divendres, 16 d’abril del 2021

SALVADOR MACIP, PSICÒPATA I GENOCIDA

 

El cas d’aquest tarat és de llibre. Després que han retirat del primer pla l’Oriolet, el tarat i homosexual - aquesta segona ‘qualitat’, una ‘virtut’ que excita els nassos perquè és l’extermini segur i silent dels goyim -; després d’aquest fet del pas de l’Oriolet a un segon terme, i que és de suposar que és per causa de l’assortit d’imbecil·litats sense sosteniment racional que era capaç de dir allà on anés, sense cap evidència científica, això no obstant amb fidelitat total a les instruccions per a l’objectiu del terror que desitja Soros, el criminal, molt ben apreses; aleshores d’aquest petit desengany jueu, es veu que en la junta sionista dels nassos per a la Soroslàndia catalana, van decidir que els calia donar oportunitat a altres borregos sense consciència, i menys encara intel·ligència, per assolir la intoxicació informativa de la gent i que d’aquesta manera subtil, amb l’engany dels ‘experts’, accedeixin sense desordres al NOU ORDRE MUNDIAL. I per això, han triat el súper psicòpata genocida del Salvador Macip.

Els imbècils d’aquest calibre són els preferits de l’elit, els retardats amb profunda indigència moral, indiferents a vendre la mare per fer feliços els amos, que val a dir, compensen els caps dels esclaus amb remuneracions que aquestes abjectes criatures amb forma humana agraeixen, fins al punt que per una mica més de remuneració vendrien el fill, si calgués. No sé si l’imbècil en té, no ho crec, però tampoc no m’importa, per bé que si és que sí, caldria protegir els infants d’un depredador humà com aquesta bestiola perillosa de Leicester. Les sobiranes imbecil·litats que és capaç de proferir amb la cara d’anormal que no pot dissimular ni amb mascareta, demostren que és una amenaça per a qualsevol dignitat. Però anem a les proves per a demostrar que és un psicòpata i un genocida. Primer us exposo què creu aquest degenerat, i vosaltres mateixos jutgeu si per al bé de la civilització no és higiènica i profilàctica l’extinció d’aquests perills públics, tan insensibles i poc empàtics, que assassinarien els habitants d’un barri sencer, si els nassos els donessin un xec, que aquests homenets s’empassen la vilesa i somriuen alegrement en rebre el xec ple de sang. Són així aquests excrements. Vegem doncs, què diu el tarat del Macip:

Per a ell, és el moment de decidir el futur de la humanitat: «Les nenes amb gens modificats nascudes a la Xina podrien ser el primer pas cap als posthumans, una nova espècie més avançada que l’Homo Sàpiens». Es poden tenir tots els títols i tots els reconeixements del món, però qui és capaç de dir una barbaritat d’aquesta magnitud és susceptible de ser executat per ser una sòlida amenaça per a l’Homo sàpiens, que, al capdavall, és el que som... bé, ja érem. Ens preocupa l’extinció de qualsevol animal i no ens preocupa la nostra pròpia extinció com a espècie? La seva arrogància li permet la supèrbia de dir que és el moment de decidir el futur de la humanitat, ell – els seus amos; que ell és una perfecta merda, i sense voler ofendre les merdes – s’arroga l’autoritat per a decidir com ha de ser la vida dels altres. Es pot ser més ignorant i lliberticida, però no es pot ser més integralment un psicòpata. Tros d’excreció!, qui t’ha dit que jo vull ser un posthumà? Si et vols modificar genèticament, tu més mal no et podràs fer, més indigent intel·lectual i mancat del mínim principi d’ètica no pots ser; arranjament no en tens, per això, que et converteixis en una cosa posthumana, a mi em rellisca! Ara bé, un món de psicòpates com tu, no el vull per a res. Pensar que consents la mutació genètica dels nadons com corrobora la notícia i les teves paraules, ho diu tot de tu: ETS UNA SOBIRANA MERDA!, amb ulleres, calb i amb barbeta, una sobirana merda calba que llueix ulleres i barbeta, tot el que ets, intel·lectualment i ètica. Ets com un gra de pus; és el que més em recordes quan et veig, de fet, ets com una infecció per a la Humanitat.

Aquesta defecació - amb tots els respectes per les defecacions i sense ànim d’ofendre-les -, com sigui que els verins han provocat que hi hagi gent que s’ha fet enrere i això no convé als plans d’extermini per a cap d’any, i qui sap si guarnit amb una apagada elèctrica i de subministraments; aquesta excreció proposa no una, sinó deu raons per a la vacunació. Vegem-les i les comento molt breument, perquè a un sicari de genocidi no se li ha de mostrar altra cosa que indiferència, ni atenció ni desatenció. I aprofito que ho dic, perquè amb aquesta netejada d’excrement que és aquest escrit, llenço aquest imbècil per sempre al vàter i que navegui a les clavegueres, amb les rates i la descomposició, que és l’indret on ha de ser. Què ens diu, el tarat?

1- «Tots els medicaments tenen efectes secundaris, però els beneficis són superiors als riscos que s’assumeixen». El que no diu és que els medicament tenen un procés d’experimentació, de seguretat i d’estudi d’eficàcia, un fet que no s’ha fet amb aquestes vacunes que, a més a més, són un experiment mèdic i genètic.

2- «Des de la vacunació les morts en residències han disminuït». Primer, a les residències, els mataven, amic. Segon, has sentit a parlar de l’ADE, la síndrome de la potenciació d’infecció dependent dels anti-cossos? Tot arribarà, i això ho saps, criminal.

3- «Les vacunes són les teràpies més segures...». Sí, per això, des de la implantació dels calendaris de vacunes han augmentat exponencialment les malalties i sobretot les malalties rares. Imbècil, la immunitat natural no la milloreu posthumans pseudohumans com tu, tros d’animal!

4- «Les vacunes amb ARN fa vint anys que s’estudien». Amb uns resultats desastrosos i sense el més significatiu èxit. Un absolut fracàs amb animals: o morts o amb serioses lesions dels sistema immunològic per sempre.

5- ‘Els riscos de la Covid (mort) son més grans que les trombosis de les vacunes’. Si fa no fa, és el que dius en el punt 5. Vejam, no saps que els morts eren gent gran amb malalties prèvies? Els altres, adults, joves i nens, s’han de vacunar? Perquè, al capdavall, què és sinó una trombosi, no res, una disfunció momentània. A qui no li agradarà de tenir una trombosi? I més si ets jove! No els agrada el parapent? Doncs això fins i tot té més emoció, oi que sí, babau? I et recordo, criminal de lesa humanitat, que pretens i estimules la vacunació de tothom a partir dels 6 mesos. No es pot ser més... Prou que m’entens!

6 - ‘Sense vacunació massiva, la pandèmia durarà molt de temps. I tot i que no se sap, no fer res, no millorarà la situació’. M’enfilo per les parets i porto enumerades 6 de les diarrees del tarat! El fet d’ignorar què és el nostre sistema immunitari et descriu com un perfecte ignorant. Es pot ser més venut i pocavergonya, però no més insolentment ignorant. Si imbècils com tu no haguéssiu obeït els amos, no és que no haguéssim tingut pandèmia, sinó que si hagués estat una grip una mica més forta, l’hauríem passada com sempre ha passat a la vida. El teu desconeixement és ofensiu fins i tot per a una persona com jo que desconeix la ciència, però, ja et dic - que els vostres budells cranials us poden fer pensar coses molt anormals -, que desconèixer-la no vol dir ser idiota, com conèixer-la, o haver-la estudiat, o haver-la violat, no demostra no ser profundament idiota. Tu, n’ets un exemple paradigmàtic... I a Leicester! Quins ‘màsters’ no hauràs aprovat?

7- ‘La vacunació permet tornar a la normalitat...’. Els teus amos, entre sardineta i sardineta per a la boca de la foqueta, ja t’hauran dit que no hi ha retorn a la normalitat. A més a més, no vols els posthumans, tu, mig-humà? Aquesta raó no demostra la necessitat de la vacuna, sinó que ets un esclau del NOM, un miserable esclau, un mentider més fals que Judes. I, potser, no saps que s’injecta a la gent? Si tinguessis cervell, et diria que ho pensessis. Però, tant se val. Tu col·labora, que encara et donaran el Nobel o algun sant Jordi, mamarratxo!

8- ‘Si la primera dosi pita, la segona, millor encara’. Això saps perfectament que no és així. Si t’injecten un verí, la segona dosi no serà mai millor, criminal. A més, estaria bé que expliquessis què és això d’una vacuna dosificada. Estaria bé que ens en fessis cinc cèntims, però, els criminals que et paguen, ja han dit que, ben mirat, una tercera dosi, no estaria malament. Suposo que fan números, compten beneficis i alhora compten els cadàvers, i els surt a compte. No és així, còmplice de genocidi?

9- ‘Els sanitaris s’han vacunat i no els ha passat res gairebé’. Els sanitaris no ho sé, com tampoc sé quina vacuna els han posat, ni si no els han posat un placebo o una dosi baixa o jo què sé, que jo conec uns quants casos de mort de metges... i no parlem dels policies. Però, tot i això, a mi se me’n fot el que facin els mata-sans i els ajudants d’escorxador! Si se me’n fot el que puguis fer tu en el laboratori, no m’importaran el que facin els sicaris més actius dels criminals! El teu insà interès per un verí, demostra que cobres per mort. Digues-nos el preu, posthumà!

10- ‘Vacunar-se és un acte altruista...’. Tu ets profundament idiota! Primer, una vacuna se suposa que provoca immunitat en la persona vacunada. O sigui, és una mica més un acte egoista que altruista, que per això, hi ha hagut miserables que han corregut a posar-se-la abans d’hora, o això han dit. Segon, que tu et previnguis d’una malaltia, no vol dir que previnguis els altres. Ho fas per tu, només. Altra cosa seria, posar-se la vacuna i emmalaltir per a protegir els altres; això, tros d’ignorant, sí que és un acte altruista. I tercer, la vacunació no contribueix a la protecció de la societat perquè la fa més feble, NOMÉS LA IMMUNITAT NATURAL ÉS PER TOTA LA VIDA I SEGURA, o no t’ho han ensenyat a l’escola de borregos immorals on t’han destruït els budells que tens de cervell? I això un idiota com tu, titulat, que deu donar classes per a formar més imbècils, no ho sap? Ets un criminal, un genocida, un enemic de l’espècie i reu de crims de lesa humanitat per defensar la destrucció de la naturalesa dels nens.

No em faig més mala sang. Només concloc, dient-te que has de saber que el lloc més digne per a tu és el cementiri. Escòria com tu és el que sobra en el món, i si l’idiota del Mitjà era repugnant, tu has arribat a un grau de vilesa i baixesa que, veus!, et converteixen en el suposat científic més ignorant, malvat i cruel de tota la fauna que les cases de putes, ai, les Universitats, han passejat com a mones per les televisions i els diaris. Ets un ésser profundament repugnant, i només perquè rebis el que et mereixes, és necessari que existeixi Déu.

EL GENOCIDI AVANÇA.

LA PRESÓ ES FA MÉS GRAN I TERRIBLE.

ELS BENS ESPEREN A LES PORTES DE L’ESCORXADOR.

LA LLIBERTAT TÉ POR,

LA DIGNITAT S’AMAGA,

L’HORROR S’ACOSTA.

Mengele Macip té ganes de fer autòpsies als vius. Ell és així, sàdic i pervertit, tarat i acomplexat, inútil i ignorant. Mengele Macip, només demano que la Justícia et posi exactament al lloc que et correspon. La depravació ha de ser castigada amb rigorositat quan s’executa contra els més indefensos i febles. Només els covards de mena, els miserables de soca-rel i els venjatius de vés a saber quins traumes infantils, actuen amb tanta infàmia, sense necessitat, només per plaer i per pur sadisme. Però què sabràs tu de la dignitat i la llibertat, màster en otorinolaringologia i urologia comparades, o contrastades, o inserides o conjugades, fot-li com vulguis, ximple!



I a tot això, i per concloure, últimes notícies: la colpista Calvo, crec que una vicepresidenta de l’organització criminal ‘Gobierno de España’, ja adverteix que els reis de taifes, la colla de subnormals sense moral que governen els ‘cortijos’ podran restringir la circulació dels ciutadans. Això és una violació absoluta i injustificada de tots els drets constitucionals, internacionals i naturals de l’home; però no espereu que els excrements amb toga que es fan dir ‘fiscals’, i són marcolfes barates, facin alguna cosa. Els nassos paguen bé i els esclaus obeeixen satisfets dels privilegis per la traïció. D’altra banda, els criminals de les farmacèutiques ja ens avisen que caldrà vacunar-se eternament, que això és negoci i el mètode d’extermini ideal i selectiu. I això que no hi ha morts, ni hi ha saturació, ni hi ha res de res, però ells, de genolls, practiquen el sexe que agrada els nassos mentre veuen com els cauen els bitllets, que encara que estiguin plens de sang, són bitllets i els agafaran quan acabin el servei. I si tot això no fos prou per a assolir la idiòcia absoluta de la humanitat, bé, de les restes, que cada volta en som menys i menys que en restarem sigui per extermini promocionat pels tarats classe Macip o per decisió pròpia; doncs, als assassins i colpistes del Gobierno de España, amb els socis criminals dels regnes de taifes, qui més inútil, criminal i desvergonyit, volen prohibir de fumar. És curiós, perquè no fa gaire que llegia un estudi científic que demostrava que la nicotina era un estímul i facilitador de les sinapsis neuronals. Vejam si es tracta d’això! No oblideu mai que el retardat mental farà tot el possible per exterminar qualsevol vestigi d’intel·ligència. I no dic que el tabac sigui bo, però puc demostrar que després de 45 anys de fumador empedreït, no m’ha provocat cap mal i prou de benefici. Potser el van introduir pensant que la gent moriria asfixiada, i ara han vist que desenvolupa la intel·ligència (ningú serà més llest només per fumar, que cal aclarir els extrems perquè hi ha molt de limitat) i per això cal començar a prohibir-lo. Els vostres pastors us ho diuen molt clar i ho fan entenedor perquè els comprengueu bé: a casa, enverinat, obedient, amb morrió, menjant les escombraries que et venen les empreses d’intoxicació i enverinament massiu, sodomitzat pels imbècils de la televisió (que s’ha de veure per creure que hi pugui haver un fauna animal tan diversa i nombrosa), i això sí, sense fumar. Que vols avortar, el govern t’ajuda; que vols practicar l‘eutanàsia, l’eugenèsia o la iatrogènia per divertiment, el govern t’ajuda; que vols violar nens, el govern ja té el servei de prostitució a domicili dels centres de protecció i els fiscals pro-pederastia; que vols violar nenes, joves i menors, si ets negre o musulmà, el govern el finançarà l’advocat defensor; que has sentit que ets un càntir amb desitjos sexuals per les pastanagues, el govern et finançarà l’operació perquè siguis un càntir feliç i que no et faltin les pastanagues pagades amb diners públics; que vols fumar... eh! noi, això és un delicte, com passejar, respirar, abraçar, gaudir del sol i l’aire pur de la muntanya o la platja, com treballar, com VIURE... tot això EL NOM T’HO PROHIBIRÀ, els nassos sionistes i els seus sicaris col·laboracionistes estan i són per fer-te la vida impossible, perquè siguis feliç.

L’HOME NO DESAPAREIXERÀ

PER CAUSA D’UN VIRUS DE MENTIDA,

L’HOME DESAPAREIX

PER LA PROFUNDA I ARRELADA

ESTULTÍCIA IRREVERSIBLE,

L’HOME ES MOR

PER IMBÈCIL.

I ENS PENSÀVEM QUE NO ERA UNA MALALTIA!

LA IDIÒCIA

ÉS GENOCIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada