dilluns, 5 d’abril del 2021

DRA. MENGELE


https://www.vilaweb.cat/noticies/verges-4000-dosis-astrazeneca-inscripcions/

A la foto, dos dels molts sicaris de Soros.

Aquest escrit va dirigit a la responsable de la Conselleria d’Eugenèsia, Iatrogènia i Eutanàsia del que fou la Generalitat de Catalunya, i que l’Ameba convertí en la Genociditat de Soroslàndia. Després de llegir aquesta gasòfia, entengueu-hi que la Mengele us convida a una ‘copa’! Darrere seu, en segon pla, l’escuder fidel, el clauer miserable, el pokemon, ‘l’home a un morrió enganxat’, tot fent-li suport. Dit això, estimada criminal, val a dir que només vull fer-li unes preguntes obertament; i confio que em reconeixerà que totes les preguntes es responen elles mateixes i de manera afirmativa:

1– Vostè està al Patronat i a la Comissió Executiva de l’Institut de Salut Global de George Soros?

2 – Això no és conflicte d’interessos?

3 – Vostè sap els problemes que està causant el verí d’AstraZeneca? Sap que els Països Baixos han aturat la vacunació amb aquest verí per casos de trombosi? Vostè està incitant la gent sana a enverinar-se amb la metzina que sigui?

4 – Vostè, tot i que no és metge ni té punyetera idea d’epidemiologia, i malgrat la seva incompetència i demostrada ineptitud; sap que és la síndrome ADE, per la qual els inoculats són víctimes de greus afeccions i la mort en la majoria de casos, quan es troben després amb un virus ‘salvatge’ de la mateixa classe?

5 – Vostè, absolutament incapaç de controlar en ple segle XXI el canvi de nom de la grip, si encara ocupa el càrrec, sabent que no és per la capacitat ni l’eficiència, sinó més aviat el contrari; no és pels padrins criminals que serveix?

6 – Vostè, tot i les limitacions, és conscient que la irresponsabilitat en la cura de la salut de les persones amb intencionalitat, seguint ordres i obtenint-ne els corresponents beneficis, és un assassinat massiu indiscriminat, o dit d’una altra manera, un genocidi sistemàtic?

7 – Vostè, de ben segur, que ja no en té una altra que continuar l’extermini d’acord amb les indicacions de l’amo, entre rialla i rialla, que la mort dels goyim els fa molta gràcia, oi? Vostè ho sabrà? Doncs, oi que no en té una altra que seguir endavant?

8 – Vostè sap que ha estat essencial en la definitiva destrucció de Catalunya, avui Soroslàndia, i que això és Alta Traïció?

9 – Vostè, independentista, sanitària, catalana, sacrificada, esgotada de tant de dolor i de preocupacions, pobra, polític, d’esquerra, republicana... oh, republicana!... Per això està al Patronat del criminal Soros, on la president és la S.A.R. la Infanta i el vicepresident el Solana, ella republicana, com vostè, i l’altre nacionalista, com vostè?

10 – Vostè creu que ha dut la gestió de la mentida de Soros i companyia de la manera correcta?

11 – Vostè entén que l’assassinat premeditat de gent innocent és genocidi?

12 – Vostè sap que prevaricar des del govern per a provocar la ruïna de la gent és un delicte imperdonable, i vistes les restes del país, un acte d’Alta Traïció?

13 – Vostè sap que està enganyant els catalans en suggerir-los el verí, tot sabent que res no tornarà a ser com abans, i que hauran de portar morrió, mantenir la distància, emmalaltir a poc a poc, amb les lesives recomanacions criminals de la Conselleria sota les ordres nocives de Soros; i això, apart de tancar-se a casa i, els que puguin, treballar des de la llar, i els que no, que es fotin, que a vostè li hauran de pagar igualment el robatori que és el seu sou?

14 – Vostè és plenament conscient dels crims de lesa humanitat que ha assumit?

15 – Vostè és conscient que la inoculació del verí que vostè anomena vacuna i és UN TRACTAMENT MÈDIC I GÈNIC EXPERIMENTAL, s’anima a Soroslàndia a practicar-lo en els nens? És conscient de la gravetat de la imprudència? Sap que un nen mort és un assassinat sota la seva responsabilitat?

Aquesta pregunta múltiple és l’única que no podrà respondre afirmativament:

16 – Ja no li ve d’aquí oi, assassina? O és que hi ha alguna de les mesures que ha dictat l’organisme criminal que presideix com a consellera i sicària infiltrada del ISG, que sigui una mesura realment sanitària? Privar del sol és salut? Portar morrió és saludable? El confinament ha estat mai documentat en medecina? El toc de queda ha estat documentat alguna vegada, ni que fos per un descuit, en alguna revista científica? El control de la gent és una mesura sanitària? El fet d’impedir el desenvolupament dels nens i privar-los de l’oxigen, del joc i de l’intercanvi de gèrmens amb el medi, són mesures sanitàries?


Doctora Mengele, s’asseurà davant d’un Tribunal i si l’efeminament social no permet l’execució justa, equànime i ètica, fins a la perfecció, aleshores, espero que la condemna sigui amb morrió perpetu, distanciament carcerari perpetu, confinament a la cel·la de manera perpètua– veu! Confinar en una cel·la és legal; però no ho és, de fer-ho amb la gent lliure, miserable! -, i tingui per segur que tot ho farem seguint el seu exemple: per preservar-li la salut. I no temi, que nosaltres no, això no, no l’enverinarem amb els tòxics dels socis del seu amo.

Estimada Abjecció, té abduïts els catalanets, homes propensos a l’ensomni i a la inacció, al teatre i a la covardia, a l’orgull i a la traïció, que som així, els catalanets; bona gent, això sí, però més plens de defectes que de virtuts, que d’altra manera el nostre país no hauria mort a les nostres (vostres) mans. Sí, Abjecció, els té abduïts mitjançant el terror. Ara prepara l’horror, la quarta onada, que pretén que creguin que és una mutació de la IMMENSA MENTIDA. Tanmateix, estimada genocida, ha pensat que potser la gent dirà prou? que fins i tot l’estultícia té un límit? Sap, estimada, que aleshores, l’amo Soros, la deixarà al peu dels cavalls? Els nassos són molt així; t’estimen molt fins que et deixen matar o ho fan ells mateixos, que tot depèn. Si la feina els la fan els altres, s’asseuen i riuen; si no, contracten el mercenari i executen. Són així els seus amos i el seu estimat nas també, o no ho sap?, és el criminal en actiu més perillós del món! Tanmateix, pot respondre’m? no ho veu? I el pastor alemany que dirigeix els gossos de quadra a les ordres del nas, tampoc no ho veu?... Ves, què dic! Com un esclau s’alçarà contra l’amo de la plantació, oi? Mengeu plàtans, mentrestant. El temps arribarà, per tots vosaltres, que no vull oblidar el SS dels camps de concentració, ni tampoc el moro que es creu català i mai no ho serà, el responsable de l’extermini dels ancians amb la seva inestimable connivència i col·laboració activa.

Mengele, us adoneu del grau extrem de la vostra perfídia?


Dos dels tres anteriors escrits meus, han tingut de protagonistes a dos éssers humans que s’han guanyat el respecte perquè el tenen, i el tenen tot podent trobar-se als antípodes del meu pensament, perquè la dignitat és manifesta en les seves paraules. Vostè, no és un ésser humà, és un monstre horripilant, baix, vil, repugnant, perquè no té consciència i menys encara dignitat, perquè és qualsevol tipus d’animal sanguinari, però no un ésser humà; això no ho dubti ni per un sol segon. Només els humans, els esclaus serveixen i obeeixen amb gust i satisfacció pel premi; els éssers humans són lliures, estimada Excreció, i aquesta emoció tan lligada a l’Amor, mai no és possible en un assassí i menys encara en una genocida. Perquè, val a dir que ningú no es perfecte i pot matar sense ser aquesta la seva intenció, per mala sort o obnubilació; però matar a consciència i amagant les armes, amb mentides perverses fins a no ser possible, tot seduint amb la mort i conduint-hi els més indefensos i temerosos, això, monstre, només ho pot fer una sicària criminal i psicòpata.

La Humanitat està perduda, d’ara endavant només caminarà a les palpentes. Potser en el camp de concentració global – no bavegi, que m’embrutarà el full! - o potser en un desordre i una desorientació com aleshores de la Torre de Babel; tanmateix, n’estic convençut que els escurçons hauran de ser sacrificats perquè els amos puguin seguir l’agenda, ja que les escombraries ètiques com vostè i els seus socis de la Genociditat de Soroslàndia, si no són útils per a la ciutadania, com pretenen de ser útils als depredadors; la ciutadania fretura gent capaç que organitzi els seus anhels i desigs socials, els amos, fenomen, necessiten els traïdors, els mentiders, els limitats, en fi, els polítics i els seus satèl·lits, perquè obeeixin com a prostitutes ben pagades els seus capricis i vexacions, sense una queixa ni un però.

La Humanitat està perduda, perquè la rehabilitació, tot i que això acabi bé, durarà anys i costarà anys i panys. Cert és que en el passeig victoriós dels nassos sembla que res no hi fa obstacle, però Israel, el centre d’experimentacions, no se’n surt del desastre provocat pels ‘sionistes no jueus’, quines coses!, i junt amb Itàlia, ja hi ha una denúncia per crims de LESA HUMANITAT al Tribunal de Justícia de l’Haia, i molts altres advocats i científics han denunciat als seus respectius països els criminals com vostè i la seva companyia, gentalla com la puteta francesa, la bacona alemanya i el fantasma anglès, dit amb tot el respecte que es mereixen, és clar... La guerra no pinta bé, la Humanitat ho té cru, però encara no ens heu derrotat. I si els nassos han de deixar carnassa i despulles de miserables, que val a dir que els repugnen, què us penseu, mones de fira!, aleshores us serviran al poble i a la corrupta justícia en safata de plata. I ves, monstre, res no em donarà més plaer ni em farà sentir més a gust, que saber que els criminals pagueu pels vostres execrables i insòlits crims!


La guerra continua. La Humanitat està perduda i, apart dels morts, hi ha molts ferits greus sense saber-ho; però en som molts, nosaltres, aquesta és la nostra sola i única esperança; com que, només un a un, dedins de nosaltres, hem de ser capaços de conduir la llibertat i la dignitat humanes a la victòria. No renuncieu a vosaltres, no seguiu a ningú ni confieu en cap salvador! La guerra continua, les pròximes batalles seran molt dures i devastadores, però és en aquestes batalles on podrem girar el curs del conflicte. Si cauen les paparres que avui ens dessagnen, els nassos seran més sols. Ells han de ser el nostre objectiu final. Amb ells, la pau és impossible. Però, mentrestant, la higiene, la profilaxi i la bona alimentació ens recomanen d’esterilitzar el món dels pitjors patògens de la història: el microbis intel·lectuals, els paràsits socials: els polítics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada