dimarts, 29 de març del 2022

DESTAPANT MENTIDES

 

Comencem amb el boníssim documental «El Ministerio de la Verdad»:

https://t.me/elinvestigador_org/10427

Sense paraules.


Continuem ara amb la IMMENSA MENTIDA i el genocidi de tots els governs occidentals, tot aportant més proves de la voluntat i intenció dels governants, de la coneixença absoluta de l’assassinat massiu que estan duent a terme i de com es defensen dels que els descobreixen. CAP POLÍTIC SENSE EL JUST CÀSTIG.

La col·laboració criminal dels cagaguano, culpables de crims contra la Humanitat.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7747

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7754

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7769

Així, d’aquesta manera tan ridícula i barroera, pretenen ocultar el genocidi dels tòxics jueus que injecten els assassins dels governs occidentals.

El nombre de morts i afectats entre els esportistes d’elit és escandalós, però ningú no ho veu. Lògicament, qui es tapa els ulls, és còmplice, i aquest és un crim absolutament imperdonable. I no només esportistes, sinó els innocents que s’enverinaren amb la recomanació dels polítics criminals. Itàlia, notícies de dos dies, només:

https://t.me/elinvestigador_org/10419?single

Les explicacions dels metges i científics es veu que els genocides de sanitat no les senten. Aquí teniu el doctor en bioquímica Robert Palmer, què ens explica:

https://t.me/elinvestigador_org/10412

I els metges que s’oposen al genocidi són perseguits, en el que és una altra prova indiscutible del crim, perquè en són 17000, els metges, no dos:

https://cienciaysaludnatural.com/17000-medicos-denuncian-la-persecucion-que-reciben-por-demostrar-que-las-inyecciones-k0-b1t-son-toxicas/ La imatge que il·lustra la notícia és prou indicativa de tots els responsables del genocidi.

I això no acaba aquí. Ara valoreu vosaltres mateixos el nivell de perversió i maldat que cal per assassinar no-nats i cobrar la comissió. Això va per tots els responsables polítics, els copròfags dels col·legis de metges i els sanitaris:

https://t.me/resurgente2020/34270

Però l’ànsia de matar tot humà que es mogui és evident: Esportistes, gent gran, gent de mitjana edat, fetus, joves... com aquest cas:

https://www.google.es/amp/s/amp.marca.com/tiramillas/actualidad/2022/03/29/6242a556268e3e6c538b4594.html

I els nens. Dedicat al genocida Argimon I, El Gran: Els morts s’acosten. Recorda, sangonera, un sol nen mort, i el teu cap és inexcusable.

https://www.google.es/amp/s/amp.marca.com/tiramillas/actualidad/2022/03/29/6242a556268e3e6c538b4594.html. A Málaga, on dos criminals de primer ordre i ambdós deficients intel·lectuals, el president lladre de la comunitat i un porquet guardiola idiota a Sanitat, dirigeixen el negoci de l’extermini. Aquests dos ja haurien d’estar detinguts i acusats d’assassinat amb premeditació.


Canviem la cara del disc i vegem les intencions del sionisme internacional. Un breu vídeo on Rosa Koire, lesbiana i feminista, denuncia les intencions criminals de l’elit. Curiosament morí el mes de maig de 2021 d’una malaltia pulmonar. Coses que passen...

https://t.me/counterpropaganda20/6251

I els criminals dedicats a l’assassinat, la destrucció del país i el robatori sistemàtic als seus esclaus, el govern d’Espanya; una colla de traïdors a la pàtria i reus de crims de lesa Humanitat. La prova del nivell de cinisme i baixesa ètica, apart de limitació cognitiva d’aquests gèrmens i microbis al servei de Soros i les seves organitzacions terroristes i criminals:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7795

Veieu com se’ls ha de penjar a tots sense excepció? El teu criat fent d’amo! És l’hora que l’amo sotmeti els esclaus deficients i vanitosos i els posi al seu lloc: closos en caixes.

Conclourem amb les mentides dels jueus. És increïble com ha de ser el nivell intel·lectual de la gent, vull dir la manca de nivell intel·lectual per acceptar aquests tendres i emotives imatges sense passar-les pel filtre de la raó! Aquest és el miratge que els lladres dels governs ens volen construir, una volta hagin exterminat la quota decidida pel sionisme internacional... Són ells, sí, perquè el seu món és la mentida:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7802

Creure’s la propaganda és demostració científica d’ignorància, covardia, retard intel·lectual i ‘tietisme’ nivell Déu.


LA GUERRA CONTÍNUA.

I NO PARLO DEL TEATRE D’UCRAÏNA.


EL MEU SUPORT AL POBLE RUS.

EL MEU RESPECTE VERS VLADÍMIR PUTIN.

SEMBLA QUE ELS JUEUS

NO ESTAN CONTENTS AMB EL RUS.

ALESHORES, AMB ELL A MORT.


EL SIONISME ÉS L’ENEMIC.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada