dimecres, 9 de març del 2022

VLADÍMIR PUTIN I ELS KHÀZARS

 

Abans de res: Vaig penjar en aquest blog una notícia sobre el suposat suïcidi de Tamara Lich a la presó on era retinguda per les ordres del pedòfil i nineta dels ulls de Schwab, la prostituta Trudeau. Avui he vist aquesta notícia que desmenteix l’anterior, https://t.me/resurgente2020/32978 i cal rectificar, perquè si bé això no eximeix dels crims a la puteta canadenca, no és just d’acusar-la d’un crim que no ha comès. Ja sabem que els psicòpates mai no en tenen prou, però el cas de Tamara Lich no pot ser atribuït al genocida i lliberticida canadenc. Raons de justícia per a l’execució n’hi ha per a sentenciar-lo milers de vegades, sigui per genocidi, per alta traïció, per malbaratament de diners públics, per conflicte d’interessos, per corrupció, per cinisme, per sionista, per idiota i per enemic del poble canadenc, entre les raons que ara em vénen al cap, però de moment no per l’assassinat de Tamara Lich.


Fet l’aclariment, centrem-nos en els dos temes d’avui:

Des del començament del retorn al sentit comú imposat per Putin als sicaris sionistes de Zelensky i als criminals que operaren el cop d’estat a Ucraïna el 2014 (amb Soros i les seves organitzacions terroristes, junt amb els mesells i sàtrapes de l’Administració de la Corporació Americana) i la matança indiscriminada de civils russos, tan còmica per als nostres amics jueus, he mostrat el meu suport absolut al dirigent rus. En primer lloc, perquè és l’únic governant del món intel·ligent, almenys entre els dirigents dels grans països, ja que els titelles i paràsits, psicòpates i deficients mentals que dirigeixen la resta de nacions són tots carn de patíbul per alta traïció a la pàtria, cosa que no es pot dir del nou tsar de Rússia. En segon lloc, perquè els motius pels quals dissenyà l’ofensiva contra els interessos de la Reserva Federal dels Estats Units i els sicaris terroristes de l’OTAN a Ucraïna són sobrats i li donen tota la raó, es miri com es miri. En tercer lloc, perquè sostinc, com he sostingut sempre, que no crec que Putin estigui disposat a fer de gos manso, com una Sánchez qualsevol, o com les prostitutes privades del Canadà o França, o els sionistes que destrueixen Alemanya des del govern, i la resta de meuques i paràsits inútils que els jueus han posat com un gerro de flors a les cancelleries perquè les desgraciades els obeeixen complint el sagrat deure de tota bona prostituta. Si a Klaus Schwab el veig en qualsevol degeneració, perquè és un psicòpata, un tarat mental i un criminal; no veig pas a Vladímir Putin en aquest tipus de degeneració. Sabent-se amb un arsenal nuclear capaç d’enviar la Terra a Andròmeda, no el veig rient-los les gràcies als voltors negres de Satanàs. Si ha hagut de fer-los el joc durant un temps per assolir la comandància del país, no per això, n’és un deixeble ni esclau. Almenys és el que en penso, i el que psicològicament més s’adiu amb el que sembla que és Putin. Per tot plegat, continuo sostenint que no és que Putin vulgui acabar amb els criminals khàzars i dominar el món, com ens ho volen fer creure la raça superior, i com ens ho feren creure de Hitler, sinó que Putin, com Hitler, només vol que la corrupció sionista desaparegui del seu país, recuperar la sobirania que els sionistes volen aniquilar i restablir l’orgull i la dignitat del poble rus, un fet que és essencial en el mandatari de qualsevol país, la qual cosa vol dir que no fer-ho – oposar-se als criminals estrangers – significa ALTA TRAÏCIÓ, que és el que han comès TOTS ELS POLÍTICS occidentals amb els seus països i la seva gent; un repugnant crim que la justícia sempre ha considerat pietós i magnànim de resoldre amb l’execució, i si és pública millor, ja que mai no s’ha d’evitar que el poble se senti satisfet de les accions justes. Que una cosa és riure d’una matança, com fan els de la raça superior, i una altra ben diferent, sentir-se orgullós de l’extermini del mal.

Per il·lustrar els meus comentaris sobre Putin, us aconsello de llegir aquest article, que si bé és llarg, ens ofereix una nova mirada sobre el conflicte, que evidentment els terroristes dels cagaguano no us diran, perquè aquests animals sense ànima ni llibertat, són feliços si l’amo els dóna pinso i aigua dins de la gàbia, molt bonica, això sí, però amb els pals plens de guano; un femer que descriu a la perfecció el sistema intercranial putrefacte i comú en un cagaguano llicenciat pels jesuïtes:

https://www.lewrockwell.com/2022/03/thomas-luongo/thanks-to-putins-war-in-ukraine-the-race-is-on-for-the-great-reset/

I per contraposar-ho amb l’altra part, aquí teniu el pallasso, jueu i idiota que dirigeix Ucraïna per tal de convertir els ucraïnesos en motiu de rialla per als seus, la raça superior, mentre el poble es dessagnarà, no per Putin, sinó pels criminals asquenazites, jueus falsos, khàzars o com vulgueu anomenar a l’estirp dels Inferns,

https://euskalnews.tv/video/3-cosas-que-provocaron-el-conflicto-de-moda/



I concloc amb aquest article, que també és llarg, però és explicatiu de què són l’escòria Khàzar, qui són i quines són les magnífiques obres que han llegat a la Humanitat, tot i que en l’escrit hi pugui haver algunes inexactituds. Per això, animo a tot aquell que vulgui saber-ne més, que tracti d’esbrinar-ho, la qual cosa no li serà fàcil, perquè els criminals oculten l’arma del delicte (l’horror de la seva història criminal), però sí que hi ha prou informació per conèixer i reconèixer la ignomínia de la raça superior:

https://www.veteranstoday.com/2022/01/31/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia-2/


L’EXTINCIÓ KHÀZAR

ÉS

L’EVOLUCIÓ DE LA HUMANITAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada