diumenge, 27 de febrer del 2022

MENTIDES I MORT

 

Una imatge que descriu l’estratègia dels criminals darrere de l’Agenda 2030 i el ‘Great Reset’:

https://t.me/resurgente2020/32599


Tres evidències del genocidi contra occident executat pels governs de cada nació i els paràsits i deficients mentals dels urinaris públics:

Miocarditis i periocarditis provocades pels genocides governamentals i els sicaris criminals de la sanitat, així oficial, com dels assassins de bata blanca:

https://t.me/elinvestigador_org/9821

L’infanticidi de tots els mateixos genocides:

https://t.me/resurgente2020/32611

I finalment, reblem el clau amb aquestes referències als efectes secundaris, en treballs confirmats per altres investigadors. Són uns 1000 estudis que tots els criminals governamentals i els sicaris de la sanitat han ignorat:

https://t.me/resurgente2020/32623

Com sigui que jo estic obligat a complir la llei encara que la desconegui, aquests assassins han de respondre del genocidi amb la vida, perquè no hi pot haver excusa que elideixi la responsabilitat en els crims que han executat i cobrat.


Si la IMMENSA MENTIDA ha demostrat ser un frau i els implicats ser uns criminals que res tenen a envejar els genocides del segle XX, però res de res!, ara els jueus ens entretenen amb la suposada guerra d’Ucraïna, de la qual us passo un tall d’àudio, que cal pensar que és real, sobretot, veient les dues notícies que l’acompanyen i que demostren que els terroristes assassins de l’Agenda 2030 se’n foten del goyim (els reconeixereu perquè la màfia s’identifica amb el ‘pin’ maçònic i de colors, per fer-lo bonic als idiotes):

https://t.me/RosselloCM/58948

I el sàdic sarcasme d’aquests degenerats:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6995

https://t.me/NANOMNOTICIAS/7014


Els majors criminals de la història humana, aquí es teniu, i penseu que manquen la bruixa del Femer i tots els sicaris dels governs terroristes i criminals d’Occident, tots, sense excepció, amb els seus governs i els paraplègics mentals que omplen els urinaris públics per a robar els seus ciutadans, sense posar-se vermells ni tenir el més lleuger dels remordiments. Els degenerats, tots reus de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, i que en la més rigorosa i magnànima justícia HAN DE SER EXECUTATS PÚBLICAMENT:

https://t.me/RosselloCM/59002

El terrorista número 1 del món, cínic i aberrant:

https://t.me/RosselloCM/59003

Comunicat de la Casa de Putes de la tarada econòmica i psicòpata sexual Klaus Schwab, la reina de les prostitutes que es creu amb el dret de governar tota ànima terrenal. Només per això, la pena capital és un deure civil.

https://t.me/RosselloCM/59004

I el gos de Soros i meuqueta per a qualsevol feina, tot d’acord a l’encefalograma pla de la retardada mental, que llepant el que sigui de la psicòpata tarada de Schwab, mireu que diu, la bagasseta:

https://t.me/RosselloCM/59007



VISCA PUTIN I VISCA RÚSSIA.

MORT ALS SIONISME ASSASSÍ,

AL FEMER ECONÒMIC MUNDIAL,

AL FEMER EUROPEU,

AL FEMER CORPORATIU EUA,

ALS FEMERS DE L’ONU I L’OMS,

I TOTES LES ORGANITZACIONS MAFIOSES

QUE OBEEIXEN LES DIRECTRIUS JESUÏTES

DE LA GRAN BAGASSA VATICANA.

AMB PUTIN I RÚSSIA SEMPRE !


Nota: Comparat amb els altres, Vladímir Putin és la dignitat, la llibertat i els drets civils. Els altres són indignitat, pobresa, assassinats amb mentides i guerres de destrucció total, com les que els jueus aportaren a la cultura europea durant el segle XX. Caldrà enfrontar-los directament, a costa de la vida, si cal; però la nostra llibertat i la nostra dignitat com a éssers humans ens exhorten a acabar amb els fills del diable i la seva creació de mort, malaltia i destrucció. I no ho oblideu, al darrere, sempre hi trobareu els nassos, i sempre, és sempre.

AMB NASSOS NO HI HAURÀ PAU MAI.

EL GOYIM NO NECESSITA PASTORS,

NI CARNISSERS, NI VIOLADORS.

LA GUERRA CONTINUA...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada