pas. Detindran la gent i no els tornareu a veure mai més.


I concloc amb el terrorista de l’OMS, avui ex, Rafael Bengoa, un criminal amb un currículum per emmarcar: pertangué a la banda terrorista OMS, 14 anys, com a director de sistemes de salut i fou assessor del ximpanzé criminal i premi Nobel de Pau que dirigí la Casa Blanca, la mona Obama (financer de l’ISIS, promotor de diverses guerres i esclau dels jueus americans), a més de Conseller del Govern Basc. Aquest terrorista professional, el Rafael Bengoa, ja ha declarat que «És inevitable un nou confinament en dues setmanes». Demana que duri un mes, i que els nens continuïn anant als C.C.F.E., se suposa que per acabar d’arrodonir la seva destrucció i conversió en esclaus modèlics. Aquest criminal de l’OMS, banda terrorista que escampa els seus atemptats arreu del món (500000 paralítics a l’Índia, 28 de cada 100 nens al món amb autisme, centenars de milers de dones de Kènia esterilitzades... els seus crims no s’acaben mai, i avui materialitzen l’extermini més gran de la història humana... i aquest avortament criminal, defensa els seus amos), doncs, ens diu que la segona onada serà molt més perillosa, com totes les segones onades pandèmiques. Aquests sacs d’escombraries menteixen més que no parlen i ja ni tan sols es miren les imbecil·litats sense fonament que vomiten dels seus cervells descompostos; que el crim atrofia qualsevol sentit de justícia i reconeixement de veritat. I si per tot això fos poc, el criminal Rafael Bengoa, assassí al servei de la banda terrorista OMS, també ens anuncia, com el bonobo del Macip i tota la colla de mandrils de lluents culs, que el Nadal no serà igual.

El servei al diable és el que té, i ells ja no són amos de les seves ànimes. ALLIBEREM-LOS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada