dimarts, 22 de març del 2022

PROVES


En tots i cada un dels meus escrits s’hi manifesta el meu parer i els motius que el sustenten i certifiquen. Per això, generalment són escrits que inclouen enllaços a vídeos o textos que corroboren els arguments que exposo per defensar les meves tesis. Avui, només vull aportar unes poques proves que són evidència que les meves tesis, com a poc, no van descaminades; i com a molt, la claven.


Comencem amb el tema de la IMMENSA MENTIDA, sí, la que ha significat l’enverinament massiu de la població per part dels governs i el malbaratament de fons públics per a destruir el país i enriquir les organitzacions genocides, sobretot els financers de la terrible OMS, amb el goril·la mascota del psicòpata al capdavant. Des de ben aviat, només començada la IMMENSA MENTIDA vaig defensar la tesi de la biologia que considera que els virus no són patògens i que es tracta d’exosomes, la qual cosa destruiria de soca-rel la medecina convencional; sí, la medecina de l’enverinament progressiu i silent de la població mundial executada pel sionisme internacional darrere de l’organització criminal que significa tot el que presideix o finança qualsevol branca de la màfia Rockefeller. A més a més, he sostingut sempre que les proves PCR eren el frau que permetia els assassins dels governs occidentals implantar la tirania, violant totes les lleis i els drets humans. Doncs avui he descobert aquest article publicat el novembre de l’any passat a la revista científica «The Lancet», que si bé ha perdut el 90% de la credibilitat, encara conserva el pedigrí. En aquesta revista, s’hi publica un estudi de tres investigadors de la Universidade do Algarve, especialistes en optoelectrònica, física, química i farmàcia que corroboren la barroera manipulació dels PCR i de tot el muntatge criminal, ells, és clar, des del punt de vista científic. Tanmateix, aquesta evidència és una prova irrefutable del genocidi instigat per tots els polítics d’occident, sobretot pels responsables de govern i sanitat, i també pels imbècils amb bata blanca, guardonats amb paperots certificadors de servilisme i idiòcia, expedits per les diferents cases de prostitució jesuïtes, perquè, si no són idiotes profunds després d’haver estat fent l’imbècil als prostíbuls dels sotanes negres durant vés a saber quants anys!, què són? Què em direu, que no ho sabien? Si jo, que sóc de lletres pures sospitava de tot el muntatge, em direu que suposats idiotes vestits amb bates blanques i estetoscopis, que ‘molen’ molt, ni se’ls va passar pel cap? Potser sí. No se’ls va passar pel cap, perquè la neuronota atrofiadota reia en rebre sobres tacats de sang, mentre esguardaven el magnífic títol que embruta la paret del despatx del respectiu analfabet funcional. Potser sí.

Aquí teniu l’article que demostra l’IMMENS FRAU i la limitació intel·lectual dels experts i doctors en ciències, que estan tan ben ensinistrats, que l’única cosa que no faran mai és pensar per ells mateixos. Alguns d’ells, no ho dubto, si ho fessin, els petaria literalment el crani, tal seria la inflamació cerebral després d’un acte tan extrem i inusual!

https://www.researchgate.net/publication/355972541_The_Lancet_Respiratory_Medicine_Role_of_exosomes_in_false-positive_covid-19_PCR_tests


Deixem el genocidi farmacèutic i passem a un altre genocidi, bé, als genocides professionals, els màsters, els jueus. Vegeu aquest quart d’informació sobre la revolució francesa i la russa, o sigui, les revolucions jueves per a la destrucció de la monarquia i la implantació de les repúbliques socialistes, un invent jueu. És ben interessant el documental perquè s’hi descriuen els nassos de darrere de la cortina en aquests genocidis i crims contra la Humanitat, tots, executats pels samaritans de la raça superior. Alhora, escolteu bé què se’ns diu d’Adolf Hitler, que tot i el meu rebuig, reconec que cada volta em desperta més respecte i consideració, almenys, és infinitament més humà i superior intel·lectualment a tots els assassins dels governs occidentals, potser, llevat de Putin, que per això, ara li fan el mateix. Escolteu el vídeo i veureu que filo prim.

https://t.me/RosselloCM/60620


Voldria abandonar els genocidis, però resulta que si parles de jueus, és impossible, sigui perquè ells fan els verins que maten la gent (penseu en l’amic del psicòpata Gates, el Nadal, i el mal sobtat que ha patit i que ell pot explicar, cosa que no poden fer els centenars de milers de morts pels verins jueus), sigui perquè estan darrere de totes les revolucions (que significa - i sempre comporta - sang, el líquid més estimat d’aquesta raça dels Inferns) o com veurem ara, al darrere de totes les misèries que afecten a gent innocent, la qual cosa, ja considero que deu ser-los com un afrodisíac, perquè tan de goig en el mal, no pot tenir altra explicació. Que s’exciten com a mones drogades, amb el mal al goyim! De fet, ja he passat algunes imatges d’aquests monstres negres amb barret i barba celebrant la mortaldat dels seus invents. Bé, doncs, ara recordem la matança de fam que feren els jueus que dirigien la Rússia soviètica a Ucraïna, el que és anomenat com ‘Holodomor’. Podeu cercar informació a Internet i comprovareu la mortaldat de fam que va provocar el règim jueu soviètic. Fet això, vegeu ara què fan els ucraïnesos, l’exèrcit que se suposa que hem de defensar entre tots contra l’imperialisme mundial que sacseja la ment tronada de Vladímir Putin, el megalòman. Us passo només un enllaç, però si entreu al canal de ‘Trotapoker’ o al ‘Despertador de la Matrix’ a ‘Telegram’, en veureu tants com voldreu, tots ells una exhibició de concòrdia, amistat, respecte i comprensió per part dels homes del ‘jueu’ (oh, casualitat!) Zelensky, la nina prostituta, ridícula i idiota, a qui els jueus han delegat la destrucció d’Ucraïna i el consegüent enfonsament econòmic d’Europa, gràcies a les mentides que permeten els assassins dels governs occidentals (sobretot al Femer Europeu) de culpar de tots els mals a l’home que només s’adorm, si li conten històries de tot el món parlant rus i dirigint-se al nou tsar com a Tsar de Tots els Reis. Els bons, en canvi, instigats per la magnífica i proverbial bondat americana, estan disposats a espargir arreu del món la concòrdia i la pau. Vegeu-los (i només poso una imatge, perquè, a mi, veure escenes com aquestes em fa desitjar l’extermini absolut, ja no de les rates de l’Infern, sinó de tots els humans): https://t.me/RosselloCM/60651, i acabeu de configurar-vos la realitat amb aquesta entendridora imatge propagandística del jueu sionista i benefactor de la Humanitat, la titella idiota Zelensky: https://t.me/resurgente2020/33990.


I conclourem amb una imatge que il·lustra molt bé què són els EUA i la corporació jueva que la té totalment dominada i esclavitzada des de 1913, o sigui, la corporació integrada per tota la colla de jueus criminals que dirigeixen el món a les ombres. La imatge us ho diu tot:

https://t.me/resurgente2020/33987

i la titella pedòfila, el psicòpata que repapieja, obeeix els amos circumcidats:

https://t.me/resurgente2020/33939


SABEU QUI ÉS L’ENEMIC?

SABEU QUI SÓN ELS SEUS SICARIS?

SABEU PER ON HEM DE COMENÇAR?

EXACTE, PRIMER ELS SICARIS.

MATAR GENOCIDES POT SER UN CRIM?

EXACTE, NO, MAI!

VOLEM JUDICIS?

SÍ.

VOLEM EXECUCIONS?

SÍ.

ELS ASSASSINS OCCIDENTALS

DES DELS GOVERNS

JA PENSEN A IMPOSAR

LA TIRANIA.

QUAN ABANS COMENCEM A RECONÈIXER

LA GUERRA,

COMENÇAREM A COMPTAR ENEMICS MORTS.

I d’apèndix, un breu vídeo de Jorge Guerra, que si bé no coincideixo amb ell, el seu treball d’investigació està molt ben fet i des de fa molts anys; tanmateix, la sang de l’economia són els diners, i aquests estan en mans dels nostres amics caritatius, els jueus. Malgrat la versió de Jorge Guerra, crec que els ‘gentils’ que encara ostenten respecte i consideració per nissaga, són peons en mans dels criminals que governen els seus diners. Sigui qui sigui qui mou els fils, és l’enemic; sobretot, perquè maten i sembren la misèria sense donar la cara, com a covards de mena, com a execrables avortaments humans vinguts de l’Infern. Podeu concebre pitjor malaltia que fer el mal sense necessitat, per ambició i misèria moral? D’això, de la malaltia aquesta però, no en sentireu parlar mai a un psiquiatre, i si n’hi ha algun que en parla, ho fa de psicòpates individuals, assassins patològics en sèrie, tarats mentals, però mai no us parlaran d’aquests espècimens repugnants, com per exemple el terrorista George Soros. Us podeu imaginar quina mena d’excrement ha d’arribar a ser, que amb noranta anys, només pensa a fer més mal? Una inclinació com aquesta sols pot tenir resposta i sentit si l’excrement en qüestió rep les ordres del més profund dels Inferns. Però, vegeu el vídeo: https://youtu.be/33UCt_Ysv-Q, i decidiu vosaltres mateixos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada