dilluns, 12 d’abril del 2021

INFORMACIÓ OBJECTIVA


No són trenta fulls d’opinió i teoria conspiranoica, sinó l’argumentació científica i mèdica sobre els verins que s’entesten a inocular els criminals de tots els governs. En recomano la lectura en diagonal per als ignorants com jo, i n’imploro la lectura als mata-sans que participen en el genocidi.


https://medicosporlaverdad.net/wp-content/uploads/2021/04/ESTUDIO-VACUNAS-COVID-5-de-abril-de-2021.pdf


Cada volta tinc més clar que si volem reformar el món, caldrà l’eliminació sistemàtica de tots els criminals i genocides que hagin col·laborat en aquesta barbàrie des dels laboratoris, des dels centres d’extermini, mitjançant la premsa, així periodistes i pretesos científics, TOTS ELS POLÍTICS, i els delinqüents uniformats, com els mestres que han accedit a la tortura infantil. La majoria d’ells ha de ser jutjada i eliminada de la vida pública (pena de mort, o perpètua amb morrió, distanciament, confinament i a pa i aigua – no volem que morin de covid-19 a la presó -; o presó i expulsió definitiva de la professió, tot segons el grau de benefici en la mortaldat i l’aniquilació de les llibertats).

El temps cada volta aporta raons de més de pes, que avui, qui no les vol analitzar i considerar és senzillament perquè no sap que té budells on hi hauria de tenir el cervell, un fet, que encara que sembli que no, passa molt desapercebut per les víctimes d’aquesta moderna patologia, molt freqüent en joves científics, i altres no tant, però amb càrrecs inapropiats per a les seves mínimes capacitats intel·lectuals i ètiques; tots ells d’expressió babau i diarrea constant, sempre al servei de l’amo, sense cap mirament ni reflexió. Cap d’aquests impostors, falsificadors de la ciència i el coneixement, ha de ser perdonat, com ells no han perdonat la gent que conviden a entrar en les ‘vacunes de l’extermini’.

FEM UN VERITABLE RESET !

COMENCEM A DENUNCIAR-LOS,

DETENIR-LOS, JUTJAR-LOS I SENTENCIAR-LOS.

SENSE ELLS, EL MÓN TÉ FUTUR,

AMB ELLS, EL MÓN SERÀ L’INFERN.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada