dilluns, 21 de març del 2022

UNA MICA D’HUMOR I REALITAT


Avui salpebrarem la informació amb imatges i vinyetes per tal de fer un riure, ben diferent del que fan els nostres enemics viscerals, perquè nosaltres riem dels acudits que tenen gràcia i no del patiment dels congèneres, com és el cas del nostres estimats enemics jueus. Després de fer els riures, comprovarem la insolència i pertinàcia dels sicaris dels criminals a mantenir unes mentides que no se sostenen per cap altra raó que el fet que la societat fa molts anys que ha estat sodomitzada mentalment, i avui ja s’ho empassa tot sense el mínim sentit crític ni cap gest de dubte. Sense entretenir-nos més, comencem amb bon humor:

No sóc l’únic que veu el gos de Soros com la puteta del jueu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7572

No oblidem que l’encobriment de terroristes i assassins és un gravíssim delicte, que el gos de Soros agreuja, pel fet de l’alta traïció en vendre-li el país i la gent com si fossin seus. El sac d’escombraries que presideix el govern espanyol ha de ser ajusticiat pels execrables crims que ha comès i que cometrà si no se l’atura. Per cert, he llegit que aquest vanitós inútil ja tenia pràctica en genocidis perquè participà en les matances a Iugoslàvia al costat del genocida en cap, i avui vicepresident del ISG de Soros, Javier Solana, un altre que si la justícia treu el cap, el seu saltarà de damunt del coll (https://laverdadofende.blog/2020/05/10/pedro-sanchez-era-el-jefe-de-gabinete-en-los-bombardeos-a-civiles-en-yusgolavia-burbuja-info/) .

La gran Mafalda:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7626?comment=41535

... i avui s’hi pot afegir: genocides, prostitutes i idiotes.

I ara un recomanable documental, per directe i breu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7617

Malgrat la deficiència cognitiva i executiva, tots els que surten en les imatges han de ser jutjats i lògicament executats per crims contra la pàtria i la Humanitat.


Ara vegem la realitat, en una explícita imatge i tot seguit escoltem una veu que ens ho explica:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7564

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7554

Aquestes són les escombraries que han canviat la llibertat per la tirania (un delicte que en democràcia necessàriament ha de ser pagat amb la vida):

La màfia política i els escarabats dels sindicats, lladres agafats de la mà:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7552

No hi ha un sol delicte del codi penal i de la Constitució que els sicaris del sionisme internacional no hagin comès, ni un de sol!: atemptat contra les persones, contra les propietats, contra la pàtria, malversació, suborn, corrupció, extorsió, coacció, amenaces, terrorisme, prevaricació, segrest, genocidi, alta traïció, frau de llei, falsedat en dades públiques, manipulació informativa... per això, en el judici, s’ha de presentar un volum del codi penal i un exemplar de la Constitució, i dir de viva veu que no hi ha un sol article que no hagi estat passat per l’indret on nosaltres ens passem els papers higiènics, i per tant, per tal de ser breus i no allargar-los l’agonia, es dicta sentència i s’executa immediatament. Feina feta no fa destorb.

La prova que són traïdors i genocides:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7594


Escoltem ara, aquests testimonis de fa uns quants anys, que ens advertien del que ens venia al damunt amb criminals com els paràsits que infecten totes les institucions públiques, traint la seva obligació i lliurant el patrimoni nacional a interessos sionistes, val a dir, que amb el Femer Europeu al capdavant, una Institució de la qual, llevat d’honradíssimes excepcions, ningú no ha de sortir exonerat de la responsabilitat de la destrucció econòmica, nacional, social, cultural i individual a Europa. Del Consell i dels òrgans directius ni un, des del primer dia fins avui. Només amputant, hi ha possibilitat de sobreviure.

David Icke ens ho explicava l’any 2009:

https://t.me/resurgente2020/33811

I Julian Assange ens explicava la tasca dels cagaguano, els miserables covards que no han obert la boca en la defensa d’un ‘company’. Cap cagaguano ha d’eludir la justícia, i els responsables dels papers higiènics és just que acompanyin els seus amos en l’última actuació al patíbul. Només erradicant la idiòcia, la imbecil·litat, la immoralitat i els miserables ètics, el món podrà tornar a caminar.

https://t.me/resurgente2020/33821


El seny comença a obrir-se camí. No sé qui és aquest senyor, però tot el que diu és tan cert com que el sol surt de dia, i sobretot, ateneu al que diu al final (l’ètica, la lògica, la justícia i el sentit comú corroboren les seves paraules):

https://revelion.tv/video/alto-y-claro-desde-paraguay-desde-el-dia-uno-todo-es-mentira/

I ja que parlem de seny:

https://t.me/RosselloCM/60477

Compareu el seny de Putin amb un deficient intel·lectual, perdó, amb un paraplègic intel·lectual: https://t.me/RosselloCM/60483, aquesta rata menja del que roben amb els impostos. Aquesta gentalla dels sindicats, així que acabin de menjar-se les gambes i els escamarlans, que facin la digestió en suspensió. No hi pot haver res de més miserable, que aquests tipus de farsants i estafadors.


Abans d’entrar amb la guerra provocada pel sionisme internacional amb l’inestimable ajut de les meuques del Femer Europeu (sobretot la bruixa Leyen i el bruixot Borrell) i la Corporació americana d’esclaus nord-americans, una prova més del genocidi en què han participat tots els assassins dels governs occidentals, aquests sí que sense una sola excepció:

https://odysee.com/@CodigoPropio:6/AUTOPSIAS-EN-EEUU-REVELACION-ESCALOFRIANTE-LA-VERDAD-SALE-A-LA-LUZ:8


La guerra i la informació. Dos enllaços ben interessants, el primer, d’un programa de televisió on un analista de geopolítica ens exposa el seu parer sobre aquesta immensa mentida ucraïnesa, el règim de Soros-Biden i mitja administració criminal americana, on es fabriquen armes biològiques, sota les ordres del ridícul còmic jueu Zelensky, un titella de pa sucat amb oli, que només pot ser tan irresponsable perquè la responsabilitat i l’ètica van sempre de la mà. Zelensky sí que és un genocida, i a les ordres del terrorista Soros i del psicòpata Schwab:

https://t.me/RosselloCM/60539

Ah! i aquest excrement pedòfil i antiamericà és el seu amic:

https://t.me/resurgente2020/33912

Aquí teniu el jueu Zelensky amb el psicòpata privat dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/33814


I abans de concloure, llegiu aquest interessant article de l’excoronel de l’Estat Major suís, el senyor Jacques Baud, sobre la situació a Ucraïna i l’actuació de Vladímir Putin, així com l’execrable i pudent corrupció del Femer Europeu, una institució que fins que no sigui arrasada i els seus inquilins exterminats, les nacions del continent viuran sotmeses a les botes sionistes per sempre.

https://elmanifiesto.com/mundo-y-poder/575674285/Las-razones-y-detalles-de-la-guerra-de-Ucrania.html


I conclourem amb una nota d’alegria:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7600


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada