diumenge, 11 d’abril del 2021

ELS ‘VACUNISTES’


Evidència de l’enganyifa política. Aquest breu vídeo demostra, sense gènere de dubtes, la infàmia de l’escòria política i la gravetat de la mentida: la mascareta és un morrió, i per tant, tortura, humiliació, vexació i coacció arbitràries i a les ordres d’enemics del país. En resum: Alta traïció i crims de lesa humanitat; fent curt, dues penes de mort.

https://t.me/laquintacolumna/5201


En aquest breu i repugnant vídeo apareixen dos miserables criminals sense consciència, menys capacitat de discerniment, cap facultat cognitiva, principis i valors ètics inexistents, o sigui, la indigència moral i la roïnesa intel·lectual més pedant, narcisista i hipòcrita.

https://t.me/RosselloCM/33403

El pallasso del Salvador Macip ha de ser un cuc fètid; no en tinc cap dubte. Què haurà fet per estar a Leicester fent l’imbècil? Pels seus coneixements, de ben segur que no és. La baixesa d’aquest cínic és vomitiva. Quan li veig la calba i l’expressió de babau consagrat per les elits, entre tímida i autòcrata, m’aïro. Una eruga com ell! Tanmateix, com passà amb l’idiota del Nigel Fergusson, la seva estultícia fou mostrada dia rere dia mentre les mentides i el terror funcionaven amb excel·lents resultats, i després desaparegué, quan es va saber que era un idiota mesell, sense condicions intel·lectuals, un pocavergonya de campionat, un grimpador empès per vés a saber quines raons fins al cim de la Casa de Putes de l’Imperial College of London; doncs, com amb el ‘Niguelet, el ximplet’, espero que tinguem la sort de no veure’l més, llevat només de quan hagi de comparèixer davant del jutge que ha de sentenciar-lo per col·laboració i incitació a crims de lesa humanitat.

El molt idiota pretén enverinar nens de sis mesos! Tros d’animal! El sistema immunitari d’un nadó no comença a activar-se fins després de la lactància! Saps molt millor que jo que això és un atemptat contra la vida del nen! Si el N.O.M, els teus amos, sí, aconsegueix aquest propòsit, pensa que cada nen mort i afectat pel verí que anuncies, serà responsabilitat teva. Tu tens de científic el que jo de bomber o astronauta. La pregunta és: Com un idiota manifest, un incorregible mentider, un absolut ignorant, pot tenir veu enlloc? La gent com tu sí que hauria de rebre una petita renda bàsica, apartar-los de la societat, i mentre no la contaminin, que facin. Amb el cor a la mà, t’ho dic, fes-te un favor, amb els diners que ja has guanyat, pren-te unes vacances eternes, si us plau, no persisteixis en la ignomínia més abjecta de la història. Sé que no ho podràs entendre, perquè si no saps res i només comptes amb el preu de les teves mentides - que te les diuen, és clar, pobre, ja t’agradaria a tu haver tingut una sola idea en aquesta miserable vida d’arrossegat que portes -... ‘Miserable’ és una flor per a tu.

I del col·lega, no en dic res. Déu els cria i els copròfags s’ajunten.


I finalment, redoble de timbals, el moment estel·lar: el ‘gran’ Iu Forn. No rieu, no, que avui també es llueix. Què no faran els diners? Què no assoliran de les ànimes d’esclau? Què no faran dir, sigui per idiòcia, sigui per covardia, sigui per interès? Llegiu el patètic escrit d’avui, que és per lamentar-se per ell. La ironia, Iu, no serveix per a fer creure els reus de mort que els botxins els fan un favor. Llegiu-lo perquè és penós, tan limitat i poc ocorrent que deprimeix. Aquests són els teus arguments, Iu? Pusil·lànime i bon minyó, o sigui, un tros de covard. A l’Alemanya de Hitler no hauria estat agradable de tenir-te a la vora, ni a la Rússia de Stalin o la Xina de Mao, perquè noi, segons tu, pel bé comú s’ha de reprimir els dissidents que, amb raó o sense - que això tan se val, que la veritat és la del Politburó -, atempten contra la salut - sigui física o mental - del ramat de bens.

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/iu-forn-antivacunes-platja-nudista_599672_102.html

De primeres, ens exposa com a introducció, un exemple: la platja nudista. Aleshores es pregunta què passaria si un home amb banyador hi va, què s’hauria de fer, quins drets té ‘l’intrús’, etcètera. Que hi hagi l’opció de platja i de nudisme és una circumstància que fa que a una ment desenvolupada, no cal que se li hagi de dir que si vol anar a la platja, vagi a la platja, i si vol fer nudisme, que vagi a una platja nudista, com si vol anar al futbol ha d’anar al camp de futbol i no a la platja, sigui nudista o no. Les consideracions que fa quant al banyista en la platja nudista, cal fer constatar d’entrada, que l’home no està a l’indret adequat, i per tant, pot ser pres com un nudista que anés al Camp Nou. Poc més hi ha a afegir. El tema és digne per a desqueferats molt desqueferats, i val a dir, que amb escassíssimes inquietuds.

Però després ens compara la situació de la platja amb els ‘vacunistes’ i els antivacunes. Més desafortunada la comparació, no pot ser. Una cosa és anar a la platja nudista i despullar-te, una altra de molt diferent, és que et despullin si no vols anar a la platja nudista. Això no ho ha entès. Com hi ha platja nudista, tothom s’ha de despullar. Ai, que et veig les intencions, que tens cara de picantot! Val a dir que reconeix el dret a no vacunar-se, només faltaria! Vejam, Iu, a mi ningú m’ha d’injectar res que jo no vulgui. Perquè jo no vull. I tinc les meves sòlides raons. Vols que renunciï a elles perquè una multitud d’imbècils obeeixen les ordres dels botxins? Quina és la letalitat de la mentida? Quina és la possibilitat de sobreviure? Creus que cal una vacuna per no res? Una vacuna, no és, potser, una injecció que et protegeix contra una malaltia? Aleshores? Endolla-te’n tantes com tu vulguis, però a mi no me n’endollis cap, perquè saps?, l’home existeix des de fa centenars de milers d’anys, Iu, i no hi ha hagut vacunes fins a pràcticament el segle XX, l’eclosió de les malalties rares! Creus que els interessos de la farmàfia tenen més coneixement que la Natura? No confies en el teu sistema immunològic? Que poc el coneixes, doncs. La meravella del sistema immunitari és fascinant, de fet, com tot el mecanisme fisiològic. I creus que quatre tocacampanes com el babau del Macip saben alguna cosa de tot això? Ni flors, noi, ni ‘flowers’, com es deia als vuitanta. I en l’escrit goses defensar les restriccions dels no vacunats, per desobedients! Ximple, un malalt té símptomes, si ni això no pots entendre, torna a P3, que refrescar la memòria t’anirà bé, encara que, després de la desolació educativa del Reichsführer-SS, no crec que els nens aprenguin ni tan sols a sumar; amb el fet que sàpiguen obeir les ordres sense oposar-s’hi, n’hi ha prou; que per això els humilien com els humilien... És curiós, de la violació dels principis fonamentals dels nens, no te n’he sentit dir ni una sola paraula. Vejam si tu també seràs com el Mitjà, el ximple que no ‘vol’ tenir fills i és homosexual. És que sents cada cosa de suposats universitaris, que o una dos, o les universitats són prostíbuls on es fan festes boges cada dia o són centres de destrucció de la més mínima lògica. En fi, que segons el ‘periodista’, si no et vacunes, estiguis sa i fort, com un roure jove, t’hauràs de fotre perquè no seràs un miserable be com ell, com l’Iu. Només faltaria això, que el vacunat les passi de tots els colors i els dissidents estiguin sans i forts! Fes-t’ho mirar, perquè ara ja és de fer-s’ho mirar.

«... Sí tothom està vacunat, no cal que jo em vacuni perquè tots estaran protegits i no podré contagiar ningú. Cal reconèixer que està ben trobat, però és una afirmació més falsa que...» i diu una bajanada incommensurable. La frase en cursiva és l’abecé, noi. Aquesta és l’única finalitat de les vacunes... o potser no, i ho saps, o no, que tampoc no m’estranyaria que el que dius no ho diguis de veritat! Sí, Iu, si jo em vacunés, és lògic i coherent que demani ser immune encara que ningú no es vacuni, si no, em pots explicar què cony és aquesta fal·làcia? I no dic res de fer-ho amb una vacuna que és un tractament mèdic experimental amb un ARN-m MAI EXPERIMENTAT EN ÉSSERS HUMANS I AMB RESULTATS DESASTROSOS EN ELS ANIMALS. Els bens no ho saben, però a la tardor se n’assabentaran, no ho dubtis; tanmateix, ja et veig aleshores criticant els que no s’han vacunat i fent propaganda de la mutació que parlava el Macip, mentre t’ompliran de sang el compte corrent. Cadascú amb els seus vicis, noi. Però pensa que d’alguna manera hi ha justícia divina, creu-me. Sé que és qüestió de fe, sí, i jo no la tinc, però no dubto que el que en diuen ‘karma’, d’una manera o altra existeix, sigui visible per a tothom o només per al ‘pecador’, si puc dir-ho així. El fet d’assenyalar els dissidents, carregats d’unes raons que hauries de sospesar, com a mínim, és el que fan els guàrdies de balcó, els delators dels jueus, els incitadors a l’odi, i violant la meva LLIBERTAT, excites els bens abduïts contra mi i els altres dissidents. Que tu no tinguis consciència ni valors és un particular; no és un universal, noi!

I finalment, gosa discriminar el no vacunat en el cas de necessitar assistència mèdica; i ho fa amb una repugnant trampa. Primer, si et vacunes i necessites assistència sanitària pel virus, és que t’han pres el número, perquè com a mínim, l’hospitalització ha de restar fora de les possibilitats; o si no, per què carallot et punxen? Vacunar-se per no-res, no és una bajanada de babau? Segon, si un no vacunat fretura d’assistència mèdica ja et dic jo que serà per qualsevol altre motiu, ja que el sars-cov-2 és una quimera de laboratori només transmissible per inoculació i per tant no existeix en l’ambient. Aleshores, pretens dir-me que si tinc un atac de cor o una apendicitis, no tinc dret a l’hospitalització per davant d’un covidià mortalment ferit pel verí que ha triat i que tu tant defenses? Tu sabràs per què, i ets responsable de terrorisme i complicitat en genocidi. Cadascú amb el seu karma, noi! El teu escrit subtilment incita a l’odi. Pots fer el que vulguis, que això no és delicte. Pots odiar qui vulguis, el que no pots fer és actuar contra la seva integritat. I com jo tinc tot el dret del món i la llibertat d’odiar a mort els asquenazites, mentre no actuï contra cap d’ells, les meves paraules són només paraules. Que actuar activament contra els asquenazites sigui defensa pròpia, és una qüestió per a un altre lloc. I per concloure, negar-se a la vacuna, no és negar-se al bé comú, és negar-se a ser inoculat. La meva inoculació no afecta en res el bé comú, i si l’afectés, aleshores seria el moment de demanar-me’n comptes. Saps, ningú és culpable abans de cometre un crim, i en canvi, s’és culpable durant el crim, i això, és el que estàs fent tu, per més que culpis els innocents. T’estaries més tranquil si ens assenyalessin amb un símbol identificatiu? Perquè saps, jo sí. Crec que els vacunats hauríeu de portar la marca del diable ben visible. Al front seria l’indret més correcte. Un sis per cada vacuna, i a partir de la quarta, si els miserables hi arribeu, perquè el verí no cura, sinó que mata o emmalalteix, un subratllat o diverses creus de cinc puntes en honor del déu dels Inferns que tant t’agrada de servir. Perquè, et pregunto, no saps que els vacunats són els principals focus de contagi? Com t’ho expliques això? I si els vacunats esteneu la malaltia, aleshores us tanquem els hospitals? O us acusem d’atemptat contra la salut pública?

Iu, les coses no són com te les diu la titelleta dels tres mafiosos de La Caixa, no. Pregunta’ls-ho, els tres tenors saben molt bé els passos del crim. No tots, és clar, que són només uns sicaris adinerats, però sí que una mica més que el comú dels mortals, que per això ells sí que saben quant a la destrucció de l’espècie humana del ‘Gran Reset’. Que ja ho diu el ex-vicepresident de Pfizer, el Dr. Michael Yeadon, que si hagués de pensar en una reducció poblacional, no hi hauria una millor estratègia que les vacunes. Iu, abans d’escriure, s’han de pensar les coses que s’escriuran. La paraula escrita és un testimoni, com la paraula donada és un compromís. I és igual que en el món de farsants i mentiders d’avui, això no sigui així, perquè malgrat tot, és així. Aquest és el greu problema dels nostres dies, i des de fa dècades: la promesa no ‘compromet’ i l’escrit es reinterpreta o s’esborra, perquè ha desaparegut el ‘compromís’, la garantia de la dignitat i la fermesa de la paraula, allò que abans n’hi deien honor, que és la manifestació de l’honradesa i el primer esglaó per a la confiança entre els humans. L’única avantatge del terror és que despulla tothom. Com a les platges nudistes. I si a les platges nudistes hi ha la llibertat d’anar-hi o no, a l’horror que ens mena el terror covard dels bens, ens condemna a tots, i tot, gràcies a papagais panxacontents com tu, que amb la ironia esguerren la llibertat de la gent, conduint-los a la cleda abans del martiri.


D’afegit,

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/jordi-barbeta-pandemia-efectes-positius_599660_102.html

Senzillament, PATÈTIC. Hi ha més intel·ligència en els comentaris que en el lamentable escrit. Mentre el llegia em preguntava per què en Barbeta es renta el cervell amb salfumant.


https://monplaneta.cat/actualitat/descobreixen-possible-causa-que-covid-19-sigui-tan-dificil-tractar-26954/

És un acudit. Parlen del Remdesivir, a uns 3000 euros per tractament. I diuen que és una malaltia difícil de tractar. Aquests pelacanyes haurien d’aprendre a llegir i a investigar per ells mateixos (bé, millor que no ho facin) enlloc de signar els treballs que els presenta l’amo. Potser aquests ‘experts’ no han llegit els resultats del CDS (diòxid de clor) en la seva experimentació a Bolívia, amb un 100% d’efectivitat. O, em pregunto, si la causa no serà que amb 50 euros resols el problema i des de casa? Els hospitals, els actuals centres d’extermini, deixarien de cobrar per malalt i per ingrès a l’UCI. Potser tot vindrà d’aquí... dic, potser, només.


Suposant que la vacuna fos necessària per a la gent en un estat de salut delicat, cosa que no és certa, encara es podria estudiar l’enverinament d’aquestes víctimes; però fer-ho a discreció amb gent sana i amb unes vacunes, de les quals és ‘secreta’ la recepta i que han provocat uns 6000 morts a Europa i uns 300000 afectats pels efectes secundaris, segons el mateix Femer Europeu, això no és un CRIM CONTRA LA SALUT PÚBLICA?

Sí... I si hi ha voluntat i coneixença és GENOCIDI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada