dilluns, 28 de febrer del 2022

REFLEXIONS EN VEU ALTA


El comú dels mortals ha de guiar-se per les intuïcions i els indicis que les corroboren per esbrinar què passa en el món. Si els degenerats morals, sense principis ètics, mancats de qualsevol valor més que l’egoisme i la vanitat dels imbècils, orfes de qualsevol dignitat, i lliurats amb les cames obertes a l’enemic de la gent que ells representen; sí, la gent a la que roben, maltracten i des de fa dos anys exterminen emparats en les més bordes mentides i protegits pels criminals de l’elit, sí, si aquests pallussos no tenen ni punyetera idea de què volen els seus amos, què haurem de saber nosaltres!

Tanmateix, és evident que el poder no rau en el poble ni en els miserables que governen les satrapies jueves a Occident, sinó que la camarilla criminal fa i desfà mentre els babaus els obeeixen i els lliuren la independència del país, el legítim govern i es dediquen a robar com bandits, en la més depravada exhibició de baixesa política que hàgim vist mai en la història. No hi pot haver el mínim dubte que TOTS ELS RESPONSABLES POLÍTICS OCCIDENTALS SÓN TRAÏDORS A LA NACIÓ I S‘HAN CONVERTIT EN EL PITJOR ENEMIC, JA QUE MATEN ELS SEUS CIUTADANS, FINGINT QUE ELS PROTEGEIXEN, I MENEN LA POBLACIÓ A LA MISÈRIA I L’ESCLAVATGE. Que cap dels deficients mentals i psicòpates de l’ego que els jueus han posat al capdavant dels governs, de la premsa, de la sanitat i de la justícia, hagi estat capaç de dir-los el nom del porc, demostra fins on arriba el grau d’ignomínia i pobresa ètica d’aquesta colla de pallassos. I us asseguro que no direu un sol nom de polític occidental actualment en el govern que no sigui reu de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, perquè cap d’ells no ha gosat defensar la sobirania nacional i la sobirania de cada un dels ciutadans, sinó que a canvi de diners del monopoli, maten, roben, enganyen i confien a lliurar el poble sotmès, a mans dels botxins perquè facin amb els seus pobles el que vulguin, sempre que a ells els paguin la comissió corresponent. Hi pot haver un crim més repugnant? Per això, quan veig aquestes bestioles, quan sento aquests animals de companyia, covards, castrats i orgullosos, la sang em bull. Certament, fa molts d’anys que la tirania globalista va posar els fonaments per a la destrucció del món com el coneixem. La destrucció de la civilització europea només pot ser el somni humit dels circumcidats, la raça espúria, inútil, traïdorenca i sàdica, que allà on ha fotut el nas, ha destruït tot el que hi havia.

La suposada guerra de Rússia i Ucraïna, que en realitat és l’interès de Putin de protegir els russos violentament amenaçats pel govern del pallasso Zelensky, jueu, i per als quals encara avui haig de sentir alguna paraula de la bruixa i sacerdotessa negra i criminal del Femer Europeu o del sinistre i corrupte Borrell, el serpent verinós més fastigós que ha parit Lleida. Ara resulta que el ‘Preparao’, sobrenom del retardat intel·lectual que substitueix l’Emètic, declara la solidaritat amb Ucraïna, com el Pedo, el gos de Soros a la Moncloa; i només fa quatre dies, que el ‘Preparao’ de l’Agenda 2030, animava els policies espanyols a trencar la cara als catalans que demanaven un referèndum d’autodeterminació. Tanmateix, es veu que no és el mateix voler-se separar d’Espanya, que separar-se de Rússia mitjançant el terrorista número 1 del món, George Soros, i el sicari pedòfil i tarat de Biden - com Fauci - un dels criminals més sanguinaris que han donat els EUA sota la manta protectora del sionisme internacional.

Les opinions quant al que passa en realitat són assortides, i hi ha gent que pensa que Vladímir Putin està complint el seu paper en el teatre del món en el camí cap al Great Reset, o sigui, l’esclavatge i la destrucció de la civilització europea i consegüentment humana; que, a Orient, la Xina ja no és una civilització, i només els japonesos preserven alguns vestigis de la seva grandesa com a poble i identitat. Jo no sé si Putin és un peó, un miserable, com el gos de Soros a Espanya o el mamarratxo que el jueu ens incrustà a la Casa de Putes de la plaça sant Jaume perquè fes joc amb la incompetència de l’edifici del davant, no ho sé, però em reitero que no veig Putin llepant la bota d’un jueu - ni que ell sigui jueu - perquè les ambicions del rus són prou conegudes i l’han dut on l’han dut; i si ha freturat de l’ajut dels criminals jueus i sobretot del psicòpata sexual, i aberració mental completa, Klaus Schwab, tampoc no dubto que és molt més intel·ligent que la meuca del Fòrum, que, maldat no en voldràs tanta!, però cervell, més aviat poc, que em sembla que el té situat a l’entrecuix, i allí, -per molt desenvolupat que estigui - la mesura, petitona.

No dubto que aquesta crisi i tot el teatre que els jueus posen i hi posaran (només penseu en el seguit de notícies falses, de filmacions antigues, de fer repetir les putes dels governs la cançoneta, amb les calcetes abaixades fins als turmells i el cul en pompa, la cançoneta de sempre: el dolent és...). I els dolents són ells, com sempre, com sempre de sempre, perquè són els que mai no es cansen de matar, de torturar, d’horroritzar, de terroritzar, d’escanyar, d’ofegar a fi de gaudir del plaer més propi dels fills legítims dels Inferns. El paral·lelisme amb l’Alemanya de Hitler és espaordidora. No sóc defensor del model de Putin, com tampoc no ho sóc del model Hitler, perquè els dictadors sempre m’han desagradat. Això no obstant, la història ens demostra que sempre serà millor una dictadura patriota, que una democràcia jueva, o sigui, una partitocràcia de la corrupció sionista, dedicada a la ruïna del país i a l’enriquiment fàcil i desvergonyit, com el que practiquen tota la colla de delinqüents i criminals que han estat al servei de la putrefacta partitocràcia, que a Espanya i a Catalunya, ha aportat uns elements tan execrables i indignes, que la història dels darrers cinquanta anys ens hauria de fer vomitar. Com és que no hem jutjat i executat tant de criminal?

Després que la gent s’ha empassat, com nens acollonits, tota la IMMENSA MENTIDA; que s’empassen tota la vergonya i degradació de tots els tarats LGTBMIJKLM+ i la seva suposada ideologia, que és només una excreció intel·lectual, una diarrea mental tan insòlita, que els sents i no et creus que els budells al crani puguin expressar tanta ximpleria, tanta mesquinesa i tanta idiòcia irreversible. Per tot això, em penso que els jueus es fan un tip de riure, fent editar mentides, recuperant imatges antigues de bombardejos i massacres per atribuir-les a Putin i, mentrestant, fent actuar les putes dels governs en la fel·lació a l’OMS, l’organització genocida, aquesta sí que planificada i industrialitzada, com ens volgueren fer creure que passava a l’Alemanya de Hitler; que val a dir, cada dia guanya més nivell com a estadista i com a alemany, que no per res, pensava el mateix que jo, un home ben diferent de l’austríac, J.F. Kennedy, el president americà assassinat pels mateixos que avui ens han muntat aquest teatre. Per a saber la veritable història de l’Alemanya de Hitler, cal recordar què era el país abans de l’arribada del nazi, qui eren els amos del país i què hi feien allí, que per això foren els primers a declarar-li la guerra i després a muntar l’espectacle dels camps d’extermini que, com sigui que ningú no pot posar-los en dubte, sense dubte, han de ser mentida. Al capdavall, no hi ha més veritat que la que es pot provar, i l’escòria jueva no ho ha fet, que per això, dels sis milions, han anat abaixant la quantitat fins a milió i mig - crec que és la dada oficial avui -, per bé que els cinquanta milions de soldats i civils d’altres ètnies i nacionalitats, com tots comprendreu, no valen el que la sang dels de la raça superior.

Putin és el mateix cas. Canvieu Polònia per Ucraïna. A Polònia també eren atacats els alemanys, com els russos ho són pels ucraïnesos, val a dir que, com sempre, instigats pels nassos de darrere la cortina, la mateixa xurma de la revolució americana, la francesa, la russa, la xinesa, la cubana i totes les que vulgueu; com també, els trobareu comptant bitllets darrere dels escenaris de totes les guerres. La prova? Només compteu les guerres en les quals ha participat la Corporació Sionista dels EUA, la Reserva Federal, després de la segona guerra mundial. Mai no es farten de sang. La història ens ho repeteix constantment, i els palestins ens ho haurien de recordar diàriament, que si no vaig errat, Israel ha aprofitat l’avinentesa del teatre ucraïnès per atacar el poble palestí, com sempre, per motius humanitaris, perquè els jueus són així, t’arruïnen, t’enverinen o et maten, però sempre és pel teu bé. De fet, tota la púrria dels falsos jueus han sortit en tromba a demanar solidaritat amb Ucraïna i contra el nazi de Putin. En fi, només un babau pot creure les hosts dels Inferns. Putin no sé si serà o no una amenaça per als interessos dels jueus criminals, només sé que si l’escòria sionista ens diu que és el dolent, Putin és el bo. No el millor ni l’excel·lent, però millor que la raça dels nassos, segur.

I perquè veieu quin tipus d’assassins són, vegeu aquesta notícia, i així comprendreu com un jueu pot assassinar centenars de persones fent veure que és un accident, tot, per tal de, mesclat amb sang, fer negoci. Mireu, mireu, i potser així comprendreu quina mena d’escombraries són aquesta gentalla:

https://t.me/RosselloCM/59021

I si no en teniu prou amb la Família, vegeu el seu sicari, Soros, la bondat, la diplomàcia i la filantropia que vessa de tot ell:

https://t.me/RosselloCM/59068


Aquesta és la púrria del món. Per acabar amb ells, cal acabar primer amb els prostíbuls de la partitocràcia. Si no ho fem, els assassins professionals ens convertiran en esclaus.

Per cert, com va la guerra de Síria? Algú en sap alguna cosa?


LA GUERRA ÉS:

SIONISME O LLIBERTAT.


P.S. Per què els jueus no-semites poden odiar-ho tot i nosaltres no els podem odiar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada