dimecres, 21 d’abril del 2021

BANDES CRIMINALS


Exhibició dels gossos de la sionista Merkel. https://t.me/LoboEstepario47/734?comment=6822 La policia és l’enemic del poble. Aquests sacs d’escombraries uniformes han de ser jutjats i si han abusat del seu poder, com en aquestes imatges, cal implementar i aplicar-los la pena de mort. No us penseu que seria un assassinat, perquè per a poder ser assassinat cal que la víctima sigui humana, i aquesta escòria no en són pas, d’humans; perquè l’humà es distingeix per l’empatia, i sense empatia només hi ha un monstre, tingui o no aparença humana. L’altre dia, aquesta mateixa organització criminal de la genocida Merkel – què esperen els alemanys per a jutjar aquesta traïdora que ha venut Alemanya als jueus, i penjar-la per Alta Traïció?, que recordin que el mal s’ha d’extirpar abans que s’escampi! - maltractava i humiliava un minusvàlid que es van endur detingut (imagineu l’amenaça que suposava!) entre quatre o cinc animals, mentre un d’ells desballestava les rodes del vehicle del jove detingut. Penseu que aquests animals, si els seus amos els ho manen, són capaços de matar sense cap remordiment. La policia és el terror. Per això, el fet d’executar animals no pot ser mai un atemptat contra els drets humans; i això uniformat que surt en les imatges, no són éssers humans, són gossos sense cervell i figura de robocop. No hi ha humanitat enlloc, perquè no són éssers humans. I tota la policia d’arreu és igual, són uns desgraciats, mancats de capacitat intel·lectual de manera absoluta, i ensinistrats en l’obediència cega i sense reflexió (acte absolutament impossible per als budells que farceixen els seus cranis, que em penso, que per això duen cascs: per esmortir la pestilència mental); que se senten homes pel fet d’humiliar i abusar de la seva impunitat. Tots els policies són responsables del crim que s’està perpetrant contra els ciutadans, perquè ells són la defensa del ciutadà i la seva missió és la persecució dels criminals. Una tasca que fa més de tres dècades que no realitzen, perquè qualsevol els pot fer la llista dels delinqüents que haurien d’arrestar... però, la màfia dels partits i els responsables policíacs els ho impedeixen, que per això polítics i caps policíacs han de ser executats sense cap eximent perquè són sicaris de criminals i practiquen el pitjor dels terrorismes: el Terrorisme d’Estat. Només penseu que si ara fan això, què no faran en plena tirania!



I aquí uns ximpanzés uniformats

https://t.me/counterpropaganda20/4665

Com és possible que als simis se’ls armi i se’ls doni el poder d’intimidar impunement la gent innocent? L’animal que llença el ciutadà, hauria de ser immediatament retirat de l’organització criminal que li paga, lliurat al jutge i, evidentment, condemnat a perpètua – si no voleu estalviar-vos unes despeses absolutament innecessàries -, perquè si en la caiguda, la víctima hagués resultat mort o paraplègic, ja no hi hauria solució. Per la sàvia màxima que recomana prevenir abans que lamentar, només excloent per sempre l’animal de la societat i tancant-lo com es tanquen els animals al zoològic, la gent de bé estarà més protegida. I consti que aquests animals privats, n’han fet de ben grosses. Com les imatges de fa uns dies d’una detenció irracional on l’animal deixa anar un gos real contra el ciutadà, que el mossega davant de la incapacitat lògica i inevitable del ximpanzé que el subjecta.


Aquestes bandes criminals han de ser erradicades, com les rates o les paneroles, criatures del mateix nivell. El fet de pensar el grau de descomposició de l’ètica humana que manifesten aquests animals, només amb la presència i l’actitud de pinxos mafiosos que vigilen el bordell, és esfereïdora. Són covards, inútils i esclaus.

AVUI, UN POLICIA ÉS UN CRIMINAL,

AVUI, UN POLÍTIC ÉS UN GENOCIDA,

AVUI, METGES I CIENTÍFICS SÓN ASSASSINS,

UN PERIODISTA ÉS UN LLORO TERRORISTA, I

UN JUTGE O FISCAL, UN EXCREMENT MONUMENTAL.

Només la manifestació pública de denúncia i humanitat, els pot excusar.


L’infern avança. No sentiu les rialles dels nassos, ni veieu al seu darrere les ombres de les potestats infernals? L’infern avança, i l’única manera d’aturar l’avançament de les ànimes putrefactes és la DESOBEDIÈNCIA.


LA LLIBERTAT ÉS CRIDAR: PROU!

LA DIGNITAT ÉS DIR: NO!

LA JUSTÍCIA ÉS EXIGIR:

EL CAP DE TOTS ELS RESPONSABLES,

SENSE EXCEPCIÓ.



Aquí https://t.me/RosselloCM/34212 teniu el psicòpata i assassí en massa des de fa dècades (Sida, entre moltes altres malalties fabricades), el pallasso ridícul de Fauci (fixeu-vos en el morrió que lluu), sàdic i obedient com la meuca més meuca de totes les meuques del món. L’execució d’aquest criminal hauria de ser retransmesa a tot planeta.


No us enganyeu, qualsevol criminal genocida de la història és un afeccionat, si el comparem en perfídia i inhumanitat a la vergonya que avui infesta i intoxica tots els estaments i àmbits de la societat. Potser no podem guanyar, tanmateix, avui ja la disposició a morir i a matar és l’únic que pot dignificar la nostra espècie en la lluita contra l’esperit corromput i putrefacte que ha destruït tots els fonaments de la societat humana.

ELS ANIMALS TAMBÉ SÓN MORTALS.


Certament, només el poder de la Divinitat pot salvar la Humanitat de la seva desaparició, si bé, humanitat, el que es diu humanitat, ja en restem ben poquets. Inhumans, esclaus i zombis, els trobareu arreu, sobretot als parlaments, a les casernes, als centres d’extermini (abans dits Hospitals), a les televisions i als carrers, tots amagats darrere un morrió..

I això que ens trobem en la calma abans de la tempesta! Si hi ha alguna possibilitat encara, és urgent començar a demostrar-los que tenim ungles i dents. I no us deixeu enganyar, la violència és la seva eina de treball, que per això us la recriminen a vosaltres; la volen per a ells sols. Soros és el terrorista més actiu i el que més violència insensata paga, què us penseu?, que aquest criminal detesta la violència? Baveja quan veu els seus esbirros destruint els fonaments de l’edifici social. Per què us penseu que el psicòpata Soros, amo i senyor de Soroslàndia i els regnes de Taifes, distribueix els sacs amb totxos als voltants de les manifestacions dels seus sequaços? Ho fa perquè detesta la violència o perquè s’ho passa com un idiota veient la destrucció i la violència dels goyim pagats en plena tasca de destruir el món dels goyim?


Per concloure, dos versos d’una cançó d’Albert Pla, que si bé sempre m’han semblat encertats, per absolutament lògics i indiscutibles racionalment, avui descriuen perfectament la situació:

UN POLICIA MUERTO,

UN POLICIA MENOS.


P.S. No hi ha en aquest escrit la més petita incitació a l’odi, és un crit gegant de Justícia. La violència la practiquen els criminals, la gent de pau, només reclamem l’aplicació rigorosa de la llei i la justícia per als terroristes indiscriminats contra la Humanitat, i només demanem la instauració de la pena capital per tal de ser equitatius amb les gravíssimes violacions dels colpistes i dels tirans, i que d’aquesta manera la Justícia en la seva màxima puresa i equanimitat pugui ser imposada. Cap dels criminals que ha participat en aquest genocidi pot compensar la societat amb uns anys de presó; seria una facècia de molt mal gust. La mínima decència i dignitat jurídica, com també la salubritat ètica, obliga a l’execució dels psicòpates assassins per ser una amenaça per a la pau mundial i per a les societats d’arreu.

Morta la cuca, mort el verí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada