divendres, 30 d’abril del 2021

LA PORTA DE L’INFERN

 

No us vull parlar del magnífic conjunt escultòric d’Auguste Rodin creat amb la col·laboració de Camille Claudel, no; us vull parlar de la porta de l’infern que han obert tots els governs criminals del món, però sobretot els execrables assassins de la cultura europea que dirigeixen els respectius països envers la definitiva destrucció. De la sionista germanòfoba Merkel, a la puteta francesa, amant de les bondats dels homes islàmics, passant pel pallasso britànic o el gos espanyol, Pedo Sánchez, la mascota de Soros, Imbécil, i alhora gosset de companyia del psicòpata Gates i el seu marit. I a tots aquests traïdors nacionals, cal afegir la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu, la genocida de les vacunes, la que cobra a tant per cadàver lliurat als déus jueus, o sigui, a les set potestats infernals.

Avui he vist un vídeo que no havia vist fins ara, on sortia Imbécil, sense morrió - que per cagar per la boca no li cal -, i el gosset molt enèrgic en el lladruc proferia: «La libertad es vacunar, vacunar, vacunar!». Malauradament per a ell, la Llibertat, així d’Espanya com la dels pobles que la integren, només es recuperarà amb l’execució de tots els traïdors a la nació, a la història, a la cultura i a l’essència de cada un dels pobles, i en això, aquesta tifarada pudent, dins del territori, els guanya a tots. I això que ja és prou difícil de superar el narcotraficant i terrorista que dirigeix Galícia, o el nan milhomes que és més fals que una moneda amb tres cares, el miserable i repugnant Urkullu, o la colla de subnormals que trafiquen amb la salut a Andalusia, o els esclaus dels jueus que dirigeixen l’urinari polític de la Genociditat de Catalunya, amb l’assassina Vergés Mengele, l’esclava de Soros, Gates i el ISG, al capdavant, junt amb l’infanticida Reichsführer-SS Bargalló, el moro etern aspirant a català, el cap dels gossos de quadra i tot el reguitzell de miserables i traïdors a Catalunya, a Espanya, a Europa i a la dignitat humana, que han convertit totes les Institucions catalanes en una comuna putrefacta, de la Genociditat creada pel més fals i gran traïdor de Catalunya, l’ameba penjapancartes, al serpent verinós que ha convertit Barcelona en un urinari de dalt a baix.

Aquests criminals, sense excepció, han obert la porta dels Inferns perquè els jueus asquenazites sotmetin els seus pobles, tot esperant, aquests imbècils ‘cum laude’, que després seran premiats. Santa innocència! Tanmateix, jo els estalviaria el patiment de ser esclaus dels jueus després que tan servicialment els han servit! Malauradament, els militars, que en absolut són sants de la meva devoció i ara són objectiu del meu més gran menysteniment, traeixen la raó de la seva existència i accepten que el seu país sigui venut als nassos sense fer-hi cap objecció ni oposar-hi cap força. A França, hi ha hagut alguns militars que han mostrat la seva disconformitat amb la puteta dels jueus, però els jueus i la puteta han encarregat al miserable cap de tots els militars que els sotmeti, i ara els defensors de França contra els traïdors interns i la islamització europea, seran severament reprimits perquè la puteta obeirà els nassos assassins. A l’Argentina, les escòries jueves que dirigeixen el país, ja l’estan venent a trossos, que una de les jueves argentines ja ha proposat el fet de vendre les Illes Malvines a l’organització criminal ‘Pfizer’ per a garantir la destrucció dels argentins i el lliurament d’Argentina i les seves immenses riqueses a Israel i a l’escòria asquenazita. Arreu és igual, i els assassins jueus i els seus còmplices van assenyalant a l’agenda les conquestes assolides. Mentrestant, aquí els catalanets es tapen la boca, no sigui el cas que la grip els mati, i s’entretenen amb l’espectacle ridícul dels esclaus dels jueus que fan política al servei d’Israel tot traint Catalunya, i s’acontenten amb no morir, que aquesta és la força i el coratge dels almogàvers. La mare de Déu! Jaume I us escopiria a la cara a tots vosaltres. Tota la vida lluitant per Catalunya i contra el moro, perquè els llimacs de la catalanitat (l’esquerra lliberticida, monàrquica i sobiranament anticatalana) posin un moro en el govern. Europa és un cadàver, i si la gent no comença a entendre que la seva vida està en joc, acabarem tots sotmesos als diables jueus i barrejats amb tota classe d’espècimens humans, sense identitat i sense llibertat, havent lliurat la immensa riquesa cultural i artística, científica i intel·lectual d’Europa a la pitjor raça del món, la més cruel, la més racista, la més assassina, la més iniqua, la més mesquina, la més infame i vil: la lacra del sionisme d’Israel.

La porta de l’infern ja és oberta. Els cadàvers de les vacunes s’amunteguen arreu del món, però els lloros plens de guano callen, els excrements amb toga callen, els mata-sans executen seguint ordres i protocols criminals, i els gossos s’escampen en bandes per arreu sembrant el terror entre els ciutadans de bé que els mantenen. Aquesta és la realitat, i ja és hora que la gent deixi de sortir a reclamar la llibertat i que surti a reclamar obertament el CAP DE TOTS ELS RESPONSABLES DE L’ALTA TRAÏCIÓ I DELS CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Del més repugnant i covard alt càrrec al més mediocre i miserable dels servidors.

El terror ja comença a donar pas a l’horror. Quan l’horror sigui la nostra vida habitual, l’espècie haurà desaparegut i probablement els carrers del món seran guarnits amb el missatge explícit que ja ens va descriure el genial Dante Alighieri:

«LASCIATE OGNI SPERANZA,

VOI CH’ENTRATE».


Ja no es pot fer més. Només acusant obertament, anomenant a la gent pel que són: Vergés, assassina; Bargalló, infanticida; Moro, moro; Sánchez, traïdor; Mitjà, Trilla, Padró, Macip, idiotes psicòpates; Macron, puteta; Merkel, sionista antialemanya; Johnson, esclava alegre dels circumcidats; von der Leyden, sacerdotessa de la sinagoga de Satanàs; BIS, deixebles de les set potestats infernals... etcètera.

Si alguna cosa no es pot trobar en un jueu asquenazita és la mínima bondat, i aquest crim massiu de la Humanitat, els nassos l’han estudiat i preparat conscientment, amb l’ajut de psicòpates tarats com el Gates i el seu marit, que d’entre els assassins, és dels pocs que no pertany a la raça dels inferns (però com és un psicòpata com el seu pare i mare, doncs, cap a dins, que els asquenazites volen jueus o psicòpates, que al capdavall són el mateix). Els jueus són el mal en el món. Sempre vestint-se de víctimes quan són els assassins. Sempre amagats darrere els miserables que es creuen que la dignitat cotitza a borsa, l’invent terrorífic d’aquests destructors de la Humanitat. Els jueus estan sempre, estudieu-ho, darrere de tots els grans crims. Podeu investigar la trama jueva en l’enfonsament premeditat i calculat de les Torres Bessones, aleshores el centre mundial de l’economia, i a on, ves quina curiositat més curiosa i casual!, no hi va morir cap serpent de l’infern. I continueu cercant, que des de la revolució francesa, que és la revolució dels jueus, a la russa, que és la revolució dels jueus, a les guerres mundials, que són les estratègies jueves de sotmetre els grans imperis i nacions d’Europa, o els assassinats de J.F. Kennedy, de Gadaffi o Hussein, que els volien trencar el tauler de joc, o els recents de Tanzània i Burundi, com l’intent d’assassinat del president de Bielorússia, o la revolució ucraïnesa, tot, tot està empudegat de jueus i de l’ànsia de sang goyim. Els jueus són així, no els cerqueu una altra volta. Són fills de Satanàs i es dediquen a obeir el Pare.

Si els jesuïtes són la maldat personificada, els jueus són fills de l’Infern, que Déu els cria i els dimonis s’apleguen.


Tu ets un antisemita!

No, sóc anti-'jueu', anti-asquenazita; clar i català. La perversió d’aquest poble és insòlita. La història que no han tergiversat, ho demostra. I la història que han tergiversat, ho corrobora.


Demà és dia 1 de maig, la fundació dels Il·luminati, la pasta jueu-jesuïta que ha enfonsat la dignitat humana, i això ho celebrem com el dia del treballador, el dia del tripalium - la tortura -, el dia de l’esclau, per a major glòria dels nassos i dels déus infernals.


ELLS VAN PER NOSALTRES...

QUÈ FAREM?

CAL DEMANAR JA UN SÚPERNUREMBERG,

l’execució dels culpables i

la perpètua als còmplices

(amb aplicació rigorosíssima de les mesures anticovid).


D’això depèn la Humanitat. Si la Xina fou destruïda per Mao i els jueus de darrere de la cortina, avui Occident, la cultura que neix a Grècia i de la que som hereus, desapareixerà. O derrotem Moloc o aquesta escòria ens destruirà! El fet de lluitar contra els diables i el mal és prova de dignitat, llibertat i amor. Fins a la victòria ja no els podem cedir un sol pam més. La porta de l’infern ja és oberta i els diables s’escampen per tota la Terra. Tornem a cloure-la i condemnem tots els diables al foc etern per a glòria humana i de la Creació. Déu ens observa, amb qualsevol dels seus noranta-nou noms, digueu-li com vulgueu: Amor, Harmonia, Tao, Déu o Pare, però ens observa, com el general observa els seus capitans i soldats en plena batalla. Li fareu aquesta mala passada? La ira de Déu és bíblica, recordeu-ho, i us ho dic perquè després no us agafi amb els pixats al ventre ni amb excuses de mal pagador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada