dijous, 9 de maig del 2024

REINER FUELLMICH

 

https://t.me/Disidenteincontrolado/17598

Per a entendre’ns:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17599

A les reals i pessimistes paraules d’Ayn Rand, una altra dona hi oposa una versió que s’ajusta més amb les meves intuïcions. On Ayn Rand parla d’una societat condemnada, com ho està, i avui ho veurem; l’índia Arundhati Roy hi canvia la condemnació pel col·lapse.

https://t.me/NoPlandemia/214053


Feta la introducció, vull parlar de Reiner Fuellmich. Des del començ de la IMMENSA MENTIDA, aquest prestigiós advocat alemany, va posar-se a la feina de recollir testimonis especialitzats de tots els sectors socials, per a poder denunciar els criminals del genocidi davant d’un Tribunal Internacional. Va passar molt de temps, des del començament de la investigació i les entrevistes-testimonis, anys, i malgrat que es filtraven algunes d’aquestes declaracions especialitzades, i algunes de molt rellevants, poca cosa se sabia de com anava el procés. El cas és que farà cosa d’un any, l’advocat Fuellmich va fer un vídeo on explicava que ja tenia tota l’estructura legal i incriminatòria preparada i que es procediria als Judicis de Nuremberg 2.0. Aquesta Cort que havia de dictaminar les responsabilitats es va posar en marxa, això sí, amb el més absolut desinterès dels mitjans sionistes. Tot, inexplicablement, va desaparèixer d’escena, tot, fins que, sorprenentment, ens va arribar la notícia que Reiner Fuellmich i el seu equip havien estat imputats de delicte d’estafa perquè s’havien apropiat de les donacions de la gent perquè es pogués complir amb els objectius. Aleshores, en aquells dies, les notícies eren incompletes i desorientaven, que recordo, que fins i tot vaig manifestar que em resultava increïble que l’advocat alemany – que no ha de viure en la pobresa – actués d’aquesta manera, dilapidant la seva carrera, la seva vida i reputació. Era summament estrany. Tot i això, vivim en un món on els sicaris dels sionistes són a tot arreu i el més revolucionari i incisiu dels dissidents pot resultar un sicari a sou. Costava de creure, però podia ser. Després, jo, almenys, no he trobat enlloc cap altra notícia sobre Reiner Fuellmich, llevat que fou detingut il·legalment a Mèxic i conduït il·legalment a Alemanya, on fou detingut per les ‘autoritats’ pel delicte d’estafa i conduït immediatament a una presó d’alta seguretat. Poc més tard, va córrer la notícia que els càrrecs eren falsos i que podria quedar en llibertat. Res més no n’hem sabut, fins avui.

https://t.me/NoPlandemia/214092

https://t.me/NoPlandemia/214004

UN NOU CAS ASSANGE ?

UN NOU I VIL CRIM DELS GOVERNS

A LES ORDRES SIONISTES ?

Tot apunta que sí. Sempre m’ha semblat que Reiner era una persona íntegra, i vaig mostrar la meva sorpresa quan l’acusaren d’estafador. L’expressió de la seva cara no és la del gos de Soros o la de l’Illa, la de Cameron o la mona que fou presidenta de la Reserva Federal i Premi Nobel, és una expressió pròxima i sincera. A més a més, els seus èxits com a advocat, corroboren que no té les patologies cognitives de la Yoli, la Moni o la decoració de la butaca del ministeri de transports, sinó que és una persona intel·ligent i amb gran capacitat per al treball, com ho demostra la ingent quantitat d’hores dedicades a escoltar els parers dels centenars d’especialistes als quals va convocar i amb els quals les converses s’estenien hores i hores. Al mateix temps, tenim una persona empresonada sense judici, sense possibilitat de llibertat amb fiança – com si fos un terrorista com Gonzàlez o Aznar -, i amb uns processos avaluatius per part dels excrements amb toga interminables, perquè mai no van enlloc. Sense dubte, la col·laboració dels criminals amb toga, és un seriós indici que Reiner Fuellmich és innocent, i que els sionistes i tots els criminals que es podrien veure tacats pel procés que pretén d’incoar-los, han advertit els gossos amb toga que el destrueixin físicament i mental, com ho estan fent avui encara amb Julian Assange. Avui, puc afirmar, que no dubto de l’honestedat de Reiner Fuellmich, més encara coneixent el tipus de criminals que destrueixen Alemanya des del govern i a les ordres dels jueus. Lector, rumia seriosament quina mena d’escòria ens governa, quina mena de criminals i assassins, de mafiosos i delinqüents, de xurma i baixúrria, i com els estem permetent que, mitjançant les bandes mafioses dites partits, destrueixin les nostres societats, capdavanteres en tot, i avui òrfenes i abandonades perquè la colla immensa d’aquests criminals ha desterrat la justícia amb l’aquiescència dels excrements amb toga, que, lògicament, com són excrements i no persones, acompleixen el paper més repugnant de tots, violar contínuament la Justícia i perseguir els innocents, com també veurem avui.

ELS PITJORS CRIMINALS

ESTAN EN LES INSTITUCIONS.

DIUMENGE, ELS CRIMINALS,

A LA SOROSLÀNDIA CATASULMANA,

US DEMANEN EL CONSENTIMENT.

SI VOTEU, ELS RECONEIXEREU

COM A LEGÍTIMS.

NO US DEIXEU ENGANYAR,

NO ÉS ALS ESCONS ON HAN DE SER,

SINÓ DECORANT UNA ELA INVERTIDA.


Exposat tot això, vegem les proves de tot el que diem, i la demostració que quan demano els caps dels miserables, no cometo cap altre crim – avui és un crim – que demanar Justícia.

Res millor que començar amb els amos. Rick Wiles ens ofereix una visió del nivell de corrupció de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/NoPlandemia/213942

M’agrada perquè anomena el mal pel seu nom. Tot seguit, vegem les protestes que s’estan produint a les universitats d’occident contra el genocidi palestí, i com actuen les forces sionistes, o policia, per tal de fer callar les protestes, perquè l’únic genocidi de la història és el conte dels contes:

https://t.me/RosselloCM/88792

S’ha de ser tan poca cosa per a ser policia avui! Quan la IMMENSA MENTIDA ja vaig dir que els governs sionistes estaven reclutant psicòpates i sàdics, i avui els veiem complint amb el seu ‘deure’: Defensar i protegir els assassins i estomacar qui els denuncia com a assassins. Aquesta és la missió dels sicaris criminals uniformats de policia, la protecció dels gàngsters. El món al revés.

https://t.me/mustangcomunicacion/13467

Fixeu-vos que a tot arreu, els psicòpates actuen igual. Són els gossos repressors del NOM, l’exèrcit dels jueus a les ciutats.

Als anys 80, el genocida Benjamin Netanyahu explicava prou clar què és la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, la colònia d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/88810

I avui, aquí teniu la canera de gossos castrats i l’harem de les putes inútils i idiotes dels jueus sionistes a la Reserva Federal:

https://t.me/mustangcomunicacion/13484

EL SIONISME ÉS EL MAL DEL MÓN.

ACABA AMB EL SIONISME,

I

ALLIBERES EL MÓN DE SATANÀS.


Arreu del planeta, però sobretot a tot Occident, tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes dels harems jueus són sicaris de totes les polítiques criminals que els governs apliquen contra els seus pobles, almenys, fins que el poble no es decideixi a guarnir els fanals, com ara durant la campanya electoral, amb els gàngsters i criminals. I no, no incito a la violència, només insinuo com es fa Justícia. Comprovem la vilesa i l’abjecció d’aquests criminals amb exemples actuals:

Sobre la pederàstia, un crim de lesa humanitat, més greu que la perversió i la corrupció de menors, que però, això sí, sempre l’acompanyen: escolteu el tros de criminal, o ‘criminala’, i les bestieses que pot dir des d’un faristol. Que una deficient mental i apologeta de la violació de menors estigui en llibertat, és una amenaça social i un insult intolerable a la intel·ligència. Lògicament, la puta inútil i idiota forma part d’una de les bandes criminals dites partits:

https://t.me/RosselloCM/88815

Signo el comentari al peu, absolutament i sense el mínim dubte.

Gràcies als deficients mentals i als indigents intel·lectuals, que a més a més estan mancats de qualsevol principi ètic, el món viu en l’absoluta demència sionista:

https://t.me/RosselloCM/88817

Això, és bogeria. Ras i curt.

Per les gràcies de totes les criminals, perquè sobretot són dones, que prou que sabeu que els jueus les trien ben idiotes i perfectament inútils, això sí, ambicioses, grimpadores i sense escrúpols, o sigui, el més baix de cada contrada i casa en sexe femení, doncs, gràcies a elles i als quatre gossos castrats, degenerats, avariciosos i mesquins, l’Estat avui és una pura màfia que es dedica al segrest de nens, sigui per a la prostitució, per a satisfer les ànsies dels homosexuals, per a donar òrgans o per a ‘entretenir’ maçons i jueus en els seus aquelarres. Aquesta és la missió dels Serveis Socials, amb el finançament i el patrocini de la Sinagoga del Femer Europeu, com havia de ser si no!

https://t.me/RosselloCM/88819

Donar ajuts a les mares necessitades, no.

Els robes els nens i fas negoci.

A això, els criminals dels governs,

de tots els governs,

ho anomenen protecció de la infantesa!

No oblideu la proxeneta Armengol,

avui tercera autoritat de Soroslàndia.

EL CÀNEM ÉS IMPRESCINDIBLE.

https://t.me/RosselloCM/88820

https://t.me/RosselloCM/88829

AIXÒ PASSA CADA DIA.

CADA DIA DESAPAREIXEN NENS,

EL NEGOCI DELS NASSUTS.

I no ens enganyem, tots els que hi treballen en són responsables. Quan pertanys a una banda criminal, que tu t’ocupis de vigilar que no vingui la policia quan els teus companys estan executant un mafiós rival, no et lleva responsabilitat, en absolut. Hi participes de la mateixa manera que el qui dispara el tret, és una qüestió de grau només, però el crim el cometen tots... fins el capo que dóna l’ordre i que en aquells moments està sopant amb el rei, el secretari general de l’ONU i els criminals de diferents governs i partits.

Aquí teniu els principals capos de les màfies del país que, després de robar i matar, ja sense càrrec polític, continuen robant-te. No han fet res de profit, ni per ningú, en la seva punyetera vida, més que crims, un darrere de l’altre, tanmateix, ells són milionaris gràcies al teu treball. És així de clar. Algú em dirà que els espanyols no tenen dret de liquidar els lladres que no fan altra cosa que robar, enganyar i acollonir la gent? Als pinxos de les bandes se’ls ha de tocar la cara perquè comencin a reaccionar i comprendre la situació, no sé si m’explico. I no m’entengueu de manera literal, que no és aquesta la meva intenció amb ells. Vegeu l’assortit de lladres i criminals, tots, amb el denominador comú de pertànyer a les diferents bandes mafioses creades pels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/88833

Així et roben sense fer res, i així es reparteixen el botí dels robatoris:

https://t.me/No_plandemia/7901

NO HI HA UN SOL POLÍTIC

QUE, COM A MÍNIM,

NO SIGUI UN LLADRE DESCOMUNAL.

I si parlem de criminals, de lladres i d’assassins, la Sinagoga del Femer europeu mereix que se’ls doni a menjar a part. Aquí els teniu violant la llibertat d’expressió. De fet, no ens ha de sorprendre, si maten la gent a comissió i si viuen de tot el que cada dia roben a mans plenes del fruit del treball de la gent – no oblideu que aquests criminals NO FAN ABSOLUTAMENT RES més que teatre i l’idiota -, doncs, és clar, no volen que els qui veuen i saben que són criminals, ho diguin als altres. No oblideu el cas de Reiner Fuellmich.

https://t.me/mustangcomunicacion/13500

LA IL·LEGÍTIMA U.E.

- DIRIGIDA PER LA JUERIA -

HA DE SER DESTRUÏDA

FINS DE LA MEMÒRIA,

I TOTS ELS CRIMINALS QUE LA INTEGREN

AJUSTICIATS

PER GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ.

La depravació política d’aquests sanguinaris botxins s’estén a la moralitat - penseu en l’organització criminal de tràfic de nens que la U.E. té muntada amb els serveis socials -, i són capaços de degradar fins al vòmit allò que ja en la seva constitució estava degradat:

https://t.me/NoPlandemia/214094

AQUEST ÉS EL NIVELL.

SALVAR LA INTEL·LIGÈNCIA

PASSA

PER LIQUIDAR TOTS ELS IDIOTES.


Per concloure, us deixaré amb dos vídeos de Rafael Rosselló, perquè l’exposició que fa dels dos temes, em sembla encertada i comparteixo els seus pensaments i comentaris. Certament, entre el senyor Rafael Rosselló i jo, hi haurà moltes diferències de parer en qüestions, sobretot, quant al nacionalisme o les llengües, però, com he escrit diverses vegades, l’enemic avui són els criminals que et demanen el vot per a tenir l’autorització per a robar-te i destruir-te la vida i el país. Per a vèncer aquestes bandes de criminals i els excrements amb toga que els protegeixen, cal la unió de tots, siguis blanc, negre o fúcsia, maoista, hitlerià o franquista, de lletres, de ciències o de l’espectacle, més alt o més baix, o d’alçada mitjana, tots, sense altra cosa en el cap que ANAR PER TOTA LA COLLA DE CRIMINALS QUE AL SERVEI DEL SIONISME INTERNACIONAL ESTAN DESTRUINT LA NOSTRA CIVILITZACIÓ. I no siguem ingenus: sense fer presoners ni sense possibilitat de retractació; ells fa tres anys que maten la gent a discreció i diverses dècades que roben de tothom per a viure ells de no fer res.

Un vídeo que corrobora la matança amb els verins jueus, i la col·laboració necessària de tots els criminals que hi surten:

https://rafaelrossello.tv/video/astrazeneca-la-primera-en-caer/

Un vídeo que ens exposa el Pla Kalergi, el macabre i obscur projecte sionista per a destruir Europa, com a nacions i civilització, i a tots els seus habitants:

https://t.me/RosselloCM/88848


NO SÓN POLÍTICS,

NO US DEIXEU ENGANYAR,

SÓN CRIMINALS I ASSASSINS,

SENSE ESCRÚPOLS, SENSE VERGONYA,

I SENSE LIMITACIONS.

Aquí teniu una prova esgarrifosa de la germana del sionista Milei. Que potser és un muntatge? Sí. Que diu la pura veritat? També:

https://t.me/laquintacolumna/36943

PER AIXÒ,

LES ELES A L’INREVÉS

SÓN

L’ALLIBERAMENT DELS POBLES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada