dijous, 23 de maig del 2024

IRAN... I COSES SIONISTES

 

Això d’Iran costa d’entendre. Encara no he trobat ningú, cap mitjà oficial, que hagi dit que les autoritats iranianes sospiten que hagi pogut estar un atemptat. L’únic que s’ha ofert a esbrinar la causa de ‘l’accident’ ha estat Vladímir Putin. Tot fa pensar que ni un sol iranià ha sospitat, amb raó o sense, que Israel podia estar darrere de la casualitat. Es veu que tothom creu que el mal temps els va fer una mala jugada, curiosament, a l’helicòpter on viatjava el president i les altres autoritats, i no pas en els dos altres helicòpters de la comitiva. D’altra banda, l’ONU, sí, l’ONU, va guardar un minut de silenci en memòria del president iranià, i fins i tot els Estats Units han transmès el condol al poble iranià! Només faltava que Netanyahu hagués anat a les cerimònies fúnebres! Sincerament, així que vaig ser assabentat de l’atemptat – en el món res no passa perquè sí -, imaginava que tothom es fixaria en Israel, amb la qual cosa l’espoleta de la guerra estava activada. Però res. Els uns tristos, i els altres, fins i tot els enemics mortals, Israel i la Reserva Federal, commosos per la pèrdua! Quina és la jugada? La ignoro i no puc ni imaginar-me-la. Val a dir, que millor que tothom s’ho hagi pres amb tanta resignació. Milions de vides ho agraeixen. Tanmateix, costa d’encaixar-ho amb la voluntat sionista de l’extermini de la població mundial. Exposats aquests dubtes, vegem les notícies que he arreplegat sobre l’assumpte:

El món en dol, l’ONU:

https://t.me/RosselloCM/89483

El ‘bo’ d’Ebrahim Raisi:

https://t.me/NoPlandemia/217916

Un suggeriment:

https://t.me/NoPlandemia/218072


LES COSES DELS SIONISTES

La destrucció de la innocència:

https://t.me/RosselloCM/89491

Potser així, s’entendrà millor aquesta esborronadora notícia:

https://diariodeavisos.elespanol.com/canariasenred/la-canarias-mas-siniestra-y-aterradora-mas-de-1-000-menores-desaparecidos-en-un-ano/

Si llegiu la notícia, que és tan aberrant com inexplicable, observareu que hi ha un punt en què ens parlen dels dispositius de control per a menors, que gairebé és una propaganda dirigida als qui són pares. Sense dubte, el segrest de nens que efectuen els maçons i la utilització per a diverses activitats esgarrifa, sobretot, perquè ningú no hi fa res; però ja començo a pensar si aquestes notícies són publicades per tal de convèncer tothom de la necessitat de la tecnologia de control, per a la nostra seguretat. Que cadascú pensi el que vulgui, això no obstant, aquest tipus de notícies puden. Rarament són detinguts els culpables, més rarament són empresonats, i sembla que a tothom li està bé. I penseu que parlem d’una activitat que es practica des de fa dècades, si no segles!, i amb milions de nens al món!

Vegem ara, l’enriquiment cultural al Regne Unit, els nous anglesos de Manchester:

https://t.me/NoPlandemia/217972

I ara, la modalitat africana de relacionar-se amb els caixers automàtics:

https://t.me/NoPlandemia/217883

Els costums que la princeseta d’Astúries Donald Tusk, el sionista, importa a Polònia per a enriquir-la culturalment:

https://t.me/NoPlandemia/218106

És tan bonica la convivència i la multiculturalitat!

Canviant de tema, sense deixar els animals però, vegeu la mona amb premi Nobel i la rateta dels jueus a la Reserva Federal, aconsellant els nens de deixar-se enverinar amb els verins dels amos:

https://t.me/NoPlandemia/217902

RECORDEU: ALS EUA HAN MORT 500000 NENS I JOVES.

Evidentment, el nombre no és significatiu comparat amb la xifra total d’assassinats d’aquests dos criminals, tanmateix, no creieu que un collaret al coll sense tocar de peus a terra, no seria la justa i exacta compensació ètica als seus esforços?

I com han sortit els criminals - com cada dia, malauradament -, no vull deixar passar l’ocasió per a portar a escena un dels més sinistres i perillosos, un dels que es movien darrere de les cortines, el jueu Zbigwiew Brzezinski, un veritable dimoni, com el seu nom indica, en una de les més destacades de les diarrees mentals de l’esquizoide psicòpata:

https://t.me/NoPlandemia/217836

Compreneu ara en quin punt ens trobem?

Per concloure, una altra de les exhibicions dels excrements amb toga, en aquest cas, a la colònia sionista dels Països Baixos:

https://t.me/NoPlandemia/218084


LA GUERRA CONTINUA.

LA PRÒXIMA BATALLA:

EL TRACTAT TIRÀNIC DE L’OMS.

TOTS ELS QUI SIGNIN L’ABERRACIÓ

CORREN EL RISC DE MORIR

VÍCTIMES DE ‘LA DEFENSA PRÒPIA’.

QUI ‘VEN’ LA TEVA SALUT

ATEMPTA CONTRA LA TEVA VIDA*.


* Ho vèiem amb la mona i la rata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada