dijous, 30 de maig del 2024

CALDRÀ MOOOLTA CORDA, PERÒ MOLTA


https://t.me/RosselloCM/89825

Els càlculs són fàcils de fer i els números quadren amb els 500 milions que aquí hem ‘denunciat’ que sobren. L’1% i 4% són el 5%, que de 7 mil milions fan uns 350 milions. A aquests 350 milions de sionistes i sicaris criminals, afegiu-hi ara els idiotes profunds del 90% adormit, que entre unes coses i les altres seran uns 150 milions de misèries humanes, entre cagaguano, psicòpates disfressats de policia i altres idiotes sense remissió, i obtindreu la xifra màgica dels 500 milions. Vejam si el problema del canvi climàtic serà causat pel pes excedent d’aquests 500 milions! Per provar, no es perd res; i la Justícia és l’última que hi hauria de posar entrebancs o objeccions.


ELS SIONISTES

Us deixo amb Rafael Rosselló, que explica la qüestió perfectament i m’estalvia haver-ho d’escriure:

https://t.me/RosselloCM/89864

Un monstre que no està d’acord amb el senyor Rosselló i que es mostra sorprès i decebut, tot alhora:

https://esrt.site/actualidad/511196-sorprendido-decepcionado-netanyahu-critica-eeuu-sanciones-cpi

Una imatge que explica a la perfecció la guerra entre Ucraïna i Rússia:

https://t.me/RosselloCM/89828

Ara que els milers d’enganys sionistes són ensumats pels goyim, curiosament, tota la púrria dels sicaris europeus fan costat l’exèrcit sionista (OTAN) i enardeixen els ànims per tal de combatre el nou Genguis Kan. És un fet veritablement descriptiu del tipus de psicòpates que els jueus han posat a guarnir els prostíbuls de les nacions occidentals, el fet que l’última proposta dels portafolis dels sicaris sionistes és la pau. Si tinguessin dignitat, que no en tenen, com si tinguessin humanitat, que no els en resta, dimitirien i s’avergonyirien de consentir en ple segle XXI la ridícula matança sionista a Ucraïna. Però els criminals han estat molt ben elegits pels elegits, que si alguna cosa ensumen amb els seus nassos, són els psicòpates, la manca d’escrúpols, l’orgull i la vanitat dels inútils i el sadisme, que per això avui no hi ha en el nostre continent cap responsable polític o judicial que no acompleixi totes i cada una de les característiques exigides pels sionistes per a ser un sicari.

https://t.me/laquintacolumna/37230

SI VOLEN GUERRA, QUE HI VAGIN ELLS.

EN CAS DE DIFIDACIÓ, RECORDEU:

L’ENEMIC ÉS EL TEU POLÍTIC,

NO EL POBLE RUS.

NO US CONFONGUEU I MATEU QUI NO TOCA.

La matança és una de les seves obsessions, tanmateix, la clau de tot plegat són les CBDC per les quals els Rothschild i les bandes criminals sionistes seran els propietaris del món i tu el seu absolut esclau, com ens ho torna a explicar l’economista Catherine Fitts:

https://t.me/RosselloCM/89830

La veritat és que els jueus breguen per a assolir, com més ràpid millor, la matança i el robatori, ja que saben que són molts, massa ja, els goyim que els han ensumat. Bona prova la tenim amb els problemes que tenen els sionistes per a fer possible el robatori dels Estats Units als americans, tot i que el Senat és una de les cambres de la Reserva Federal, amb les quals els esclavitza des de 1913.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17770

LA GENT HO SAP... I MÉS QUE HO VAN SABENT.

Per això, els sionistes de la Sinagoga del Femer europeu han donat ordres a la banda de criminals que comanda des de Brussel·les la destrucció del continent i dels blancs, que actuïn amb rapidesa contra Telegram. La veritat són les mentides jueves, i han d’impedir que els qui encara ‘dormen’ despertin sabent la veritat. Per això els sionistes odien la llibertat, perquè la llibertat els denuncia com a criminals. La guerra contra Telegram sembla oberta. Van intentar cloure-la fa uns mesos a Soroslàndia, mitjançant un excrement amb toga que no sabia què era Telegram (!), però que tot i així, volia tancar-la. El jueu mana i la puta actua. Ara l’assumpte ha estat traslladat a la bruixa Leyen, el més gran dels criminals de la història europea, l’elegida dels elegits, que ella, després d’haver matat tot el que ha matat, de robar tot el que ha robat, de malversar tots els diners que ha malversat, d’atiar la guerra contra Rússia com l’ha atiat, de destruir els fonaments econòmics del continent i tota la resta de crims d’aquesta veritable aberració amb forma humana, ara, el monstre assassí, fa campanya per a coartar qualsevol llibertat, arruïnar tota dignitat i sotmetre al silenci els ramats blancs que li han estat encarregats per al sacrifici, mentre els sionistes no troben la manera de consolidar l’holocaust.

https://esrt.site/actualidad/511176-ue-considera-aplicar-telegram-nueva-ley

https://t.me/Disidenteincontrolado/17772

NO VOTEU CAP DELS CRIMINALS !

LA UNIÓ EUROPEA HA DE SER DESTRUÏDA

I ELS RESPONSABLES DEL DESASTRE,

AJUSTICIATS.

LA TRAÏCIÓ I EL GENOCIDI NO ADMETEN PERDÓ,

NI CLEMÈNCIA, NI COMMISERACIÓ, NI PIETAT,

MENYS ENCARA MAGNANIMITAT.

Mentre els criminals de la Corrupció europea, de la Comuna i del Femer de l’urinari públic, respectivament en llengua hebraica, Comissió, Consell i Parlament europeu, malden per aniquilar qualsevol versió que no sigui la dels sionistes criminals, els pagesos tornaran a protestar:

https://t.me/RosselloCM/89821

Les manifestacions, els bloquejos, les enrabiades no serveixen de res. Fins que no s’organitzin de veritat i s’adonin que cal assaltar el Femer i treure a puntades de peu l’escòria que hi nia, no farem res. Els assassins mafiosos només entenen el llenguatge que ells fan servir; no sé si m’acabo d’explicar bé. Als pagesos, els robaran les terres després d’arruïnar-los, si no és que comencen a adonar-se que la legítima defensa és absolutament digna i que cal aplicar-la. No s’ha d’anar als lladres i criminals que fan política a demanar-los res, cal exigir-los la rendició i ‘l’entrega de les armes’ (el poder), en cas contrari, el poble està absolutament legitimat a prendre la justícia per la seva mà. Que els jueus hagin decidit que els ramats de blancs han d’estar pasturats pels idiotes que ells designen, i en condicions indignes fins al sacrifici amb els verins que els jueus tan amablement ens fabriquen, no ha de ser acceptat, més aviat s’ha de procedir com han procedit totes els pobles antics amb els nassuts, fent-los fora sota l’amenaça de pena capital. No trobareu un sol poble que hagi assolit l’excel·lència quan en els seus territoris l’escòria dels asquenazites hi niava tot corrompent-ho tot des del darrere de les cortines.


ELS IDIOTES A SOROSLÀNDIA

El gos castrat Patxi López, paràsit professional amb doctorat en limitació racional i discapacitat cognitiva, que fou un dels ‘molt honorables’ lehendakaris, aportant-me proves que no necessito:

https://t.me/RosselloCM/89868

Aquest és el nivell. Diuen que la cara és l’espill de l’ànima, i que els ulls l’expressió de la intel·ligència:

https://t.me/RosselloCM/89870

Com l’exèrcit de discapacitats arreplegats del Cottolengo per Soros per a formar la colla de subnormals que han d’enfonsar el país fent l’idiota i sense adonar-se - que on no n’hi ha, no en raja, ni que t’hi encaparris! -, és enorme, són desenes de milers de tarats solts i amb càrrecs públics, que ja costa de discernir entre els deficients, quin està pitjor. Això no obstant, sempre hi ha idiotes amb solera, amb pedigrí, amb altes cotes de sublimitat, com la Moni, sempre disposada a dir la barbaritat més esplèndida sense immutar-se. Aquest esguerro és qui nega indemnitzacions als qui van escapar de la matança del govern del gos de Soros. Avui ja se sap, bé, tothom ho sap, menys els excrements amb toga, que aquests no s’assabenten de res, i només estan preocupats per si arribarà el sobre tacat de sang, la puta cara, el nen servicial o la coca. Llegiu la notícia, que corrobora el que ha estat dit en aquest blog des del primer dia de la matança. El govern del gos de Soros en ple i tots els criminals de l’urinari públic van cometre l’ASSASSINAT MASSIU de 30000 ancians seguint un protocol per a l’extermini, un manual perfectament dissenyat i per l’execució del qual cobraven els botxins de bata blanca. L’escrit que us enllaço és un perfecte resum i la veritat evidenciada del genocidi. Només discrepo del text a la part final, on el periodista demana la presó per als responsables de les barbaritats inhumanes que ha exposat. Jo ho sento, però jo els vull tots morts i tots els béns expropiats. Qualsevol altra cosa és un insult a la intel·ligència, una ofensa a la dignitat humana i un premi per als psicòpates:

https://t.me/RosselloCM/89850

TOTS ELS RESPONSABLES

HAN DE SER PENJATS.

Vegeu, si no:

https://www.alertadigital.com/2024/05/27/un-reconocido-abogado-testifica-los-hospitales-fueron-incentivados-con-mas-dinero-por-cada-paciente-que-moria-por-covid/

https://t.me/RosselloCM/89862

Que això és un projecte sionista, d’això, no en tingueu cap dubte. Ells manen i els sicaris obeeixen a canvi de diners o prebendes. Els sionistes són els ‘fundadors’ de la matança organitzada de fetus, amb els quals fabriquen després els verins per a intoxicar els goyim. Per això, el Femer de la Sinagoga, mentre s’eixuga la boca – ja m’enteneu – satisfà els desigs dels sionistes, així el de matar no nascuts, com el de fer-los servir per a fer negoci, que els calés són els calés:

https://www.alertadigital.com/2024/05/29/europa-equipara-fetos-y-embriones-a-sustancias-humanas-asi-podran-usarlos-para-productos-farmaceuticos/

AQUEST ÉS EL NIVELL ÈTIC

DE LES ESCOMBRARIES EUROPEES !

PURS PSICÒPATES SÀDICS.

Aquest és el nivell, miris on miris: dreta, esquerra, centre, amunt o avall, sempre és servei als sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/14028

I no oblideu mai, que són els responsables de l’EXTERMINI D’EUROPEUS:

https://cienciaysaludnatural.com/aumento-del-1236-por-ciento-de-muertes-tras-la-vacunacion-contra-k0-b1t/

Que em vingui algú a dir-me o explicar-me que no se’ls ha de MATAR A TOTS.

Això sí, mentre els gossos castrats maten seguint els protocols rituals per a l’extermini dels jueus, les putes inútils i idiotes de l’harem, acompleixen amb l’essència de la professió política, i menteixen i roben a parts iguals:

https://www.infobae.com/espana/2024/05/29/el-gobierno-decidira-la-subida-del-iva-de-los-alimentos-tras-conocer-el-ipc-de-junio/

No hi ha indret on s’hagin posat les tarades dels jueus que no hagi rebut la putrefacció de la idiòcia d’aquestes retardades, útils per a res, però ambicioses i orgulloses com un fill de sionista qualsevol. Vegeu què estan aconseguint de fer amb aquest abans país i avui comuna sionista on es pixen i defequen els jueus amb l’aquiescència i el somrís dels gossos castrats, castrats i vanitosos, i de tot el prostíbul de deficients mentals que, ni sumant-les totes, fas un mig idiota:

https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2024/05/30/2174175/son-gotleu-polvorin-punto-estallar.html?utm_source=Telegram&utm_medium=social

Recordeu que la promotora d’aquests avenços socials és avui la criminal que fa d’idiota en cap a l’urinari públic de Soroslàndia. Els jueus n’estan molt contents, de la seva dedicació, dels seus serveis, de la seva disponibilitat i dels seus esforços per a satisfer-los, i ella no se n’amaga de ser tan útil als jueus, els seus amos.

NO ENS HEM DE QUEDAR SENSE CORDA,

SOBRETOT !

Ahir es veu que fou la votació per a aprovar la llei de l’amnistia. L’urinari públic, l’indret on s’aplega la immundícia dels paràsits del país, va tornar a omplir-se glòria, o sigui, de merda. És el nivell que hi ha, no se’n pot esperar més.

https://t.me/mustangcomunicacion/14024

Aquí teniu la intervenció dels espanyolistes d’ERC, complint el paper com els ha assenyalat Soros, via el menja-senglars, amb el portaveu i paràsit social d’en Gabriel Rufián que, per molt que maldi, té de català el que jo de bielorús. Fixeu-vos que al final amenaça amb el pròxim pas: el referèndum. El referèndum que, en plena efervescència jueucatalanista, el menja-senglars ens va advertir que no guanyaríem perquè no érem majoria... i això era aleshores! Ara, que ni tan sols en l’urinari del zoo hi ha majoria independentista i que ens governarà un genocida psicocialista, ara, vendran el referèndum als catalans. Val a dir, que tots acompleixen el paper, el rol dissenyat pels sionistes. Aquesta aberració legal de l’amnistia és ideal per a provocar divisió, ja no entre catalans i espanyols, sinó entre espanyols entre ells, amb la qual cosa s’excita l’enfrontament i la fonamentació de l’odi, tot plegat, per acabar en el caos que els jueus tenen dissenyat per a l’abans Espanya, on tots estarem barallats amb tots i amb un odi latent que s’encarregaran d’alimentar, com sempre, els de sempre. Jo, que era independentista des que tinc consciència - si és que en tinc, és clar -, i que ara ja no ho sóc; jo que havia somiat amb la destrucció d’Espanya com a un assoliment i èxit de la llibertat, avui, penso diametralment el contrari. Ara que Espanya, el que era Espanya, l’avui Soroslàndia, està condemnada a mort, resulta que em poso del seu costat. Després de molts anys, he comprès que no hi ha altres problemes entre Catalunya i Espanya que els que creen i generen els paràsits que fan política. Ells viuen d’això, d’enganyar i robar. Cada aspirant a paràsit ha d’omplir un nínxol ideològic, però tots, de VOX a ‘Junts per la Pasta’, treballen per als mateixos i els seus objectius són els mateixos: viure del robatori i de no fer res més que teatre sionista, o sigui, dissimular i emparar la criminocràcia. No sigueu babaus, pobra Caganbúrria!, si els ‘nostres’ polítics l’han de dirigir. Recordeu que ens parlaven de la Dinamarca del Sud, i al màxim que han arribat els paràsits que ens roben cada dia per a viure ells de no fer res més que d’explicar contes i històries falses, com els jueus, que els ensinistren molt bé, ells que són els mestres de les mentides; doncs, avui Caganbúrria ha assolit el mèrit de convertir-se en un entremig de Marroc i Camerun, amb pinzellades orientals, amb festes tan nostrades com el Ramadà – que ja ho deia la nadala: «A Betlem me’n vull anar. Vols venir tu, ‘Ramadà’?...», tradicions culinàries com el halal, tan nostrada com el pa amb tomàquet, els vels de les dones, que tant enyoràvem!, i els drapaires, avui negres, però han reviscolat una tradició que els qui fa anys que pentinem canes, trobàvem a faltar (portar el diari a vendre, les ampolles, les restes de qualsevol objecte... per a comprar quatre llaminadures). Avui Caganbúrria és plena de color, d’emoció (vés al metro i que no et fotin la cartera!), de plenitud i de diversitat, tant, que tenim tant de tot que el que costa de trobar és aquell racó on encara es viu en català. No sigueu desagraïts amb els lladres que us roben i enganyen, us buiden els ulls i us rebenten els ous, us destrossen el país, l’embruten i rebaixen el nivell de l’ensenyament i la cultura dels vostres fills per a no deixar cap xocolatina enrere, que la diversitat i la inclusió, la solidaritat i fer l’idiota a totes hores, s’han tornat els nous costums del nostre poble. No tindrem pesca, no tindrem camp, no tindrem bestiar, ni sabrem què eren les sardanes, ni qui fou Joan Maragall (no en Pasqual), ni el Barça serà més que un club, però les danses dels sabres al Raval, els mercats de mantes al carrer amb productes falsificats, la convivència veïnal amb els catalans errats i universitaris importats per a pagar-nos les pensions quan deixem de mantenir-los... tot plegat, i després de sentir l’espanyolista independentista català del Rufián anunciant-nos que al final hi haurà un referèndum acordat, tot plegat, és que friso d’emoció. La independència la tenim a tocar, com deia l’entranyable Partal, el que no sé, és si restarà Caganbúrria aleshores. Per fer una comparació ‘molt sionista’, és com Palestina, que quan tothom la reconegui, ningú no sabrà on parava.

En fi, amics, és tot per avui.


LA GUERRA CONTINUA.

L’ÚNICA MANERA D’ACABAR-LA,

ÉS COMENÇANT-LA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada