divendres, 24 de maig del 2024

ÚLTIMS MOVIMENTS DE TROPES


Sembla que la guerra se’ls està complicant, als sionistes. Avui veurem un seguit de notícies que fan la impressió que no els serà tan fàcil, com podien imaginar, de sotmetre els goyim. Malauradament per a ells, cada volta hi ha més gent que comprèn el mal que han fet els sionistes a la civilització, sobretot, a l’occidental. Vegem quines són aquestes males notícies per als bons, i que fan que tota la gent de bon cor comenci a creure en la possibilitat d’acabar amb el mal del món i els seus sicaris. Per començar, i perquè vegeu que són rarots, unes estranyes sardanes judaiques:

https://t.me/RosselloCM/89519

https://t.me/RosselloCM/89520

El genocida Netanyahu fent servir la mentida, l’arma més perillosa dels jueus, de la manera més rebuscada, dient la veritat. El cinisme d’aquests criminals és exagerat:

https://t.me/RosselloCM/89525

Certament, l’ordre de detenció de la Cort de Justícia Internacional ha fet mal als sionistes, perquè els ha posat en el punt de mira. Suposo que el gran problema que tenen els sionistes és el seu extremat grau de perversió, abjecció i maldat, que arriba un moment que fa esclatar la consciència, fins i tot, d’aquells que la tenien adormida i sedada amb els beneficis obtinguts. Que la Cort depenent de l’ONU hagi dictat l’ordre d’arrest, ha de significar que els magistrats hi ha hagut un punt en què no han pogut suportar i edulcorar la ignomínia:

https://t.me/mustangcomunicacion/13937

Això no obstant, els gossos castrats dels jueus, de seguida han reaccionat a l’ofensa contra els amos genocides:

https://t.me/mustangcomunicacion/13941

Malgrat tot, tot es va sabent, i l’abominació de les intencions sionistes, està fent recapitular la mateixa gent que seguia les ordres i obtenia beneficis per la traïció als seus pobles. Abans de veure-ho, recordem l’origen de la paraula nazi i de tot el que envolta a aquesta ‘definició’, perquè és important per a comprendre la gravetat del moment que vivim i de qui l’ha provocat. Konrad Heiden, jueu, fou l’inventor del terme, i els seus ‘compatriotes’, els qui acabaren d’adobar la trama, l’argument, la mentida:

https://t.me/noticiasNOM/1875

Continuant amb els revessos que està patint l’enemic, centrem-nos en els enverinaments amb els tòxics jueus i els assassinats amb els protocols de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), que cal recordar que la setmana que ve es reuneix per a tractar de signar la cessió de les vides dels humans a l’organització criminal perquè aniquilin d’acord amb els interessos jueus. Tanmateix, pel que sabem fins ara, no hi ha acord, i ja hi ha uns quants països que han anunciat que no s’adheriran al nou tractat. Esperem que siguin la majoria de nacions, i que amb seny i conseqüència, acordin desvincular-se de l’organització sionista per a l’extermini de la humanitat. L’evidència que no eren vacunes sinó verins dissenyats per a matar o provocar mals crònics, els està passant factura:

Avui ja sabem que els tòxics estaven pensats per a matar els fetus i provocar esterilitat. Les dades són esborronadores. Si els metges que han tingut la ignorància i la gosadia de pronunciar-se a favor dels verins, haurien de ser destituïts automàticament del títol regalat per la bagasseria jesuïta; els jutges, per la seva banda, dic jo, no haurien d’estar despatxant ordres de detenció i presó incondicional per als criminals de 13 milions de persones, segons els darrers càlculs?:

https://t.me/RosselloCM/89533?single

La farmàfia:

https://t.me/noticiasNOM/1876

Aquí, l’èxit d’aquesta colla d’assassins:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17712

Tot seguit, la rata Fauci, el Micky Mouse en cínic. Aquesta bèstia nana és responsable de milions de morts, així de la SIDA, als quals malalts enverinava amb el letal AZT (100% d’eficàcia i uns 8 milions d’assassinats), ara cal afegir la matança de la Covid-19. Escolteu aquest sac d’escombraries, que no mereix altra cosa que penjar d’una soga:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17728

La majoria de gent sap o s’ensuma que tot fou una mentida, com la gent comença a estar-ne fins al monyo de la immigració il·legal i de la protecció dels criminals dels respectius governs, que els mantenen amb els diners que malversen dels impostos de la gent. Malgrat això, la Sinagoga del Femer insisteix a incorporar nous soldats a l’exèrcit sionista que envaeix els hotels i saqueja les arques de totes les nacions occidentals. I això serà així, fins que la gent els digui que prou. Europa està dirigida per criminals de primer nivell, sense escrúpols i amb una sola obsessió: la destrucció.

https://gaceta.es/europa/la-ue-aprueba-una-ayuda-de-20-millones-para-fomentar-la-llegada-de-inmigrantes-ilegales-a-canarias-20240418-0200/

Que totes les escombraries que són abocades al femer europeu són titelles patètiques i traïdores, ens ho demostra Margaritis Schinas, el traïdor de Grècia, el qui va vendre el seu país a la sinagoga, i gràcies a això, avui és un comissari europeu, és a dir, un criminal contra la Humanitat. Escolteu les idiòcies que pot arribar a dir el subnormal en resposta a les idiòcies de l’altre sac d’escombraries:

https://t.me/NoPlandemia/218313

MALGRAT LES PUTES INÚTILS I IDIOTES

I ELS GOSSOS CASTRATS,

MALGRAT TOT, LA GENT ELS HA CLISSAT.

Tot i això, i potser perquè saben que estan perduts, i que la derrota comportarà la rendició de la vida per a molts d’ells, en un eximi exercici de justícia, els més implicats, com l’escòria criminal Antonio Guterres, han de seguir la cantarella de les mentides judaiques. Aquí teniu un criminal de primera fent l’idiota cum laude:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17720

La pallassada del canvi climàtic, una mentida que sembla talment fabricada per a idiotes sense remissió, i que això no obstant, té èxit; la qual cosa fa sospitar que el nombre d’idiotes en el món supera en molt les pitjors de les previsions. Vegeu com el canvi climàtic ho provoca tot, de la crisi econòmica, a la crisi matrimonial, passant per la crisi de salut i fins i tot per la picor que t’entra així de cop i volta i que no saps d’on ve, que també és culpa del canvi climàtic, el nou conte sionista que substitueix o complementa el conte dels contes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17723

A tot això, podem afegir el conflicte d’Ucraïna, que és essencial per a l’escòria política, però que a la gent no li interessa gens ni mica. Això no obstant, el jueu i pallasso Zelenky no para d’enviar ucraïnesos perquè els matin, mentre ell ha fet el negoci de la seva vida, i ja és ric, molt més que quan només feia pallassades de molt poc gust. I sí, no ha deixat de fer el pallasso perquè no pot, és l’essència de la seva manca de personalitat, però s’ha convertit en el pallasso diabòlic per a Ucraïna, que sense que els seus habitants sembla que se n’hagin adonat, avui són esclaus dels jueus, els nous amos del país, i que mantenen l’estúpida guerra per a continuar amb el ritual de la despoblació:

https://t.me/mustangcomunicacion/13934

1330 soldats en un dia.

AQUESTA MATANÇA SALVATGE

ESTÀ PATROCINADA

PER LA SINAGOGA DEL FEMER

I TOTS ELS GOVERNS DE LA FEMTA.

CALDRÀ MOOOLTA CORDA, PERÒ MOLTA.

Per concloure, una notícia, la reina del dia, i una molt mala notícia per a les intencions dels Rothschild de robar-ho tot, i una gran notícia per a la gent, perquè pot ser el començ del final. La cambra de representants americana ha rebutjat les CBDC! Cal ara l’aprovació del rebuig per part del Senat, on hi ha més sionistes i gossos castrats. Tanmateix, aquest fet és important, més encara si posem l’antecedent del que deia el jueu i criminal Alan Greenspan, que fou president de la Reserva Federal:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17734

La intervenció del senador (potser és congressista) French Hill quant a la moneda dels Rothschild:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17735

La notícia:

https://es.cointelegraph.com/news/cbdc-anti-surveillance-state-act-passes-house?utm_source=Telegram&utm_medium=social


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC TÉ PROBLEMES.

NOMÉS CAL QUE TINGUIN BAIXES,

I BAIXES SIGNIFICATIVES,

I EL CURS DE LA GUERRA CANVIARÀ.


Us deixo amb el que s’ensuma a Europa, amb una noia que representa la bellesa del nostre continent.

https://t.me/RosselloCM/89540


P.S. Quant a la corrupció de la banda criminal PSOE i les discrepàncies amb l’Argentina del jueu Milei, no opino, perquè no sóc especialista en crítica teatral. Aquests espectacles són per a entretenir la plebs, mentre darrere el teló es confiten els crims. Sempre ha estat així. El PSOE és pura màfia, res de nou sota el sol, i el gos de Soros, i l’altre gos, també amb amo jueu, són actors, un és el ‘guapo’ i l’altre el ‘despentinat’, una comèdia dolenta i ridícula que demostra el nivell de baixesa del teatre actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada