divendres, 4 de març del 2022

ES VAN DESBOCANT


Han perdut les brides, que vergonya no n’han tingut mai. Després que el frau de la disfressa de la grip per tal d’executar el terrible i silenciós genocidi és obvi, almenys, per a qui manté la coherència mental, s’han empescat la guerra que tenien a la reserva, mentre executen el seguit d’altres plans per tal d’acabar de dominar i exterminar la població que els sobra. Lògicament, tots els governs del món segueixen la batuta ucraïnesa dels jueus perquè saben que si corre la veu quant al genocidi Covid-19, els seus colls no es mantindran gaire temps units al cap. Per això, perduts com estan, persistiran fins a la mort en l’obediència als assassins i criminals contra la Humanitat, perquè és l’única expectativa de salvació que resta a la colla de miserables que han comès els més execrables crims perpetrats mai contra la pròpia població, si exceptuem els models jueus de Stalin i, sobretot, Mao Zedong, que arrasà amb la mil·lenària cultura xinesa en quatre dies i amb uns centenars de milions de morts que feren molta gràcia als jueus, i que li ho agraïren amb la prosperitat del país, que no per altra raó, el genocida mundial Henry Kissinger visità el monstre xinès per comentar-li els farts de riure.

Us convido a llegir i a veure les proves que demostren que van com cavalls sense fre, i us recomano que llegiu l’escrit fins al final, perquè les aportacions que conclouen aquest article d’avui són per emmarcar. Comencem doncs:

Digueu-me si això no és bogeria total i absoluta:

https://t.me/RosselloCM/59293

Es veu que han tingut una revelació i per això ens fundaran, treta de la màniga, una nova religió que, com hauria de ser d’una altra manera!, seguirà l’agenda 2030 dictada per les Potestats Infernals. Us suggereixo d’enllaçar aquesta notícia amb el vídeo del final de ‘Nur para Todos’, on Javier Villamor ens ho explica a partir del minut 7, i aleshores comprovareu que tot és una maquinació criminal.

Mentre ens atordeixen amb la bondat del pallasso jueu Zelensky i Vladímir Putin, el nou Hitler que vol conquerir el món i exterminar-nos a tots (tot just el que ELLS volen fer), comproveu com actuen per sota la taula els criminals que són als governs i traeixen els seus països i la seva gent, sotmetent-los a la voluntat de l’organització mundial del genocidi, l’OMS, dirigida pel goril·la-mascota del psicòpata Gates.

https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/deutsche-telekom-build-global-covid-vaccine-verification-app-who-2022-02-23/

Curiosament, Rússia s’ha negat a signar aquesta traïció al poble rus, que tots els sionistes del món, amb les calces abaixades i no diré què a la boca, han signat mentre amb l’altra mà rebien els sobres tacats de sang. Putin defensa la sobirania russa; però ell és el criminal. Segons el sionisme internacional, la negativa a lliurar els goyim als amos és imperdonable, i més encara pretendre de ser sobirans. No hi ha més amo que l’escòria jueva, i qui no se sotmet, rebrà les conseqüències! Confio que Putin no sigui un engany, i sempre serà millor l’aniquilació del món que la victòria de les hosts dels Inferns. No ho oblideu, ho han fet sempre, i només serveixen per al mal, com comprovareu sobradament en aquest escrit.

Al Canadà, on el sionisme internacional, mitjançant la prostituta privada de Klaus Schwab i traïdor del país, està esclavitzant els canadencs, avui es poden fer manifestacions contra Putin, el terror, sense morrions ni distància, per bé que fa quatre dies els que es manifestaven eren atonyinats pels simis vestits de policia i els criminals del govern els congelaven els comptes, en un acte que només pot ser considerat il·legal i, per tant, qui l’executa és un delinqüent. Tanmateix, aquí teniu la manifestació promoguda per la traïdora del Canadà i ministre de finances:

https://t.me/elinvestigador_org/9943

Tota l’estratègia dels enemics de la Humanitat és provocar la ruïna de la gent, una vegada que han esclavitzat els països i els han sotmesos a la Corporació Mafiosa de la Reserva Federal, el BIS i la delinqüència terrorista bancària. Per això, enmig d’una suposada i gravíssima crisi sanitària, tots els gossos sionistes han apujat sense miraments el combustible, la llum, el gas, els productes bàsics, i ara volen imposar impostos medievals a les autovies i carreteres, i ja se’ls ha acudit de cobrar peatge per entrar a les ciutats:

https://elpais.com/clima-y-medio-ambiente/2022-03-01/la-ley-de-movilidad-sostenible-abre-la-puerta-a-que-los-ayuntamientos-puedan-cobrar-a-los-vehiculos-por-entrar-en-el-centro.html#, i n’hi diuen ‘llei de mobilitat’!.

Mentre, el FMI, màfia entre les màfies més sanguinàries del món, urgeix a:

https://t.me/RosselloCM/58722, això sí, protegint els pobres emigrants que vénen d’escenaris de guerra i persecució, amb mòbil, ben vestits i tots joves en edat militar.

Com sigui que, malgrat la immensa majoria de borregos i mentalitats castrades per a la crítica, encara hi ha gent que pensa per ella mateixa i no es deixa enganyar pels mentiders compulsius dels nassos, la censura s’ha convertit en un dels millors exemples del que és la democràcia i la llibertat: EL PENSAMENT ÚNIC I INDISCUTIBLE, que per això Twitch, del lladre i globalista Bezos, ha fet una purga brutal en la seva plataforma digital per escombrar tota la dissidència. La prova concloent que menteixen és aquesta, ja que, quina por haurien de tenir de quatre dissidents si controlen TOTA LA PREMSA OFICIAL? Molt fàcil, la mentida té les potes molt curtes, i saben que si es deixa parlar als crítics no poden respondre, ja que ells no tenen altre argument que la imposició tirànica de la versió única; que fixeu-vos que segueixen tots els criminals i traïdors que dirigeixen els femers governamentals arreu del món. I per a prova, aquí teniu a la bruixa antieuropea, sacerdotessa negra a les ordres del sionisme internacional, com ‘defensa i protegeix les llibertats’ dels ciutadans que té sota la seva responsabilitat, encara que a aquesta delinqüent, genocida i criminal, ningú no l’hagi votada, més que les escòries presidencials de cada quadra europea.

https://t.me/elinvestigador_org/9950


INCÍS:

Ahir, mentre escrivia i tenia posada Catalunya Música, hi sonava una obra de John Taverner: «Western wind mass», o sigui, ‘Missa del vent de l’oest’. El que em va cridar l’atenció fou el mot ‘mass’, sobretot en relacionar-lo amb ‘mass-media’, que es tradueix habitualment per ‘mitjà de comunicació de masses’, tanmateix, veient l’accepció de ‘missa’ que té el mot, em preguntava: Voleu dir que mass-mediano voldrà dir: ‘mitjans organitzats de difusió de la ‘missa’, o sigui, del nou credo?


I prosseguim ara amb una secció farcida de criminals, abans de concloure amb les recomanacions que he fet al començament de l’escrit.

Alemanya, aquell poble orgullós i capdavanter d’Europa, amb una cultura magnífica i que ha estat l’enveja de mig continent durant segles, resulta que avui, després de la derrota que els infligiren els jueus l’any 1945, s’han convertit en ovelles ensinistrades i sense valor ni coratge. Vegem aquesta repugnant notícia dels sionistes que han destruït l’esperit del poble alemany, del qual, val a dir, que confiava plenament que no es deixarien trepitjar una altra vegada per les serps de l’infern, però es veu que el nivell de miserables que produeix aquesta gran nació, és insuperable:

https://t.me/resurgente2020/32829,

Cal fixar-se que aquesta decisió dels terroristes que governen Alemanya és una violació flagrant del Codi de Nuremberg: és a dir, inocular (suposadament) jueus és un crim de lesa Humanitat que s’ha de castigar amb la pena de mort; ara bé, obligar els alemanys a la intoxicació amb verins jueus, és legítim i de cap de les maneres pot ser considerat un crim de lesa Humanitat. Confio que el lector comprendrà què hi ha darrere de tota aquesta nova enganyifa de l’escòria circumcidada.

Parlant de criminals, mereix un lloc especial el criminal de guerra, genocida i magnicida José María Aznar López, que en un estat de justícia faria anys que criaria malves, però el qual, desvergonyit, amb les calces abaixades i què sigui a la boca, per molt orgull i caràcter de pinxo i sobrat que mostri, obeeix els amos com els més manso dels animals: https://www.elperiodicoextremadura.com/espana/2022/03/04/aznar-insta-espana-aprovechar-guerra-63437264.html.

I per concloure amb la secció de criminals, fem un esment especial al tarat jueu que duu Ucraïna a l’absoluta destrucció, tot per a la glòria de la raça superior. Vegeu aquestes tres notícies sobre aquesta titella sinistra que no fa altra cosa que obeir el que li és manat. Si bé, tot es pot posar en dubte, les informacions semblen prou enraonades:

Declaració d’una periodista francesa: https://t.me/RosselloCM/59334, i vejam, la falsa bandera és la manera de fer la guerra dels jueus de tota la vida: «Amb l’engany faràs la guerra», és el lema dels assassins del Mossad. I no oblideu mai, els farts de riure que, com veureu en la notícia següent, obliga als circumcidats a posar-se bolquers per no deixar-ho tot ple de l’orina riallera:

https://t.me/resurgente2020/32836

I fins i tot, es poden arribar sentir coses com aquestes en una televisió sionista!

https://t.me/RosselloCM/59350

SEMPRE ÉS EL MATEIX: ELS ASSASSINS SÓN ELS MATEIXOS.


I finalment, us enllaço a un esplèndid article de Bea Talegón, una noia que ha demostrat saber rectificar, i que em sorprèn que encara tingui espai per a publicar dient la veritat, allò que ella sincerament creu, tractant sempre de ser objectiva. He seguit aquesta noia de fa temps, i cal reconèixer-li que ha comès errades, com tots les cometem, però sap rectificar i no s’avergonyeix de dir la veritat, allò que ella creu que és veritat, i val a dir, que mai fent ús de tergiversacions, fal·làcies ni enganys. Ha passat amb la IMMENSA MENTIDA, amb l’espectacle de la falsa independència de Soros, i ara ho està tornant a fer, amb la guerra jueva contra l’opositor al NOM, encara que ella això no ho digui. Bravo per la integritat d’aquesta noia valenta, coherent i periodista de veritat: https://t.me/RosselloCM/59355

I com a cirereta del pastís, vegeu aquest vídeo d’un quart, del canal de ‘Nur para todos’, sí, un terraplanista, d’acord, però que no és un ximple, i que en aquest vídeo ens mostra l’opinió i la descripció de Javier Villamor, un altre periodista de veritat, vagi o no equivocat, i que reconec que no crec que ideològicament siguem germans, però davant de la veritat cal treure’s el barret, encara que qui et digui la veritat no sigui dels ‘teus’. Bravo per aquest jove que mereix l’aplaudiment per l’objectivitat i el coneixement d’allò que parla, un fet, que com hem comprovat amb els assassins de bata blanca, és molt, però molt estrany, en els ‘professionals’. Si al començament us hi enllaçava per la relació amb la notícia ridícula que encapçala aquest escrit, ara us convido a escoltar-ho tot, perquè més clar no es pot dir.

https://t.me/RosselloCM/59358.


TOTS SABEM QUI SÓN ELS ENEMICS.

O ELLS O NOSALTRES,

NO HI HA CAP ALTRA SORTIDA:

ESCLAVATGE O LLIBERTAT.

L’ESCLAVATGE COMPORTA

MORT, MISÈRIA I TERROR SIONISTA.

LA LLIBERTAT SIGNIFICA

VIDA, COL·LABORACIÓ I SOLIDARITAT

CONTRA EL SIONISME.

ELLS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada