divendres, 31 de maig del 2024

TRUMP, L’OMS I LES COSES AMB TOGA

 

DONALD TRUMP

Segons que sembla, ha estat trobat culpable de 34 delictes, i segons que sembla, això no és obstacle perquè presenti la candidatura a la presidència de la secció política de la Reserva Federal. No sé si en el cas que fos dictada l’ordre d’ingrés a presó, si podrà fer campanya des de dins, i si és elegit, si traslladaran la Casa Blanca (en funcions) a la cel·la de l’honorable reclús i president de la criminocràcia americana. La veritat és que m’importa ben poc el que li passi i el que li deixi de passar. En el seu moment, vaig ser enganyat pel ‘drenador del pantà’, però de mica en mica, fou fàcil de descobrir que era el titella del sistema, ja que d’altra manera no hauria arribat a la presidència ni a la candidatura, que ja coneixem com són d’expeditius els sionistes. A Mèxic, que es veu que tenen diarrea popular a la vista, ja han matat un dels candidats. Digueu-me mal pensat, però juraria que algun nassut movia els fils darrere de la cortina. El cas és que si, pel que sigui, algú és un possible obstacle als plans criminals sionistes, sol tenir un accident lamentable o la desgràcia que algú li descarrega una arma a boca de canó. L’interès per obstaculitzar l’ascens de Trump, començo a ensumar-me que és una estratègia per a convertir-lo primer en heroi i víctima, per a després fer-lo el ‘seu’ president. Lògicament, les eleccions a la criminocràcia mafiosa americana no tenen la menor importància, de fet, ja vam veure com els jueus li robaren les anteriors eleccions i muntaren el teatre de la presa del Capitoli, amb l’única finalitat de pagar els deutes pendents amb el psicòpata criminal, pedòfil i sanguinari de Biden, a qui, malgrat que repapieja que fa pena, malgrat això, és el màxim dirigent de la primera potència mundial, o d’una de les primeres. Coses dels jueus a la seva finca. Com he dit, m’importa un rave Trump i la Reserva Federal, però com he vist que hi havia canals que es feien ressò de la decisió dels excrements amb toga, doncs, m’he dit: que avui no falti Trump. El cas és que, com passa a totes les partitocràcies criminals a les ordres sionistes, tots els candidats són el mateix, un mateix gos amb diferents collars:

https://t.me/RosselloCM/89888

VISCA LA DEMOCRÀCIA I LA LLIBERTAT !


L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(O.M.S.)

Els terroristes de l’ONU han fet la reunió anual per tal d’aprovar el tractat de ‘plandèmies’, això no obstant, de moment, no hi ha acord i els criminals hauran de subornar, comprar o amenaçar seriosament, els representants de les nacions que s’oposen a donar carta blanca a l’OMS per a l’extermini dels compatriotes. D’aquesta reunió de criminals professionals, avui he vist un vídeo on el reu de crims de lesa humanitat, António Guterres, i la genocida i traïdora d’Europa, Ursula von der Leyen, expressaven la solidaritat amb l’OMS i la disposició a ajudar en el que calgui perquè els sionistes disposin de l’arma definitiva per a la tan desitjada reducció poblacional. D’António Guterres, veureu que la lliçó del canvi climàtic la té molt ben apresa, i cada volta que els jueus li diuen que canti, recita les idiòcies apreses amb la bonhomia típica d’aquest sinistre criminal que vol matar la gent de gana i prostituir els menors, perquè els jueus i els maçons puguin practicar les violacions i els assassinats sense el temor que algun excrement amb toga despistat els cerqui les puces. No res que sigui digne de destacar, si no és el cinisme del criminal. D’altra banda, l’assassina Ursula von der Leyen, ha optat per exposar la lluita contra les IMMENSES MENTIDES SIONISTES relatives als virus i altres esquizofrènies, i com coneix molt bé de què parla, perquè fou la impulsora de la tirania Covid-19 a Europa, la qui s’ha enriquit amb la malversació de diners públics per a repartir entre els jueus que la compraren i als quals serveix, i per a enriquir la família Leyen, a més de consolidar una brillant carrera com a genocida d’europeus (a Europa, els assassinats amb els verins jueus no estaran per dessota dels cinc milions), doncs, el monstre ha fet una arenga a la solidaritat i la complicitat de tothom per a lluitar contra les grans amenaces sobre la població, que segons la bruixa, no són ella i tota la colla de criminals que serveixen el sionisme internacional, sinó les mentides i terror que munten els jueus per a fer-se més rics, per arruïnar l’economia, per a emmalaltir i matar la gent per a salvar el planeta, i coses d’aquestes tan ‘xulis’, que recorden la Yoli. De fet, la diferència entre la Yoli i la genocida, és que la primera està pendent del diagnòstic psicològic al seu paupèrrim estat mental, mentre que la segona és una brillant lladre i assassina, que en només quatre anys ha aconseguit destruir els fonaments de totes les societats europees, un mèrit pel qual els europeus li haurien de fer el monument conseqüent: un patíbul. Però, vegeu els dos criminals en les seves intervencions en el cau de l’Organització de Matances Sionistes:

https://t.me/RosselloCM/89901

AQUESTES INSTITUCIONS SÓN EL MAL DEL MÓN,

I ELS SEUS REPRESENTANTS

ELS MÉS ABJECTES DELS CRIMINALS.


LES COSES AMB TOGA

No hi ha dia que no facin alguna aportació nova per a ser encara més menystinguts i insultats. No crec, sincerament, que avui sigui possible de trobar en aquest gremi de criminals professionals, ningú digne. Ho dubto més que molt. Després de tot el que ha passat amb la Covid-19, dels estats d’alarma a les coaccions per a enverinar la gent, l’enverinament amb productes potencialment letals, i el fet de fer-se els desentesos els assassins del ministeri de l’extermini, amb la responsabilitat dels seus actes de genocidi; com també les organitzacions mafioses que es fan dir partits, entre altres coses, dubto molt que puguem trobar un esperit digne en aquesta comuna plena fins a dalt de tot d’immundícia. Ho comprovareu, amb uns exemples pràctics:

El nivell d’estupidesa i inhumanitat és molt elevat entre aquesta xurma:

https://t.me/RosselloCM/89892

L’esperit de venjança i abús de poder són els signes inequívocs de la síndrome d’Hubris, tan estesa entre aquests deficients:

https://t.me/RosselloCM/89893

No hi ha hagut cap actuació judicial contra els genocides de la Covid, la immensa mentida denunciada per centenars de metges i investigadors, com tampoc contra la pràctica de la intoxicació massiva de la població i l’assassinat, com ho demostren les dades oficials i tots els darrers estudis sobre la toxicitat dels verins jueus, que només poden haver estat fets d’aquesta manera, amb una intenció:

https://t.me/RosselloCM/89895

Els excrements amb toga es reuneixen i discuteixen qüestions molt rellevants des del punt de vista jurídic, tot demostrant el nivell d’ineficàcia i baix rendiment de les neurones que posseeixen, la minsa quantitat i que són fàcilment confusibles amb les gònades:

https://www.lasexta.com/noticias/sociedad/quitarse-preservativo-mientras-esta-practicando-sexo-sera-delito_2024052966577d78f4db140001fd79a1.html

https://t.me/RosselloCM/89903

Aquí els teniu en una exhibició superior, demostrant el nivell i la qualitat de la seva ètica, el sentit de la vida humana i la comprensió del fenomen, en direm, de l’avortament amb aspecte retroactiu. Vegeu la indignitat d’aquestes escòries:

https://www.ultimahora.es/sucesos/ultimas/2024/05/31/2175035/bebe-abandonado-fallecido-mallorca-audiencia-decreta-libertad-bajo-fianza-madre.html

https://t.me/RosselloCM/89907

Gràcies a ells, a la negligència en el compliment de les seves funcions i atribucions, en la col·laboració i empara de tots els criminals, les nacions d’Europa s’han convertit en el que s’han convertit, en el mirall de la iniquitat que ells tan bé representen:

https://www.eldiariomontanes.es/santander/isabel-desconocido-arrea-violenta-colleja-20240530155120-nt.html

https://t.me/RosselloCM/89912

https://www.laprovincia.es/sucesos/sucesos-en-canarias/2024/05/31/asesinan-joven-parque-arnao-telde-103176016.html

Això només avui! Mentrestant, els criminals, els amics dels de la toga, destrueixen les institucions i les corrompen mentre els de les punyetetes dels tribunals miren a un altre costat:

https://t.me/RosselloCM/89946

I aleshores, passa el que passa, com és el cas d’Alemanya, el país destruït pels sionistes, on els assassins campen al seu gust i la gent viu en el terror, tot, gràcies a les immundícies que s’amaguen dessota la toga:

https://t.me/RosselloCM/89941


CADA VOLTA ELS SUPORTO MENYS.

CAL BUIDAR ELS TRIBUNALS

D’AQUESTS PARÀSITS.

SÓN BÀSICAMENT CRIMINALS:

DEFENSEN EL CRIM I L’ABERRACIÓ

I
PERSEGUEIXEN L’INNOCENT I LA LLIBERTAT.


SI TENIU DIGNITAT... DIMITIU.

SI NO DIMITIU, SEREU ELS CULPABLES

DE LA DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada