dimarts, 17 de novembre del 2020

CAL COMENÇAR A FER NET ! JA N’HI HA PROU !


La genocida, terrorista i lliberticida ‘Dra. Mengele Vergés’ és perseverant en els crims i no se li perceben indicis de remordiment ni intenció de deixar d’obeir l’amo fins a la concreció irreversible de tots els crims i traïcions. El fet d’haver assumit, sense capacitat, preparació i menys encara coeficient intel·lectual, la tasca de sanitat i ser incapaç de descobrir, després d’un any gairebé, que tot és una IMMENSA MENTIDA, demostra, per indicis amb càrrega de prova i sense possible rèplica, que sap a qui obeeix, sap què obeeix i està absolutament decidida a continuar la iatrogènia, l’eutanàsia i l’eugenèsia a canvi de diners. La consellera de la Mort bescanvia cadàvers per diners. Per això, persevera en les humiliacions a la dignitat humana, en el segrest i la restricció de la llibertat de moviments contra tot principi jurídic i sense estar facultada per a aquesta autoritat, en la constant expansió del terror i la misèria, i en la intimidació a la població, tot, sense tenir una sola prova de l’existència de l’agent patogen. Dra. Mengele, només la pena de mort i la pèrdua de tot patrimoni, pot satisfer la Justícia (amb majúscules), per bé que ni de bon tros compensa la magnitud dels crims de lesa humanitat. I que cap imbècil ni capsigrany consideri les acusacions – sobradament demostrades – com delicte d’odi, ja que és tot just el contrari, és demanda de Justícia. Els assassins indiscriminats, els petulants imbècils que es dediquen a la política per a servir, contra el país i la gent, els interessos corruptes i mafiosos de delinqüents, no mereixen cap altre reconeixement de la població. Tot és mentida i ella ho sap des del primer dia! On és la mortaldat d’aquesta grip de mentida? On ha anat a parar la grip ‘de sempre’? Les morts de la primera onada foren premeditades, amb un sofisticat treball d’organització al darrere i la compra de voluntats; i estudiada amb dedicació i detall quant a la logística de l’extermini i l’ocultació dels assassinats mitjançant la cremació. Mengele, potser és veritat que l’única neurona no li atansa per a comprendre que en cas de mort cal fer una autòpsia per a trobar-ne la causa i si és el cas, el culpable; i que l’última actuació possible és la cremació, perquè és la demostració paradigmàtica de l’ocultació de proves. S’ha de ser un veritable rèptil i no tenir ni dignitat ni ètica per gaudir amb la roïnesa de sortir cada a dia als mitjans a sembrar el terror amb mentides conscients, tot lluint la intimidació psicològica del morrió. Que vostè encara rebi respecte, corrobora el grau de degradació de l’espècie humana. La indiferència com actitud social amb vostè és l’únic acte digne; abans de resoldre judicialment els seus crims. De veritat, agafa el son entre tanta sang i terror? O potser els eixuga amb els bitllets? Sé que els sicaris són així, sí, i fins i tot potser encara fa unes rialles d’humor negre, oi? Que es pugui mirar al mirall i no vomiti, demostra què és. NI OBLIT NI PERDÓ!


Fem-nos al cas, per acabar de comprendre la indiscutible depravació de la unineuronal. Aquestes són les tarifes de remuneració del Gobierno de España (Decret Llei, 12/2020 del 10 d’abril), i socis de la Mengele, per als Hospitals que diagnostiquen Covid-19. Al capdavall, tota la colla de traïdors polítics operen els crims a les ordres dels seus amos, i per això, seguint la lògica mafiosa, reben les compensacions necessàries i més generoses, per raó del càrrec i la necessitat imperiosa de la seva col·laboració. Si això cobren els miserables com el Clotet i el seu Centre d’Extermini, entre altres, què no cobraran els que ho fan del tot possible?:


Alta per Covid (menys de 3 dies ingressat) 2.500 Euros/pacient

Més dies o EXITUS (mort) 5.000 Euros/pacient o mort.

(15.013 morts a 5.000 Euros = més de 75 milions d’Euros)

Alta després d’haver estat a l’UCI 43.400 Euros/pacient.


Com és fàcil de comprovar, per malalt o mort, per petita que sigui la participació dels criminals del govern, sempre és un bon pessic. Si això són pagaments oficials als centres d’extermini, què no cobraran els que articulen l’estructura mèdica i genocida! Tot s’acabarà sabent, Mengele, i aleshores sí que no es traurà mai més el morrió d’esclava. Vostè és la principal responsable del genocidi, la mala praxi i la sedació, com de la selecció dels que viuen i moren. No hi ha la mínima diferència entre l’organització i la maquinària de l’extermini d’Auschwitz i el seu eficaç departament; cap ni una, coincideixen en la selecció, el tractament iatrogènic, i fins en la cremació de cadàvers! No miri a un altre cantó, vostè és una GENOCIDA! Tot deixant a banda la resta de terribles delictes, amb aquest, n’hi ha prou per tenir arguments més que suficients per a fer-li justícia.


La pràctica lliberticida del terrorisme de la Genociditat de Catalunya, inaugurada amb l’Ameba penjapancartes, no té res d’envejar al terror nazi. No hem de cercar gaire. A Internet, ahir mateix, corrien unes imatges de la GESTAPO de Sàmper i les actuacions criminals dels sicaris uniformats; als quals, tracta d’imitar l’escòria humana que avui va vestida de Policia Local, i són perfectes goril·les sense cervell, que abusant del poder, perquè actuen fora de les seves atribucions, gaudeixen de maltractar els ciutadans, evidentment, amb la plàcida i somrient col·laboració de les paneroles polítiques de la GESTAPO, felices de veure com abusen de la gent sense justificació ni raó lògica, violant tots els principis dels drets humans i l’obligació dels policies de la defensa de la ciutadania. Sense dubte, si donem la volta a la truita, aquests gossos i hienes de la GESTAPO han de ser jutjats i sentenciats a penes de presó perpètua per traïció al jurament i al poble que han de servir, i del qual, aquestes carronyes amb pistola, mengen. Lògicament, l’escòria política que els dirigeix no hi farà res. Ja vam saber fa temps, quin era el nivell simiesc dels coneixements que eren requerits per a vestir carronyes de policia (Proves d’accés a la Guàrdia Urbana de Barcelona). Tanmateix, que la delinqüència vagi uniformada, per tal de distingir els sicaris de la gent de bé, és una ordre dels amos, una ordre que les paneroles de la Genociditat de Catalunya obeeixen, que, pagant sant Pere canta, amb permís dels capellans. Això és la infame policia catalana: la GESTAPO del terror, la coacció i l’abús de poder. Mai no oblidem el miserable porter de discoteca buida-ulls i ous que fou cap d’aquests criminals uniformats. Què havia de triar, doncs, gentalla que conegués! Sàmper i tots els responsables de la GESTAPO, vosaltres, després d’un judici, tampoc no tindreu perpètua. Cadascú d’acord a les seves atribucions. I si girem la truita, els jutges no seran la bretolada de voltors amb punyetes que prostitueixen la justícia, no, serà, senzillament, gent justa. I Sàmper i resta de criminals, cap persona justa us perdonarà mai. Els voltors menjacarronya sí que us protegien; una persona de bé, no ho farà, no, no en tingueu cap dubte; un home com cal sap diferenciar el comportament humà del d’una bèstia sense consciència, i això sou tota la colla que integreu - sense excepció, llevat de les que confirmen la regla -, el Gossos de Quadra, que mai no podríeu haver trobat un nom més escaient. NI OBLIT NI PERDÓ!

(Ara llegeixo que l’agent de l’agressió esmentada en el començ d’aquest paràgraf ha estat expedientat. Amb això en té prou, Sàmper? Tots els agents col·laboraren en l’agressió i denegaren el reclam de socors de la persona agredida pel gos de quadra. Tots els que hi participaren haurien de ser exclosos de la policia immediatament. La displicència i el consentiment és, per part seva, conseller, delicte, encara que s’empari en l’expedient. La policia no és un banda de gossos rabiosos, senyor. Avui la policia és l’enemiga declarada del poble, i això és culpa de delinqüents i limitats com vostès. I si no s’hi pot fer res, s’ha de dimitir. Si cobra com a cap de la GESTAPO és responsable de tots els seus delictes. La seva feina és instruir policia al servei de la gent, no gossos de cacera que es creuen amb impunitat absoluta. Cap GESTAPO vegi les imatges: tots els policies que hi surten, i en són uns quants, haurien de ser expulsats del cos avui mateix. No fer-ho és condescendència amb ells i aquiescència amb l’acció de part seva, o potser aquestes són les ordres? Si no hi hagués imatges de l’agressió i detenció il·legal i violenta, potser l’hauria condecorat, per mèrits? Vostès són sicaris. No serveixen al poble, serveixen als criminals. Això, estimat conseller, és traïció. O em dirà que no ha pogut investigar les activitats mafioses de George Soros i les seves organitzacions delictives a Catalunya? Es pot ser policia i pensar que la riquesa és la virtut dels honrats? Sense honor, conseller, no hi ha policia ni servei públic. I es deuen a la justícia, qui ho hauria de dir! Oi?).

El més subtil, perniciós i malvat dels criminals és, sense dubte, el Reichsführer-SS Bargalló, el responsable dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus. Aquest exterminador de la innocència, la il·lusió i l’esperança, fa molts anys que ha convertit les escoles i universitats catalanes en perfectes màquines de creació d’imbècils, com ho va demostrant any rere any l’estudi comparatiu amb altres comunitats de l’Estat i amb altres països. Aquest destructor del futur, llueix el seu crim amb orgull, encara que no sol vantar-se’n en públic. La feina corrosiva i castradora s’ha de fer en silenci. Tampoc en els camps de concentració nazis, els dirigents es vantaven davant dels presos dels seus crims. Se n’amagaven. I quan es trobaven amb criminals com ells o els seus superiors i amos, aleshores sí, aleshores treien pit i s’enorgullien dels seus crims, perquè els amos els tinguessin en més bona consideració. Doncs, així actua aquesta rata de claveguera, culpable de la destrucció d’almenys tres generacions de joves catalans, el que equival, si molt no em descompto, a tres penes de mort. I no és només que aquest imbècil hagi aconseguit de convertir l’escolarització en la més eficaç destrucció de la possibilitat de ser humà, mitjançant la demolició de qualsevol formació constructiva i a favor de l’ensinistrament de circ; el qual, el ximple, festeja: Educació per a la ciutadania, Educació sexual. I ara, Educació sanitària i Educació de l’Islam... Cerqueu un imbècil més diplomat i no el trobareu, almenys en aquest país de merda ple de traïdors i incompetents. Alhora, l’imbècil treu del programa d’estudis la filosofia, la història i s’encarrega i s’abstrau en la perfecta formació dels joves en la incomprensió lectora, així en català com en castellà i anglès. Si totes aquestes deficiències no fossin prou, l’home, servent de la Mengele i dels seus amos, no ha tingut cap dubte a convertir les escoles en centres de destrucció de la salut física, psicològica, mental i social de l’alumnat. Aquest terrorista infantil, a més a més, ara amenaça amb el suport de la fiscalia per defensar la seva brutalitat educativa, i al pare que no accepti la destrucció física i mental del fill, el voltor menjacarronya del fiscal de menors, de ben segur, el redirigirà a les escoles de formació de treballadors per als pederastes i pedòfils, especialitat suprema dels centres de menors. I si he dit alguna mentida, que el Reichführer-SS Bargalló em denunciï per injúries. Estaria bé, perquè d’aquesta manera seria més fàcil descobrir tots els seus execrables i repugnants crims. Aquest terrorista infantil ha destruït les generacions de catalans per trenta anys mínim! NI OBLIT NI PERDÓ!


No vull parlar del moro que es creu català perquè va néixer a Barcelona. M’estimo més de fer reflexionar quant a la púrria que ha prostituït les nostres institucions des de Tarradellas fins l’Ameba i el nan feixista. Quant a això, val la pena llegir l’article de l’Andreu Barnils, titulat «La incompetència catalana». Diu la veritat, però no la diu tota. Tanmateix, val la pena llegir-lo per a comprendre quina mena de tifa és la classe política catalana; la mateixa, exactament la mateixa, amb els mateixos (des)components que la tifa espanyola. Els polítics són gent corrupta, inútil i amb una capacitat excepcional de parasitar i infectar de podridura la societat. Tot ho enverinen amb el seu alè, ple de mentides i halitosi. Després els lloros entretenen el personal, ara amb les demències dels polítics adès amb ‘documentació científica contrastada’. I perquè ho comproveu, transcriuré una notícia del tebeo per antonomàsia de Catalunya, el pamflet de l’Antich, que dirigeix sota la supervisió del Fainé i de l’Oliu:

«Pacients joves amb una ‘covid persistent’ registren danys en múltiples òrgans». La clau de la desinformació és provocar el terror en els joves, i evidentment, la tisoreta del paper de l’Antich, s’ha fet ressò de la important notícia. Val a dir que tota la notícia és fum, no hi ha cap dada real ni cap centre real de l’estudi ni res que es pugui tocar, només l’estudi elaborat (quina manera de dir ‘fabricat ad hoc’) per Coverscan. La notícia la teniu aquí https://www.elnacional.cat/ca/salut/pacients-joves-covid-persistent-registren-danys-multiples-organs_556803_102.html. Bé, la notícia ve a dir que els joves pateixen malalties cròniques de cor, fetge, ronyó o cerebrals per causa d’aquest invent de la immensa mentida, ara, amb l’adjectivació de ‘persistent’. Cap jove pateix d’aquestes insànies psicopàtiques que inventen les ments malaltes, sigui el periodista de torn, sigui la lladre corporació amb establiment obert al públic i que emet targetes de crèdit, siguin els ximples vestits de bata que els poses un estetoscopi al coll i es creuen premis Nobel. Doncs bé, qui són els promotors d’aquest ‘interessantíssim’ i ‘realíssim’ treball d’investigació? Que ja, dir investigació a fer el pallasso, em sembla una ofensa a tota la ciència d’avui, d’abans i del futur, si n’hi ha! Doncs bé, la cosa la investiga Coverscan.

Qui són Coverscan? La Clinica Mayo, la University College of London, Great Western Hospitals NHS Foundation Trust i la Universitat d’Oxford (la de la vacuna). Com veieu, tots imparcials i sense interessos en la ‘cosa’.

Qui són els finançadors de tan elevat projecte investigador?

National Institute for Health Research (NIHR), la British Medical Assotiation i Astra-Zeneca (la de les vacunes amb cèl·lules de fetus humans avortats MRC-5).

Necessiteu més explicació dels finançadors, dels investigadors, dels bancs intermediaris i del pamflet per a bebès de més de trenta anys? A més, no us ho perdeu, en el mateix escrit de Coverscan es reconeix que el treball investigador ‘no presenta cap certificat de la revisió del document per científics independents’. Ells s’ho ginyen i ells s’ho pasten. No em direu que no és bonic... i informatiu!

I per si tota aquesta colla de criminals – no oblideu els noms, ni de les institucions ni dels personatges – no fossin prou a servir els amos fins a l’abjecció més miserable, el final de l’article no té línia que obviar:

Maria van Kerkhove, directora tècnica de l’Organització Mafiosa de la Salut per a l’extermini massiu, ens deia: «No només ens inquieten els casos, les hospitalitzacions o les morts, sinó l’impacte a llarg termini que comencem a veure en individus que van passar la malaltia amb símptomes lleus». Això no vol fer por, no! On aneu a parar! Això és per tranquil·litzar-nos a tots, ara que estem veient com, dia sí dia també, cauen els joves al carrer. A més a més, crida l’atenció la capacitat en futurologia dels psicòpates, sigui Gates o aquesta terrorista, ja que ens diu que ‘comencen a veure l’impacte a llarg termini’. Com a mínim, això és un oxímoron. Però, la doneta, que ha de ser molt llesteta i criminal - això més, si no no seria on és -; doncs, la doneta concloïa aquestes manifestacions del mes passat afirmant: «Ara comencem a veure aquests efectes al cor, el cervell, els pulmons o la salut mental» (sic).

La doneta aquesta, tan llesteta i criminal, no s’ha adonat que hi ha una absoluta incongruència en les seves declaracions? Ja no és l’oxímoron ni la futurologia psicopàtica i esquizoide, no. Algú coneix un virus multiorgànic? Un virus afecta el cor, el cervell, els pulmons o la salut mental, però una polivalència com aquesta, a la llesteta i criminal Maria no li sembla estranya, essent la cosa més insòlita escrita sobre un virus? Ja no dic que hauria de posar-se a esbrinar qui ‘fabricà’ aquesta arma biològica, però és clar, ella està al servei del goril·la-mascota de Gates, el psicòpata, i per tant, no investigarà res. Com tampoc no ha pensat, pobra, tan llesteta i criminal, que és directora tècnica de l’Organització genocida mundial, que potser si els efectes són sobre el cor, el cervell, els pulmons i tantes altres coses, no serà que no és un virus, menys encara la IMMENSA MENTIDA, i que potser tot plegat tingui a veure amb els TOCS DE QUEDA i la instal·lació de la tecnologia 5G. La Maria, pobra, no sap que Wuhan fou la primera gran ciutat del món on es feren proves del 5G, tot just quan inventaren la MENTIDA. Pobra Maria, tan alta de rang i tan baixa d’ètica i principis. Tota aquesta púrria és la que hem d’escombrar del món, i he escrit bé, escombrar. Aquesta malaltia persistirà si no s’extermina, aquest sí que és el perill i no la ficció de la covid persistent. Això de la covid persistent, només és possible en els homes unineuronals, ja que la idea no surt mai de la neurona única i per això el missatge es converteix en persistent, la qual cosa els repercuteix i perjudica, i després només poden tenir un sol i únic discurs, que és el que sol passar amb els retardats intel·lectuals.


LA LLIBERTAT NO CONEIX ALTRA OBEDIÈNCIA

QUE LA RESPONSABILITAT:

L’IDIOTA BADA I BAVEJA.

L’IMBÈCIL CREU.

L’HOME DUBTA I PENSA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada