dijous, 10 de febrer del 2022

CORRUPCIÓ I CRIM

 

Tota la IMMENSA MENTIDA s’ha enfonsat, malgrat els intents dels genocides de fer passar els efectes mortals i crònics de les injeccions tòxiques com una nova manifestació d’aquesta sorprenent malaltia que té tots els símptomes que pugueu imaginar i, fins i tot, alguns d’inimaginables. Només els babaus, els covards i els abduïts poden creure en una presa de número com aquesta! D’altra banda, l’evidència de la colla de criminals antidemocràtics que, a més d’alta traïció i genocidi, estan imposant una tirania inacceptable a la població mitjançant el terror, el robatori sistemàtic de la riquesa dels ciutadans i l’anul·lació dels principis fonamentals dels drets humans, ja és flagrant. Això ho estem veient al Canadà, però, a Europa, ja hi ha moviments similars, i cal esperar que la insurrecció sigui generalitzada al món, de manera que tota l’escòria, i dic TOTA, pagui els execrables crims que des de fa dos anys, i fins i tot abans encara, han estat realitzant amb absoluta impunitat, gràcies als excrements amb toga, tots ells per mèrits, candidats a l’execució per prevaricació i participació conscient en genocidi i delicte d’alta traïció. Només cal que un país sucumbeixi a la pressió del poble, perquè els criminals genocides dirigits per l’organització terrorista de Soros, l’organització genocida de Gates, sota el finançament de les organitzacions criminals i mafioses de BlackRock i Vanguard, sobretot; guiats en els propòsits per les bandes de l’hampa del Fòrum Econòmic Mundial, que ni és fòrum, ni econòmic ni mundial, i les macroorganitzacions sionistes de l’ONU, la casa de barrets més gran del món, on el nombre de prostitutes excedeix la nostra comprensió del fenomen, per nombre i per bagasses, paguin minuciosament per cada un dels repugnants delictes que han comès amb l’agreujant de la insolència. Per a il·lustrar aquestes paraules, vegem un seguit de notícies que ens ho faran veure més clar:

La Genociditat de Soroslàndia, després de la traïció a Catalunya i als drets humans de l’ameba penjapancartetes, per a fer riure Soros i solucionar-se la vida per amor als catalans; i del mamarratxo del successor, el protegit del menja-senglars, l’home jesuïta fidel al terrorista número u del món, sense oblidar l’infanticida Reichsführer-SS Bargalló, el destructor de l’educació a casa nostra, junt amb el desgraciat que avui delinqueix a la conselleria de submissió i esclavatge que es duu a terme en els camps de concentració on els nens fan classes amb les finestres obertes en ple hivern i han de dur tothora el símbol del sotmetiment esclau: el morrió; tots plegats amb els genocides que han dirigit i dirigeixen els centres d’extermini, abans l’Alba Mengele Vergès, la responsable del gerontocidi a casa nostra, d’acord amb les ordres de l’ISG de Soros, com l’actual beneit d’Argimon I, El Gran, genocida silenciós i pèrfid fins a fer vomitar, sí, tots aquests criminals, sense oblidar la colla de meuques al servei directe del Palau de sant Jaume ni els insectes, llimacs i carronya que omplen l’urinari públic mentre s’omplen les butxaques amb el robatori dels qui en teoria han de servir; tots aquests criminals, per als quals, després d’un judici, només hi pot haver una pena: la mort, acompanyada de l’embargament i la confiscació de tots els seus béns directes i indirectes (que al capdavall, les famílies són còmplices per encobriment); a tots ells va dirigida aquesta terrible notícia comunicada per la Genociditat de Soroslàndia, que és una prova indubtable de genocidi i de la plena consciència del crim, la qual cosa comporta la inherent voluntat de cometre tan execrable acte criminal, que és insòlit en la història dels més vergonyosos criminals i assassins de la història. Primer us poso la notícia, i després veureu el grau de responsabilitat criminal de tota aquesta colla de tarats:

https://www.eldiestro.es/2022/02/la-generalidad-de-cataluna-impartira-un-curso-para-docentes-de-infantil-primaria-y-secundaria-sobre-como-actuar-ante-la-muerte-subita/

Si visitem la pàgina web dels tirans, hi podem llegir:

(A ‘Descripció’) «... habilitats necessàries per actuar davant un mort sobtat».

(A ‘Observacions’) «... tenir consciència plena del ‘nou concepte de salut’» - les cometes són meves -.

Pregunta número 1: Quants nens han mort a Catalunya en els últims 25 anys de mort sobtada a classe?

Pregunta 2: Quina és aquesta novetat que recomana ensenyar les habilitats necessàries per atendre un nen afectat d’un atac de cor o de mort sobtada?

Pregunta 3: Què és això d’un nou concepte de salut?

Pregunta 4: El vostre nivell d’ignorància us fa creure que ara podeu redefinir què és la salut?

Pregunta 5: El vostre nivell d’ignorància és el que us fa concebre com a ‘lleus’ les miocarditis i les periocarditis, com les altres afectacions ‘sobtades’ que commouen la nostra societat, si patir aquesta ‘perillosa’ afecció comporta habitualment la mort en cinc o sis anys, si no hi ha una intervenció quirúrgica?

Pregunta 6: Com el vostre nivell intel·lectual està d’acord amb les demandes dels vostres amos, que saben triar el més imbècil entre els imbècils envejosos i vanitosos, i el més idiota entre els orgullosos més inútils i ineptes per a tot; però, això sí, tots vosaltres, amb un cor ‘així de gran’ per obeir els amos sense ni una ganyota, per tal d’obtenir un espai on exhibir i lluir la vanitat i magnitud de la vostra misèria integral... dic, que potser creieu que els nens poden morir sobtadament perquè les finestres són obertes o perquè no els deixeu respirar com ‘han de respirar’? Aleshores, caps de suro!, tanqueu les finestres i deixeu-los d’humiliar i feu que respirin, que és el que més necessiten els nens per créixer adequadament! O això tampoc no ho sabeu, criminals?

Explicació de tot plegat: Sabeu perfectament que heu estat i esteu enverinant els nens. Sabeu perfectament que els tòxics que els injecteu, tot fent-ne propaganda i aterrint la gent innocent, són els que provoquen les miocarditis i les periocarditis, i poden provocar moltes més malalties a mitjà i llarg termini, perquè això darrer, no hi ha, ni hi pot haver una sola persona en el món que ho sàpiga. Sabeu perfectament que aquests atacs cardíacs – absolutament desconeguts fins després dels verins que heu estat injectant per al genocidi – es poden produir sobtadament i provocar la mort de l’infant. Ho sabeu tot, i tot i així, enverineu i ara us fareu passar pels protectors que voleu salvar els nens que heu intoxicat abans. El grau de vilesa, avui, ja no necessita ni morts, només amb els vostres actes, l’execució pública és l’única justícia. Perquè ho sabeu tot, des del primer moment, que per això heu perdut el cul amb les calces abaixades davant dels amos, per fer-los feliços i poder-los mostrar els morts que us requerien. Sabeu que heu alterat i falsificat les dades, ja no dic de la IMMENSA MENTIDA, sinó dels morts actuals. Sabeu perfectament que SOU UNS CRIMINALS I UNS TRAÏDORS, ho sabeu perfectament, que per això, voleu arreplegar el màxim nombre de bitllets del monopoli que us donen amb sang els vostres amos, i tracteu d’imposar el sistema d’opressió més abjecte i vil mai pensat sobre els vostres conciutadans, als quals, ESCÒRIA, demaneu el vot per a defensar els seus interessos, en un fastigós exercici de misèria humana. LA FORCA ÉS L’ÚNICA RESPOSTA DIGNA QUE US HA DE DONAR EL POBLE. A TOTS. Només exterminant els tarats, els paràsits i els imbècils – gaudiu de totes les virtuts – la vida humana serà digna. I si no em creieu, penseu-vos-ho; que si l’encerteu, demà no veieu el sol. Val a dir que això, ens omplirà de ‘goig i satisfacció’. O vosaltres no creieu que els criminals miserables han de ser erradicats de la Terra?


Sense deixar la política, llegiu aquesta notícia i comproveu com la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu, beneïda per Satanàs i el sionisme internacional, gosa delinquir obertament, malbaratar els diners que no són seus, per afavorir uns interessos estrangers a Europa i als seus ciutadans, els quals, criminal i traïdora, contribueixen al vostre robatori sistemàtic, contra la seva voluntat i per la vostra repugnant pressió impositiva, injusta i mafiosa; sí, els quals, volen que els seus diners serveixin per millorar les condicions del Femer, que prou hi ha a fer-hi. I si els altres països necessiten mil sis-cents milions d’euros, que els els donin els teus amics i amos, els filantrops... o és que ara em diràs, bruixa dels Inferns, que els filantrops només ho són dels seus estimats homes blancs, o goyim, com els agrada de dir-nos? El Femer Europeu és un dels temples que hem d’ensorrar amb tota la púrria que hi treballa i que ha maldat des del primer dia per a la destrucció del continent, políticament, econòmicament, culturalment, i ara, demogràficament. Úrsula von der Leyen, terrorista sionista i sacerdotessa dels inferns, amiga dels criminals pitjors de la història, el teu rendiment de comptes serà per a Europa una, sinó la més gran, de les victòries de la dignitat humana contra la maldat. I digues-li-ho al criminal del teu marit, el soci dels fabricants de verins.

https://t.me/RosselloCM/57847


I ara, zoologia. Primer, veieu els primats en plena actuació. Els plàtans els els donen després:

https://t.me/RosselloCM/57864

Aquesta és l’explicació:

https://t.me/RosselloCM/57816

No cal que tinguin cervell. Recordeu que: «Qui no sap escriure, no sap pensar». Ho voleu més clar: quin és el tipus d’animals que el N.O.M. vol com a sicaris terroristes?


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC HA ESTAT DESCOBERT.

LES POTESTATS INFERNALS ATAQUEN,

NO ES RENDIRAN.

ARA ÉS L’HORA DE CANVIAR EL MÓN.

SI EL CANADÀ PREN EL PODER,

JUTJA I EXECUTA

LA TITELLA PEDÒFILA

DE TRUDEAU

PER TRAÏDOR I GENOCIDA,

L’ESCÒRIA POLÍTICA, JUDICIAL,

POLICÍACA, SANITÀRIA I CAGAGUANERA

NO TINDRÀ LLOC ON AMAGAR-SE.


NI OBLIT, NI PERDÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada