divendres, 17 de maig del 2024

LA CRIMINOCRÀCIA SIONISTA


La criminocràcia - pel seu nom vulgar, democràcia - és el règim polític on un seguit de bandes mafioses tenen l’oportunitat del saqueig, i els capos i lloctinents, de fer la carrera econòmica del robatori amb total impunitat, sempre que cometin alta traïció i defensin els interessos dels jueus sionistes, que per això la democràcia es fonamenta en el dret positiu, o sigui, en una teranyina de lleis i empares per al criminal, que permeten el criminal eludir la llei i gaudir del fruit dels seus delictes, gràcies a la connivència criminal dels tribunals de justícia, avui, uns perillosíssims sicaris capaços d’arruïnar-te la vida i el patrimoni perquè els amos així els ho manen. És trist, molt. Però és la realitat que s’ha configurat a Occident després de la victòria jueva a la segona guerra mundial.

Per a comprendre perfectament què és aquesta màfia que mitjançant les bandes criminals organitzades, dites partits, tiranitzen les nacions i les sotmeten als interessos dels sionistes, us aconsello el següent documental de ‘kla.tv’: «Julian Assange. No és un cas aïllat!», que explica molt clarament com funciona la màfia a les ordres dels sionistes i dels més temibles dels seus esbirros, els excrements amb toga. Alhora, el reportatge serveix per a fer homenatge a la gent digna que s’ha enfrontat al NOM sionista i ha vist enfonsades la seva vida i reputació. Uns noms que ens són desconeguts, però que mereixen el nostre reconeixement, tot just, perquè la seva rebel·lia amb la criminocràcia, no cercava cap reconeixement, sinó la Justícia que els miserables excrements que empastifen els palaus de Justícia, han corromput fins a fer culpables de no res els innocents, per a condemnar-los i represaliar-los. Aquesta és la criminocràcia amb què estem en guerra:

https://t.me/NoPlandemia/216491

QUAN ELS CRIMINALS GOVERNEN

I

L’HONRADESA I LA VERITAT

SÓN EMPRESONADES,

ÉS L’HORA D’AGAFAR LES ARMES.

Per no deixar el tema, un altre vídeo, ara de Rafael Rosselló, que ens explica què fan els sionistes quan amb la presó no en tenen prou. L’assassinat és l’especialitat dels sionistes, i aquest vídeo ens ho il·lustra de manera palmària:

https://youtu.be/FHHct5sWp6I?si=5PYAkgTlf2BZ3t-B

En el següent vídeo, Alex Newman ens adverteix de les pretensions de l’organització criminal més gran del món, l’ONU, la Gran Sinagoga, de convertir-se de facto en el govern mundial. Si els sionistes volen que el jueu (ara ho sabem, i no ens estranya gens) i goril·la adoptat per Gates, Tedros, el genocida, es converteixi en el dirigent encarregat de la matança i aniquilació dels éssers humans, amb l’ONU i el seu mamarratxo Guterres (avui ja hauria estat ajusticiat en un món amb un mínim de justícia), volen que s’encarregui de la destrucció de l’economia mundial i la distribució de la fam i la mort arreu del planeta:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17671

LA LLUITA ÉS CONTRA EL MATEIX MAL.

CONVÉ COMENÇAR A ACTUAR DE VERITAT.

Si engarjolen els qui els denuncien com a criminals, o els maten, que tot depèn del poder i de la resistència que poden oposar, mentre preparen la presó universal somiada per l’escòria sionista, a Europa, la Sinagoga del Femer, la institució més corrupta, més vergonyosa i menys democràtica del món, la pura hipocresia institucional, el cau dels més grans criminals del continent, malda ja per a convertir Europa en un femer humà. Destrueixen l’economia amb els constants atacs a l’energia i el sector primari, i mentre malbaraten milions i milions d’euros en energies ineficients i inútils, a més de caríssimes i insostenibles, arruïnen els camperols europeus, tot permeten l’entrada de productes estrangers a la Unió Econòmica Europea (es veu que no entenen el significat de les paraules ni l’únic motiu inicial per a la creació d’aquesta comuna infecta) i alhora, enverinen els ciutadans que governen amb els productes tòxics estrangers que no serien permesos de conrear a Europa, mentre desvien diners a les seves butxaques amb l’excusa del teatre d’Ucraïna, alhora que fomenten un conflicte que mai no hauria d’haver començat, i que no hauria començat mai, si no hi hagués hagut els nassos de darrere de la cortina, com sempre, de sempre. I tot això, sense oblidar les idiòcies socials que escampen i la destrucció sistemàtica de la civilització cristiana. Tot això és el que estan fent els CRIMINALS DEL FEMER EUROPEU. La forca, ja us ho dic jo, no és ni una centèsima part de la pena que es mereixen. I ja no dic res de la immigració il·legal, la passió sionista per a la destrucció absoluta d’occident, una enganyifa del bonisme que practica el Femer amb devoció, robant els diners dels europeus per a posar-los al servei dels sionistes i les seves macabres intencions, i que l’ONU impulsa amb un desfici esquizoide:

https://t.me/RosselloCM/89156

L’ONU I LA UE

HAN DE SER ESBORRADES DE LA FAÇ DE LA TERRA.

I

ELS DIRIGENTS, TAMBÉ, TOTS.


NETEJAR EL MÓN SOBREPASSA

ELS 500 MILIONS DE SACS D’ESCOMBRARIES.


Tot el que fan els criminals i mafiosos no seria possible amb governs i exèrcits com Déu mana, però els governs són aplecs de gossos castrats i putes inútils i idiotes que formen part de l’harem per vanitat, ambició, mancança d’escrúpols, cap pudor ni vergonya, més cara que esquena i absència absoluta de principis; i els exèrcits, què es pot dir dels exèrcits d’avui, que no sigui una ofensa envers els veritables militars (desapareguts durant la segona guerra mundial, ja que d’ençà de la guerra, els sionistes només necessitaven assassins sense limitacions, no militars al servei i per a la defensa dels seus pobles).

Vegem, no res, dos exemples de putetes inútils sionistes i del gos castrat de Soros:

https://t.me/RosselloCM/89157

https://t.me/mustangcomunicacion/13713

Aquests tipus de dements són els que agraden als sionistes, perquè la capacitat d’entendre el mal que estan fent, és una incapacitat absoluta per a indigències mentals com aquestes. I quant al gos de Soros, ell fa teatre, mentre, robant els espanyols, es converteix, com tots els lladres anteriors - que no sé per què els anomenem expresidents, si són delinqüents comuns -, en milionari. El gos no té voluntat, com a bon ca, obeeix, per això, i si li diuen ‘ara borda’, borda, i si li diuen, ‘ara dóna’m la poteta’, dóna la poteta, i si li diuen ‘ara fes-te l’ofès enamorat del teu marit que sospesa si continuar amb el sacrifici per Espanya’, el gos se’n va de vacances i torna per a dir que està del tot decidit que Soroslàndia sigui com Soros la somia: un puta merda.

https://t.me/mustangcomunicacion/13709

AQUESTA ÉS LA PÚRRIA.

MIREU ON MIREU D’OCCIDENT

TOTS SÓN LA MATEIXA ESCÒRIA IMMUNDA,

TRAÏDORS, GENOCIDES I LLADRES,

AIXÒ DARRER PER DAMUNT DE TOT.

QUÈ NO FARIEN PER DINERS ?

Les comparacions són odioses, però aporten molta informació:

https://t.me/RosselloCM/89181


Només allà on el mal està molt arrelat i en els governs comencen a entrar forces no pertanyents a la criminocràcia sionista, es comencen a veure moviments positius:

https://t.me/NoPlandemia/216486


ESTRATÈGIA D’ACTUACIÓ

Aquest és el gran problema que tenim: La criminocràcia és un exèrcit de criminals perfectament esglaonat quant a la presa de decisions i sotmès a una estricta obediència. La gent és una multitud de disconformes que no sap per on anar. Hi ha oportunistes, falsa dissidència, extravagants, de massa parats, amants de les manifestacions, concentracions i altres que no serveixen absolutament per a res, etcètera, i mentre aquesta desunió ens caracteritza, els criminals fan avançar els seus plans d’extermini i esclavatge. Per això, convé pensar una estratègia que pugui fer trontollar la partitocràcia i els sionistes.

Els excrements i els mafiosos, com els psicòpates sàdics uniformats, estan per al que estan: consentir el crim i atacar l’innocent. Anar-se’n, no se n’aniran. Una insurrecció popular, a més de ser una utopia, no compta amb el nombre necessari de ‘soldats’. Quant als advocats, poc podem esperar, que saben dret. Potser començarien un procediment legal que, amb una mica de sort, pogués suposar un canvi d’ara a tres-cents anys. Aleshores, què podem fer?

1- No votar mai (Votar noves opcions és acceptar el sistema).

2- Fer buit als polítics i constantment acusar-los dels crims que cometen, que serà per crims.

3- No veure la televisió, cap, i no comprar premsa sionista (tota).

4- Enfortir les associacions de cara a la guerra i establir aliances amb altres associacions, participin o no en el mateix assumpte.

5- Cal crear un exèrcit invisible. Escampat, però comunicat.

6- Actuar amb propaganda al carrer, amb actes de sabotatge i oposició a qualsevol norma que els mafiosos de la partitocràcia vulguin imposar.

7- Començar a crear societat fora de les urpes del govern. Això és factible, sobretot, en els pobles petits.

8- Organitzar-se els autònoms per a boicotejar qualsevol llei dels paràsits. Poden negar-se a pagar les quotes del robatori estatal, poden tancar els negocis sense deixar l’activitat, i poden ser una força notable, si actuen contra l’enemic comú: els paràsits.

9- Crear associacions d’usuaris bancaris, els quals adverteixin els bancs que els diners són seus i no de l’entitat, i que qualsevol intent d’apropiar-se’ls obrirà per als clients tota possibilitat de venjança (i no per res, sinó perquè els excrements no faran res).

10- Allà on sigui possible, començar a muntar arsenals; amb el tipus d’armes que siguin. Quant a això, recordem el mal que feren els tractors a les manifestacions.

11- Cal instigar la població a exposar (per exemple amb pancartes als balcons) públicament que EL GOVERN NO ÉS LEGÍTIM I QUE SE’L COMMINA A LA RENDICIÓ.

12- Estar units i preparats per al pitjor. Si han matat la gent per interès i animant-los a enverinar-se, mentre ells no ho feien, què creieu que són capaços de fer aquests psicòpates assassins?


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC ACCELERA LES OPERACIONS

ALLÀ ON POT.

NOSALTRES VEIEM COM CADA DIA

TOT ES DEGRADA.

FINS QUE NO DONEM UN COP DAMUNT LA TAULA,

FINS QUE LA GENT NO S’UNEIXI,

TOTS CONTRA ELS CRIMINALS,

RES NO PODREM FER.

ELLS SÓN ELS AMOS DE LA VIOLÈNCIA,

ELLS PODEN MATAR UN PRESIDENT,

PERÒ TU NO,

TU HAS DE SER OBEDIENT I SOTMETRE’T.


HI HAURÀ UN MOMENT

QUE HI HAURÀ MOLTS DESESPERATS,

I ALESHORES

TOT FLUIRÀ D’ESMA.

TANMATEIX,

LES GUERRES A LA DESESPERADA

FRACASSEN.

PER AIXÒ, CAL ARMAR-NOS

ABANS DE LA CONQUESTA.


ENGUANY ÉS L’ANY,

NO HO DUBTEU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada