dissabte, 12 de febrer del 2022

LA DEFENSA D’OCCIDENT

 

Després de la revolta pacífica dels camioners canadencs contra la puteta privada de Klaus Schwab - el psicòpata criminal i sexual del Fòrum Econòmic Mundial i membre de la mafiosa família Rothschild -, arreu del món augmenten les protestes contra els traïdors i assassins que governen tots els països d’occident, així a Austràlia https://t.me/resurgente2020/31902, com a França, on la puteta - aquesta sí, privada dels Rothschild -, es prepara per a fer front a la revolta pacífica dels ciutadans francesos en la defensa de la llibertat https://t.me/resurgente2020/31904 i https://t.me/resurgente2020/31915, que com veieu en les últimes imatges, el criminal i carn de guillotina Macron, fa emprar la ‘violència’ contra les protestes pacífiques dels ciutadans que la tirania jueva vol acabar de sotmetre. La defensa d’occident comença a ser més perillosa que no podien pensar els sionistes en un començament.

Mentrestant, en els territoris sionistes de parla catalana i al País Jesuïta per excel·lència, els assassins dels respectius governs, amb la col·laboració necessària i tàcita de tots els respectius urinaris públics, continuen amb l’enverinament massiu dels nens. Escolteu les dades que comuniquen els cagaguano del sionisme oficial després que els criminals dels respectius governs de València, Catalunya i País Basc, han començat la campanya d’enverinament massiu dels nens. https://t.me/NANOMNOTICIAS/6590. La culpabilitat és indubtable, la intenció és indissimulable, i la pena capital, una exigència ètica de la dignitat humana. La titella jesuïta Urkullu, el seu govern i l’urinari, com també TOTS ELS PARTITS SIONISTES del País Basc són responsables de l’ASSASSINAT DE DOS NENS, de moment. A casa nostra, sembla que per ara Argimon I, El Gran, l’infanticida, o amaga molt bé els seus crims i encara no hi ha hagut cap mort pels verins que inocula als nens sans i sense perill de morir de la IMMENSA MENTIDA, però, de moment, ja ha estat presentada una denúncia penal contra la criminal Laia Brufau, responsable de la intoxicació informativa i les mentides per assolir la inoculació dels verins a la població i assegurar-se el cobrament de la comissió pels crims https://t.me/resurgente2020/31921. CAP RESPONSABLE POLÍTIC DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA HA DE SER EXONERAT DE LA PENA CAPITAL: més de cinquanta mil morts, és GENOCIDI, i encara més, quan ha estat executat de manera primmirada i exhaustivament estudiada, com ens ho demostra aquest vídeo sobre el gerontocidi, que a casa nostra fou executat per la genocida Alba Mengele Vergés, sicària de Soros al ISG i responsable màxima dels assassinats i maltractament als vells durant la primera onada: https://t.me/RosselloCM/57982.

Aquesta és la DESTRUCCIÓ NACIONAL que estan duent a terme els governs i els llimacs dels urinaris en un evident delicte d’ALTA TRAÏCIÓ, que en tot país digne és castigat amb la pena capital:

https://t.me/RosselloCM/57954

Evidentment, totes les titelles paraplègiques cerebrals responen als mandats de la gran sacerdotessa negra i khàsara sionista del Femer Europeu, organització criminal contra els interessos de la ciutadania europea, que per això, podem llegir notícies tan aterridores com ignominioses com aquesta: https://t.me/resurgente2020/31919, o sigui, la criminal bruixa dels sionisme a Europa sotmetrà els conillets d’Índies europeus als experiments de la organització genocida que ha comandat la destrucció de la llibertat i la salut arreu d’Occident, i que és dirigida per una goril·la ensinistrat pels psicòpates més perillosos de la història. No ens enganyem, això no pot, ni ha de tenir perdó.

I a quines ordres i pla obeeixen els criminals il·legals que els sionistes han col·locat il·legítimament al capdavant dels governs occidentals mitjançant el frau de les eleccions en la partitocràcia del Partit Unit i Jueu?

https://t.me/RosselloCM/57963, paraules del genocida sionista Henry Kissinger, guardonat per l’elit amb el Premi Nobel de la Pau.

Per a complir el pla, la indústria del genocidi, Pfizer, dirigida pel terrorista i assassí Albert Bourla, guardonat per totes les institucions meuques i jueves, té preparat aquest combinat mortal:

https://diario16.com/pfizer-plantea-ahora-tres-dosis-para-ninos-porque-dos-dosis-no-serian-suficientes/


Però, la gent comença a moure’s, a demostrar que no acceptaran la tirania i l’esclavatge sense lluita. Tanmateix, si bé les protestes són necessàries i han de ser pacífiques, ara cal exigir la rendició incondicional de tots els criminals; cal exigir-los que es lliurin voluntàriament a la policia per a ser jutjats, si no, en cas contrari, haurem d’entendre que persisteixen en la declaració de guerra, i aleshores, LA DEFENSA PRÒPIA I DE LA LLIBERTAT COMUNA serà una exigència per a tota la societat, que haurà d’unir-se per tal de detenir i jutjar per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT tots els polítics, els sanitaris i científics, els cagaguano, els policies i els jutges, sense oblidar els directors de centres d’estudi i universitats, que no hagin mostrat oposició a la tirania mundial psicòpata.

I conclourem amb un recordatori de qui són els nostres enemics, sense els quals, i sense el mínim dubte, la vida en el planeta seria molt diferent, però molt, de molt. Mentre ells hi siguin, la llibertat, la dignitat, la pau i la convivència són impossibles.

https://t.me/RosselloCM/58004


ÉS L’HORA D’EXIGIR

LA RENDICIÓ INCONDICIONAL.

LA NEGATIVA A OBEIR EL POBLE

HA DE SER ENTESA

COM A DECLARACIÓ DE GUERRA,

PER LA QUAL COSA

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA,

COM HO ÉS LA DEFENSA DE LA LLIBERTAT.

TOTS CONTRA L’ENEMIC SIONISTA,

ELS SICARIS TRAÏDORS,

I ELS COL·LABORADORS COVARDS!

O ELLS O NOSALTRES.

NO HI HA ALTERNATIVA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada