dimarts, 28 de maig del 2024

GOSSETS, TARADES I ASSASSINS BONS

 

Els gossets castrats, les putetes inútils i idiotes - o sigui, les tarades -, i els assassins que són bons, estan íntimament units, perquè coincideixen en l’objectiu: el robatori; perquè coincideixen en ‘qualitats’: la psicopatologia cínica i aberrant; i perquè coincideixen en la tàctica: la mentida, i com més grossa, millor. Només es diferencien els gossets i les putetes dels amos, perquè els amos són els amos, i ells - els gossets sense pilotetes -, i elles – les meuquetes amb diverses discapacitats, sobretot racionals, sense menystenir-ne les ètiques -, perquè tots ells són l’escòria inútil de la societat, just amb el nivell adequat d’idiòcia com per a fer el mal sense tenir-ne consciència. Però vegem la fauna en el seu hàbitat, no sense abans prendre nota d’aquestes observacions:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17756

https://t.me/Disidenteincontrolado/17757

Com veieu, tot va lligat. L’objectiu sionista és l’absoluta destrucció de l’home blanc, per això ells ideen la manera de procedir a l’extermini, mentre que els gossets i les putetes s’encarreguen de recaptar entre les víctimes els fons per a la matança, sempre amb comissió; i alhora, financen les mentides que enginyen els prostíbuls jesuïtes, també amb els diners de la gent que patirà els mals de la mediocritat científica actual, suposant que atenyi el nivell de mediocritat.


ELS GOSSETS CASTRATS

En aquest primer vídeo, hi teniu, primer, un mostrari dels principals genocides del país demostrant la complicitat en el crim. Després, una víctima dels verins jueus que els genocides d’abans imposaven que, amb un bonisme tan ridícul com inútil, els reclama de ser escoltada:

https://t.me/RosselloCM/89712

Tots els criminals que surten en el vídeo, en un estat de Justícia, ja haurien estat executats per col·laboració necessària i conscient en genocidi. Tots sabien que estaven enverinant la gent, tots. D’altra manera, el mínim sentit comú, imposa el principi de precaució, que amb aquest invent jueu, encara hauria estat més necessari: injectar vés a saber què, sense estudis previs, directament en humans, amb un producte nou i per a tothom. Com veieu, no cal ser metge per a saber que això és una imprudència temerària només possible en discapacitats mentals o criminals professionals amb deliris psicopàtics, que és el cas. Tots els criminals que heu vist, tots han de ser executats sense que hi pugui haver el mínim argument de defensa, perquè si amb aquest producte no apliques la precaució, no cal demostrar que la vehemència i la coacció són proves irrefutables que l’interès en l’assassinat d’innocents d’aquestes escòries humanes era econòmic. Aquests tipus de psicòpates són tots vanitosos, egòlatres, megalòmans i orgullosos, i allò que els excita les gònades són el privilegi social i els diners, que per això són polítics, per a xumar càmera dient imbecil·litats i per a robar, la principal funció d’un polític en la partitocràcia sionista. I perquè vegeu la magnitud del crim d’aquests sàdics:

https://www.antena3.com/noticias/mundo/muere-nino-nueve-anos-clase-caer-desplomado-derrame-cerebral-fulminante_202405266653027f3a4a7f00013d927f.html

https://t.me/RosselloCM/89730

https://cienciaysaludnatural.com/mas-de-mil-estudios-con-evidencia-de-que-las-inyecciones-k0-b1t-causan-muertes-y-efectos-adversos-graves/

https://t.me/Disidenteincontrolado/17763

TOTS HAURIEN DE SER EXECUTATS

SENSE NECESSITAT DE JUDICI.

NO SÓN POLÍTICS, SÓN CRIMINALS:

NO NOMÉS VIUEN DEL ROBATORI,

SÓN ASSASSINS.


LES TARADES DELS SIONISTES

No sé si és més gran l’exèrcit sionista de negres i magribins, o el d’aquestes paraplègiques cerebrals, que si pensen, posa’t a tremolar, i si no pensen, també. Aquí teniu la infraidiota de la Moni, i el mamarratxo de les cistelletes, el babau del Gasol, amb menys cervell que una formiga i més ànsies de servei als amos sionistes que el gos de Soros. Penseu en aquests idiotes encimbellats a la idiolatria per no res, com l’imbècil del Nadal.

https://theobjective.com/sanidad/2024-05-27/pau-gasol-monica-garcia-oms/?Echobox=1716805081

Aquí teniu la puteta inútil i idiota, que ni amb ulleres sap llegir, acompanyada del genocida professional Don Simon, el Tetrabrick, al cau criminal de l’Organització de Matances Sionistes que, val a dir que, com veurem més avall, de moment, no s’ha sortit amb la seva, i de moment, l’extermini massiu i exponencial haurà de retardar-se, encara que, com veureu, la genocida infraidiota porta les genolleres posades i està disposada a tot per grimpar costi el que costi i passant per damunt del que calgui, encara que sigui a canvi de sacrificar la meitat dels espanyols i haver d’escalar entre el munt de cadàvers.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17765

RECORDEU QUE NO HI HA HAGUT CAP DEBAT

QUANT A LA QÜESTIÓ.

Així són les putes inútils i idiotes: mentideres, ambicioses i egoistes,

com la tarada de les imatges.

De tarada a tarada i tiro perquè em toca:

https://t.me/RosselloCM/89716

Ni sap què diu! I què dir de la munió d’idiotes que l’escolten?

Lògicament, si parlem de tarades, la Yoli demana a empentes el seu lloc. Aquí la teniu en un esplèndid número en el Club de la Comèdia per a nens amb discapacitats cognitives:

https://t.me/RosselloCM/89718

AQUESTES DEFICIENTS MENTALS

SÓN CÀRRECS PÚBLICS !

Continuem per a bingo:

https://t.me/RosselloCM/89733

ON NO N’HI HA, NO EN RAJA NI EN RAJARÀ.

I què dir d’aquesta traficant de menors, lladre professional, amant de l’Islam i destructora de les Illes, que els jueus han premiat amb la presidència de l’Urinari Públic de Soroslàndia? Tots són criminals, i els qui no haurien de ser penjats, no haurien de sortir mai de la presó:

https://t.me/No_plandemia/7999?comment=219332

Aquesta era la salubritat del negoci criminal dels morrions:

https://t.me/No_plandemia/7999?comment=219487

Gràcies a aquestes degenerades, incapaces, inútils i idiotes amb titulació, tenim el país que tenim:

https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2024/05/27/2172781/son-gotleu-batalla-campal-obliga-policia-tomar-barrio.html

https://www.elconfidencial.com/espana/andalucia/2024-05-27/criminal-albanes-marbella-diez-disparos_3884590/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=ECNocheAutomatico

https://t.me/RosselloCM/89742

https://t.me/RosselloCM/89744

https://t.me/RosselloCM/89756

I el gosset castrat fabricat a La Computense com a ‘polític’, dient les diarrees neuronals que li són habituals:

https://t.me/RosselloCM/89743

Una mica més ximple i seria puteta de l’harem.

És clar, que això passa pels excrements amb toga, la púrria més repugnant del país. En un dels vídeos ja es deia – i per una cagaguano! – que la justícia lenta no és justícia. I és tal qual. Però no podem demanar a deficients mentals disfressats amb toga perquè semblin jutges, que actuïn com a jutges. La disfressa no aporta condicions ni qualitats. Podem argumentar-ho amb els verins jueus i els genocides que els excrements encara no és que no hagin fet executar, sinó que ni tant sols els han obert causes penals! I també amb totes les injustícies entre les que vivim, de la immigració i la protecció i manteniment dels delinqüents als escàndols amb menors o les idiòcies del gènere. No voldreu més proves de l’absoluta nul·litat d’aquests discapacitats amb toga!

https://t.me/RosselloCM/89736

https://t.me/RosselloCM/89754

Què dir? De la primera notícia, què dir? Només un profund subnormal pot acceptar aquestes demandes! I del segon cas, la paraplègica cerebral de la fiscalia es llueix: Retira l’acusació d’organització criminal al ‘llibreter’ Pedro Varela, i té TOT EL GOVERN I ELS GOVERNS DE LES SATRAPIES SIONISTES QUE TOTS SÓN ORGANITZACIONS CRIMINALS i no mou un dit. Sense dubte, el primer que caldrà fer és cessar tota la xurma que ha podrit la Justícia, i depenent dels casos particulars, executar-los o condemnar-los a perpètua. És evident que amb gentalla d’aquesta baixesa ètica i d’aquesta indigència mental en càrrecs d’administració de Justícia, la societat corre al penya-segat.


ELS ASSASSINS BONS

https://t.me/RosselloCM/89719

https://esrt.site/actualidad/510930-onu-ningun-lugar-seguro-gaza

https://t.me/RosselloCM/89720

La guerra, el tràfic d’òrgans, el feminisme i la perversió són només quatre dels camps de treball dels assassins bons. Hi ha encara el tràfic de nens, de drogues, d’armes, el blanqueig de capitals, la prostitució, la pornografia..., però són molts assumptes, i en aquest vídeo de Rafael Rosselló, ens en podem fer càrrec - quant als quatre primers temes - de les dimensions de la bondat dels assassins bons. Us recomano especialment els vídeos que el senyor Rosselló inclou en el vídeo, no tant, les seves opinions que, això no obstant, podeu escoltar, si així us ve de gust:

https://youtu.be/AFy7J0zTrts?si=sr6EO-NXJokMicpQ

Kill Gates és un dels jueus assassins bons que més està actuant per tal d’accelerar l’holocaust. De fet, la carrera com a genocida professional d’aquest psicòpata esquizoide ve de lluny. I penseu que no hi ha hagut un sol excrement amb toga en el món que li hagi demanat explicacions per cap dels incomptables crims contra la Humanitat d’aquest tarat, cínic i sàdic fins al paradigma:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17761

MATAR GATES

ÉS UN ACTE DE DIGNITAT HUMANA.

MAI NO POT SER UN CRIM,

SINÓ UN MÈRIT DIGNE D’ELOGIS I RECONEIXEMENTS PÚBLICS.

COM L’AGENT DE POLICIA QUE MATA

EL PERILL PÚBLIC NÚMERO U.


L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(O.M.S.)

Al final, el tractat contra la Humanitat, el tractat per a l’extermini massiu de la població i la repressió brutal i sense contemplacions de la dissidència del goril·la jueu adoptat pel psicòpata esquizoide i jueu, Gates, i l’Organització de Matances Sionistes, no veurà la llum verda. El genocida professional i simi Tedros ho ha explicat, això sí, sense rendir-se, perquè sap que els sionistes, si cal, posaran en marxa més màquines de fabricació de moneda falsa, i tractaran així de comprar els gossos castrats i les putes inútils i idiotes que es resisteixen a la pretensió dels assassins bons de l’extermini dels goyim. No es rendiran, les rates són així. Tanmateix, aquest revés, ells prou que l’entenen com cal entendre’l. Massa goy està ensumant els criminals inveterats, massa. No sé si acceleraran la guerra mundial – que també els pot sortir nyap – o persistiran en la matança lenta d’ara amb l’esperança de poder procedir a l’extermini massiu més endavant. Sigui com sigui, els seus plans per a anar ràpid, els han fallat, per més que la Moni, sense calces, s’hagi mostrat disposada al que calgui per a tenir els circumcisos feliços i contents.

https://t.me/No_plandemia/8000


LA GUERRA CONTINUA.

CAL QUE COMENCEM A ARMAR-NOS

DE CORATGE I DECISIÓ.

CAL LA UNIÓ CONTRA LA MÀFIA,

CONTRA LA CRIMINOCRÀCIA

SIONISTA DE LA PARTITOCRÀCIA

I

DELS CRIMINALS AMB TOGA.

LA GUERRA CONTINUA.


Per si algú no sap que és el comunisme, la invenció jueva per excel·lència:

https://t.me/RosselloCM/89749



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada