dijous, 24 de març del 2022

POPURRI INFORMATIU

 

Com sigui que són moltes les notícies i cada una podria ser esquarterada i analitzada de manera primmirada, i com sigui que no hi ha temps per això si no pretenem de fer un llibre, separaré en parts els temes centrals i així el lector gaudirà d’una visió àmplia de la perspectiva i els meus comentaris seran només la cirereta del pastís o el text eloqüent que acompanya la fotografia. Som-hi, que hi ha teca!:


IMMENSA MENTIDA

Encara hi ha coses a dir? Sí, fills meus, sí. Això és un no acabar mai. Començarem per l’evidència de la fi de la farsa, continuarem amb una gràfica que il·lustra el genocidi de tots els governs occidentals i acabarem aportant noves proves del crim contra la Humanitat dels assassins que avui es disfressen de polítics.

La fi de la farsa. Però molt de compte, amb la nova enganyifa pretenen d’amagar el cadàver. Ni oblit ni perdó. TOTS ELS POLÍTICS SÓN RESPONSABLES DE GENOCIDI,

https://revelion.tv/video/entramos-en-la-segunda-fase-fin-de-la-alerta-sanitaria-y-comienzo-al-hundimiento-economico/ i ara es dedicaran a la primera de les seves funcions, EL ROBATORI.

Vegeu aquesta gràfica del «The New York Times» i comprovareu com es distribueix el genocidi jueu. I si el publiquen i ens ho mostren a la cara, és perquè això els fa posar-se bolquers de tant de riure.

https://t.me/resurgente2020/34109

Voleu una prova evident de GENOCIDI? Aquí teniu la prova que Trudeau, el pedòfil i prostituta favorita de Klaus Schwab, el psicòpata sexual, és un assassí massiu:

https://thetruedefender.com/official-government-of-canada-suggests-that-the-triple-vaxxed-have-already-developed-aids/

Ara, escolteu el meu admirat Dr. Zelenko - no el confongueu amb el titella jueu d’Ucraïna , i escolteu-lo bé, perquè malgrat ser jueu és un excepcional ésser humà. La seva denúncia i la categoria com a metge no ens haurien de fer dubtar. El meu reconeixement al doctor, perquè vegeu que no tinc cap odi envers les persones, encara que vulgui la destrucció absoluta de la seva raça. Cal preservar sempre les excepcions, perquè són allò de més valuós, sigui el que sigui del que es tracti.

https://t.me/RosselloCM/60753

Ho diu ben clar al final, oi? TOTS ELS POLÍTICS SÓN GENOCIDES (I entenguem sempre els substantius absoluts com a substantius ben peculiars, perquè sempre es neguen a ells mateixos).

I conclourem l’espai dedicat al genocidi i l’extermini oficial de la població, amb una prova irrefutable de l’assassinat massiu d’aquestes carns de patíbul:

https://tierrapura.org/2022/03/17/el-58-de-las-muertes-de-bebes-notificadas-ocurrieron-dentro-de-los-3-dias-posteriores-a-la-vacunacion-del-calendario/


ALEMANYA

Una imatge prou eloqüent. Cony!, alemanys, desperteu d’una vegada! El sionisme criminal (us recomano l’enllaç al vídeo sobre els ‘Hijos de Sión’ de més avall, i llegiu bé l’apartat Berlín, años 30) us ha mort com a poble. Encara teniu sang a les venes? Sou un dels grans pobles europeus, carai! Un jueu no val el que un alemany, un francès, un rus, un italià, un espanyol o qualsevol dels pobles eslaus o nòrdics!

https://t.me/resurgente2020/34082


LA MÀFIA

El sac d’escombraries Larry Fink, el pitjor terrorista econòmic mundial, la qual cosa vol dir ‘il capo’ dels capos de la màfia... I ja sabeu com actua la màfia, oi?

https://t.me/resurgente2020/34085

Tot seguit, una de les principals famílies de la Cosa Nostra a la Corporació d’Esclaus americans dels EUA.

https://t.me/resurgente2020/34089

Els psicòpates:

https://t.me/elinvestigador_org/10329

Res és per la teva salut, tot és per prendre’t la llibertat, la dignitat i la vida.

I una necrològica que ens omple d’alegria. El món s’ha desfet d’una carronya. Hem de celebrar la mort de l’escòria jueva Madeleine Albright, la sòcia de genocidi dels Balcans del paraplègic intel·lectual Solana, avui, gosset de Soros al ISG, que és l’amo que li dóna el pinso.

https://t.me/RosselloCM/60769



SECCIÓ ‘DEFICIENTS MENTALS’

La documentació que aporto no deixa cap possibilitat al dubte: qui té un càrrec públic pateix de serioses patologies cognitives i racionals, en molts del casos agreujades per una absoluta idiòcia afectiva i emocional, o sigui, són prostitutes per goig de ser-ho, perquè per a res més podrien servir.

Dos paraplègics cerebrals com a portaveus dels sindicats. I aquests són dels llestos, que ‘saben’ llegir (la b con la a: ba; la c con la i, qui, ai, no! Zi!)!

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7675

Ja va essent hora d’humiliar els paraplègics cerebrals que van de savis.

Ara, el mateix però en secció femenina, i penseu, que aquest tros de carn cobra un bon munt de calerons de tots els ‘esclaus’ espanyols. Per a mantenir retardats intel·lectuals és pel que serveixen els impostos. Cal abolir els impostos i, sobretot, els polítics, o sigui, els retardats intel·lectuals.

https://t.me/RosselloCM/60758

Tot seguit, un deficient mental de pronòstic. No sap obrir un paraigua, ni se li acut de posar-se contra el vent! i és tan simi que encara no ha après a saludar-se com els humans. El gos de Soros demostrant les seves aptituds:

https://revelion.tv/video/otro-mongolico-nuestro-presi-pedro-sanchez/

I adoneu-vos que la ‘cosa’ fa els possibles per pensar! És el que té ser un prostituït vocacional, t’ho empasses tot i ni tan sols te n’adones, només mires els caramels i la boca et saliveja en cataractes. Aquest energumen és el primer dels exemplars que ha de fer gaudir el poble amb la seva agonia.

La pretensió de tots els idiotes és que ningú no despunti, per això, el nivell que podem veure avui és com el d’aquest ésser malmès, que no se m’acut què deu tenir dins del crani. De veritat, no ho sé. Cervell no, això és evident. Tanmateix, és l’home model per a Larry Fink i Klaus Schwab, les carronyes jueves.

https://revelion.tv/video/record-guinness-al-mas-retrasado-mental-del-planeta/

I ara, per a demostrar el que deia més amunt de les excepcions, comprovarem com hi ha gent que malgrat, tot i que, a pesar d’haver estat lobotomitzades pels psiquiàtrics jesuïtes, mantenen el criteri i el senderi i no es deixen enganyar com a meuques que veuen la realitat en els bitllets que cobren sense adonar-se del que fan. El fragment reflecteix la inferioritat intel·lectual dels cagaguano ensinistrats pels sotanes negres i la repugnància que provoquen els serveis fastigosos de les prostitutes polítiques, i en això, l’IGNASI GUARDANS és un exemple paradigmàtic. Bravo per la professora de la Casa de Putes de l’AUB, la digna senyora Arantxa Tirado.

https://revelion.tv/video/esto-es-lo-que-sucede-en-la-radio-esoanola-cuando-te-desvias-de-la-version-oficial/

És fàcil de comprovar que els sionistes criminals aconsegueixen que la gent amb criteri, sensatesa i capacitat intel·lectual no vulguin ser exposats amb subnormals i deficients, perquè mai no s’ha de discutir amb un idiota, perquè sempre et portarà al seu terreny, ja que d’allà és impossible que en pugui sortir; i allà, enmig de la més profunda idiotesa – oi, Guardans? - és impossible tan sols establir un diàleg mínim i ja no dic, controvertit.

I concloc l’espai dels deficients mentals amb un vídeo que exposa ben clar què és el que volen els amos que sigui el coneixement. Només exterminant de la faç de la terra l’estultícia, el sàpiens sobreviurà. Si ets idiota, almenys no destorbis! Vegeu ‘l’encisador’ vídeo del futur que ja és present – A això hi ha contribuït de manera extraordinària el retardat Reichsführer-SS Bargalló, el fanàtic imbècil de la destrucció de l’enteniment i del català. No l’oblideu, que el patíbul ha de ser el pagament just a la seva execrable tasca com a botxí de la cultura al nostre país -. Per això, li dedico el vídeo, no amb l’esperança que aprengui ni entengui res, pobre; però almenys, ja tindrà una prova suficient per a la justificació de la sentència:

https://t.me/elinvestigador_org/10321


PER QUÈ UN POLÍTIC ÉS UN LLADRE?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7676

I consti que els impostos sobre els premis de loteria i travesses són absolutament il·legals, perquè els lladres que ens governen treuen benefici de totes i cada una de les postes – al capdavall, només robant podrien viure! - i per això, no hi ha cap justificació a tornar a cobrar impostos a qui ja els ha pagat. TOTS ELS POLÍTICS SÓN LLADRES I VIUEN DEL FRAU, DE LA CORRUPCIÓ, DE L’EXTORSIÓ, DEL SUBORN, DE LA PREVARICACIÓ, DE L’ASSASSINAT I AVUI JA DEL GENOCIDI. CAP NI UN SENSE EL JUST CÀSTIG !!!


SOLIDARITAT ABSOLUTA AMB VLADÍMIR PUTIN

Només per això, n’hi ha prou.

https://newspunch.com/putin-new-world-order-are-deliberately-crashing-the-economy-as-part-of-the-great-reset/

Putin i jo coincidim en la manera de veure les coses.

Ara, vegem les ‘amables’ actuacions dels sicaris del sionisme internacional que Zelensky ha deixat desbridats al seu país: https://t.me/RosselloCM/60723. I penseu que el Femer Europeu amb la bruixa de la Leyen i el bruixot paraplègic del Borrell, hi donen suport. CAP GENOCIDA NI CAP TARAT SENSE EL CÀSTIG CORRESPONENT. L’ESPÈCIE NECESSITA URGENTMENT LA INTERVENCIÓ CONTRA LA SEPTICÈMIA.


I una altra volta, les excepcions: els parlamentaris del Femer Europeu canten les quaranta a la prostituta privada i estimada de Klaus Schwab, el tirà del Canadà, el traïdor del Canadà, el genocida del Canadà. Bravo per les enèrgiques intervencions de Mislav Kolakusic i Christine Anderson:

https://t.me/elinvestigador_org/10325 i https://t.me/resurgente2020/34092


ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT

I concloc, deixant-vos i recomanant-vos aquest treball de ‘Periodistas por la Verdad’, un article d’Isabel Blasco, que si bé la seva actitud no és del tot del meu gust, cal reconèixer-li la capacitat de síntesi i la claredat en l’exposició de l’escòria sionista. És més que recomanable, perquè abasta molt i de manera molt breu. I segons que jo sé, tot el que hi diu és rigorosament cert i comprovat. Endinseu-vos en l’ànima, que no tenen, dels fills dels Inferns. Són així i ella ho desenvolupa. Molt especialment recomanat per als alemanys, sobretot, l’apartat Berlín, años 30.

https://periodistasporlaverdad.com/hds






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada