diumenge, 18 d’abril del 2021

LA CALMA


ABANS DE LA TEMPESTA


Estem en la transició del terror a l’horror. Ho veiem en els sicaris uniformats, els pinxos de casa de barrets que tenen carta blanca (i gens de cervell) per a violentar els ciutadans de bé com si fossin delinqüents perillosos. Sense dubte, en una societat justa, els sicaris mafiosos i sense escrúpols serien a la presó tota la vida, però al manicomi de Soroslàndia, als regnes de taifes i al Femer Europeu, els criminals són dalt de tots els càrrecs de responsabilitat. Els polítics, tots, com a TRAÏDORS A LA PÀTRIA I AL POBLE, COLPISTES CONTRA LA LEGALITAT VIGENT I VIOLACIÓ DELS TRACTATS INTERNACIONALS DE DRETS HUMANS. Sense dubte, en una societat avançada tota aquesta colla de criminals, seria executada sense gaire miraments ni dilacions. Amb ells, no podem deixar-los de banda, tots els excrements que vesteixen toga i insulten la Justícia, dels fiscals, còmplices de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, als jutges com a PREVARICADORS PROFESSIONALS, passant pel cas de l’execrable i repugnant Tribunal Constitucional, els membres del qual, en una societat equitativa i responsable, acompanyarien els polítics per ALTA TRAÏCIÓ, COMPLICITAT EN CONSPIRACIÓ COLPISTA, ATEMPTAT CONTRA ELS DRETS HUMANS I CRIMS DE LESA HUMANITAT. I encara podem afegir-hi els mata-sans, amb els Execrables Col·legis al capdavant, i els científics de loteria que menteixen més que parlen o dirigeixen els camps d’extermini, com el poca-solta del Trilla, esclau de Soros i obedient genocida. I tot i contradient-me amb l’anterior escrit, abans de començar amb que vull escriure, vull esmentar la rata de claveguera Salvador Macip, que escriu llibres. I com a mi m’agrada la lectura, us trasllado algunes de les seves obres, no perquè les llegiu, sinó perquè no les compreu ni que sigui per error. Alguns dels seus títols ho diuen tot i el descriuen com el que és (tots els llibres són en castellà): És autor de novel·les com «El rei del món» o «El joc de Déu», i imbecil·litats titllades de ciència com: «Immortals i perfectes», si es pot ser més profundament idiota, m’ho escriviu, us ho agrairé molt. O dues meravelles com: «Les grans pandèmies modernes» - no n’hi ha hagut ni una – o «Enemics microscòpics», amb la qual demostra l’absoluta ignorància i perquè serveixen els màsters d’educació científica en exercicis sexuals, que de segur deu tenir màsters per empaperar tots els despatxos científics del món. Abandonem els criminals, i vegem què es proposen fer.


Els traïdors, com sigui que, ni manipulant els PCR ni comptant asimptomàtics, ni mentint a no dir més, ja no és creïble la IMMENSA MENTIDA, ara ens mantenen en tensió i ens ofereixen el caramel que aixecaran les restriccions, tot sabent que, com han fet el criminal-mafiós del Feijoo, el retardat d’Aragó i el mig-home de l’Urkullu, un semi-animal que ja vaig dir que era més fals que una moneda de tres cares, ja han dissenyat les lleis per a convertir els seus regnes de taifes en els pitjors camps de concentració de la història; perquè ni els Gulags eren pitjors. No hi ha cap dubte que l’execució de criminals de lesa humanitat i contra qualsevol principi de llibertat és l’essència del deure de dignitat de l’espècie humana, per això, tot el que no sigui que aquests criminals paguin amb la vida els seus repugnants crims, serà absoldre’ls. I no us penseu que m’oblido dels assassins de la Genociditat de Soroslàndia, que d’aquests, ni un no ha de ser absolt, perquè TOTS SÓN UNA AMENAÇA CONTRA LA HUMANITAT. Doncs, tota aquesta colla de criminals ensuma-nassos, us prometen alliberar les cadenes, però us les estan collant més curt. Si no, com entendre que el gos de Soros digui el que diu i no corri a detenir el criminal més perillós d’occident i a tancar les seus criminals de les organitzacions terroristes... doncs, perquè el gos també és un còmplice de la barbàrie.

Quant a les vacunes, o sigui als verins d’efecte retardat, val a dir que ja a les televisions, escòria com el Mejide i altres terroristes mediàtics ja diuen obertament que les vacunes mataran gent, però amb tot el cinisme del món, continuen aconsellant les injeccions per solidaritat i responsabilitat social. En aquestes rates de la desinformació, no cal executar-les, amb cloure-les en una cel·la, soles i sense comunicació, sense patí, amb un menjar suculent de pa i aigua i el morrió metàl·lic acollat i perpetu, em conformo. No hi pot haver clemència amb còmplices de criminals, amb psicòpates que vesteixen de solidaritat el sotmetiment, i de deure, la renuncia a la llibertat.

La violació de les lleis és flagrant arreu. Per això, cap titella criminal ha de ser exonerada de les responsabilitats, i val a dir que seria molt bonic i didàctic que les execucions d’aquests criminals (la puteta francesa, la sionista alemanya, el pedòfil canadenc i l’americà, amb la Kamala, el gos de Soros a Espanya, la meuqueta de Sanitat, el Reichsführer-SS de l’educació i el moro que es creu català i no ho és ni ho serà mai...) fossin grans festes populars, amb balls, guinguetes de comestibles i de tot tipus de tot, un espectacle de la llibertat amenitzat amb la destrucció dels servents dels diables. Un polític és una escòria que ha d’obeir el poble, mai un imbècil que es creu amb potestat sobre el poble. Per això, és just, digne i mesurat, que el poble els faci veure quina és la seva obligació. Seria tan summament bonic i constructiu. I és clar que els nens haurien de participar de la xerinola, val a dir que sense tenir accés als actes ‘religiosos’, però sí a les festes i a l’alegria de viure i de treure’ns del davant els veritables virus letals de la societat.

El NOM està a punt de consolidar-se, i gràcies a tots els criminals esmentats fins aquí, avui ja vivim el Pre-NOM, la presó del qual, ja comença a tancar-nos les portes sense cap possibilitat d’escapatòria. I ja sabeu que no tinc gaire confiança que puguem celebrar aquestes ‘bacanals’ de la Justícia, si no, que més em penso que veurem l’Apocalipsi i l’exhibició més abjecta del mal mai no vista, perquè els jueus tenen moltes ganes de sembrar de cadàvers i violència les terres dels goyim!


No us deixen anar a la platja, ni banyar-vos, ni anar a la muntanya a caminar i respirar, no us deixen riure, ni córrer, ni jugar, ni gaudir de cap entreteniment, menys encara de cap art, no, no, no, no, a tot, no, no i no, no us permeten viure. I us ho diuen somrient, amb el pin de Satanàs a la solapa i esguardats de darrere la cortina pel nas de torn. Ells ho tenen molt clar, heu de ser com ells, per això el seu lema es:

ETS UN ESCLAU.

https://t.me/counterpropaganda20/4649

En aquest vídeo, Ernst Wolf, periodista alemany, ens explica quines són les intencions del terrorista criminal genocida psicòpata i nas, Klaus Schwab, president de l’organització criminal més activa avui. Aquest fill de Mammon, el Dimoni de l’Avarícia, és qui actua com a general dels exèrcits de Llucifer. Schwab és un mammon, un fill directe, de sang o sofre, que no ho sé ben bé, del mateix Diable.


EL MAL JA ESTÀ FET


Aquests vòmits sionistes i asquenazites, l’escòria de la humanitat, us poden matar, com ho han intentat amb el president de Bielorússia, sense èxit, però com ho feren amb els honrosos presidents de Burundi i Tanzània, entre altres milers d’assassinats comesos per aquests esclaus del Diable. Tanmateix, recordeu-ho sempre: els sequaços del Diable us poden matar, però en matar-vos, la ira del Diable en contra d’ells s’exalta, ja que l’ànima no li és rendida, i la Merda dels Inferns menja de les ànimes.

Tot i això, el mal ja està fet. Durant tot el segle XX, la ignorància i superficialitat vulgar i barroera d’aquests prínceps del no-res, han devastat l’art i l’han convertit en ‘cultura’, en comerç d’entreteniment buit i popular. Com voleu que éssers de tan baixos principis (assassinat, robatori, violació, extorsió, suborn...) puguin ni tan sols albirar què és una obra sublim, si allò que és sublim és una impossibilitat absoluta per a ells! Per això, prostituïren tot l’art del segle XX fins a deixar-nos la comuna d’avui, on al MACBA se li diu museu, a Abramovic, artista, a Rosalía, Mozart, al Lamela o al Cercas, escriptors, científics a Mitjà i altres bojos, i anomenen ‘artistes’ a actors de cinema de tercera, a Messi – val a dir que amb raó metafòrica -, a Ronaldo – sense metàfora que valgui – i a elements irrellevants i insubstancials, tots, és clar, del gust pervertit i anormal dels asquenazites, els adoradors de la merda: de Satanàs. I ho lamento, que em sap greu que el Papa de Roma es pugui ofendre per esmentar-li el pare.

El mal ja està fet, perquè la destrucció educativa fa més de cinquanta anys que ha destruït la llibertat de pensament i l’esperit crític dels alumnes, tot convertint els estudis en una ‘cursa’, la carrera acadèmica, un seguit de proves a superar, com en una gimcana per a paraplègics cerebrals, que si bé quan entraven a la Universitat estaven tocats, encara no estaven morts, almenys fa trenta anys; però ara, quan ingressen a la Casa de Putes a la recerca del títol a penjar del despatx per a cobrar-se els interessos, de seguida els seus cervells són convertits en carn picada i obedient, disciplinada i submisa a la ‘titolitis’.

L’Art fa molt que és orfe, la filosofia fa anys que està en parada desconeguda, com els seus succedanis, infinitament inferiors, i la ciència, ‘que ens ha de salvar a tots’... Penseu-hi, de veritat la ciència ens ha de salvar a tots? El coneixement mai no ha de tractar de salvar ningú. La ciència ha arribat a un grau de prepotència tan gran com la seva profundíssima ignorància. Fa molt de temps que defenso que tot el coneixement hauria de ser aturat i retornar a començ de segle per tractar de relligar-nos amb l’herència històrica dels coneixements abans de seguir anant endavant tot dret cap al penya-segat. El mal ja està fet, i malauradament, corregint totes les deficiències actuals, immenses i gravíssimes, i fent esforços de colós per reeducar i instruir la infantesa en el coneixement, per tal d’assolir que la saviesa sigui una possibilitat per als nostres joves estudiants, freturaríem de tres o quatre generacions, i fent les coses bé. L’art és mort, i no pas més mort que ho està la ciència, que ja put i el tuf es fa insuportable.


Poseu-vos l’impermeable, el barret i les botes de plàstic, que malgrat que tenim calma, vénen vents terribles que ens portaran l’horror. Gaudiu de la primavera i de l’estiu, perquè cap tardor haurà estat com la que ve ni cap hivern haurà estat més fred, per més que els assassins de l’elit us enganyin amb la facècia de l’escalfament global. De fet, aquí l’única cosa que s’escalfen són i seran els ànims. L’escalfament global del qual parlen no és l’augment d’emissions de CO2, és l’escalfament significatiu que ve precedit per la inflamació testicular, de la qual fa uns dies us vaig exposar una situació tan real com la del Covid-19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada