dissabte, 19 de març del 2022

COMPADIR-SE DELS ASSASSINS ?

 

Mentre la gent no digui prou, caminarem cap a la fi, i aquesta sí que és la guerra real: el sionisme internacional contra la civilització occidental. Si mai no he tingut simpatia pels jueus, ara, què us haig de dir? El fet de pensar que només exterminant (ara ja no hi pot haver altra solució) 18 milions d’infrahumans acabaríem amb el problema de la guerra, la injustícia, la degradació artística, la perversió dels costums socials i la fam del món, i que la gent - les víctimes -, no ho vegin, m’omple de tristesa, perquè la grandesa de la nostra civilització, malgrat tots els errors, és digna de ser salvada i recordada. Però el sionisme i la repugnant hipocresia de vestir-se de víctimes els surt bé, i la gent continua creient en aquesta raça subhumana que allà on s’instal·la, hi creix el mal. Són la malaltia social de la Humanitat. Són molts d’anys investigant les mentides d’aquestes escòries, i al final, l’odi que professen envers els gentils o goyim - els ‘animals’ -, l’he capgirat. Tant de bo es capgirés en tothom! Ells són el problema del món. Controlen les finances, la premsa, la política (avui una mala obra de teatre dirigida per les sangoneres de la sinagoga), la sanitat, les universitats, l’església, totes les màfies: les drogues, la prostitució, el tràfic de blanques, de nens, d’òrgans, d’armes, de diners negres... tot, tot ho controlen, i per això ja volen estabular el ramat de bèsties. Si els animals, o sigui, nosaltres, no maten els toreros, després de l’espasa, vindrà l’estocada. Aquesta és la realitat, i avui, només la covardia i la ignorància poden ser justificants perquè els ‘suposats’ intel·lectuals no obrin la boca, perquè l’única missió o tasca de l’intel·lectual és dir el nom del porc al porc. En fi, vindran molts de mals perquè aquesta és l’essència d’aquesta raça de deficients socials, tanmateix, confio plenament que no triomfaran, perquè el Mal no pot vèncer per definició, perquè el Mal només té sentit d’existir contra el Bé, d’altra manera es dissoldrà en la pèrdua de sentit: Quin sentit tindria el Mal universal sense l’oposició al Bé? El Bé és una ‘tendència’, una aspiració; el Mal és un ‘acte’, l’entrebanc a qualsevol aspiració; aleshores, com sobreviuria el Mal sense entrebancar cap aspiració? Per això, no venceran, però, sense dubte, el món no haurà vist mai la magnitud de l’horror que les rates de l’Infern ens tenen preparat.


La molta vegades irònica i sensacional Inna Afinogenova, de ‘Ahí les va!’, ens fa cinc cèntims del delicte de l’odi de tots els polítics occidentals contra la població russa, tot informant-nos de la doble taula de mesurar d’aquests titelles sionistes. Molt recomanable: https://t.me/RosselloCM/60279


Vegem unes mostres dels monstres assassins que dirigeixen les empreses de genocidi jueves:

https://t.me/elinvestigador_org/10190

https://t.me/elinvestigador_org/10197

https://t.me/RosselloCM/60296


Escoltem què ens diu ‘la carn de patíbul’, la colla de deficients mentals que només es poden guanyar les garrofes amb les calces als turmells i fent vida de genolls davant dels amos, i que després, ben vestits i arreglats, es creuen ser éssers humans i no carronya:

Aquest és el nivell d’un retardat profund i psicòpata de manual:

https://t.me/RosselloCM/60263

Ara la bruixa alcohòlica del Regne Unit en una intervenció al Prostíbul dels Prostíbuls:

https://t.me/RosselloCM/60442

Una imatge d’una pertorbada molt perillosa:

https://t.me/RosselloCM/60295

El paraplègic intel·lectual que el sionisme ha posat al comandament del genocidi d’alemanys, el psicòpata Lauterbach:

https://t.me/resurgente2020/33797

I conclourem aquest apartat de criminals, amb el pedòfil genocida que dirigeix EUA i que en aquests vídeos demostra com viu del robatori i la ‘humanitat’ que té:

Aquí robant als americans: https://t.me/RosselloCM/60290

I aquí demostrant les seves dots de criminal contra civils:

https://revelion.tv/video/atencion-a-las-palabras-de-joe-biden-en-1999fui-yo-quien-sugirio-bombardear-belgrado/


L’amo terrorista d’aquests miserables, George Soros, l’arranja-eleccions, que amb les seves paraules ens demostra on hi ha encara esperança:

https://t.me/RosselloCM/60305

Ho diu bé, la seva civilització: l’infern sionista!

Ara les rates, els colls que s’han de segar per poder fer dels països d’occident zones lliures de contaminants, corrupció i éssers execrables:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7532

La pena de mort és un regal, hi insisteixo.

Perquè el que pretenen és això:

https://t.me/elinvestigador_org/10217

El CBDC és el certificat oficial d’esclavatge.


Mentrestant, el sionisme internacional prostitueix totes les manifestacions de la cultura occidental:

https://t.me/RosselloCM/60262, l’art amb l’agenda d’extermini i esclavatge 2030?

D’altra banda, a ‘La Secta’, canal de televisió espanyol, l’altre dia comentaven que Universitats del Regne Unit s’estaven plantejant de prohibir i treure de les biblioteques obres com «1984» d’Orwell o «V de Vendetta», segons els paraplègics ‘cum laude’, perquè poden ser perillosos per als estudiants. Imagineu el mal que els fan als prostíbuls jesuïtes perquè un universitari no sigui capaç de llegir una novel·la sense rebre ‘mal moral’! I mentrestant, en els nens, els posen morrió, els fan estudiar amb les finestres obertes i els eduquen en la ideologia de gènere i barbaritats insòlites https://t.me/RosselloCM/60427, se suposa que per al bé dels infants. Al capdavall, els sionistes volen els nens així:

https://t.me/resurgente2020/33788,

i aviat, al servei dels pedòfils, segons l’abjecció jueva, una ‘tendència’ sexual!!!


És urgent trobar el mètode de no pagar impostos. La gent hauria d’anar a les gasolineres, posar-se la gasolina (omplir el dipòsit) i tot seguit anar a pagar la factura sense CAP IMPOST. No hi ha robatori ni estafa, més aviat tot el contrari, ja que simplement s’impedeix que els lladres i els estafadors es mantinguin mitjançant l’extorsió i el robatori. I així amb tots els impostos, com també cal començar relacions comercials sense seguir els requeriments impositius oficials. Si tothom ho fa, les rates dels governs es quedarien sense primera matèria per a comprar i drogar els sicaris criminals que van vestits de policies, i els insectes que infecten els urinaris públics no rebrien la teca que roben diàriament als ciutadans.


CAL TRENCAR LA FALSA AUTORITAT,

PERQUÈ L’AUTORITAT ESTÀ AL SERVEI DEL POBLE.

ELS CRIMINALS DELS GOVERNS

SÓN TRAÏDORS, DELINQÜENTS COMUNS,

GENOCIDES I PSICÒPATES VANITOSOS.

SENSE LLUITA NO HI HAURÀ VICTÒRIA.

EL POLÍTIC ÉS EL PRINCIPAL ENEMIC.

SÓN LLADRES, ESTAFADORS, SEGRESTADORS,

VIOLEN LES LLEIS, COACCIONEN ELS CIUTADANS,

ELS ENVERINEN AMB TÒXICS LETALS

I, A MÉS A MÉS, EXIGEIXEN RESPECTE I OBEDIÈNCIA:

I SI ELS DONEM FORCA ?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada