dimecres, 9 de març del 2022

DONES, MENTIDES I TRAÏDORS


DONES

Fa pena de veure en què ha convertit la dona la propaganda de manipulació social dirigida pels de sempre. No oblidem que la Fundació Rockefeller fou qui finançà els moviments feministes americans des del començament, és a dir, que la dona no ha tingut cap autonomia ni llibertat, sinó que ha estat enganyada pels deixebles del Gran Enganyador i s’han cregut totes i cada una de les seves fal·làcies. És molt trist veure noies molt joves esverades i histèriques, llançar proclames contra l’heteropatriarcat (una imbecil·litat digna de ser estudiada a psiquiatria), a favor de l’avortament i de la igualtat.

Rockefeller i els seus sicaris propagandístics volgueren integrar la dona al mercat del treball, confessat per Aaron Russo, per tal de recaptar més impostos per al pagament del deute, per tal d’incentivar el consum, per tal de destruir la família i per tal de fer creure la dona que, alliberant-la de la funció natural dels fills amb la possibilitat de l’avortament, abandonava l’esclavatge; tot essent, tot just, el contrari. Analitzeu la història i veureu com a mesura que aquesta perversió sionista s’escampa disminueix el nombre de fills en les societats blanques. No és cap casualitat, perquè aquesta era la intenció: suprimir la família (dit pel terrorista Soros, amb l’’oportunitat’ de la Covid), treure el poder a l’home (l’encarregat de la defensa de la família i el territori), reduir el nombre d’enemics letals (l’home blanc) i farcir els capricis de les dones per assolir les intencions execrables que el sionisme pretén.

L’aportació de la dona al món ha estat tràgica i potser definitiva. Reclamen igualtat i a tots els prostíbuls governamentals la majoria són dones. Si analitzem els darrers quaranta anys, veurem que les pitjors destrosses nacionals i continentals, les han executat les meuques feministes dels jueus. Thatcher, Merkel, Killary Clinton o la sacerdotessa negra del Femer Europeu, la Leyen, són un exemple internacional, per no parlar de les incompetents que han obtingut càrrecs de responsabilitat a Espanya i Catalunya. En resum, un recull de tarades, de deficients mentals i de limitades intel·lectuals amb ambicions i cap escrúpol ni contemplació moral, com ens ho demostra la genocida Mengele Vergès i la insolència i cinisme amb que executà els vells a les residències. Molt de compte! La dona és la riquesa de l’home, la clau del matrimoni, l’essència de la família, que és la cèl·lula fonamental de la societat; no és una prostituta malparlada, una assassina de fills (el 80% dels assassinats de nens, són comesos per elles), una orgullosa plena de vanitat i d’ignorància, menys encara l’enemiga visceral de l’home. Hi ha una diferència abismal entre la dona femenina i la dona feminista. La primera és fonamental, a parer meu, la cosa més bella de la creació (malauradament, sovint, com a disfressa de defectes notables, com per exemple, la displicència envers l’ètica, ja que la dona toca de peus a terra i és essencialment egoista amb ella i el ‘seu’; de la qual cosa en són testimonis totes les bagasses – llevat d’excepcions – que ocupen càrrecs de govern, essent absolutament incapaces ni tan sols de dirigir una casa). La dona feminista, al contrari, és una rèmora social, una font de conflictes, d’imbecil·litat cognitiva (guerra de sexes enlloc de complement afectiu) i d’una perversitat avui patològica, perquè una cosa és d’acceptar l’avortament en uns suposats casos, i una de molt diferent creure’s amb el poder i l’autoritat per destruir allò que ella ha produït per la seva voluntat. Això demostra la manca de responsabilitat, que si fos el cas que fos extensiu a totes les dones, hauria de ser-los prohibida l’activitat en càrrecs públics, ja que com podem posar en un càrrec públic un irresponsable! I sí, ja sé que em direu que avui arreu hi ha irresponsables, quan no idiotes vanitosos, sí, cert; però això és perquè els amos trien l’imbècil, no perquè la gent els triï, com veurem a mesura que avancem en aquest escrit.

VISCA LA DONA FEMENINA:

LA FEMINITAT.

AL RACÓ DE LA HISTÒRIA LA FEMINISTA:

PER MANIPULADA, PER IGNORANT,

PER ORGULLOSA, PER CONFLICTIVA,

PER INÚTIL I PER PERILLOSA.

El goril·la deficient de l’OMS: https://www.rtbf.be/article/l-oms-appelle-a-lever-les-restrictions-a-l-avortement-10950870. Tot això s’ha d’exterminar.

MENTIDES

L‘estratègicament preparada guerra a Ucraïna no ens ha de fer esborrar de la memòria el GENOCIDI. I com sigui que he escrit sobradament sobre això, us enllaço una notícia prou il·lustrativa del criminal Albert Bourla, l’assassí de Pfizer, i una recomanable xerrada de Teresa Forcades, el filòsof de la ciència Jordi Pigem, l’extraordinària Bea Talegón i una abduïda pel sistema, responsable de CAP, que malgrat que és una llarga conferència, a aquells que encara són dalt de l’arbre, els anirà molt bé de sentir:

Els verins assassins de Pfizer i la participació, per col·laboració i encobriment, dels excrements amb toga en el genocidi del sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/33017, 1291 reaccions adverses!!! És o no un verí? Són criminals tots els que les han defensades? CAP POLÍTIC SENSE CÀSTIG.

La conferència sobre la IMMENSA MENTIDA:

https://www.youtube.com/watch?v=AuNUF95aywg

A més a més, cal esmentar que els estudis que s’estan realitzant arreu en aquests moments, demostren la ineficàcia dels confinaments (crim de segrest, violació dels drets fonamentals...), la ineficàcia dels morrions (crim d’atemptat contra la salut pública, persistència en l’acte criminal coneixent els perjudicis psicològics i mentals que comporta aquesta TORTURA...), la falsificació de dades (crim d’informació falsa i intoxicació informativa al ciutadà, TERRORISME...), protocols contraris a la salut (crim d’assassinat massiu i ocultació de responsabilitats...), és a dir, que TOTS ELS POLÍTICS DEL MÓN TENEN PROU CÀRRECS PER A SER IMMEDIATAMENT RECLOSOS SENSE FIANÇA A PRESÓ, I SOTMESOS A JUDICI PER TANTS DE CÀRRECS QUE HAUREM DE RESUMIR-LOS; UNS CÀRRECS QUE EN JUSTÍCIA ELS HAN DE PORTAR, A LA IMMENSA MAJORIA D’ELLS, AL PATÍBUL, PERQUÈ SE’LS HA DE JUTJAR PEL DRET NATURAL. L’ESCÒRIA JUDICIAL MAÇÒNICA SI NO HO FA (ÉS L’ÚLTIMA OPORTUNITAT PER ALS EXCREMENTS), TAMBÉ HAURÀ DE SER JUTJADA I EXECUTADA MASSIVAMENT PER PRINCIPIS D’ÈTICA, JUSTÍCIA, LLIBERTAT I DRETS HUMANS.

Per sort, no sóc l’únic que reclama la pena capital per a TOTS els involucrats, que hi ha metges que també ho fan, i per a la meva alegria, un metge jueu, el molt reconegut Dr. Zelenko: https://t.me/resurgente2020/33024.


TRAÏDORS

En poques paraules, l’ALTA TRAÏCIÓ del gos de Soros, que cada dia demostra ser més miserable, més idiota i més corrupte, o el mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7297

Ara en notícies:

https://t.me/RosselloCM/59716

https://t.me/RosselloCM/59777

La colla de delinqüents que usurpen el poder, gràcies a la màfia sionista que els féu guanyar les eleccions fraudulentes de tota democràcia, són responsables de tot això, i ja és hora que la gent exigeixi a aquests criminals la rendició sense condicions, a no ser que pretenguin continuar amb la dictadura, amb la qual cosa LA CIUTADANIA TÉ TOT EL DRET DEL MÓN A L’EXTERMINI DE LA CLASSE POLÍTICA. O RENDICIÓ O... Una colla de lladres, d’inútils, d’idiotes, d’incapacitats mentals, de deficients psíquics, de prostitutes d’interessos estrangers, de mentiders, de miserables dictadors de pa sucat amb oli, de representats excelsos de la ignomínia humana i de la més execrable de les defeccions i defecacions ètiques, no tenen dret a viure del treball de la gent honrada i sacrificada. LA PENA CAPITAL HA DE SER IMPLANTADA I EXECUTADA SOBRE TOTS AQUESTS TRAÏDORS, SOBRETOT, DESPRÉS DEL GENOCIDI QUE HA PRECEDIT LA RUÏNA QUE ELS MOLT MISERABLES ESTAN EXECUTANT A LES ORDRES DEL SIONISME INTERNACIONAL.

LA MAGNITUD DELS CRIMS NOMÉS

POT SER COMPENSADA AMB LA FORCA.


Com un idiota corrupte, inútil i prostituït pot arribar a demostrar la seva inèpcia, el cinisme més ofensiu i que és un autèntic miserable, a més de lladre, mentider i pocavergonya, a la cúpula ignominiosa del fals poder:

https://t.me/RosselloCM/59791 Aquestes escombraries les enviava jo a Sibèria (amb permís de Putin) i despullat, allà el deixava amb la bruixa del Femer, que es donin calor i estalviïn energia.

I de postres: el retardat intel·lectual, el gosset de Soros, el traïdor i la ruïna del país. Si el genocida José María Aznar López o el terrorista d’estat Felipe González han escapat a la forca, aquesta meretriu no ha d’escapar-se’ns de cap de les maneres.

https://t.me/RosselloCM/59721


I conclourem amb una mona i un pedòfil, ambdós prostitutes de la Reserva Federal de la Corporació EUA:

La mona, guardonada amb el Nobel de la Pau. El cinisme del sionisme és ofensiu: un simi vestit d’humà, casat amb un home vestit de dona, sense cervell, repugnant, criminal, pedòfil (recordeu la festa que es muntà a la Casa Blanca amb ‘pizzes i hot-dogs’ per una milionada!), aquest excrement, penseu-hi, fou president dels EUA!!!

https://t.me/resurgente2020/33019

I ara el criminal psicòpata, deficient, pedòfil, que avui és la prostituta favorita dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/59736

QUAN LES ESCOMBRARIES

SÓN PRESIDENTS,

NOMÉS L’ABOCADOR I L’INCENDI

SÓN SOLUCIONS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada