dilluns, 27 de maig del 2024

LES SINAGOGUES DE SATANÀS


Avui, les potestats infernals tenen sucursals i ambaixades arreu del món, essent les més importants actualment: l’ONU, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i el Femer Europeu. Per aquelles casualitats de la vida, no vull que ningú m’acusi d’antisemita (què seria del meu honor!), totes són organitzacions jueves; per casualitat. L’ONU és el femer màxim de les sinagogues, i fou fundada per la banda criminal Rockefeller i els seus socis sionistes; la Reserva Federal és el femer màxim en organitzacions de matances indiscriminades, i fou fundada pels Rothschild i els socis sionistes, tot, per casualitat; i finalment, el femer màxim en escòria humana, el Femer Europeu, el niu de jueus des d’on estan destruint el més gran i perillós dels seus enemics: Europa, el cristianisme i l’home blanc. Per a veure-ho millor, un vídeo de ‘kla.tv’ sobre com els jueus i els maçons controlen el Femer que avui està destruint i podrint el continent, almenys, fins que la gent no reinici una nova i brillant cacera de bruixes i escampi fogueres arreu del territori per a fer pagar el just preu als traïdors:

https://t.me/RosselloCM/89662

I aquí, una instantània d’una de les putetes inútils, idiotes i psicòpates de l’harem jueu, animant els europeus a cavar la tomba pròpia:

https://t.me/RosselloCM/89697

MÉS EUROPA, diuen els criminals!

NO VOTEU !!!

VOTAR ELS LEGITIMA !

Ja que ha fet acte de presència una de les tantes putes dels sionistes, no està de més aquest vídeo de Rafael Rosselló on ens parla d’Isabel I de Madrid, una altra de les odalisques disfressades de princeses, més curta que un sospir i més professional que la més professional:

https://t.me/RosselloCM/89698

Aquestes que s’omplen la boca amb Europa i la democràcia, són les criminals que estan destruint el continent en tots els aspectes i sentits, i condemnant els europeus a ser esclaus dels estrangers a casa nostra, almenys, fins que les cordes de cànem no decorin els fanals de les nostres ciutats i pobles amb els mamarratxos corresponents:

https://t.me/RosselloCM/89683

https://t.me/RosselloCM/89687

https://t.me/RosselloCM/89691

https://t.me/RosselloCM/89704

Ara que ja hem vist els soldats dels sionistes i la passió dels gossos castrats i les putetes inútils i idiotes per l’islamisme, però sobretot, per l’obediència cega a la raça superior; vegem el monstre de la Moni que, com ja he escrit en alguna altra ocasió, em penso que és molt més perillosa que les altres retardades mentals, perquè aquesta porta escrit a la cara la psicopatia, com també una capacitat insadollable d’ambició i cap escrúpol.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17749

https://t.me/Disidenteincontrolado/17751

La psicòpata ha anat a escoltar l’altra psicòpata, i filla d’un desgraciat professional, el babau del Kerry, la Vanessa, que li ha explicat el nou conte de com el canvi climàtic afecta la salut, similar en la mentida i la capacitat per a la ficció al conte dels contes jueus. Aquestes tarades són les que junt amb els gossets castrats amb genolleres per si l’amo els reclama de cop sobte, estan portant a la pràctica l’ecologia i la salut. En el cas que ens ocupa tot seguit, matant quatre-cents mil pollastres ‘per al teu bé’:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8606

Mentida damunt de mentida, i damunt de la mentida, més mentides, una mica com amb els verins, però amb mentides, que ja sabeu que si es tracta de mentides, verins i matances, els nostres amics, els bons, se les pinten soles. Tanmateix, l’evidència és òbvia, i només putes, gossos castrats i imbècils de tota mena, poden creure’s les idiòcies que inventen els jueus per a la teva destrucció, o sigui, el teu bé:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17748

NO HO OBLIDEU: ELLS ET VOLEN MATAR,

AIXÍ, RAS I CURT.

De fet, no és que ens vulguin matar, sinó que ens estan matant amb els verins jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17755

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN PSICÒPATES CRIMINALS,

TOTS.

Tanmateix, i com no em canso de repetir, hi ha mar de fons. La gent n’està fins ben el capdamunt de la colla de delinqüents i tarats que ens governen, i algun dia s’aixecarà la veda, i esperem i confiem, que tot sigui molt ràpid quant a extensió i execució. Les proves que estan jugant amb foc, de mica en mica, es van veient. Aquesta és la rebuda de la gent, dels francesos, a la puteta dels Rothschild, la psicòpata que confiem que sigui qui tingui l’honor de donar la benvinguda a la senyora Guillotina, en la que ha de ser la primera revolució francesa, la que desemmascari els jueus que destruïren França amb els seus enganys i l’ànsia de sang que tant els caracteritza. Per a creure’s després les històries dels nazis!

https://t.me/RosselloCM/89653

I mentrestant, els amos tenen molta cura de la puteta protegida:

https://t.me/RosselloCM/89671

A Alemanya, es veu que s’està posant de moda un nou ritme que té dels nervis la rata sionista que odia Alemanya mentre la dirigeix, l’escòria Scholz:

https://t.me/RosselloCM/89657

https://t.me/RosselloCM/89658

CAL ANAR AMB COMPTE

PERQUÈ ELS SIONISTES

VOLEN QUE ENS MATEM ELS UNS ALS ALTRES,

MENTRE ELLS ENS ENVERINEN

PER AL BÉ DE TOTS.


Ja que han sortit els bons, no els menystinguem i comprovem com actuen. Aquí un senyor del telenotícies en un missatge de pau universal:

https://t.me/RosselloCM/89660

i... pels seus actes els coneixereu:

https://t.me/mustangcomunicacion/13958

Aquí els teniu rebent el reconeixement dels esclaus amb cadenes d’or:

https://t.me/RosselloCM/89689

I una pregunta que es respon tota sola:

https://t.me/RosselloCM/89684

Afegiu-hi, ni una sola pel·lícula sobre la meravellosa creació de l’Estat terrorista d’Israel. Tant que ens hauria agradat de veure com els palestins els agredien mentre ells, sempre plens de misericòrdia, els ajudaven a construir cases i deixar de ser animals. Tan maco que seria, però no. Sobre la instauració de la pau a l’Orient Mitjà gràcies als jueus, ni una pel·lícula com «La llista de l’ascensorista».

Ja que han sortit, anem a fer una visita virtual al mamarratxo criminal que han tingut la poca vergonya de col·locar a la Casa Blanca per a escarn i sarcasme, perquè l’existència de Joe Biden és, senzillament, un obscè insult a la intel·ligència:

https://t.me/mustangcomunicacion/13951

Però, ja sabeu que els sionistes estan preparant la guerra absoluta per si els plans els fallen, que d’alguna manera han d’assolir l’extermini de set mil milions d’animals. Per això, ningú mou un dit per a resoldre l’estúpida i aberrant guerra del pallasso jueu – ves, quines coses! - contra un dels pocs dignataris dignes del món. Ells, els jueus, volen la guerra i la matança, que per això el titella Stoltenberg no cessa d’atiar el foc i d’engrescar l’exèrcit sionista mundial (OTAN) a una guerra contra Rússia, vejam si així acceleren les matances abans de ser descoberts i, posteriorment, aniquilats. Per aquesta raó, totes les putes i els gossos castrats, sense calces, roben els seus ciutadans per a fer contents els jueus i l’ànsia de matança, tant, com per fer ric el pallasso ridícul de Zelensky.

https://t.me/mustangcomunicacion/13952

https://esrt.site/actualidad/510840-spiegel-diputados-balticos-advertir-berlin-tropas-ucrania

https://t.me/mustangcomunicacion/13954

Víktor Orban ens explica quines són les intencions dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/89668

EN CAS DE GUERRA,

NO HO OBLIDEU,

NO SÓN ELS RUSSOS EL TEU PROBLEMA,

MENYS ENCARA EL TEU ENEMIC !,

ÉS LA PÚRRIA POLÍTICA

DE TRAÏDORS SIONISTES:

ACTUA EN CONSEQÜÈNCIA !


ABANS QUE ENVIAR ELS FILLS A MORIR,

ACTUA EN DEFENSA PRÒPIA.


SI VOLS SABER QUI ÉS EL CRIMINAL:

ENCÉN EL TELEVISOR,

MIRA I ESCOLTA EL TELENOTÍCIES,

AMB ATENCIÓ,

PER TOT SEGUIT,

GIRAR LA TRUITA.

T’HO GARANTEIXO:

NO T’ERRARÀS NI UN MIL·LÍMETRE.


P.S. Podria ser que el narcís psicopàtic de la Moncloa, el gos de Soros, reconegui Palestina, ja sigui per a atiar els conflictes regionals si Israel reconeix Catalunya i el País Basc, o, el que crec més probable - sense descartar les dues coses alhora, que tot és possible dels jueus i del tarat -, un atemptat, una massacre, que pugui alterar considerablement la convivència al país? Penseu que parlem de psicòpates i sàdics que només tenen ego i idiòcia a parts iguals! Espero equivocar-me, però el gos de Soros ho és perquè obeeix el jueu en tot, i no hi ha cap possibilitat que això ho hagi pensat ell (per motius evidents). L’amo mana i ell obeeix. L’amo vol l’absoluta destrucció d’Espanya, i ell obeeix, que per això és president de Soroslàndia.

Tant de bo, Putin em fes cas. Primer hauria d’enviar un carregament, com s’envien els aliments en zones de guerra, per aire, a tots els centres neuràlgics de l’OTAN i als principals centres militars de cada nació: un assortit de productes de cosmètica, sabateria, complements i roba exclusiva, per a tot seguit, enviar un bon míssil a Brussel·les, al mateix cau dels criminals, quan tots hi siguin reunits. No hi hauria danys col·laterals, els militars LGTBIJHKQ+ estarien molt contents i lluirien ben bufones en la pròxima desfilada, i els pobles europeus gaudiríem d’un nou solar, on podríem erigir un monument a Europa, on es digués en lletres enormes:


EUROPA OBERTA,

COM SEMPRE,

LLIURE I BLANCA,

PERÒ MAI UNA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada