diumenge, 6 de març del 2022

LA GUERRA CONTRA EL N.O.M.

 

Fa dos anys que l’escòria criminal del sionisme internacional va començar una guerra encoberta contra la Humanitat. Imposaren mesures tiràniques amb la fal·làcia d’una grip terrorífica, només sostinguda amb mentides, i que amb les vacunes s’ha convertit en la primera arma genocida, uns verins que els assassins de tots els governs han aplicat a canvi de la corresponent retribució o comissió, per la qual cosa, apart d’actuar com a sicaris de banda mafiosa, són reus de crims de lesa Humanitat; uns crims que no prescriuen i que necessàriament demanen la pena capital per als genocides de la població indefensa i sotmesa a la dictadura dels maltractadors. Ara ens estan entretenint amb la guerra prefabricada a Ucraïna, una guerra fonamentada i finançada pel terrorista número u del món, George Soros, amb els seus socis sionistes internacionals, per tal de fer arribar la fam i la necessitat a Occident, ja molt malmès per l’alta traïció dels polítics, per la immigració absurda i irresponsable que els criminals dels governs potencien per tenir satisfets els amos, i molt perjudicada psicològicament per la política terrorista dels mateixos governs amb l’expansió indiscriminada del terror mitjançant IMMENSES MENTIDES. Tot va seguint el pla sàdic dels nostres amics de la raça superior. En aquest escrit us mostraré proves del que ha estat afirmat més amunt i de qui són i com són aquests carronyers que només gaudeixen amb el dolor, la sang i la mort dels goyim.

F. L. Mirones ens explica l’estratègia criminal en aquest recomanable escrit:

https://t.me/RosselloCM/59425

La responsabilitat dels cagaguano no ha de ser perdonada ni tractada amb magnanimitat, perquè la baixesa criminal d’aquests idiotes no té excusa ni justificació.

Escoltem ara el missatge de Vladímir Putin a la nació, una al·locució dirigida al poble rus, però que convé i molt que l’escolti tot el món, perquè res del que ha fet el dirigent rus pot ser blasmat d’acord amb els antecedents, sobretot; però també si, com sembla, és una oposició frontal de Putin a la venda de Rússia al sionisme criminal.

https://t.me/RosselloCM/59407

El que mostro en el següent enllaç no són paraules de Vladímir Putin, però és una il·lustració del que crec que és el motor de tot plegat, l’interès del NOM de destruir Rússia, de forçar-la a obrir foc, amb la finalitat d’aconseguir empobrir i fer sucumbir per sempre el poder d’Europa, traïda i vexada per l’escòria del Femer Europeu i tota l’organització criminal de la bandereta blava de les estrelletes dels nassos, sotmesa absolutament als dictats del cau de la putrefacció mundial amb seu a Basilea: el BIS, la seu de l’Horror. Vegem la imatge:

https://t.me/RosselloCM/59410

Però, qui són aquesta lacra pèrfida que només s’ha dedicat a soscavar totes les societats, totes les civilitzacions i totes les cultures?

https://t.me/resurgente2020/32874

Aquí teniu una representant de la primera família criminal del món, posant amb un quadre que us ho explica tot. Perquè, qui pot tenir a casa seva una ‘cosa’ com aquesta si no està veritablement malalt del cap?

https://t.me/RosselloCM/59518

En aquesta entendridora foto entre un idiota i un pedòfil, ambdós psicòpates de manual, podeu comprovar de quin tipus són els animals que el NOM tria per als seus propòsits...

https://t.me/resurgente2020/32901

... per assolir un règim de pau i llibertat, com el que la prostituta privada dels Rothschild a França ofereix a la població:

https://t.me/elinvestigador_org/10005

Els animals identificats amb la placa de ‘policia’ són en realitat sicaris criminals, que han de ser extirpats de la societat sí o sí, perquè són bandes de terror organitzades, armades i impunes, que sembren el terror sobre la població que els paga i a la qual estan obligats a obeir i servir. AQUESTS CRIMINALS NO PODEN TENIR ALTRA PENA QUE LA RECLUSIÓ PERPÈTUA.

Però, com actuen les hosts de les Potestats Infernals i els esbirros de la raça superior?

Amb matances silencioses i ocultes darrere de mentides, com ens ho demostren aquestes notícies, que fan referència al genocidi executat pels governs:

https://t.me/RosselloCM/59430

https://t.me/RosselloCM/59433

https://t.me/resurgente2020/32912, 26000 morts al Regne Unit... Això no és genocidi?

https://t.me/resurgente2020/32916, això no és un crim de Pfizer i el sionisme internacional contra la Humanitat?

I per si no acabeu d’entendre com s’ho fan els nostres amics filantrops, el doctor Dietrich Klinghardt ens ho explicava molt clarament l’any 2018, abans que els enemics de la Humanitat comencessin aquesta guerra covarda i soterrada:

https://t.me/resurgente2020/32866

Ells són així; si no t’agraden, et liquiden. I aquí pau i després glòria.

Quin és el mètode que fan servir les rates infernals?

https://t.me/RosselloCM/59451

Sí, ells sacsegen el pot i riuen com a posseïts veient l’horrible espectacle que munten, perquè ells són així, i els seus sicaris són tan summament retardats intel·lectuals que és per això que els trien com a ximples útils.

Això ho poden fer amb tarades sense expectativa possible de millora cognitiva, com la deficient mental que poso tot seguit:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7192, no cal afegir res més, menys encara si veiem la següent llista:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7198, aquests criminals són tan limitats que ni són conscients que l’alta traïció s’ha de pagar amb la vida, un fet que friso de tenir el plaer de veure amb els meus mateixos ulls. Només amb l’extermini de les rates, la ràbia s’extingirà.

Els enemics, els sionistes genocides i els sicaris criminals dels governs occidentals junt amb els respectius urinaris públics, per damunt de tots el Femer Europeu, la més vergonyosa i repugnant institució internacional creada mai, i això, que el cau de la maldat de l’ONU és per si mateix un paradigma de corrupció i putrefacció. Tots els enemics de la gent actuen a una i en tots els aspectes socials, com ho veurem en aquestes notícies que a més que ens descriuen la diarrea que és el cervell d’aquests esclaus vanitosos i orgullosos, ens mostren com volen podrir la intel·ligència i el comú sentir. La intoxicació corrosiva del sionisme per tal d’assolir la destrucció absoluta de la civilització europea greco-llatina i cristiana és inqüestionable, i ho veureu en aquestes notícies, que demostren que l’homo sàpiens sàpiens està en un greu perill, i que la seva supervivència només l’aconseguirà amb l’extermini absolut dels seus enemics, ja que en cas contrari, qui desapareixerà serà ell. LA DEFENSA PRÒPIA ÉS UN DRET INDISCUTIBLE.

Aquest és el programa de destrucció de l’enteniment i la imposició de l’adoctrinament que preparen les meuques esclaves dels jueus:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7221

La següent notícia és un anunci de l’execrable Genociditat de Soroslàndia, on no hi cap un tarat més, ni al Palau de les Prostitutes de l’Harem Jueu ni a l’urinari del zoo. L’anunci l’he llegit a Catalunya Música, i la repugnància davant de tanta idiòcia em treu de polleguera. És possible tanta IMBECIL·LITAT?

L’anunci diu:

«Que et facin sentir que no ets una dona ‘completa’ si no ets mare, no és normal» i després del vòmit, ens proposen: «Cap a una normalitat feminista». I romanen tan amples!

Val a dir, que en el text original no hi ha cap coma, per què l’haurien de posar? L’important és l’ensinistrament en la idiotesa, de manera que la més gran de les idiòcies pugui ser considerada com un motiu per a la reflexió. Però entrem en el vòmit en qüestió. M’agradaria que algú em presentés ningú que hagi dit a una dona que no és completa perquè no té fills. Qualsevol diria que és el tema comú en la societat: «Mira, Josefina, la Marta, que és una dona incompleta» «No fotis, Magda.» «Com ho sents! No vol ser mare!» I totes dues agafen les pedres que tenen a mà i la lapiden al crit de ‘mala puta!’, mentre la ciutadania riu i encoratja les dones en la seva acció... Sincerament, els retardats que han participat en aquesta suprema idiòcia, haurien d’estar reclosos en centres de vigilància psiquiàtrica perquè no estan bé. D’entrada, una de les funcions fonamentals de la dona és ser mare. La qual cosa no vol dir que hagi de ser una obligació, però és l’essència de la femineïtat, encara que les tarades feministes es creguin que la dona és un home, un fet que demostra, sense necessitat de proves ni indicis, que els manca no un bull, sinó una bona temporada en ebullició. Si d’alguna excepcionalitat gaudeix la dona és tot just el miracle absolut de ser portadores de vida, de ser la clau per a la continuació de l’espècie, essent tot el procés de gestació, una de les experiències que, que jo conegui, cap dona ha maleït, tot i podent haver estat molt complicat l’embaràs o el part; llevat és clar, de les deficients mentals que s’han deixat xuclar el cervell per la toxicitat judaica. Al cap i a la fi, la unió de mascle i femella té alguna altra finalitat que la procreació com a objectiu? L’odi del feminisme als fills demostra que són espècimens degenerats i bords. I això no obstant, el mamarratxo de la Genociditat i tota la colla de miserables, de depravats i d’incompetents, absolutament incapaços del mínim raonament ni de l’essencial comprensió dels fenòmens, s’enorgulleixen d’una cagarada digna de profunds afectats per incapacitat cognitiva. Si aquests imbècils ens governen, què podem esperar?

Tot i això, i concloc, roman l’esperança, sobretot quan veiem que almenys comencem a anomenar els polítics pel seu nom:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7229

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7204


LA GUERRA CONTINUA.

Confio que Putin sigui l’home d’honor que sembla ser i que els dirigents mundials que comencen a posar-se al seu costat, ajudin Europa de treure’s del damunt la plaga de rates, paràsits, virus i copròfags que fa anys que contaminen i prostitueixen les institucions de cada nació.

NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL N.O.M.

NOMÉS ATACANT ELS SICARIS,

ELS CAPOS TINDRAN POR.

NI OBLIT NI PERDÓ.

JUDICI I EXECUCIÓ PER A TOTS.

SALVEM LA JUSTÍCIA.

SALVEM LA LLIBERTAT.

SALVEM LA DIGNITAT.

SALVEM LA INTEL·LIGÈNCIA.

NO HI HA PAU NI FUTUR HUMÀ

MENTRE EXISTEIXI LA RAÇA SUPERIOR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada