dijous, 31 de març del 2022

GRAN VLADÍMIR PUTIN

 


https://t.me/RosselloCM/61090


Arreplegues les neurones paraplègiques i coixes de tots els parlaments europeus i de tots els paràsits dels partits polítics, i no reconstitueixes mig cervell del gran Vladímir Putin. En el seu moment, i coneixent els antecedents de la seva carrera, prou que vaig titllar-lo de criminal, si bé és cert que la seva feina s’executava dins del món dels criminals, espies i similars; com la màfia quan mata mafiosos, vaja. Després, de mica en mica, per la intel·ligència superior respecte als minusvàlids intel·lectuals d’occident, vaig agafar-li simpatia, i com deia en aquells moments, creia que el tàndem amb Trump era l’oposició a la tirania de la raça superior (a la qual Putin fa esment en el seu discurs). Per tot plegat, mantinc l’opinió que ni ell ni Trump volien aquesta tirania sionista, per bé que al president americà el descavalcaren amb una tupinada insòlita i la més descarada de la història (https://t.me/resurgente2020/34377): Aquí, a la Corporació dels EUA, la Reserva Federal, amb el nom actual de BlackRock, mana. I els fills de l’Infern hi posaren el pedòfil i genocida Biden, un psicòpata de manual. Per això crec que quan Putin va veure què feien amb Trump i que la democràcia era la tirania disfressada dels assassins sionistes i els seus sicaris traïdors, va preparar-se per a plantar-los cara. I això està fent, amb un ventall d’accions i actuacions excel·lents, que demostren que per més que arrepleguis els budells cranials dels polítics d’occident, no assoleixes d’imitar (què he dit abans? El 50%!) ni el 10% del cervell del mandatari rus. Putin ha convertit Rússia en una potència, i no en una potència imperialista com ens la presenten els jueus sionistes, sinó com una Rússia que vol preservar les seves virtuts, tot i els seus defectes; que cap poble és perfecte. Vol aconseguir que Rússia no sigui una guingueta dirigida per jueus, perquè els coneix i sap que aniquilaran part de la població per inútil, com ens ho explicava el ‘filòsof’ Harari, un psicòpata jueu, genocida, i corromput fins a la medul·la pels jesuïtes; i per aconseguir-ho, Putin ha trencat les regles del joc i ha posat el ruble sota el patró or, en una jugada que deixarà sense arguments els fabricants de diners de monopoli. No dubtem que els assassins, perquè és l’única cosa que saben fer, n’estan preparant alguna de grossa, que com més cadàvers il·lustrin l’escenari, més gran sol ser la rialla. https://www.nosmintieron.tv/el-banco-central-de-rusia-anuncia-la-vinculacion-del-rublo-al-oro-5000-rublos-por-gramo-que-significa-esto-para-occidente/

Ha pensat Vladímir Putin que si enviés míssils als parlaments i seus dels governs occidentals, rebria la benedicció de tots els ciutadans d’occident? Només ha d’enviar la comanda el dia que tots els paràsits es reuneixen al cau (l’urinari públic) per a trair el país, i de ben segur, que llevat dels cagaguano, la gent celebraria un dia de tanta joia. Jo més que tractar de fer propaganda, practicaria amb fets. És només una idea.

Perquè els sinistres jueus preparen això:

https://t.me/RosselloCM/61103


Els lladres, criminals i malfactors que parasiten l’urinari públic han decidit que aviat trauran l’obligació del morrió per als esclaus. https://t.me/RosselloCM/61101. Molt de compte, però, perquè aquests gèrmens segur que preparen una nova mentida amb l’ajut subvencionat dels cagaguano, i aleshores adduiran l’excusa que la precipitació en treure’s el morrió d’esclaus, n’ha estat la causa. Tal com ara, que la gent es mor pels verins de les inoculacions, i les atribueixen a les més inversemblants causes, del canvi d’horari a menjar pipes a mig dia. Ja ho vaig advertir, quan les víctimes del genocidi dels governs comencin a morir, aleshores desviaran la mirada i la gent babau encara se’ls creurà. I als fets em remeto. Recordeu els incomptables ‘estudis’ que ‘demostren’ com ens podem morir d’un atac de cor per qualsevol cosa, fins i tot, d’alegria. I tots sabem però, que la gent es mor pels verins que Albert Bourla i els seus socis criminals elaboren a les ordres dels amos i que els sicaris sanguinaris dels governs executen, a tant la inoculació.

Proves? https://dailyexpose.uk/2022/03/27/uk-canada-nz-gov-data-shows-triple-vaccinated-have-a-i-d-s/, i mentrestant tornen a anomenar la grip amb el nom de sempre, fent ciència, https://www.menorca.info/menorca/local/2022/03/25/1714429/gripe-irrumpe-tras-dos-anos-menorca-covid-aun-cifras-altas.html. La magnitud del crim no pot ni ha de tenir perdó ni clemència: https://t.me/resurgente2020/34379.


Perquè al que ens mostra el següent vídeo és al que anem de pet, si no ens oposem als criminals que ens governen en una usurpació de funcions (o no ho és, que els polítics prenguin resolucions sobre qüestions mèdiques?) i violació de les seves obligacions amb la llei, les quals coses només poden ser considerades com a un cop d’estat. Però, vegem el paradís que ens preparen els psicòpates dels governs i dels urinaris públics: https://t.me/elinvestigador_org/10449. Qui vegi una cosa d’aquestes i no li foti una puntada de peu en ‘defensa pròpia’, demostrarà ser un esclau condescendent i molt aplicat. Una cosa que no farà aquest sionista alemany: https://t.me/resurgente2020/34370. És una pena veure quina púrria dirigeix un país com Alemanya!


I conclourem amb un seguit divers de notícies sobre els altres aspectes de la destrucció de la civilització occidental que volen els nostres amics i filantrops de la raça superior, de la que ens parlava el gran Putin:

DESTRUCCIÓ DE LA INFANTESA:

La putrefacció del femer Disney: Si ahir us penjava un assortit d’aberracions de la tarada que dirigeix aquesta corporació, avui us n’adjunto una altra, que si la d’ahir era blanca, dona, tarada i una amenaça per a la integritat moral dels menors, avui us en presento una altra, més al gust dels jueus, perquè és negra, dona i idiota. Si coneixeu algú amb serioses deficiències cognitives i racionals, factureu-lo a Disney, que hi manca gent! https://t.me/elinvestigador_org/10446.

A aquests atemptats contra l’enteniment, afegiu-hi els disbarats de l’educació pública i feu la suma, que de ben segur que us donarà de resultat, que l’única manera de resoldre la situació és destruint Disney i els imbècils i els idiotes que dirigeixen l’ensinistrament dels camps de concentració on destrueixen tota la potencialitat dels joves i dels nens. AQUEST CRIM NO ES PAGA NI AMB CINC VIDES. Això, però, passa, perquè deixem que els minusvàlids intel·lectuals, els paraplègics mentals i els deficients cognitius, puguin ser posats per un terrorista com George Soros al capdavant del seu ‘cortijo’. Les perverses i execrables intencions criminals d’aquesta gentalla supera amb escreix els crims de Mao Zedong, arquetip ideal del sionisme. Si ajuntant tots els idiotes dels parlaments i governs no fas un Vladímir Putin, amb totes aquestes escombraries, sí que superes els propòsits genocides i aberrants del macabre xinès, el model ideal per als filantrops jueus.

EL PLA KALERGI,

qui no el veu és cec, a més de molt limitat.

https://t.me/RosselloCM/61092.


I posem una cirereta al pastís, que com a punt final, ens servirà per saber que tenim raó, que les passarem malament però vencerem, i que hi ha una clara oportunitat de canviar el món https://t.me/RosselloCM/61095. Això passarà si la gent comença a organitzar-se la vida independentment de l’Estat. Economia paral·lela, sense impostos, directa entre la gent. Si la gent respongués, els paràsits i els gèrmens dels prostíbuls jueus no podrien robar més. UN IMPOST, AVUI, ÉS UN ROBATORI DELS USURPADORS DE LA DEMOCRÀCIA. NO HI HA CAP OBLIGACIÓ DE PAGAR A LLADRES, EXTORSIONADORS, COACCIONADORS, SEGRESTADORS, CRIMINALS I TRAÏDORS AL PAÍS, SENSE OBLIDAR EL MAGNÍFIC DELICTE SUPERIOR DE GENOCIDI NACIONAL AMB COMISSIONS.

CAP POLÍTIC ÉS INNOCENT.

CAP CAGAGUANO ÉS INNOCENT.

CAP JUTGE ÉS INNOCENT.

CAP METGE QUE CALLA ÉS INNOCENT.

TOTS SÓN I MAMEN

DEL SIONISME INTERNACIONAL:

SICARIS DEL NOU ORDRE MUNDIAL,

que ells mateixos ens ho diuen!


P.S. Compareu aquest sac d’escombraries amb Putin: https://www.eldiario.es/internacional/borrell-guerra-terminara-peligro-no-desaparecera_1_8872920.html. L’infame delinqüent comú que dirigeix la política exterior del Femer Europeu de la Sacerdotesa del Sionisme, gosa dir-nos: «La guerra acabarà, però el perill no desapareixerà. Primer vam tenir la pesta, després tenim la guerra, i ara ve la fam...». Aquest repugnant paràsit, sicari i meuca dels jueus des que va néixer, ens anuncia els genets de l’apocalipsi, els genets que vesteixen i preparen els sicaris europeus de la Sinagoga, per tal de convertir en res Europa. ELS CRIMS D’AQUESTS MISERABLES NO PODEN TENIR PERDÓ. S’ha de ser miserable fins no poder més, per a col·laborar en una mentida com la sanitària; s’ha de ser execrable fins al vòmit, per a intercedir en un conflicte atiant la guerra; s’ha de ser repugnant com una diarrea, per amenaçar la gent innocent amb fer-los passar gana, tant per voluntat dels amos com pel servilisme criminal dels seu mesells, i tot perquè es mantinguin aquests crims que enriqueixen els capos (farmàfia, indústria militar, banca...). AQUESTA GENT HA DE RESPONDRE AMB LA VIDA DE TOTS I CADA UN DELS CRIMS DE LESA HUMANITAT. Tot és un muntatge, i ell el pallasso titella, que rep els beneficis ensangonats dels amos, i que el molt ridícul, limitat i babau, no sap que els amos als quals serveix amb les calces de corona com a guarniment, prescindiran d’ell quan el cuc ja no els faci falta. Fer mal per un impuls tan ignominiosament egoista i buit, qualifica aquests tipus d’avortaments d’espècie. Als fets em remeto, rellegir la biografia d’aquesta sangonera hipòcrita i inútil, és perdre la fe en l’espècie humana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada