dissabte, 5 de febrer del 2022

LA PRIMERA PART DEL GENOCIDI

 

Cada dia se saben més detalls del genocidi (deixo de banda l’alta traïció) que han practicat TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS I ELS PARLAMENTS RESPECTIUS, amb la col·laboració JUDICIAL, SANITÀRIA I CAGAGUANERA. Les evidències, avui incontestables, poden ser la raó que els criminals dels governs assuaugin les mesures de repressió i enverinament, comprovat que la gent comença de cansar-se i que els qui ja n’estan farts de tot, no volen altra cosa que la Justícia i l’execució. I, d’altra banda, saben que els amos, segons fa l’efecte, els començaran a deixar abandonats, per tal de no veure-s’hi tacats. Que ja sabeu que se les saben totes; i tornaran a vestir-se de víctimes de tot plegat, que ‘ells no en sabien res i actuaven de bona voluntat i que tot ha estat per culpa dels corruptes i irresponsables polítics’. Per això, totes les prostitutes estan esverades. Conserven les calces als turmells, per si és el cas que algun amo en pren misericòrdia; però em temo que saben que el rellotge de la justícia ‘popular’ és a punt d’assenyalar l’hora de la veritat. I escric això, perquè com veureu en aquest article, les proves de gerontocidi a les residències són clamoroses i el posterior genocidi sistemàtic i silent és indubtable, premeditat i autoritzat pels criminals dels governs i tots els sicaris. Però, vegem les proves:

La senyora Cinta Pascual, president del «Círculo Empresarial de Atención a las Personas’ CEAP, ens explica el procediment del gerontocidi mitjançant mòrfics:

https://t.me/elinvestigador_org/9305

La senyora Lídia Sánchez, directora d’una Residència de Gent Gran, explica l’assassinat massiu del govern:

https://t.me/elinvestigador_org/9306

Tot el govern espanyol i tots els governs autonòmics són reus de crims de lesa humanitat, i també els parlamentaris i tots els partits, perquè cap d’ells no ha fet altra cosa que seguir les instruccions del genocidi sistemàtic (i fet pel mateix sistema), com ho han fet els excrements amb toga, els assassins de bata blanca i els terroristes cagaguano.

I el màxim responsable del gerontocidi a Soroslàndia és aquest criminal, meuca jesuïta i sorosiana:

https://t.me/elinvestigador_org/9307

Quan els miserables d’aquesta baixesa ètica i intel·lectual arriben a tenir responsabilitats públiques, una societat està sentenciada a la desaparició. Per això, cal exterminar el perill i salvar la societat. TOTS HAN DE SER JUTJATS I, SI SÓN TROBATS CULPABLES – VES, QUINA XIMPLERIA! -, EXECUTATS IMMEDIATAMENT, I TOT EL SEU PATRIMONI INTEGRAT A LES ARQUES DEL QUE HA DE SER LA NOVA SOCIETAT.

I perquè vegeu que és un autèntic genocidi, mireu i escolteu bé aquest vídeo de la ‘Comissió d’Investigació Extraparlamentària del Corona’, perquè ens demostren LA PREMEDITACIÓ DE L’EXPERIMENT GENÈTIC, QUE ÉS UN EXPERIMENT DINS D’UN EXPERIMENT PER A COMPROVAR L’EFECTIVITAT DELS DIFERENTS VERINS I TÒXICS DEL GENOCIDI:

https://t.me/elinvestigador_org/9303

Mentrestant, recordeu que el jueu Albert Bourla, el genocida principal, rep premis i reconeixements de tot l’estament criminal. Tots els qui l’han homenatjat són còmplices de genocidi, per comprats, per partícips o per idiotes.

I això no acaba aquí, perquè vegeu què sabia Albert Bourla dels seus verins i com ha comprat tot Déu per inocular el verí en les dones embarassades:

https://laverdadofende.blog/2022/02/04/los-datos-ocultos-de-los-test-de-pfizer-muestran-que-todas-las-mujeres-vacunadas-embarazadas-perdieron-a-sus-bebes/

De veritat, hi ha algú que creu que no ha de ser aplicada – ara sí que sistemàticament – l’execució immediata de tots els genocides? Judici rapidíssim, i feina feta no fa destorb.


La mentida és ja evident i els crims se’ls ensumen fins i tot els menys conspiranoics, potser per això, comencen a haver-hi moviments per tal de ‘salvar el cul’ mentre encara es pugui, i així, els criminals de la Fiscalia, que han callat durant dos anys, consentint tots els crims dels governs, ara sembla que temen alguna cosa i s’han proposat d’investigar el gerontocidi, que recordem, els paràsits i vòmits de l’urinari públic espanyol han impedit amb els seus vots, constituint-se, per obvietat, en còmplices del genocidi, perquè qui no vol investigar un fet tan excepcional, és que és còmplice perquè sap quin crim fou comès, per qui i per a què, mentre amaguen darrere l‘esquena el sobre ple de sang. Tant de bo, això de la fiscalia no sigui un engany més! Si no ho és, aleshores, estimada genocida Alba Mengele Vergès i l’aleshores pallasso de la Genociditat de Soroslàndia, el pintoresc penjapancartetes, haureu, junt amb tot el vostre govern i les escòries de l’urinari, de respondre per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, i us ben asseguro que seré de les veus que voldrà el vostre cap, literal, i la confiscació de tot el vostre patrimoni.

NO HI HA D’HAVER PAU PER ALS MALVATS, MAI!


I concloc amb unes belles imatges, que espero que siguin el començ del final de tot el sistema criminal que governa el món des de fa segles a les ordres del sionisme internacional i criminal per definició.

https://t.me/resurgente2020/31412

Una bona al·legoria del poder del poble, la força ‘bruta’ i valenta contra els sicaris armats i covards.


Cal fer justícia.

La Humanitat ho necessita.

PER LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT

ACABEM AMB ELS NOSTRES ENEMICS,

SENSE CONTEMPLACIONS,

NI PIETAT NI PERDÓ.

NOMÉS SENSE ELLS,

NOSALTRES PODREM VIURE

LLIURES I EN PAU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada