dimecres, 15 de maig del 2024

FINS LA PACIÈNCIA TÉ UN LÍMIT


S’estan posant nerviosos. Prova d’això, la tenim en l’intent d’assassinat dels sionistes contra el president d’Eslovàquia. Ja són massa els fronts on s’estan trobant amb una resistència que han d’anar amb molt de compte a l’hora de frenar-la, perquè malgrat els idiotes, la massa crítica comença a estar a prop. Avui, veurem els grans inconvenients que els criminals estan trobant per a imposar la tirania contra el món.


https://herqles.es/el-70-porciento-de-la-ue-cree-que-hay-demasiados-inmigrantes/

Els europeus estem contra el pla Kalergi, només els criminals dels governs sota les ordres de la Sinagoga del Femer i de les màfies sionistes i maçòniques, impulsen aquesta barbaritat. Amb aquestes dades, no hi ha dubtes que els europeus no volem els immigrants il·legals, i ens haurien de fer veure que el MAL SÓN ELS POLÍTICS que, com és evident, legislen contra la voluntat i els interessos de la gent, la qual cosa és alta traïció i administració deslleial.

Vegem alguns dels que poden ser els arguments dels pobles europeus:

A Londres:

https://t.me/RosselloCM/89041

A Alemanya:

https://t.me/RosselloCM/89052

A Portugal:

https://t.me/RosselloCM/89057

A Soroslàndia:

https://www.laopiniondemurcia.es/comunidad/2024/05/14/da-paliza-vigilante-seguridad-tienda-102346178.html

A França:

https://t.me/mustangcomunicacion/13639

https://t.me/No_plandemia/7949

Mentre els criminals dels governs occidentals defensen els interessos sionistes en la destrucció d’Europa, i s’omplen la boca amb la necessitat d’emparar i protegir els il·legals que els jueus ens importen, ignoren la realitat en els països d’origen:

https://t.me/RosselloCM/89055

IMPORTEN ELS JOVES EN EDAT MILITAR,

DELINQÜENTS I ISLAMISTES.

MENTRESTANT,

LES CORPORACIONS SIONISTES

EXPLOTEN ELS MENORS.

AQUESTA ÉS LA HIPOCRESIA DE LA XURMA POLÍTICA.

Aquí teniu la Yoli, exhibint bonisme, idiòcia i malversació de diners públics:

https://t.me/mustangcomunicacion/13643

EMMAGATZEMEU CORDA, QUE CALDRÀ.

Els aires comencen a tenir un deix contestatari. Comprovem-ho amb aquesta notícia sobre el registre dels galliners, una de les últimes idiòcies dels criminals del prostíbul sionista espanyol:

https://t.me/laquintacolumna/37033

SÓN MÀFIA, NO POLÍTICS.

Si això passa amb les gallines, al goril·la del psicòpata Gates tampoc no li van bé els assumptes:

https://antiprogre.com/2024/05/13/todos-los-estados-republicanos-solicitan-a-biden-que-estados-unidos-vote-en-contra-del-tratado-de-pandemias-de-la-oms/

A la bruixa i màxim criminal de la història d’Europa, Ursula von der Leyen, els crims, la magnitud dels crims, comencen a encerclar-la, i caldrà una acció sionista per a salvar-la, la qual cosa posarà més en evidència qui mana a Europa. O, la deixaran caure, com a cap de turc?

https://t.me/NoPlandemia/215811

L’enverinament massiu de la població fet pel titella pedòfil de la Reserva Federal, comença a ser una evidència, i una evidència que hauria de portar tota la plana major de la Casa Blanca al patíbul:

https://t.me/NoPlandemia/215630

Els crims són esgarrifosos i no hi ha possibilitat de trobar una excusa per a una operació tan ben estudiada i duta a la pràctica amb precisió militar. El doctor McCullough ens aporta més informació sobre què cobraven els assassins de bata blanca per enverinar la gent:

https://t.me/RosselloCM/89044

No hi ha excusa, qui acceptava aquests diners sabia perfectament què estava fent!

Si hi hagués jutges al món, avui estaríem en plena liquidació de criminals. Però, els excrements amb toga estan per a protegir els criminals, i per a perseguir la Justícia:

https://antiprogre.com/2024/05/09/la-justicia-ordena-repetir-el-juicio-del-anciano-de-porreres-que-mato-a-uno-de-los-ladrones-que-asaltaron-su-casa/

No tenen dignitat, vergonya ni principis!

https://t.me/No_plandemia/7942

No tenen dignitat, vergonya ni principis!

Deixem els criminals de les punyetes, més perillosos que els professionals, perquè són els qui cobreixen les espatlles dels delinqüents i, prevaricant, fan innocent l’assassí i culpable la víctima, alliberen violadors depenent del color de la pell, protegeixen la violació de domicili, en fi, estan en la decidida activitat del servei al crim, que per això cobren dels lladres que roben des del govern. TOTS SÓN LA MATEIXA MÀFIA, LES BANDES DELS SIONISTES. I ja que parlem del mal del món:

La colònia jueva al Regne Unit:

https://www.declassifieduk.org/government-imposes-blackout-on-all-information-about-israeli-military-planes-in-britain/

L’altra colònia i seu del sionisme:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8515

El sionisme en una viva representació:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8520

El sionisme i la seva disfressa:

https://t.me/NoPlandemia/215710

L’objectiu sionista que els psicòpates exalcen i propaguen:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4962633

TOT RESTA ENTRE PSICÒPATES,

SÀDICS, DEGENERATS, MISERABLES

I ESCÒRIA (Com el deficient mental Bill McGuire)

Vejam, Bill, que et dius com l’altre psicòpata, si tant et preocupa el planeta i creus que el problema som els humans, no vagis escampant que cal una pandèmia sionista que ens mati a tots, comença a practicar amb l’exemple. Mateu-vos, tots els que voleu salvar el planeta, mateu-vos. Així, ningú podrà acusar-vos de falsos, i si és veritat que el planeta pateix per culpa nostra, vosaltres tranquils, que per vosaltres no ha estat. No entenc com davant d’una situació tan extrema no sou els primers a donar exemple, a demostrar amb les vostres vides la tràgica realitat de les vostres paraules! No sigueu espantavelles, sigueu herois! Au, macot, transmet-ho a tots els teus amics del FEM (S) i de l’ONU, i feu que la resta de la Humanitat us veneri com a herois! Perquè si no ho feu, aleshores, perquè no hauria de pensar que els teus amics i criminals del FEM (S), i tu i tants altres, com a gossets castrats i putetes de l’harem, no esteu preparant una matança com la dels verins jueus de Kill Gates després de la mentida dels cagaguano mundials! S’agafa més aviat a un mentider que a un coix, i a un genocida més aviat que a un filantrop.


NOMS PROPIS

Nayib Bukele. Els seus actes i paraules, com la gestió política que està realitzant a El Salvador, no pot rebre de part meva més que l’aprovació més absoluta. I tanmateix, haver-lo vist davant del mur dels autistes, em fa témer que no sigui un AMLO més, que captivà amb les paraules i els actes en un començament, i que després ha demostrat ser un sicari avantatjat dels sionistes. Malgrat aquesta objecció ‘capriciosa’, reconec que és estimulant veure algú que tracta de fer política de veritat en bé del poble en la seva totalitat.

https://t.me/RosselloCM/89051

Víktor Orban. El mateix reconeixement que a Bukele. El titllen de nacionalista, d’extrema dreta, d’antieuropeista i de tot el que vulgueu, però em temo que l’únic problema que té és que detesta els jueus i els sionistes:

https://t.me/RosselloCM/89058

Robert Fico. L’home que avui els dels Rothschild i les bandes associades han tractat d’eliminar, com amb tants altres durant la història. No volia l’OMS, vol investigar els verins jueus, més partidari de Rússia que del pallasso jueu, i crític amb les polítiques de la sinagoga del Femer. Imagineu, potser, per què l’han volgut assassinar? Els bons, sí, els bons.

https://t.me/NoPlandemia/215758

https://t.me/mustangcomunicacion/13654

https://t.me/mustangcomunicacion/13648

«Sembla que l’ombra de Kissinger i els seus amics continua...»

La puteta dels Rothschild i el desfici per destruir França:

https://t.me/mustangcomunicacion/13655

https://t.me/Realidades_Paralelas/8524

Fixeu-vos que tots els assassinats i intents d’assassinat de polítics els executen els sicaris dels sionistes, sempre, sigui en el cas de Robert Fico o en el de J.F. Kennedy, mentre que el poble, que desitja matar els seus polítics, té més dignitat i respecte per la vida humana, i espera que sigui un tribunal qui condueixi el criminal al patíbul. La màfia, però, no actua així. Tanmateix, cada volta estan més a descobert.

https://t.me/NoPlandemia/216025

Mentre els sionistes intenten matar el president legítim d’Eslovàquia, al Perú, el govern ha decidit d’aturar la idiòcia de gènere i considerar aquests grups marginals com a un problema de malaltia mental:

https://www.elmostrador.cl/braga/2024/05/14/gobierno-de-peru-aprobo-decreto-supremo-que-clasifica-a-las-personas-trans-como-enfermos-mentales

Són més fatxes al Perú? No, són més científics.

En tot aquest estat de les coses, la banda criminal Rothschild no té intencions d’abandonar el Gran Robatori Mundial, i per això, en els governs més lacais i sinistres, comença a imposar la identitat digital, el pas previ necessari per al robatori i l’esclavatge perpetu de la gent. Tanmateix, tot i que avancen en l’agenda criminal, hi ha veus que els denuncien, i aquestes veus només cal que siguin sentides per la gent, perquè aleshores TOTHOM SABRÀ QUI ELS VOL ROBAR I MATAR, O ESCLAVITZAR A PERPETUÏTAT.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17661

https://t.me/Disidenteincontrolado/17662


LA GENT SE N’ESTÀ DONANT,

SIONISTES.

EL GOY HO SAP !


Vegeu aquest cartell delictiu – corrupció, perversió de menors i apologia de la pedofília – del govern del gos de Soros i el del mamarratxo maçó d’Andalusia. Si hi hagués jutges, els responsables ja estarien detinguts. Això no obstant, després de plantar aquests insultants cartells al carrer, la reacció de la gent a les xarxes ha fet que a corre-cuita els hagin retirat. Excrements amb toga!, necessiteu una evidència més clara?

https://t.me/NoPlandemia/215696

https://t.me/NoPlandemia/215794

A més a més, els criminals s’excusen amb l’argument que el missatge no era el correcte. Què em volen fer creure, que abans de penjar-los ningú no els ha vist? És tan fàcil i ràpid d’engarjolar els criminals!

Mentre a això es dediquen els pedòfils dels governs, el pilotetes, el deficient mental amic del psicòpata esquizoide i paranoic de Gates, el mateix que li ha destruït la carrera esportiva de les pilotetes, ara es dedica a continuar a fer l’imbècil, com ho féu durant la plandèmia de l’amic que l’enverinà, recomanant la inoculació dels tòxics; ara, promocionant l’enverinament amb cremes solars, això sí, el pilotetes, ben orgullós mostra el nombre de la Bèstia, que els amos no se sentin disgustats amb un esclau tan avesat i complidor:

https://t.me/NoPlandemia/215772

Serà ric, serà història en el món de les pilotetes

- menys que Djokovic, que encara juga -,

però no deixa de ser un perfecte miserable.


Per concloure l’episodi d’avui, un escrit de ‘Noticias Nom’ sobre emocions i coratge:

https://t.me/noticiasNOM/1873

https://t.me/NoPlandemia/216009


LA GUERRA CONTINUA.

PERÒ SIONISTES I ZELENSKYS

NO AVANCEN EN LA DESTRUCCIÓ DE L’ENEMIC.

I L’ENEMIC,

CADA VOLTA ÉS MÉS A PROP.


QUAN DESPERTI I ATAQUI,

LA FI SERÀ SONADA.


ENGUANY ÉS L’ANY,

TINGUEU-HO PRESENT.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada