dimecres, 21 d’abril del 2021

L’EQUIP GENOCIDA I.S.G


En aquest vídeo podreu comprovar el que ja us havia escrit fa un temps, tota la colla de genocides, de Javier Solana (genocida dels Balcans) a l’Alba Vergés (la Mengele catalana), passant per l’Organització Criminal «La Caixa» (lladres i xantatgistes professionals al servei del BIS) i les cases de putes de les Universitats catalanes (cases de meuquetes dedicades a la protecció d’indigents i deficients intel·lectuals, això sí, sense distinció entre indigents i deficients; que a la Universitat estan molt per la igualtat! Val a dir, que la igualtat és la prova irrefutable de limitació intel·lectual, ja que qui veu igualtat arreu, és tan imbècil que és incapaç de distingir; essent la distinció, el fonament bàsic i essencial de tota Raó. En fi, que aquí teniu exposades les flors d’un veritable jardí, el jardí de les delícies, vaja!

Vull fer observar que sempre he escrit que George Soros és qui està al darrere d’aquesta organització tirànica i genocida - Ah! Me n’oblidava de la president, de S.A.R. Cristina, ves! -, tanmateix, la informació que el psicòpata està al darrere, que és el nas de darrere de la cortina, és segura, perquè d’altra manera jo no hauria afirmat la participació del jueu en aquesta logística de l’extermini físic i de les llibertats. En el vídeo, no s’esmenta en cap moment el jueu, però hi veureu la flor i nata del país i el titella psicòpata de Bill Gates i el seu marit, que com sempre estan remenant les cireres jueves. M’agradaria remetre-us a la informació que unia el nas amb l’organització d’extermini, però n’he perdut el rastre. Són tantes les investigacions que moltes d’elles romanen al cap, però és inevitable de perdre la relació dels enllaços.

En el vídeo es diu, com ja vaig afirmar, que el Comitè Criminal de Retardats que assessora al govern espanyol i a la Genociditat de Catalunya és l’I.S.G.

https://odysee.com/@JorgeGuerra:4/ISGlobal:3?r=GFnc7qiFToaXoZonKqjQdVXjX728Ypfe


El més trist de tot plegat és comprovar la indigència intel·lectual i ètica dels posthumans, com els agrada d’anomenar al tarat del Macip. És una urgència per a l’ésser humà, per als romanents de l’homo sàpiens sàpiens, que enfrontem els posthumans. Amb els zombis, ja no cal perdre el temps. Seran víctimes dels posthumans i els posthumans ens resoldran el problema. El nostre objectiu són els psicòpates, els vils, els ignorants, els vanitosos, els idiotes ‘cum laude’ i els criminals que esclaus entre els esclaus, se sotmeten al Diable sense ni tan sols adonar-se que li han venut l’ànima i que l’ànima no té retorn. Aquesta escòria servent de les potestats infernals, del Mal, han de ser els homínids que han de ser lliurats a la Justícia perquè en el sagrat nom de la Humanitat els sentenciï a la pena digna, aquella que compensa i refà el malfet del criminal. I quina podria ser una sentència justa, que ens rescabali del terror, de la ruïna econòmica i de les morts indiscriminades i intencionades que han provocat, provoquen i provocaran en un futur per les mesures nocives per a la salut de la gent? Us cal pensar gaire?

Al trio mafiós de «La Caixa» els remetria un dels seus lemes:

«Parlem?» I encara el milloraria: En parlem?


I si tot no està del tot perdut?

https://t.me/laquintacolumna/5484

Sempre he pensat que el poble alemany és la gran esperança de la llibertat. Són caps quadrats, sí, però són els més profunds i creatius, sensibles i austers. Sense dubte, és un dels pobles capdavanters, per això la sionista Merkel hi ha estat posada, per a rendir Alemanya i lliurar els alemanys als interessos jueus, altra vegada incondicionalment (quina mania, la dels jueus, de rendir-los incondicionalment; un fet que demostra la inhumanitat dels vencedors i l’estricta justícia que hi haurà si els podem aplicar les seves pròpies lleis).


P.S. No oblideu que en aquest cau de genocides i idiotes a parts iguals, hi ha diversos hospitals col·laboradors, com el Parc de Salut o el Clínic... ooooh! Vejam si l’Antoni Trilla té el cul llogat?

Si burxes una mica, tot és la mateixa tifa amb les mateixes mosques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada