dimecres, 29 de maig del 2024

TOT, CADA DIA MÉS CLAR


Els sionistes cada dia estan més a descobert per ‘culpa’ del genocidi a Palestina, com per la idiòcia d’Ucraïna i la Sinagoga del Femer, sense oblidar l’Agenda 2030 de la Gran Sinagoga (ONU) ni el pla per a l’extermini mundial sense obstacles, que preparava el goril·la de Gates; per això, han posat tots els titelles a muntar l’espectacle i distreure el personal, abans que la gent s’adoni de quin és el GRAN MAL del planeta i comenci a actuar dràsticament contra l’enemic i tots els seus miserables sequaços.

Comencem el capítol d’avui, amb un text de ‘Noticias NOM’ que ens parla de la intel·ligència emocional (un invent jueu) com a instrument per a anul·lar el pensament crític i la reflexió:

https://t.me/noticiasNOM/1878


Apujat el teló, entrem en matèria, que avui és assortida a més no poder, però que, ves per on!, sempre acaba en els nostres amics, els assassins bons, que ho diu la llei. No sé si recordareu una lamentable cançó de Braulio que va representar Espanya a l’Eurovisió de l’any 1976, una que deia: «A veces, hasta sobran las palabras, cuando se trata de hablar, sencillament, de amor...», doncs:

https://t.me/RosselloCM/89757

El gos castrat donant la poteta a l’amo.


Ja que l’Organització de Matances Sionistes (OMS) està en capella per tal de veure com s’arranja i s’activa la matança ritual, que de moment ha estat aturada, res més oportú que obrir amb un vídeo de Rafael Rosselló on ens parla del genocida en cap de l’OMS i del jesuïta i fill de Satanàs, en unes imatges d’aleshores de la plandèmia sionista, fent un altre cant d’amor, ara dedicat als verins jueus:

https://t.me/RosselloCM/89780

Davant del fracàs del tractat per a l’extermini mundial, el genocida i cap de l’OMS, àvid de matança, a les quals ja sabeu que està habituat i li agraden, doncs, fa una crida tothom perquè li siguin donats els poders per aniquilar a discreció i els anima a perseguir els qui estan descobrint el pèrfid pla sionista:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4988048

Per a la nostra sort, i essent un indici que hi ha mar de fons, les mentides i els fraus dels sionistes estan tenint poc recorregut. És cert que breguen el que no està escrit per tal que la gent es cregui les mentides dels asquenazites que la portaran a la misèria, a la fam i a la mort segons els plans sionistes, però la realitat s’entossudeix a portar-los la contrària. Recordeu el gos castrat i criminal contra la Humanitat, António Guterres, fent l’idiota, com en ell és habitual, i proclamant el pas de l’escalfament a l’ebullició global?

https://www.huffingtonpost.es/planeta/rusia-prepara-declarar-emergencia-nacional-momento.html

Són mals temps per als sionistes:

Erdogan, que no és un sant de la meva devoció, però que val molt més que tots els gossos castrats i les putetes inútils i idiotes dels prostíbuls europeus:

https://t.me/RosselloCM/89799

I és clar que la Reserva Federal està al darrere de tota la logística i infraestructura genocida de l’Holocaust de palestins, al capdavall, la idea és dels Rothschild!:

https://t.me/RosselloCM/89806

Ara, Eslovènia també reconeixerà l’Estat Palestí:

https://t.me/mustangcomunicacion/13998

Val a dir, que potser sí que l’Estat de Palestina serà el primer estat-cementiri del món. Fa molts anys que als terroristes del govern israelià se’ls hauria d’haver parat els peus:

https://t.me/RosselloCM/89779

Potser per això, l’agència Bloomberg, jueva, comença a publicar atacs contra la plataforma Telegram perquè és un mitjà que no controlen i on són exposats més obertament els criminals sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/14003

Que hagin de posar-se en evidència, segons el meu parer, significa que s’adonen que s’han precipitat i que el goy ho sap. La següent notícia és prou esclaridora quant a això, perquè comencen a haver de recórrer a l’última instància per a protegir-se:

https://noticiasholisticas.com.ar/el-mossad-amenazo-a-la-fiscal-de-la-corte-penal-internacional-por-investigar-crimenes-de-israel-no-querras-meterte-en-cosas-que-puedan-comprometer-tu-seguridad-o-la-de-tu-familia/

LA GRAVETAT DE LA NOTÍCIA ÉS ENORME.

TANMATEIX, SEMPRE HAN ACTUAT AIXÍ.

LA DIFERÈNCIA ÉS QUE AVUI JA HO SABEM.

El mossèn Manuel Mussallam, catòlic, ho resumeix tot en poques paraules:

https://t.me/RosselloCM/89792

I d’altra banda, entre la gent es comença a fer córrer la veu, com està passant entre la joventut alemanya. Esperem que no hagin perdut el coratge i el valor que tant han dignificat aquest poble, que ha estat respectat i admirat per tots els altres pobles, europeus o no, fins que els escurçons sionistes decidiren d’acabar amb la cultura i el poble alemanys. Sembla doncs, que els alemanys més joves, malgrat tota la repressió ideològica sionista i l’autoodi dels traïdors dels polítics del govern des de 1945, estan disposats a canviar el curs de la història.

https://t.me/RosselloCM/89794

Massa se’ls està veient, i ells ho saben. Comprenen que si hi ha un moment que la massa els descriu i reconeix com el que són, començaran a tenir seriosos problemes, perquè totes les mentides abjectes, els fraus i els enganys, estaran a descobert. I psicòpates com són, envoltats dels psicòpates amics, saben que han de témer sobretot aquells que després de confiar-se’n, ara se sentin traïts de soca-rel. Sense dubte, en les esferes del crim, les altes instàncies institucionals que controlen, continuen aplicant i imposant el pla per a la destrucció d’Occident i la creació de la granja de goyim dirigida per jueus, però són plenament conscients que la gent, la massa, ja els ensuma, com també sap sobradament que tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, són miserables traïdors al servei dels interessos sionistes. I això, no és bon senyal per a ells. Vegem un seguit de notícies que ens porten a primera plana l’escòria dels sicaris, la immundícia humana que trafica amb la vida dels compatriotes, els psicòpates envanits i orgullosos que actuen com una màfia internacional supeditada als interessos de la Gran Màfia, la Gran Sinagoga.

El jueu Zelensky, en qualitat de pallasso - perquè ja no és president -, visita Soroslàndia perquè el gos de Soros li doni els diners que roba als espanyols perquè el jueu pugui continuar robant i enviant el futur d’Ucraïna al camp de batalla perquè sigui exterminat per les forces russes:

https://t.me/RosselloCM/89798

EL GOS DE SOROS NO TÉ CAP AUTORITAT

PER A MALBARATAR ELS DINERS DELS ESPANYOLS,

I MENYS ENCARA DE REGALAR-LOS A UN PALLASSO

 ESTRANGER !

ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

SI NO HO FOSSIN,

JA LI HO HAURIEN IMPEDIT,

PERÒ COM ELLS TAMBÉ VIUEN

DEL ROBATORI, LA PREVARICACIÓ I EL CRIM,

CALLEN, COM LES PUTETES.

Aquí teniu una imatge que val més que un estudi sobre la malaltia mental, i que presenta el psicòpata narcís, guarnint una notícia que corrobora el nivell de criminalitat de la fiscalia del país:

https://t.me/mustangcomunicacion/13996

(Lloo l’actitud dels jutges, almenys, sobre el paper)

Encara que l’obligació de tots ells seria declarar el PSOE com a banda criminal perillosa, procedir a la detenció de tots els responsables de la banda mafiosa i engarjolar-los sense fiança possible, fins que no sigui celebrat el judici i condemnats pels immensos crims comesos per aquesta organització sinistra dedicada exclusivament al crim:

https://t.me/mustangcomunicacion/14015

Ja que estem entre idiotes i criminals, res millor que el ‘Preparau’ que, al pallasso d’Ucraïna, li ret honors de cap d’Estat quan ja no ho és. No us hi capfiqueu, on no n’hi ha, no en raja. Per què us penseu que ens van vendre la ‘perla’ dient-nos que era el rei més preparat de la història? Doncs, justa la fusta: Perquè era el més inútil i incapaç, i ja aleshores ho sabien. I ja és dir!

https://elpais.com/espana/2024-05-27/felipe-vi-asegura-a-zelenski-que-espana-trabajara-para-que-rusia-responda-por-todos-los-crimenes-cometidos.html

https://youtu.be/LRtRZNPoT_w?si=nWqWIrVCSbADMBdt

I mentrestant:

https://t.me/mustangcomunicacion/14004

Ara, vegeu amb els vostres ulls, la poca personalitat de les putetes sionistes, la psicopatia congènita de totes elles i el nivell extraordinari d’idiòcia que exhibeixen bufones i orgulloses. Encetem l’exposició amb la puteta dels Rothschild i esperem que pròxima amant de la guillotina:

https://t.me/mustangcomunicacion/14013

De la puteta francesa al babau miserable de la Reserva Federal, l’inefable i mentider John Kerry, que més ximple, i no hauria nascut:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17767

A mi, aquests deficients mentals em fan fàstic. No sento compassió ni pena, em repugnen fins al punt de voler-los perdre de vista. La infrahumanitat és el més lamentable de l’espècie humana! Vegeu aquesta puteta idiota de l’harem. Creieu que una persona amb un estat equilibrat mental pot fer una cosa com aquesta? (I una dona!, les superiors)

https://t.me/mustangcomunicacion/14016

PELS SEUS ACTES ELS CONEIXEREU.

I què dir de la princeseta d’Astúries, el retardat cognitiu i pocavergonya professional del Donald Tusk, com sempre, diplomàtic, el retardat!

https://elpais.com/internacional/2024-03-29/donald-tusk-estamos-en-una-epoca-de-preguerra-no-exagero.html

Aquest sac d’escombraries polonès, la Sinagoga del Femer el va enviar a Polònia perquè els jueus no volien que els polonesos es convertissin en els nous hongaresos, i per això, van enviar l’escòria més notable produïda per Polònia en els darrers tres segles, i la princeseta, és clar, compleix amb els deures encomanats.

Aquí teniu la tragèdia de tots els europeus, el mal d’Europa, i esperem que un dels objectius de Putin en algun moment, a ser possible, quan estigui ple de paràsits i criminals. No sap Putin, ni s’ho imagina, com li agrairia el vell continent una acció com aquesta, una veritable mesura higiènica i reparadora.

https://t.me/mustangcomunicacion/14017

QUAN AIXÒ SIGUI ESBORRAT DEL MAPA,

EUROPA SERÀ LLIURE.


Per a concloure aquest entretingut passeig pels lavabos d’Europa i mig món, una notícia que us transmeto, perquè com sempre he pensat, els tatuatges han de ser perillosos. El fet que es posessin de moda, que tots els mamarratxos-esportistes i els esclaus de la música s’hagin empastifat de porqueria la pell, ha de ser l’ham perquè la joventut s’enverini d’alguna manera. Recordeu, no hi ha cap acció protagonitzada per un jueu que sigui innòcua o beneficiosa, això és contrari a la seva naturalesa:

https://t.me/RosselloCM/89810


LA GUERRA CONTINUA.

ARA SERIA EL MOMENT DE LA REACCIÓ.

ELLS TENEN PROBLEMES,

PERQUÈ ESTAN A DESCOBERT.

CONVÉ AÏLLAR EL FEMER DE LA SINAGOGA.

CAL ABSTENIR-SE DE VOTAR,

CAL DEMOSTRAR-LOS QUE NO ENS REPRESENTEN,

CAL FER-LOS VEURE QUE SÓN ELS ENEMICS.

LA GUERRA CONTINUA,

I UNA BONA ARMA OFENSIVA

ÉS

L’ABSTENCIÓ.

NO LEGITIMEU LA MÀFIA SIONISTA.


ENTRE TOTS PODEM DESTRUIR

AQUESTA EUROPA DELS JUEUS !







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada