dimecres, 30 de març del 2022

LA INDOLÈNCIA I L’EGOISME


La indolència i l’egoisme són els gèrmens destructors de la societat, i aquests han estat els ingredients fonamentals en el sofregit que els poders internacionals han preparat per a la ingesta de la Humanitat sencera. La indolència i l’egoisme són letals per a qualsevol societat perquè trenquen els llaços que la uneixen i mantenen ferma. La societat se sustenta i es reforça en l’afany i la perseverança individuals tant com en la solidaritat; això sí, individus i solidaritat de la mateixa societat, de la comunitat ‘natural’, no dels individus de societats estrangeres o d’altres races o cultures, que no tenen el sentiment de solidaritat per ser-los estrany el poble amb el que conviuen; que és per això, que el sionisme intoxica l’autenticitat de les nacions i els pobles amb una immigració absolutament diferent en costums, tradicions i cultura. Aquesta indolència i egoisme han permès que la gent s’hagi preocupat del que no li importa ni pot resoldre, en lloc de preocupar-se i resoldre els problemes de la vida real en el seu àmbit geogràfic. Si un senyor d’Olot es preocupa pels problemes dels ucraïnesos i no dels olotins, demostra la indolència i l’egoisme, perquè amb la falsa preocupació, falsa, ja que els ucraïnesos li importen un rave, s’espolsa la responsabilitat i la crítica per a resoldre els problemes de la seva comunitat, de manera que manté intacte l’egoisme i es preserva de treballar per a la comunitat que l’envolta. «Les mancances de la gent del poble olotí són superficials, els que són dignes de suport, són els ucraïnesos!», qui diu això, és un hipòcrita, i actua de l’única manera que no resoldrà mai els problemes del seu voltant, amb la qual cosa preserva el seu egoisme, ja que un canvi en el seu àmbit pot afectar-lo directament; en canvi, el fet de fer veure que li preocupen els ucraïnesos, neteja la consciència, i deixa tal qual la seva situació.

Si la indolència i l’egoisme són letals per a una societat, què direm que són per al coneixement? La indolència és enemiga del coneixement i l’egoisme la impossibilitat de coneixement. Només sortint de nosaltres adquirim coneixement, i tot coneixement fretura d’un esforç. Així doncs, tenim una societat ignorant i egocentrista. Això és el que cercaven les elits, perquè entre babaus que es miren el melic pots imposar el que et doni la gana, perquè cap d’ells deixarà de mirar-se el melic, i menys encara, podrà deixar de ser el que és, ignorant, entenent-hi, aquell que és incapaç d’analitzar críticament qualsevol situació. Per aquesta raó, els prostíbuls jesuïtes ensenyen l’obediència i la veneració a la revelació de la ciència, o sigui, el bandejament de qualsevol mirada crítica a allò transferit com a coneixement. I val la pena de recordar les paraules de José Ortega y Gasset, que no essent un dels meus filòsofs de capçalera, sense dubte és un pensador a tenir en compte: «Siempre que enseñes, enseña a la vez a dudar de lo que enseñas». Ara, penseu què s’ensenya en els camps de concentració infantils dirigits per Reichsführers dements o en els prostíbuls del sancta santorum universitaris? Al final de l’escrit d’avui, em referiré a l’ensenyament; però abans, comprovem com la indolència i l’egoisme conformen l’ambient ideal per a la corrupció social i la destrucció del coneixement.


Com és possible que la matança que estem veient cada dia no hagi estat investigada pels criminals dels governs i la justícia, i la gent no surti al carrer, no en manifestacions, sinó demanant responsabilitats i càstigs exemplars? Vegem aquesta breu intervenció en el Senat americà del Sr. Steve Kirsch, en què ens parla dels 410000 morts d’americans sense explicació possible (us aclareixo jo, que això, traduït, significa: els tòxics letals jueus o ‘vacunes’): https://t.me/RosselloCM/61036.

En Jordi Pigem, que no és indolent ni egoista, ens ho explica clarament en aquest vídeo, on, sense que ell ho digui, ens descriu però, la indolència i l’egoisme d’aquells que parlen a l’orella, però després dissimulen com si no en sabessin res. Això és la indolència i l’egoisme, i per això, no són intel·ligents, perquè la seva intel·ligència és la intel·ligència animal, la que els permet de sobreviure i prou; la indolència i l’egoisme els impedeix de ser útils socialment i d’aportar cap coneixement per causa de la ignorància: https://t.me/elinvestigador_org/10431

Tanmateix, tot això té un pla antic i que ara arriba al final. En el següent vídeo, l’humorista (lamento no recordar-ne el nom) ens explica molt clarament què és el que està passant. A més de les paraules i ironies que ens transmet, fixeu-vos en les paraules dels psicòpates: un, Klaus Schwab, un sociòpata amb problemes sexuals, que es creu amo de la Humanitat; i l’altre, el pallasso de Harari, un psicòpata fabricat pels jesuïtes, que ignora absolutament l’essència humana i el sentit d’allò que ha estudiat: la filosofia. No es poden dir més barbaritats que les que diu el deficient mental del Harari! Suposo que per això és on és i el seu treball de destrucció de la filosofia, recompensat. He sentit imbecil·litats a carretades, dites per les meuques ensinistrades en els prostíbuls jesuïtes, però barbaritats d’aquest calibre en boca d’un ‘suposat’ filòsof són esglaiadores. Aquest energumen ha superat el batxiller? Un filòsof parlant sense posar-se vermell de la destrucció de l’espècie humana i la concepció d’una de nova, fruit dels esforços de la ciència? No hi ha per on agafar-ho: La ciència! que ignora molt més del que sap. I aquest imbècil pretén, defensa i s’enorgulleix de convertir els homes en bestioles. Un tros d’excrement com aquest és el que surt amb ‘cum laude’ dels prostíbuls jesuïtes, i després els jueus passegen la nova meuca per tots els escenaris perquè intoxiqui amb la seva magna estultícia. En una societat avançada, aquest dement seria reclòs en un sanatori, i no sé si amb camisa de força.

La indolència i l’egoisme que ens fa covards davant d’aquests monstres és el que ens condemna: https://t.me/resurgente2020/34324. Els exterminadors de l’espècie humana no és lògic que siguin depredats per l’espècie humana?

I d’aquests ensenyaments i de la indolència i l’egoisme floreixen tarades com Karey Burke, president de la corporació de la degeneració Disney, que hauria d’estar en un frenopàtic, però a qui se li permet de dir barbaritats com les que diu, sense que ningú li digui ‘ depravada:

https://t.me/RosselloCM/61053, fixeu-vos què ha fet als seus dos fills. En aquesta deficient mental no li trauran els fills per a protegir-los; això el paraplègic mental de Harari i el subnormal del seu amo, Schwab, no ho tolerarien!

Això és Disney: https://t.me/resurgente2020/34338, simplement.

I és clar, la indolència i l’egoisme escampat com un coronavirus qualsevol, provoca lamentables avortaments, com la següent:

https://t.me/RosselloCM/61038, quan l’estultícia arriba a aquests nivells, és necessari la profilaxi radical. O calles per sempre o et fem callar per sempre. Això no són opinions; això és ser idiota, com ho certifica la nota al peu.

ELS FILLS SÓN ELS QUE ESTAN EN PERILL.

I no parlo de la tasca de criminals com Argimon I, El Gran, i els altres genocides infantils que imposen de vacunar-los per a emmalaltir-los per sempre, que els obliguen a viure amb el morrió d’esclaus i els condemnen a perdre el 21% del coeficient intel·lectual, que els ensinistren amb programes de la televisió pública i privada, uns programes que ens haurien de fer vomitar a tots i demandar els psicòpates responsables. ELS FILLS HAN DE SER LA PRIMERA GENERACIÓ D’ESCLAUS VOLUNTARIS I SATISFETS DE L’ESCLAVATGE DE LA HISTÒRIA DE LA HUMANITAT. I si no els frenem, ho tenim a tocar. I, malgrat les pacífiques accions de gent ben intencionada, als llops i a les rates, o els caces o et devoraran o corrompran, no hi ha alternativa; perquè els monstres no cediran, ja que saben que cedint reconeixerien tots els seus crims, i la ira que provocarien en la gent els condemnaria irremeiablement. Els assassins no s’amaguen, surten als noticiaris i ben orgullosos de les seves abjeccions.


CAL PROHIBIR L’ENSENYAMENT PÚBLIC I L’UNIVERSITARI. Vegeu aquestes dues notícies:

https://t.me/RosselloCM/61056

https://t.me/resurgente2020/34317

Els criminals dels governs no estan per altra cosa que per obeir l’amo tarat del Harari i convertir-nos a tots en aquest tipus d’imbècil, l’idiota satisfet i orgullós de la seva irreversible estultícia. Harari, tot i la pena que em fa, com a ‘cosa’ i com a ‘ment’, és un perill públic i per tant hauria de ser apartat de la convivència amb humans, als quals, al capdavall, vol destruir amb tota l’alegria del món.

Sense entrar en gaire profunditat, perquè no cal, unes poques paraules que demostraran que tots els deficients intel·lectuals que, d’una manera o altra, intervenen en els ministeris i conselleries de destrucció humana del coneixement han de ser apartats per sempre de la societat. Quina és la primera de les ciències o coneixements? La filosofia, que és el coneixement holístic de la vida, de l’home i del món. Què és el primer que hem d’estudiar analitzem el que analitzem? La història, el desenvolupament del coneixement que estudiem i els diferents moments d’aquest desenvolupament. Què pretén el govern del gos de Soros i la colla de paràsits i paraplègics intel·lectuals que els secunden? Que les pròximes generacions desconeguin el pensament crític (filosofia) i la història (el coneixement de l’evolució social). El pensament crític és l’essència de l’individu i la llavor de qualsevol coneixement. El coneixement de l’evolució de qualsevol ciència, saber o societat, és l’essència de la saviesa i la llavor de la col·laboració i solidaritat entre científics, intel·lectuals i homes. Però què volen fer els assassins dels governs, que no tenen prou amb l’extermini directe de la gent, amb arruïnar-la i convertir-la en miserable, sinó que ara encara pretenen convertir-la en una massa sense cervell que obeeixi els magnífics ensenyaments que l’adoctrinament públic imposi; com veiem en les noves assignatures que els tarats mentals s’inventen, amb l’única intenció de destruir el pensament de la ment dels infants. NO HI HA UN CRIM MÉS PERVERS I ABJECTE EN TOTA LA HISTÒRIA DE LA HUMANITAT, I PER AMOR AL PENSAMENT I AL CONEIXEMENT ÉS EXIGÈNCIA INELUDIBLE QUE ELS IMBÈCILS I ELS IDIOTES QUE ATEMPTEN CONTRA LA SUPERIORITAT DEL SABER, PAGUIN LA GOSADIA DE VOLER IMPOSAR LA SEVA MISÈRIA IGNORANT.


ELS POLÍTICS SÓN ELS TEUS ENEMICS.

ET MATEN AMB VERINS,

T’HUMILIEN AMB MORRIONS,

T’AÏLLEN AMB COACCIONS,

T’IMPOSEN LA SUBMISSIÓ AMB SANCIONS,

ET CONDEMNEN A LA MISÈRIA

I A LA IGNORÀNCIA.

QUÈ TAL SI COMENCEM A NETEJAR EL MÓN?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada