dissabte, 26 de març del 2022

DIAPOSITIVES DE L’ACTUALITAT


Encapçalem la píndola d’avui amb una foto coral on s’exhibeixen en el paper de pallassos oficials, la colla de criminals per alta traïció i genocidi, la carn de patíbul:

https://t.me/resurgente2020/34160

L’Alta traïció és irrefutable pel fet que tots responen a unes mateixes ordres, essent una característica essencial en tots els pobles, les necessitats i realitat distinta de cada nació, que obliga a governar-se de manera diferent; però tots els criminals de la fotografia responen a les ordres dels mateixos. Si fos d’una altra manera no es retratarien tots junts com a ovelles alfa - per designació jueva - del ramat goyim. El fet de vendre el país a interessos estrangers, arruïnar-ne l’economia, destruir el teixit social, deformar els costums morals i convertir les lleis en paper mullat, és alta traïció. Si els militars de cada país tinguessin més nivell intel·lectual, serien capaços de comprendre que participen en traïció, en col·laborar, en encobrir i en protegir els traïdors a la pàtria, per la qual cosa els militars es converteixen en homes sense paraula, ja que se suposa que la seva principal ocupació és la defensa de la nació a la qual han jurat fidelitat.

Quant al genocidi dels criminals de la fotografia, comprovem-ho amb un seguit de diapositives que il·lustren i demostren els crims de lesa humanitat que han comès i que cometen amb plena consciència i sense la mínima intenció de reflexionar-hi, sigui en la traïció o el genocidi. I val a dir, que cap dels dos delictes, en veritable justícia, pot eximir mai del pagament amb la pena de mort. Vegem les diapositives d’avui:

https://t.me/elinvestigador_org/10347, els efectes adversos es coneixen des del primer dia.

Gràfica del Regne Unit on es mostra la caiguda espectacular de la immunitat en els subjectes enverinats amb els tòxics jueus, inoculats amb coaccions i per voluntat dels assassins que posaven a la fotografia, en el que és el retrat grupal històric de més criminals aplegats en un recinte: https://t.me/elinvestigador_org/10349, això és GENOCIDI.

La prova és que després de la caiguda i mort de diversos atletes i esportistes de diferents esports, els ciclistes, ara, que són els que tenen una activitat cardíaca més constant i ‘sacrificada’ en la pràctica del seu esport, estan patint els efectes dels verins jueus: https://t.me/RosselloCM/60866. Les proves són irrefutables, tan irrefutables, que el mateix genocida Albert Bourla, l’assassí en sèrie de Pfizer, organització dedicada al crim i a l’extermini, declara obertament la imprudència i la improcedència dels verins per tal de treure’s la responsabilitat, el que es diu comunament: se’n renta les mans: https://t.me/RosselloCM/60868.

Per si l’extermini no ha estat demostrat amb les proves anteriors i les moltes que he anat aportant durant el procés revolucionari d’imposició del N.O.M., vegem aquest breu vídeo, que certifica la necessitat d’ajusticiament dels criminals que han participat en una aberració com la que hi és denunciada. Perquè, pregunto, ‘lobotomitzar’ els nens, no és el crim més pervers i execrable que hàgiu sentit mai? Tots els responsables polítics que han defensat el morrió d’esclaus als seus ciutadans han de ser inexcusablement executats, la magnitud del crim és insòlit en la història de la Humanitat (Especialment dedicat als genocides de la Genociditat de Soroslàndia a l’abans Catalunya): https://t.me/elinvestigador_org/10351. Una davallada del 21% del coeficient intel·lectual!!! Que els paraplègics mentals vulguin que tots ens tornem com ells, ens ha de fer comprendre que només exterminant els imbècils i els idiotes, acabarem amb el problema que l’estultícia ens representa. El mal que han fet aquests degenerats ètics i deficients mentals dels governs no es pot pagar ni amb una mort diària; però jo, em conformo amb executar-los una sola vegada i lliurar els cossos als porcs perquè l’ànima gaudeixi entre els seus! I val a dir, que pobres porcs!

Tanmateix, els assassins del N.O.M. són incansables i infatigables en el deliri de matar i destrossar les vides dels qui se’ls oposen! Així, en el país de la puteta privada dels Rothschild, la carn de guillotina Macron imposa la nova normalitat criminal sense consciència; perquè el pobre, més imbècil no pot ser. Aquest criminal, indigne de França i un insult per a la consideració actual sobre els francesos, actua com un dictador de república bananera. La baixesa i la manca d’empatia d’aquests psicòpates només té solució si la gent els resol el problema, aturant-los les funcions vitals. L’advocada que dóna suport a la investigació sobre el genocidi que dirigeix Reiner Fuelmich, la Virginie de Araujo Recchia, ha estat detinguda pels simis de la puta dels diables Rothschild: https://t.me/elinvestigador_org/10353, i és acusada pels genocides de terrorisme. VEIEU COM CAL COMENÇAR A SECCIONAR CAPS I A PENJAR COLLS.

Perquè la putriditat de tot el sistema és tan nauseabund passa que pedòfiles negres i dones, encimbellades a l’autoritat de jutgesses, com el següent monstre, són l’escòria que ha de decidir quant a la llei. Psicòpates tarades impartint justícia! Ja és el que restava per veure! Escolteu què diu la deficient intel·lectual per a gaudi i xerinola dels nassos de darrere de la cortina: https://t.me/resurgente2020/34129, i què en pensa el fiscal general Steve Marshall https://t.me/resurgente2020/34132. No oblideu que els Biden són pervertits sexuals, així el pedòfil psicòpata del pare com el fill; qui més criminal? Però aquestes són les escombraries que volen els jueus, perquè, si no, hi han de posar una diablessa filla d’alguna Potestat Infernal, com Madeleine Albright, sanguinària com qualsevol monstre criminal jueu, la qual cosa amb el temps despertaria les sospites del goyim. Escolteu la barbaritat en les seves mateixes paraules: https://t.me/resurgente2020/34178, un insecte com aquest NO TÉ DRET A LA VIDA. I José María Aznar López és col·laborador en la matança, un Biden qualsevol, una meuqueta amb les calcetes abaixades, tota pendent que arribi el circumcidat per a donar-li satisfacció, que les prostitutes són així i d’això viuen.


Si aquestes imatges són reals... https://t.me/resurgente2020/34178 i aquest titular també https://t.me/RosselloCM/60858, veieu com cal l’extermini o l’erradicació social de paraplègics com els cagaguano? Són la pesta de la nostra societat. Ajunteu la manca de coeficient intel·lectual dels cagaguano, dels metges, dels polítics, dels simis amb pistola i de les odalisques universitàries amb el coeficient intel·lectual provocat en els nens d’avui per l’aberració criminal del morrió (aberració física, psicològica i intel·lectual) imposada pels psicòpates dels governs, i veureu que si volem evitar que la nostra espècie, civilització i cultura desapareguin, cal començar a detenir, jutjar i executar tots aquests criminals; per criminals, però, més greu encara, per deficients mentals. Només erradicant l’estultícia, l’espècie té esperança, i de tots els que he esmentat, cap és capaç de tenir una vida humana i digna. La psicopatologia i la vanitat dels ignorants i deficients els pot. Només amb l’extermini dels subhumans i dels jueus asquenazites, l’home pot tractar de refer l’edifici ja molt malmès de la civilització. NO HI HA TEMPS, ÉS URGENT COMENÇAR AMB LA PURIFICACIÓ DEL PLANETA.

I com a prova final, vegeu aquest documental d’una hora i mitja d’Alícia Ninou - de la qual recomano el canal i els seus treballs perquè sempre són interessants i ben fets -, amb el senyor Lluís Botinas de Plural-21 - una molt bona iniciativa social i cultural -, que en aquest vídeo ens parlen de la SIDA: «SIDA, desmontando el pastel». Molt recomanable, perquè és la prova irrefutable que aquesta IMMENSA MENTIDA fou la prova pilot per a la Covid-19, i de com els mateixos genocides d’avui: Fauci, CDC, NIH i OMS, hi eren al capdavant, dirigint la matança. Tot és recomanable, però per a aquells que no tenen temps, els aconsello el fragment de Clark Baker, a partir de l’hora i sis minuts, perquè, deu anys enrere, ens descriu perfectament la situació d’avui, i que els jueus començaren a instaurar arreu del món occidental l’any 1981 amb l’invent d’aquest mètode sofisticat d’extermini massiu d’innocents. FAUCI ÉS UN GENOCIDA, AMB MILIONS DE MORTS A LES ESQUENES, COM EL CDC I EL NIH, TOTS, EN COMPLOT AMB L’ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL GENOCIDI, L’O.M.S, la branca executora dels crims de l’O.N.U., el PROSTÍBUL DELS PROSTÍBULS. Tot està als EUA, a la Corporació criminal d’esclavatge de la Reserva Federal Jueva. Lligueu caps?


I per concloure, vull suggerir un idea per posar fi a aquests criminals. Caldria una absoluta vaga general a tot Occident, amb la gent als carrers exigint la immediata rendició dels governs, entenent qualsevol resistència, com a pertinàcia en la tirania. Per la qual cosa, a partir d’aquell moment, la gent tindria el dret, l’autoritat i la llibertat d’actuar contra els assassins que la maten i arruïnen des de les Cases de Putes Jueves dels Governs. Vaga General Absoluta amb demanda de rendició incondicional: govern, col·legis de metges, jutges, policies i rectors. Judicis ràpids i sentències automàtiques. Com més aviat s’acabi la tortura, més aviat podrem tornar a VIURE. NOMÉS SENSE ELLS ÉS POSSIBLE LA VIDA. AMB ELLS NOMÉS HI HA LLOC PER AL TERROR I LA POR CONSTANTS. MORTS ELS GÈRMENS, S’ACABA LA MALALTIA. I els gèrmens no tenen drets humans, que no per altra raó, ells ens els volen treure; i per això, nosaltres els hem d’aplicar el que no aplicaríem als éssers humans.

O ELLS O NOSALTRES.

AVUI MÉS QUE MAI.

ENCARA HI SOM A TEMPS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada