diumenge, 19 de maig del 2024

«QUE SEMBLI UN ACCIDENT»


Escric aquest capítol mentre cerquen l’helicòpter que s’ha estavellat amb la plana major del govern iranià dins. Digueu-me malpensat, però jo no crec en les casualitats; tan afectes als nostres enemics. Al final del capítol d’avui abordaré l’assumpte, perquè tots són els camps d’acció on actua el nostre enemic, i no vull excloure’ls. Comencem amb les paraules del liberal britànic del segle XVIII, Edmund Burke, perquè ens convé molt de tenir-les tothora presents:

https://t.me/NoPlandemia/216927

La paciència s’acaba i la tolerància pot deixar de ser una virtut. En aquest punt estem.


La rata dels sionistes, el genocida especialitzat en la Reserva Federal i els ramats dels seus esclaus, Anthony Fauci, ja és portada dels diaris com a mentider:

https://t.me/resurgente2020/56821

I alhora, el CDC admet que els verins jueus han matat mig milió de nens i joves!

https://t.me/NoPlandemia/216931

No creieu que ja hauria d’haver estat penjat, i sense necessitat de sentir les seves mentides i excuses? Els números canten.

Sense deixar els verins jueus i els excrements amb toga que protegeixen, per deixadesa de funcions, els genocides; vegem l’ocurrència dels tribunals europeus amb relació a la criminal de masses, lladre, malversadora de diners públics i traïdora als valors europeus, Ursula von der Leyen, la bruixa dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/56818

No ens enganyem, el delicte de la genocida és important, molt important, tant, com perquè el fet que hi hagi eleccions, no ha d’aturar per res una investigació criminal sobre un crim continuat que es perpetua des del 2019. El monstre pot anar a declarar al matí, fer campanya al vespre i reunir-se amb els jueus a la nit. Tanmateix, els excrements amb toga no volen interferir la reelecció del monstre, com és la intenció de la Sinagoga. Per als administradors de la justícia, tant és que es tracti d’una delinqüent comuna que ha malbaratat milers de milions d’euros que no són seus, per a fer-se’ls seus. Coses de l’activitat política. I obvio el fet clamorós de la matança amb els verins que ella va comprar a comissió.

No comparteixo l’opinió que no s’han de fer eleccions abans de saber l’activitat criminal de la bruixa, com exposa la següent notícia, però l’enllaço perquè segons el Femer de la Sinagoga, el 64% dels joves europeus tenen intenció de votar. Espero que això us demostrarà per què els joves no poden tenir dret a vot:

https://t.me/resurgente2020/56819?single

Si això que hem vist fins ara afecta la matança d’autòctons dels respectius governs occidentals, vegem la cara b del programa: el pla Kalergi:

Vejam què us sembla això per a començar:

https://t.me/NoPlandemia/216790

Gaudim ara dels regals dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/89245

https://t.me/RosselloCM/89247

https://t.me/RosselloCM/89248

Després de veure els membres de l’exèrcit desplaçat a Europa, vegem els qui són aquí per a desestabilitzar la convivència:

https://t.me/RosselloCM/89258

https://twitter.com/75secondes/status/1791342211537256515?t=e0buIg4ZHmN1ziXeyBVK6A&s=19

Per què han de ser aquí i se’ls ha de mantenir?

https://t.me/RosselloCM/89265

https://twitter.com/contrastado/status/1792077678914527317?t=5M5STrMo2TVekFqWBrMdwQ&s=19

https://okdiario.com/espana/gobierno-admite-colapso-centros-inmigrantes-estan-99-record-llegadas-12789077

MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS,

PROTECCIÓ DE LA DELINQÜÈNCIA,

ATEMPTAT CONTRA LA SEGURETAT CIUTADANA,

ALTA TRAÏCIÓ:

https://t.me/NoPlandemia/216889

Aquí teniu la foto del gos de Soros i la de la infraidiota, la Yoli, que han decidit de continuar robant i arruïnant els espanyols per a viure ells millor i mantenir tots els criminals que els jueus ens importen a ports pagats:

https://t.me/mustangcomunicacion/13750

QUE AQUESTS CRIMINALS NO SIGUIN A PRESÓ

DEMOSTRA EL CLAVEGUERAM ON VIVIM.

Mentrestant, els treballadors del camp:

https://t.me/NoPlandemia/216871

En canvi:

https://t.me/RosselloCM/89285


Quant a la idiòcia de l’estafa climàtica:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8574

I a Austràlia, el primer camp de concentració i d’extermini NOM en el món occidental, els sicaris dels sionistes acceleren la construcció de la presó australiana:

El control del camp de concentració mitjançant:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8572,

i l’extermini constant:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17681.


Davant d’aquesta situació, i que hi ha diverses alteracions de l’ordre sionista (Nova Caledònia i Congo), com també pel Tribunal de Justícia Internacional que, per la denúncia de Sud-àfrica, investiga el genocidi de palestins pels israelians https://t.me/RosselloCM/89264, sense oblidar que els imbècils comencen a sospitar de tot el que està passant, es veu que han decidit de tirar pel dret, i avui el president de la República Islàmica d’Iran ha patit un ‘accident’ i està desaparegut. Malgrat la poca informació que tenim, sí que podem exposar algunes certeses. Abans de referir-nos a l’atemptat contra el president iranià, no està de més recordar què passa a Gaza i per què, ja que els mitjans sionistes d’això no en diran pas res. Us recomano de veure el vídeo de Rafael Rosselló, perquè la informació que aporta és ben interessant:

https://youtu.be/kpTxgGpoDU4?si=sQ-yfSgGEgzrTOyW

Tot seguit, vegem l’informatiu israelià on se’ns parla de ‘l’accident’ de Ebrahim Raisi, el president d’Iran, i se’ns informa que n’ha resultat mort:

https://x.com/CensoredMen/status/1792227113736511684

La confirmació de la mort, sembla avalada per aquest tuit:

https://t.me/RosselloCM/89288

Evidentment, si el president és mort, seran molt pocs els qui desconeixeran l’origen de ‘l’accident’:

https://t.me/RosselloCM/89287

Val a dir, que un acte com aquest és constitutiu d’un delicte de magnicidi, i un sobrat motiu per a la declaració de guerra, amb tot el que això pot comportar. Sabem que els jueus tiben la corda fins a no poder més, per tal de provocar finalment la gran guerra que tant desitgen, perquè segons les seves escriptures, és l’anunci de la vinguda de Satanàs. El que passi en els pròxims dies, si veritablement ha mort, serà decisiu. De fet, encara que no hagi mort, l’atemptat tensarà les relacions bèl·liques d’ambdós països, perquè no crec que ningú gosi de dir que ha estat una fallada tècnica o per causa de les condicions atmosfèriques, sincerament.

Mentre esperem què s’esdevé, no està de més de recordar les encertades paraules del nazi Julius Streicher. Si algú creu que és gratuït el fet de considerar-les encertades, si us plau, que les escolti, perquè poques veritats sentirà més clares en la seva vida:

https://t.me/NoPlandemia/216903


PUNT FINAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada