divendres, 10 de maig del 2024

ESTEM ARRIBANT A L’APOGEU ?


Ahir tancàvem la barraca amb les explosives i suposades declaracions de Karina Milei, la Secretària General de la Presidència argentina, perquè el jueu i sionista Javier Gerardo Milei, el president, odia el nepotisme... i per això nomenà la seva germana per al càrrec, per competència i meritocràcia. Avui, vull recuperar aquestes declaracions, perquè, com deia ahir, per bé que poden ser un muntatge, el que és evident és que descriuen la crua i terrible realitat:

https://t.me/RosselloCM/88866

Que ho digui una dona és casualitat, elles són l’amor i la pau, la comprensió, la inclusivitat, la tendresa i la devoció, i si estan en política, encara més. El que ens explica la santa germana del sionista argentí, és extrapolable a tots els polítics occidentals, i per a demostrar-ho, aquesta notícia de Còrdova, Espanya:

https://cordopolis.eldiario.es/cordoba-hoy/sociedad/cordoba-pierde-2-000-habitantes-apenas-tres-meses_1_11353262.html

Casualitats, només casualitats. Que el sionista Milei arribi a acords amb el Mossad i la CIA, també són casualitats, ara és el moment oportú:

https://t.me/NoPlandemia/214379

Per a què? Anem a pams. Javier Gerardo Milei és un alumne de Klaus Schwab i el FEM (S); l’alumne despentinat. Fa uns anys els sionistes el col·locaren als programes de televisió principals de l’Argentina, perquè com a economista que se suposa que és, denunciés la profunda corrupció del sistema estatal argentí. De mica en mica, i com els argentins sentien un despentinat amb aires de geni dient el que tots sabien, els seguidors de Milei van créixer, moment en el qual, els jueus van apostar per fer-lo president de la república. I així, s’ha presentat a les eleccions i els sionistes l’han nomenat president de la satrapia. Aleshores, l’esclau, després de fer la visita de rigor al mur dels autistes i a la Reserva Federal, amb les ordres ben desades en una carpeta de màxima seguretat, se’n tornà a l’Argentina i ara hi aplica fil per randa les ordres dels amos. La prova que Milei és un traïdor de l’Argentina i un sicari d’Israel, és el Pla Andínia i la partició del país – divideix i venceràs, no ho oblideu -, i la trobareu i comprovareu en aquest breu però esclaridor vídeo:

https://t.me/NoPlandemia/214378

Així doncs, sembla que els jueus, com els bernats ermitans han de canviar de closca de conquilla, ells tenen la intenció de canviar l’Orient Mitjà, i sembla que se’n volen anar a la Patagònia. Una closca nova, un nou territori conquerit i apropiat per al poble elegit.

Aquesta notícia i l’assumpció per part del govern argentí de la responsabilitat de la reducció de la població autòctona, un fet que ja practicava el genocida miserable d’Alborto Fernández, fan la impressió que els sionistes guien la nau de la destrucció d’Occident d’acord amb els seus plans d’aniquilació i extermini. Tanmateix, per a la nostra sort, sembla que no és del tot així, i que els jueus sionistes són molt conscients que la guerra no serà tan fàcil. Vegem-ho en les següents notícies:

L’OTAN, l’exèrcit internacional d’Israel, està donant suport al jueu Zelensky en l’objectiu de convertir Ucraïna en un desert d’ucraïnesos i una terra fructífera per als jueus que avui ja en són els amos, un acte que com molt bé expressen les autoritats russes, involucren l’OTAN en la guerra del pallasso jueu contra Rússia:

https://t.me/RosselloCM/88864

No cal dir, que si entre les parts en conflicte no hi ha cap voluntat d’aturar la inútil i ritual carnisseria sionista, és perquè l’OTAN i la Sinagoga del Femer Europeu fan mans i mànigues per a tractar d’estendre el conflicte, que es diria que no hi ha dia que no suposi una nova ‘agressió’ o amenaça a Rússia. No cal ser molt llest per a saber qui són els criminals. Com s’ha de ser un perfecte imbècil per a creure’s que Putin (que supera ell sol la capacitat cognitiva i intel·lectiva de tots els polítics occidentals plegats) pretén obrir un conflicte amb Europa, quan, a més a més, reiteradament ha ofert la mà a la resta del continent, com si no fos conscient que això significaria la fi de Rússia. No oblideu que el mateix deien els jueus d’Adolf Hitler, i que Hitler ni en els malsons somiava a conquerir el món. Aquesta obsessió és una paranoia esquizoide, una patologia extremadament perillosa, només observable entre els asquenazites, la raça més execrable de l’espècie humana i la font de tots els mals del planeta. La prova la tenim en els sicaris sionistes de la colònia jueva a la Gran Bretanya, on l’indi que hi fa l’indi i el deficient mental de Cameron, breguen per tenir contents els amos i per això atien la guerra – una guerra que seria descomunal i devastadora per a tots els ciutadans del continent !!! -, en lloc de fer servir la diplomàcia per tal de rebaixar les tensions i fer possible un acord de pau. Això els jueus no ho volen, i els titelles criminals, els pallassos assassins, compleixen el manat, com molt bé ens ho explica el text de la notícia:

https://t.me/mustangcomunicacion/13514

LA CRIMINOCRÀCIA EUROPEA

VOL LA GUERRA.

AQUESTA ÉS L’ESCÒRIA TRAÏDORA

I CRIMINAL QUE EMPUDEGA ELS GOVERNS.

Però, com deia, tot no són flors i violes, i ja hi ha molta gent, massa per a la seguretat dels criminals, que sap què són i què fan. Així a Àustria, el partit de la Llibertat, que pel nom deu ser una associació no dirigida ni finançada pels sionistes, ha penjat aquest cartell de propaganda electoral als carrers contra la guerra i la bogeria de la Sinagoga del Femer.:

https://t.me/RosselloCM/88890

El comunicat de l’Ambaixada del pallasso jueu és per a respondre’ls: «A cagar a la via!».

Mentrestant aquestes coses passen, la presidenta de l’Urinari Públic Europeu – una dona – ha anat a veure el pallasso jueu Zelenky i a oferir-li un espectacle ridícul i vergonyós, això sí, descartant de totes totes, qualsevol negociació de pau, que per a mantenir la guerra estan els europeus, encara que els europeus no la vulguin. Tanmateix, sí que la volen els jueus que els manen des de la Sinagoga de la Corrupció, i per això, malgrat l’oposició de tots els pobles europeus, elles – són majoria i en càrrecs de ‘decisió’, o sigui, de repetir l’ordre jueva – estan per a protegir els interessos comercials i industrials dels països que no són de la Comunitat:

https://t.me/NoPlandemia/214394

I també per a la importació d’immigrants il·legals, entre els quals s’infiltren terroristes, amb ple coneixement i satisfacció dels assassins del Femer europeu, i contra la voluntat de tots els pobles d’Europa que són els qui paguen els immigrants en perjudici propi, això sí, sempre amb benefici dels sicaris dels sionistes, en la màgica i inclusiva criminocràcia europea!

https://t.me/NoPlandemia/214411

https://t.me/mustangcomunicacion/13515

Sense oblidar Ucraïna, que no és un estat del Femer, però els europeus han de sufragar la guerra inútil i demencial que mantenen contra Rússia, després d’un extermini silenciat durant quatre anys pels mateixos criminals del Femer; comprar tots els productes d’Ucraïna, el primer productor de tots els productes del món; i si cal, enviar els nostres joves en edat reproductiva a morir, per a salvar els ucraïnesos quan ja no n’hi hagi; evitar que Putin conquereixi el món, i facilitar la reconstrucció europea amb les noves races importades i finançades per la cúpula mafiosa de la U.E.

FEU-VOS AL CAS

DE LA MAGNITUD DEL ROBATORI

DE LA MÀFIA CRIMINAL EUROPEA

ALS EUROPEUS !

Descompteu a les despeses de la Sinagoga del Femer i de cada nació: la protecció de productes estrangers i la inversió en les seves economies (traint el fonament de la creació de la unió) – milers de milions d’euros -, compteu els milers de milions d’euros que la Sinagoga ha regalat a Ucraïna perquè no deixi de morir gent innocent; afegiu-hi, els milers de milions d’euros dedicats a mantenir els delinqüents que il·legalment travessen les fronteres de la Unió, i si voleu, a més a més, incloeu-hi el malbaratament públic per a mantenir tota la colla de criminals i delinqüents que viuen del parasitisme, el genocidi i l’alta traïció, i després digueu-me quin seria l’estat econòmic dels països europeus, si aquests diners s’invertissin en el bé dels interessos dels europeus.

NO HI HA HAGUT

ORGANITZACIÓ CRIMINAL MÉS PÈRFIDA

QUE LA U.E.

CAL ESBORRAR-LA DE LA HISTÒRIA,

I AMB ELLA,

TOTS ELS SEUS RESPONSABLES.

LA MÀFIA NOMÉS MOR

QUAN MOREN ELS MAFIOSOS.


Semblaria que els criminals sionistes i els seus sicaris ho tenen tot molt ben embastat, però, com veurem tot seguit, no és així. Els pobles de tot arreu ja saben què és el sionisme, que les democràcies són teatres de mafiosos i criminals dedicats al robatori constant i sistemàtic dels fruits del treball de la gent, com que els polítics, TOTS, són delinqüents, paràsits, inútils i tirànics. Digueu-me una sola contribució positiva de la política a l’estat general de les coses i de la gent. No en trobareu ni una. EL POLÍTIC ESTÀ PER A ROBAR, SOBRETOT, I PER A CREAR DIVISIÓ I PROBLEMES. AQUESTS PROBLEMES PER ELLS CREATS, PER INTERÈS I AMB INTENCIÓ, O PER DISCAPACITAT INTEL·LECTIVA, DESPRÉS, ELLS - ELS INÚTILS - TRACTEN DE RESOLDRE’LS, AGREUJANT, EVIDENTMENT, EL PROBLEMA. UN POLÍTIC NO SOLUCIONA RES, NOMÉS COMPORTA MÉS DESPESES, PATIMENT I DESTRUCCIÓ ECONÒMICA, PERQUÈ ALLÀ ON ELS LLADRES ROBEN, L’ADMINISTRACIÓ NO POT ESTAR SANA.

Mentre l’escòria de cada nació, les enfonsa, la gent comença a albirar on està el mal del planeta, que no és ben bé entre els idiotes vanitosos dels gossos castrats ni entre les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, sinó, en els sionistes. AQUEST ÉS EL MÉS GROS DELS PROBLEMES DEL MÓN. Arreu d’Europa i Amèrica hi ha hagut manifestacions, acampades i protestes pel genocidi dels bons contra els terroristes desarmats, els nens, les dones i els vells que malviuen en els camps de concentració; i avui, arriben imatges del Brasil, on recordeu que hi governa un sionista i criminal com Lula, que si no visqués a la presidència del país, ho faria en una claveguera, el seu hàbitat natural.

https://t.me/RosselloCM/88875

I fins i tot, a la Casa de Putes més grossa del món, ja hi ha manifestacions contràries als interessos sionistes i que reclamen l’Estat Palestí, allò que els israelians en aquests moments procuren que sigui més pla que la palma de la mà, suposo que perquè quan se’ls exigeixi reconèixer Palestina, puguin dir: «Però, si no hi ha res, ni palestins, tan sols!».

https://es.euronews.com/2024/05/10/la-asamblea-general-de-la-onu-pide-reconsiderar-la-integracion-plena-de-palestina-como-est

https://t.me/RosselloCM/88893

Al mateix temps que a la Casa Putes més grossa del món cometen crims i acceleren l’Agenda contra la Humanitat, a Europa, se celebra el xaró espectacle d’Eurovisió, un festival que, si sempre ha estat cursi, avui és una de les exhibicions més poderoses del satanisme, com ho han exemplificat els sonats que els jueus han portat d’Irlanda. Tanmateix, el fet important d’aquesta edició de la mamarratxada, és que Israel està rebent esbroncades en cada actuació i que s’han hagut de desplaçar forces militars d’altres països per a protegir la representació israeliana, i protegir la pobra cantant – que no crec que sigui culpable de res i ni que sàpiga de la missa la meitat – que no pot sortir de l’habitació de l’hotel. No oblideu aquelles paraules dels savis de Sió, que deien que si el goy s’assabentava de tot el que havien fet, no tindrien indret on amagar-se. Doncs, de mica en mica s’omple la pica.

https://www.elconfidencial.com/television/eurovision/2024-05-09/tve-eurovision-israel-abucheos-acusada-directo_3880962/

I fins i tot, un diari sionista com ‘El País’, gosa fer un titular com aquest:

https://elpais.com/opinion/2024-05-10/festival-de-eurovision-israel-canta-en-malmo-mientras-mata-en-gaza.html

És summament curiós, que Rússia, que és europea en part, geogràficament i política, no hi pot participar perquè està en guerra contra Ucraïna, mentre que Israel, que no és europea per enlloc i que està practicant un extermini descarat davant de tot el món, ells, com són els pobrets!, sempre, ells sí que poden participar en un festival on no pinten res de res. Haurien de participar en els festivals que fan els semites, els pobles que tant els estimen com ells els estimen, i no venir aquí a tocar-nos el que no sona, que és l’especialitat jueva amb els europeus... Si no ens deixéssim, com seria de diferent la nostra vida!

Ja heu vist com Netanyahu, el genocida, felicitava la noia que representa Israel i es lamentava de la creixent onada d’antisemitisme. Anem bé, si ells reconeixen que la gent experimenta sentiments anti-jueus, és que anem bé. Com en totes les malalties, si no en saps l’origen, no la curaràs. Aquest genocida, fabricat pels sionistes des de fa anys, un dement sàdic, un monstre freturós de sang, ha trobat l’oportunitat d’exterminar, de complir el que deia el conte dels contes, la invenció de les invencions, i fer-la realitat, amb una sang freda i una abjecció dignes d’un criminal contra la Humanitat com aquest sac d’excrements, i la deposició, té la poca vergonya de sorprendre’s que el Tribunal de La Haia, una inutilitat absoluta, però que fa bonic i serveix per a netejar les misèries de la criminocràcia, pugui dictar una ordre de detenció per crims contra la Humanitat, a ell, pobret, que només neteja. «País democràtic», diu, l’escòria. Veieu com no ens podem entendre amb aquests criminals!

https://t.me/RosselloCM/88891

Però els sionistes no només estan a Israel, són una pandèmia mundial, i a tot arreu, allí on hi ha diners, poder corrupte, sang i violacions dels drets humans, allà sempre els trobareu, com trobeu els voltors al voltant dels cadàvers. Per això, no vull acabar l’apartat dels bons, sense fer referència als verins que tan delicadament han preparat per a l’extermini dels occidentals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17616

Tots els verins poden ser letals, que per això els han finançat, fabricat i distribuït els jueus, que ja sabeu que, curiosament, tots ho són... casualitats, sempre casualitats.

https://t.me/NoPlandemia/214367

Abaixem la persiana dels nostres amics, amb un dels més llestos, que per això és rabí i ens diu unes coses molt reconfortants i que desvetllen la timidesa dels jueus, que són tan bons que per això els costa tant d’exposar-se obertament. Són tan pobrets i tan macos!

https://t.me/RosselloCM/88880

Com no haurem de sentir passió envers ells!


Per concloure, i aprofitant que parlàvem d’escombraries, em vull centrar exclusivament en les escombraries de cada dia, aquelles que llencem als contenidors, perquè les multinacionals, en el seu moment, van adonar-se que el negoci no seria negoci si no fabricaven els productes amb tota mena d’embalatges i contaminants que conservessin els productes i els estalviessin el reciclatge a ells, i així cobrar el servei i el material cada volta, i que els imbècils - els consumidors – s’encarreguin de desfer-se dels afegits inútils de les multinacionals, però necessaris per a poder competir amb els negocis de proximitat. Plàstic, paper, cartó, vidre, llaunes, piles... tot ha de ser retornat, però segons els gurus, cada cosa al seu lloc; val a dir, que jo no ho he fet mai, i no ho faré mai. L’ecologia comença pel productor. Jo no netejo el cul de les multinacionals. D’entrada no els compro res, o l’indispensable, però el reciclatge, que el facin ells!, que són els que contaminen, no pas jo. Vegeu el nivell d’idiòcia patològica i sinistra que pateixen els deficients mentals que treballen per al sionisme destructor:

Aquest és el reciclatge real a tot arreu:

https://t.me/No_plandemia/7907

I aquesta és l’estampa que representa millor el nivell d’idiòcia dels criminals que els jueus posen a cada casa de prostitució, per petita que sigui. En aquest cas, és en el territori sagrat dels jesuïtes:

https://t.me/No_plandemia/7908

Mentre els criminals són al congrés, o entrant amb pasteres, delinquint a les ciutats, violant nenes per a satisfer l’ànsia, robant per a fer un plus als ajuts socials, o okupant cases perquè no en tenen - com vénen de fora! -, i aquests tipus de coses; els psicòpates i tarats que són arreplegats en els cossos policíacs es dediquen a ensumar merda, i mai millor dit. No és per res, però qui és capaç de fer aquesta feina, mereix el més absolut dels menysteniments i el rebuig social. Escorcollar les escombraries és la feina dels miserables, no és cap casualitat, i per això ho fan els pobres de les nostres ciutats, els criminals i assassins de la Stassi, per exemple, i aquests gossos de brossa. I tot per què? Ah, tot té una explicació, i en aquest comentari de la mateixa notícia, s’hi explica:

https://t.me/NoPlandemia/214405

Caldrà tenir la precaució de no abocar cap dada personal i dipositar curosament el sac amb la brossa a terra. Si això ho féssim tots, no duraven dos dies aquests contenidors ‘intel·ligents’. Val també l’opció de fotre uns quants cops de martell al detector de targetes per a fer-lo funcionar millor, com abans fèiem amb les teles de làmpades.

TOT ÉS UNA IMMENSA MENTIDA.

MENTRE LA CREIEM

LA MENTIDA PERSISTIRÀ.

QUAN LA NEGUEM,

VEUREU, COM DE L’OBSCURITAT

EN SORTIRÀ LA LLUM MÉS CLARA

MAI PENSADA.


LA GUERRA CONTINUA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada