divendres, 9 d’abril del 2021

TEMPS DE DESHUMANITZACIÓ

 

La inhumanitat de les bandes criminals uniformades:

https://t.me/RosselloCM/33188

Una societat que no respecta la dignitat de la vellesa és una societat en metàstasi. Una societat que protegeix els criminals emparant-se en la seva vellesa, és una societat en metàstasi. Per això avui, una bona colla de criminals que no han fet altra cosa que delinquir tota la vida, en la vida privada i en la pública, o en el nou invent de la cooperació de l’empresa privada amb la pública, gaudeixen d’una vellesa tranquil·la, gràcies a la corrupció intrínseca del sistema. El ciutadà de bé, però, és maltractat i humiliat (perquè és una humiliació abusar d’un vell), com veiem en aquestes imatges. En canvi, el criminal, després de fer el teatre davant d’un excrement amb toga, torna a casa i protegeix els beneficis dels seus robatoris i preserva la seva llibertat. No us amoïneu que cap d’aquests criminals no viu en residències, i per això no han de témer que un genocida de bata blanca els executi activament o per desídia. La insensibilitat de les imatges és esfereïdora, perquè els nostres ancians han sofert la violència estatal i les guerres que han podrit la vida a Europa, i temen, sí, temen la crueltat del poder. I la temen perquè no es poden valer per ells mateixos per a defensar-se, perquè els vells instruïts, és clar, prou que saben de la perversió de tots els sistemes polítics!

Imagineu fins a quin punt ha arribat la depravació criminal dels governs i dels polítics de tots els partits que els donen suport, si la policia són unes colles de mamarratxos disfressats i armats, amb la intel·ligència d’una puça dement, que han rebut, dels cínics que els encapçalen, l’ordre d’aterrir la ciutadania decent i protegir els delinqüents i els indocumentats. Un okupa és intocable. Un colpista tirà és el nou governant, com veiem en tots els països del món. Un traficant de droga és un filantrop. Un lladre, un corrupte i un farsant és un CEO. Un mafiós és un director de banc. Un assassí és un metge. La veu del terror és un periodista. I ells, com pinxos de pel·lícula de l’oest americà, són la llei, els xerifs que han de custodiar-la. I per això, persegueixen i atonyinen l’home lliure que respira de manera natural, i indiferentment de si és jove, adult o gran, ells tenen la missió de sotmetre la gent al morrió, d’aconseguir que el terror faci esclaus tots els homes, fins que els mateixos esclaus amb morrió es converteixin en policies dels esclaus rebels. Aleshores, aquestes bandes criminals seran dissoltes i ells, els delinqüents, convertits en esclaus amb morrió. Les càmeres i la solidaritat i la col·laboració dels esclaus amatents de l’oportunitat de denunciar la dissidència, aleshores ja seran prou; per què caldria tenir tants de mamarratxos al carrer?

Avui, ser policia és prova de criminalitat, per acció, o per l’omissió de la denúncia dels abusos, la prevaricació, la coacció, la vexació, la humiliació, la falsedat en les acusacions, la insolència, l’arbitrarietat i la deficiència intel·lectual, agreujada per la inflamació testicular, dels mamarratxos ‘companyers’.

I potser, encara hem de donar gràcies que els animals que detenen el vell ‘per respirar’, - consti el motiu explícitament! -, no li han trencat el crani amb la porra ni l’han emmanillat per ser un perillós ciutadà, culpable de l’execrable crim de tenir noranta anys i passejar i respirar. Quan això passa, ja no hi ha societat, hi ha un manicomi ple de psicòpates sàdics i de psicòpates passius. Benvinguts al Nou i meravellós Ordre Mundial!



Un perfecte esclau imbècil:

https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-rafael-vilasanjua-astrazeneca-coronavirus-isglobal/

Sí, Rafael Vilasanjuan. Que el subtítol el descrigui com «expert en logística» i l’acompanyi «Director del departament d’Anàlisi i Desenvolupament» de l’execrable organització ISG de Soros, no pot rentar-li la cara. Expert, logística, anàlisi, desenvolupament i, ni més ni menys, que director, fa que molts babaus bavegin. Però només cal llegir el titular i el darrer paràgraf per adonar-se que vostè és un esclau, un imbècil. El titular descriu un ‘perfecte imbècil’, de manual, i el darrer paràgraf, un ‘perfecte esclau’. Afirmar el que gosa afirmar en el títol: «L’aspirina i l’ibuprofèn tenen molts més efectes secundaris que la vacuna d’AstraZeneca», és senzillament meritori, ‘cum laude’ per a un deficient intel·lectual. I concloure la diarrea mental demostrant com de ben ensinistrat està, corrobora el seu esclavatge, o si ho vol dit d’una altra manera, el seu ensinistrament. Però, al capdavall, un gos ensinistrat, no és un esclau? «Malauradament – diu - amb una malaltia infecciosa, només tenim dues coses: Restriccions i vacunes», tal com amb els animals de granja. I per cert, eminència, és l’única malaltia infecciosa coneguda, perquè que jo sàpiga, fins avui, mai no s’havien combatut amb restriccions i vacunes! Sense cap dubte deu favors, potser, els mèrits professionals. Un fet que sembla indiscutible, després de llegir el seguit d’imbecil·litats que és capaç de contar per minut; i si no és així, aleshores és vostè un infame que gaudeix d’arrossegar-se en la ignomínia. No lamento cap de les veritats d’aquesta dedicatòria. Sap? Que la gent miserable com vostè, siguin classe mitjana-alta, és el mal del nostre món. Com pretenem progressar de veritat, si els directors són els més imbècils i indigents ètics i intel·lectuals de la promoció? Vostè es respondrà, perquè vostè sap millor que jo, que no hi ha ni una sola paraula en aquest ‘panegíric’ que estigui fora de lloc. Vostè sap millor que jo del crim contra la Humanitat del seu amo, però com a bon i modèlic esclau ensinistrat en l’obediència i el sotmetiment, no calla, i proclama la bondat dels botxins de l’espècie. Si tingués un mínim de dignitat, què dic, si sabés què és la dignitat, li ben asseguro que no podria suportar el sol de demà.

Ah!, tros de soca, li dono un argument incontestable per a alguna altra oportunitat, que sé que suportarà el sol: L’aigua també mata més que la vacuna.


L’idiota:

https://www.vilaweb.cat/noticies/als-politics-sels-en-fot-tot-les-ciencies-socials-les-naturals-i-la-mare-que-els-va-parir/

El pallasso torna a embrutar la premsa amb la seva imatge i les ximpleries de sempre. No diré res més que: si us plau, per pietat, traieu-nos aquest tros de quòniam del davant! Per respecte a la gent, l’exhibició de simis parlants no és educativa ni formativa ni informativa; és veure una mona garlant, i sí, crida l’atenció, i uns dies, fins i tot, pot fer gràcia, però al final fa vergonya. Profunda vergonya, i si tinguéssiu un mínim de respecte envers el lector, l’amagaríeu on ningú no el pogués trobar.


La insensibilitat davant del genocidi:

https://www.vilaweb.cat/noticies/trombosis-astrazeneca-heparina-explicacio-tractament/

Mai, amb cap vacuna en la història, havia estat registrat un nombre tant alt i greu, amb nombroses morts en gent sana, d’efectes indesitjables entre els conillets d’índies. Tanmateix, la premsa, sí Partal, s’empatolla, i fa articles com aquest que fa que la gent acabi més desorientada que abans de llegir la notícia, bé, la mentida i les tergiversacions periodístiques. Només amb el final, n’hi ha prou per a convèncer-se que el verí és això, un pur verí. I hi afegeixo, d’efectes retardats. Recordem les magistrals darreres paraules: «Cal recordar, malgrat tot, que si bé l’EMA ha associat directament les trombosis de vaccinats amb els efectes de l’heparina, les investigacions científiques encara no s’han acabat». Investigacions científiques? No s’han acabat? Si no s’han acabat les experimentacions amb la vacuna, ni se n’han conclòs la seguretat ni l’eficàcia, ni en tenen punyetera dels efectes a mitjà (no l’idiota) ni llarg termini, per raons òbvies; és natural que els estudis sobre aquestes accidentals morts de gent que avui està sana i es mor després de la vacuna, és natural que no s’hagin acabat, perquè tots sabem que una persona sana és molt procliu a la trombosi, i l’enverinament per vacunes mai no es pot correlacionar amb aquestes morts, ja que les trombosis són una amenaça constant per a les persones sanes, asimptomàtiques o no, que això és indiferent; com tot, que és indiferent. Es tracta de vacunar, perquè la vacuna és l’arma de guerra. Res més. El que tracta la propaganda és d’ensenyar i que miris l’ocellet, mentre et fan la fotografia que a ells els sembla bé. Una mica com ens explicava l’Amenábar a ‘Los Otros’: les fotografies dels morts.



Una altra polític còmplice de l’extermini i la deshumanització:

https://elmon.cat/politica/dolors-sabater-anuncia-que-esta-ingressada-per-covid-237755/

Tants de polítics i coses (com l’Ameba) que han emmalaltit de la pesta del segle XXI, i no hem tingut cap baixa. O el virus els coneix i els fa una facècia, o menteixen més que parlen... Jo, si voleu que us sigui sincer, crec més la segona possibilitat. I si bé és cert que d’aquesta immensa mentida només es mor la gent que es mor de grip i els que maten als hospitals o als geriàtrics, és una llàstima que cap d’aquests pròcers del genocidi mundial no hagi ingressat en la llista de baixes; ho dic molt sincerament i amb tot el dolor del meu cor. Almenys, el virus hauria servit d’alguna cosa!


La realitat:

https://elmon.cat/societat/una-altra-mort-en-investigacio-despres-de-rebre-la-vacuna-dastrazeneca-237678/

La possibilitat de morir abans que no agafar la grip?

No tinc més preguntes, senyoria.


Els esclaus :

https://t.me/counterpropaganda20/4571

Hi ha gent a qui les cadenes valen per a exhibir amb l’orgull la covardia de l’obediència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada