dimarts, 27 d’abril del 2021

LA SOCA ÍNDIA


La guerra continua i els jueus asquenazites estan fent l’agost a l’Índia. Després d’enverinar 130 milions de persones amb les vacunes, els pobres indis, els més pobres, cauen com mosques. Lògicament, això havien de fer-ho a la Índia, que és una societat de classes molt marcada, i en la qual els pàries són això, pàries; per tant, qui es preocuparà dels ‘intocables’? L’escòria jueva està sotmetent el món. Si a l’Índia els assassins sàdics s’afarten de comptar els cadàvers que en ‘holocaust’ lliuren a les set potestats infernals, a occident continuen en el procés de l’enverinament de la població i el seu sotmetiment a l’esclavatge jueu. És hora que ens n’adonem: els jueus asquenazites (i els semites que els consenten) són els ENEMICS DE TOTA CIVILITZACIÓ, i això és una evidència que només els venuts i els idiotes poden negar (penseu en l’infame Pla Kalergi, què significa i qui i què era el criminal que avui és venerat en el Femer Europeu). No he estat nazi mai, però cada volta m’adono que, d’igual manera que una feminista o un marxista, un dia, en poden dir alguna de bona, vull dir, una ventositat, que ben mirada, té fons, doncs, sense dubte, l’odi nazi als jueus està més que del tot justificat. Només cal estudiar la situació d’Alemanya abans de la primera gran guerra i durant la guerra, i també la negativa a la pau per part dels jueus asquenazites, que proposaren el sionisme (o sigui, la terra de superfície per a la sucursal del Diable) i l’ajut necessari com a contrapartida per al manteniment de la guerra i la més que segura victòria aliada – això sí, després de l’extermini de goyim a dojo, militars i civils, que no per altra cosa, la segona part de la guerra foren usats gasos prohibits... i oh! eren manufactures jueves, tan bona gent com són! -, com les execrables condicions de la rendició, absolutament inhumanes, com la situació d’Alemanya d’entreguerres, amb el poble passant gana i l’escòria jueva controlant el capital alemany i administrant el pagament de les irracionals indemnitzacions de guerra, fins que els nazis, agradi o no, reestructuraren la societat alemanya amb uns diners basats en el treball i no en l’especulació dels nassos. En pocs anys, Alemanya tornava a ser gran. És cert que, com sempre, l’escòria jueva estava darrere d’aquest creixement, perquè els nassos del Diable són sempre arreu; però, tot i així, Alemanya va tornar a ser la primera potència econòmica d’Europa. Val a dir, que quant a aquest període històric, hi ha més secrets ben guardats que informacions certes i segures. Sabem del pacte Ribbentrop-Molotov del 39, un estrany pacte de no agressió que comportava el repartiment de l’Europa de l’Est, i on, no en tingueu cap dubte, els nassos repugnants dels jueus s’amagaven darrere de les cortines, sobretot del genocida Stalin, però també del genocida Hitler. Al capdavall, els jueus només són feliços ensumant sang de goyim; això, no ho oblideu mai.

Però m’enfilo a la parra. La guerra del poble elegit de les Set Potestats Infernals contra els goyim els està anant d’allò més bé. Ja gosen exposar públicament els genocides sàdics i indiscriminats, sense escrúpols, sense vergonya, sense dissimular, i per això podem veure el genocida i lliberticida Klaus Schwab, cap de l’Organització criminal Fòrum Econòmic Mundial, anunciant l’esclavatge; els jueus que dirigeixen els centres d’espionatge tecnològic (Bigtech, em penso que n’hi diuen a aquestes empreses especialitzades en la violació de la dignitat humana), com la mascota de Gates i del seu marit (que són mascotes psicòpates dels nassos al mateix temps), el goril·la africà que dirigeix el Centre de Coordinació de l’Extermini, que abans coneixíem com a OMS; per no parlar dels cucs menjacadàvers que tenen el cau al BIS, a Basilea, amb els tentacles en totes les Organitzacions Criminals que coneixem com a Bancs, per a demostració de la nostra magna estultícia. S’ha de ser ben curtet per no dir criminal a un banquer, que és el que és. I sí, no us poseu les mans al cap, que tots ells ho són. Que n’hi ha de menys criminals que uns altres, sí; que n’hi ha que són menys assassins que uns altres, també, però que tots són lladres amb corbata, només la summa innocència o la magna estultícia pot no veure-ho. Penseu un moment en els tres tenors de «La Caixa» o ‘l’òrfena’ del Santander, tots gossets obedients de les mans ensangonades dels jueus del BIS, dirigits territorialment pel terrorista número u del món: George Soros, al qual, el nostre bon cap dels Gossos de Quadra protegeix mentre agullona els gossos a imposar l’esclavatge que el seu amo li exigeix. I com aquest gosset obedient que dirigeix els Gossos, tot el femer de la Genociditat de Catalunya, que no té res a envejar a la gàbia d’animals amb problemes mentals que és el Gobierno de España.

Malauradament, com diu en un vídeo l’exvicepresident de Pfizer, tenim molt poc de temps https://t.me/RosselloCM/34680. Els jueus assassins i els seus repugnants animals de companyia: l’escòria policíaca (vegeu aquest vídeo dels tarats armats de la sionista Merkel... per què triguen tant, els alemanys, a fer-li exhaustiva justícia?) https://t.me/RosselloCM/34650 i https://www.abc.es/sociedad/abci-merkel-quiere-devolver-derechos-y-libertades-solo-inmunizados-202104262006_noticia_amp.html?__twitter_impression=true ; els llimacs de la política, sacs d’escombraries que filtren la descomposició de les ànimes en la diarrea que supura dels seus llavis i morrions; les titelles-lloro, uns sacs d’escombraries dissimulats amb silicona, perruqueria i bòtox, però que així que obren la boca, escampen la misèria de la seva intel·ligència i el més vil i vulgar servilisme; els sicaris de la ciència, tota una colla d’analfabets i indigents ètics, que només per això, sobretot per la segona raó, no poden ni han de ser considerats éssers humans, i crec, és el meu parer, que ni com a animals se’ls hauria de considerar, ja que són ‘coses útils’, val a dir que menys que un consolador, encara que ells acompleixen perfectament aquesta funció, des del Trilla al Padró, sense oblidar els tarats de l’Oriolet que escriu llibres i el Macip, que escriu tragèdies. I podria continuar amb els excrements amb toga que han convertit la seu de la integritat i la dignitat de la llibertat i la democràcia en un bordell i un urinari. No entenc com els jutges no se suïciden, si tinguessin un mínim de dignitat i de coneixement d’allò que representen i el paper miserable i covard, repugnant i a vessar d’ignomínia que representen, sense dubte, abans que mirar-se al mirall, se suïcidarien. Però no, aquests excrements, acudeixen als urinaris a fer de prostituta i a cobrar els emoluments. Són així, aquestes meuques sense consciència. I encara podria fer esment de l’escatològica classe educativa. No dubto que a les Cases de Putes, abans Universitats, els destrossen el cervell i els deixen pitjor que amb una malaltia priònica, però, l’espectacle criminal al qual serveixen sense dir aquesta boca és meva, és tan summament deplorable, que no hi pot haver dubte que si guanyem - cosa a cada segon més difícil -, cal destruir totes les escoles i universitats. De fet, em temo, que tant si guanyem com si perdem, ja han desaparegut; i malauradament, vist el que hi ha, cal reconèixer que quan desapareguin del tot, l’home no serà pas pitjor... la qual cosa és ben, molt de ben, ben ben, trista. Però és el que hi ha. No ho remenem més.

Tot s’enfonsa i ningú alça la veu – llevat de quatre gats –, ningú denuncia – només un grapat de valents que han de ser justament reconeguts, com tracto de fer en aquestes pàgines cada volta que puc–, ningú, que és com dir massa pocs; i mentrestant, tothom vol viure la vida morta de l’esclavatge. És que és per llogar-hi cadires! La mort, podeu estar-ne segurs, us espera. Carallots! Viviu la vida i aniquileu els nassos de merda (i perdó per les merdes) d’una punyetera vegada. No en tingueu cap dubte, desapareguda aquesta raça dels Inferns, la vida a la Terra podrà ser digna; això com a mínim.

La idea de la despoblació, que ja anunciaven els titelles-lloros dels jueus, a ‘La Vanguardia Española’ el 2019, https://t.me/counterpropaganda20/4761 amb el suport dels experts, a mi, personalment, no em sembla mala idea; és més, juro per Déu, que és una de les millors idees que han passat pel cap d’algú en tota la Humanitat, tanmateix, aquesta despoblació de milions d’animals hauria de començar pels experts, cal practicar amb l’exemple, sempre; com amb tots els ‘preocupats’ pel planeta, que haurien de ser els primers a sacrificar-se, com recomana la mínima lògica i el sentit comú. No sobra gent? Doncs, comença per tu mateix; no hi ha res amb més sentit! Però, com sigui que aquests assassins el que volen és exterminar els altres, està bé, és just, és DEFENSA PRÒPIA que els animals que van a l’escorxador matin els ramaders, com és just que el brau en una plaça mati el torero, que per això, els bens haurien de revoltar-se contra els gossos pastors, que no són pastors, sinó gossos d’assassins. En fi, certament, en el món sobren uns quants milions de persones, però si fem càlculs i pensem una mica, em penso que en traurem la solució lògica i intel·ligent:

Si sobra gent i matem els pobres i esclavitzem la resta, els que manen gaudiran, ells sols, de tot el planeta.

Si sobra gent i matem els que manen i els seus esbirros (ara ja no hi pot haver cap tipus de pietat ni commiseració), tota la resta serà lliure i amb els GRANS CAPITALS dels que manaven, podran tenir un món molt més just i equilibrat.

«El millor bé per al major nombre», aquest és el sentit de tot plegat.

Només s’ha de pensar una mica i es veurà que els qui sobren són els que manen i ens enverinen físicament, mental i espiritualment. Són tan poca cosa, que freturen del mal per a viure; en canvi, els pobres no freturen de res, més que del necessari. Vosaltres mateixos penseu-vos-ho i sospeseu.

Jo no cal que us digui què faria, ni les raons, més que justificades, per a resoldre aquest problema inventat per a generar la reacció i la solució que els assassins tenen pensada, des de fa molt de temps...

HI HA POC TEMPS,

LA SOCA ÍNDIA ÉS UN SENYAL!

ELS JUEUS RIUEN,

I QUAN ELS JUEUS RIUEN,

ELS GOYIM PLOREN O PLORARAN AVIAT.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada