dilluns, 7 de febrer del 2022

LA GUERRA I ELS FRONTS

 

Els fronts de combat són molts i estan tots oberts, ja sigui al Canadà, a Itàlia, a Holanda, a Austràlia... Arreu hi ha protestes prou sonades i significatives, i els polítics criminals malden per treure el cap per damunt de l’aigua, perquè saben molt bé que quan estiguin sentenciats, els amos els lliuraran per al sacrifici. Certament els moviments de protesta són importants i constants, tanmateix, cal prendre el poder, o sigui, que la gent destitueixi i detingui els polítics, els caps i agents de policia, els metges i els sanitaris, i sobretot els jutges; que els retinguin, mentre la societat s’organitza en les seves activitats, a l’espera del moment de fer els judicis als genocides i complir les sentències que en resultin. Dit això, no m’estendré en paraules i deixaré que siguin les imatges i les declaracions, les que ens informin de la situació mundial i de l’evidència criminal de la maldat més extrema executada mai sobre la Terra.


El Canadà:

La gent...

https://t.me/elinvestigador_org/9349

https://t.me/elinvestigador_org/9352

https://t.me/elinvestigador_org/9361

https://t.me/resurgente2020/31532

Els sicaris criminals...

https://t.me/elinvestigador_org/9369

https://t.me/elinvestigador_org/9363

Els criminals...

https://t.me/elinvestigador_org/9351

Res no serà bo si no detenen el genocida Trudeau i assumeixen els ciutadans el govern de la nació, per damunt dels criminals policíacs i els esbirros dels excrements amb toga.


Els sicaris criminals, terroristes i delinqüents:

https://t.me/counterpropaganda20/6215


Les intencions sionistes:

https://t.me/elinvestigador_org/9340


L’alta traïció:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6463

Cap dels responsables d’aquest disbarat pot ser exculpat del delicte d’alta traïció, des del terrorista d’estat Felipe González al criminal de guerra José María Aznar López, ambdós, orgullosos propietaris de magnífics iots.


Les genocides:

https://t.me/resurgente2020/31525

https://t.me/resurgente2020/31547

Cap de les dues és innocent quant a la matança, i per això no se les pot jutjar d’acord amb el dret positiu, sinó amb el dret natural, i conseqüentment la pena capital els ha de ser imposada per la profunda abjecció dels seus crims.

I les proves que són criminals:

https://t.me/resurgente2020/31579

En aquest canal hi podeu trobar nombrosos casos de gent molt jove assassinada amb el verí d’Albert Bourla. Si poso tots els enllaços aquí, no em restaria espai per escriure. Com ens ho demostra aquesta altra notícia del futbol; l’esport que està patint i descobrint el crim dels polítics i de les organitzacions criminals mundials i les agències de genocidi, anomenades amb l’eufemisme de ‘indústries farmacèutiques’.

https://t.me/resurgente2020/31611


Als genocides amb barretina i la creu de David:

Aquest és un escrit adreçat a les conselleries terroristes d’educació i sanitat, o sigui, d’adoctrinament i formació en l’esclavatge, i iatrogènia, eutanàsia, eugenèsia i extermini institucionalitzat.

https://t.me/resurgente2020/31583

El crim de les autoritats és injustificable i imperdonable humanament, per això, cal enviar-los a Qui té l’autoritat suprema perquè els disposi en el compartiment que els correspongui, per més que jo pugui pensar que hauran d’anar a banyar-se als magnífics balnearis de Satanàs. Però per si és el cas que ens errem, deixem la feina a qui correspon. Nosaltres els enviem, i Ell que els jutgi.

Tot i que sembla que hi ha gent que malgrat fer política, sap de què va això. Cal la independència autodeterminada dels pobles; després ja es reconstruiran les nacions d’acord amb la voluntat de la gent, però els pobles han de ser els ‘amos’ dels seus pobles i assumir l’autoritat política, econòmica, de seguretat pública, de sanitat i d’educació, ignorant els manaments de les titelles sionistes de la Genociditat de Soroslàndia, apart d’instar-los a la rendició sense condicions per tal de ser jutjats. Cal començar a fer accions reals i anar més enllà de les manifestacions i el rebuig als genocides que dirigeixen occident. CAL ANAR PER ELLS. La notícia de la qual us parlo, és aquesta:

https://t.me/resurgente2020/31606

Perquè la clau de tot és que la veritat ja ha sortit a la llum i ha deixat els criminals descoberts, com ens ho diu el doctor Roger Hodkinson:

https://t.me/RosselloCM/57633


Per concloure l’escrit d’avui: un vídeo excel·lent, i d’una psiquiatra (qui ho havia de dir!); tanmateix, quan hi ha passió, es pot ser tan enraonada com ho és ella en aquesta xerrada. La recomano especialment, perquè ens aporta dades fonamentals per comprendre què significa la digitalització de la societat. Que una psiquiatra digui que el més important és l’amor i la teva dedicació (treball, feina, activitat...) sembla impossible avui. La meva simpatia envers aquesta simpàtica psiquiatra (cosa encara més estranya!) i la seva clarividència. Ah!, el seu nom: Marian Rojas (Imagino que no pot tenir res a veure amb el psicòpata, més que psiquiatra, Rojas Marcos):

https://t.me/NANOMNOTICIAS/6458




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada